Şimdi Ara

THERMALTAKE TOUGHPOWER XT 750W W0229 - Yeni Ürün

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • THERMALTAKE TOUGHPOWER XT Serisi olan yeni ürünü Türkiyede kullanıcıya sundu. Belirli öne çıkan özellikleri:

* 14cm dual-ball bearing soğutma sistemlii S.F.C. sessiz teknoloji.

* En mükemmel iletkenlik için altın kaplama konektörler kullanılmıştır.

* 80 Plus Bronz verimlilik gereksinimlerini karşılar.

* En yüksek verimlilik için eco-friendly dizayn, en az ısı ve hatta düşük enerji faturaları.

* Japon yapımı 8mm hareketli sistem ile 14cm ball bearing soğutma sistemi

* Intel ATX 12V 2.3 & SSI EPS 12V 2.92standartları ile uyumlu.

* Modüler kablo sistemi.

* Gelecek nesil ekran kartları için çift 8-pin PCI-E ve çift 6pin PCI-E konektörlerini destekler

* 50 derece çevrede sürekli sabit çıkışların iletilmesini garanti eder.

* Korumalar: yüksek güç, yüksek voltaj ve kısa devre

* Yüksek güvenilirlik: MTBF>120,000 saat

* Güvenlik ve EMI belgeleri: CE, TUV, FCC, UL, CUL, GOST and BSMI sertifikalı

THERMALTAKE TOUGHPOWER XT 750W W0229 - Yeni Ürün

Fiyat Bilgisi:

http://www.teknofiyat.com/?search=TOUGHPOWER+XT+750W&altlimit=&ustlimit=

• Bende de Q-Fan 750w modeli var gayet güzel oldukçada sessiz, teşekkürler paylaşım için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LEON-X -- 13 Haziran 2009; 20:03:01 >
    || Asus Tuf Gaming Z590 Plus Wifi || Intel i9-10850K @ 48/45@1.2v || Corsair H100i 240mm || Corsair Dominator Platinum 32GB 3200MHz CL16 || Asus Tuf RTX3060 V2 Gaming || 2x SanDisk Ultra 1TB NVMe ||
    || Corsair RM 750x Gold || Corsair 4000X iCUE with Commander Pro || Asus Tuf VG279QE5A || Logitech Z-2300 2.1 || Asus Rog Chakram X Origin || Asus Rog Strix Scope II 96 || Seagate STEL6000200 || Schneider BVX 1200VA UPS ||
  • TT power anlamında güzel ürünler sunuyor,750w gamında tercih edilebilecek güzel bir ürün,sessizliği ve tak-çıkar modüler kablo sistemi ile standartların üzerinde bir ürün...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARTH_BLACK -- 13 Haziran 2009; 21:08:53 >

hocam senin stoğada girmiş ürün, hadi hayırlı satışlar. Tekno fiyattta da bitek senin site çıkıyor. AAA resmin adreside senin siteden. Dikkat yönetim haşlamasın seni sonra.

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=4778

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HexfeT -- 13 Haziran 2009; 21:30:31 >

flickr
  • quote:

Orjinalden alıntı: HexfeT

@serpantin

hocam senin stoğada girmiş ürün, hadi hayırlı satışlar. Tekno fiyattta da bitek senin site çıkıyor. AAA resmin adreside senin siteden. Dikkat yönetim haşlamasın seni sonra.

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=4778

Arkasaşım saçma sapan yazılar yazma, benim stoğum mu var, ürün Türkiyeye yeni geldi, yakında tekno fiyatta listenin devamını görürsün. Ayrıca nova benim site nereden oluyormuş( olmasını isterdim ama o başka).

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.