Bildirim
THİEF DEADLY SHADOWS OYNAMAYAN VAR MI
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
herkeze tavsiye ederim özellikle sesler süper..
_____________________________ -
oynuyordum gerek yoktu
O kadar da iyi bir oyun değil karakter animosyonları ve yapay zakası başarısız bir oyun. _____________________________ 
Feel True Power
The most powerful console ever! -
yapay zekasını arttırabiliyorsun _____________________________
amd64 3000 k8nf-9 1gb ram 6600gt 17 benq lcd -
Ne kadar arttırırsan arttır genede yetersiz thief serisine yakışmayan bir oyun olmuş seriyi bozdular. _____________________________ 
Feel True Power
GRAFİK KALİTESİ HARİKA ŞİMDİYE KADAR HİÇ BİR OYUNDA BÖYLE GRAFİK GÖRMEDİM. _____________________________
Thief süper ya fazla söze gerek yok her koyun kendi bacağında asılır farklı oyunlarla karşılaştırmayın lütfen! _____________________________ -
Oha be sen hayatın da grafik görmemişsin Quake 4 oyna da grafik nsl olurmuş gör.quote:
Orjinalden alıntı: amd opteron
GRAFİK KALİTESİ HARİKA ŞİMDİYE KADAR HİÇ BİR OYUNDA BÖYLE GRAFİK GÖRMEDİM.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 1 Ocak 2006 0:38:09 >_____________________________ 
Feel True Power
sen sagol oynadım quake4 ü ama inanki bana sorarsan thif in ki daha güzel
bu arada doom 3 ü de oynadım ama bitirmedim thif in grafikleri doom 3 den güzel bence_____________________________
oynuyodum bir bölümde kayboldum evin içinde anahtar mı ne bulcaktım bulamadım sinir oldum sildim oyunu
MuSTy!!! DEADLY SHADOWS DA ANAHTAR BULMA FALAN YOKTU
MuSTy!!! DEADLY SHADOWS DA ANAHTAR BULMA FALAN YOKTU
emin misin
bir evin en alt odasında kapı vardı açmak için anahtar lazımdı (yerde farelerni gezindiği ev oyunun başlarında )
ya da ben öyle hatırlayorum oynayalı 5-6 ay oluyo zaten yukarda da "anahtar mı ne" yazmışım_____________________________ -
İNAN ÖYLE BİRŞEY HATIRLAMIYORUM ZATEN OYUNDA ADAM KAPILARI ELİNDEKİ İKİ İGNE YARDIMIYLA AÇIYOR _____________________________
quote:
İNAN ÖYLE BİRŞEY HATIRLAMIYORUM ZATEN OYUNDA ADAM KAPILARI ELİNDEKİ İKİ İGNE YARDIMIYLA AÇIYOR
evt de o kapı açılmıyodu
neyse ya boşver önemli birşey değil ne de olsa_____________________________ -
evet önemli degil ben de hatırlamıyor olabilirim. _____________________________
Beyler koşun burda Thief ın grafikleri nin quake 4 den daha iyi olduğnu söyleyen biri war.quote:
sen sagol oynadım quake4 ü ama inanki bana sorarsan thif in ki daha güzel
bu arada doom 3 ü de oynadım ama bitirmedim thif in grafikleri doom 3 den güzel bence
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 1 Ocak 2006 12:23:46 >_____________________________ 
Feel True Power
boşver ya ne takıyosun, quake4'ün grafiğinden iyiymiş bak sen puhahah. hayatında far cry, fear, HL2 falandamı oynamadı bu? _____________________________ -
ya bu farcry çok iyi hoş bi oyun ama grafikleri bence güzel degil o kadar. bana çizgi film gibi geliyor gerçekçi degil _____________________________ -
Bunu söylediğin için utanman lazımquote:
Orjinalden alıntı: efex2000
ya bu farcry çok iyi hoş bi oyun ama grafikleri bence güzel degil o kadar. bana çizgi film gibi geliyor gerçekçi degil
- mafia 2 kaç bölüm
- steamgames nedir
- valorant hesap değeri hesaplama
- ufc pc
- oyun yapan yapay zeka
- strateji oyunları
- forza 6 sistem gereksinimleri
- battlefield 6 sistem gereksinimleri
- savaş oyunları
- doom the dark ages türkçe yama
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler