Şimdi Ara

THERMALTAKE Toughpower 750W W0116-R

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=1012&productid=bd70252

Toughpower 750W W0116R
    http://vektron.com.tr/tr/detay.asp?id=199

bu ikin ürün arasında fark var mı? Tavsiye eder misiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydinaa -- 17 Ocak 2008; 17:41:40 >

• Hiçbir fark yok.
    Mühim olan W0116 KODU.

• bende bu model vardı temmuzda almıştım 5 ay sonra birden pc kapandı güç kaynağı bosulmuş,servise verim 3 hafta sonra aynı ürünün sıfır paketini verdiler 20 gün sorunsuz kullandım dün sabah bilgisayarı açtım 1 dk sonra evin sigortası attı ,sigortayı açtım tekrar çalıştırdım yine sigortalar attı ,diğer denememde bu sefer ups ten çıkarıp direk prize taktım bu sefer çalıştırdığımda psu patladı yine verdim servise , bu seride problemmi var yoksa bana mı denk geliyo bole şeyler hiçbişe anlamadım

Güncel sistemlerle ve üst seviye ekran kartları ile
    Rahatlıkla kullanabilirsiniz.

bence gayet sessiz ve kaliteli..

Orjinalden alıntı: metinolampx

bende bu model vardı temmuzda almıştım 5 ay sonra birden pc kapandı güç kaynağı bosulmuş,servise verim 3 hafta sonra aynı ürünün sıfır paketini verdiler 20 gün sorunsuz kullandım dün sabah bilgisayarı açtım 1 dk sonra evin sigortası attı ,sigortayı açtım tekrar çalıştırdım yine sigortalar attı ,diğer denememde bu sefer ups ten çıkarıp direk prize taktım bu sefer çalıştırdığımda psu patladı yine verdim servise , bu seride problemmi var yoksa bana mı denk geliyo bole şeyler hiçbişe anlamadım

Yıllardır TT powerlar hakkında bildik ve oturmuş bir olgudur bu ne yazıkki . TR şartlarına pek gelemiyor harhalde .
    Bir arkadaşımda çalıştığı reklam ajansına thermaltake aldı 3 kere patladı alet , tagan la değiştirdi , o da bir patladı distribitör değişti davasına elinde patladı . En son coolermaster aldı onla sorun yok neyseki .
    Thermaltake e gelince , belli serilerde bir sıkıntı oluyor bütün marka zarar görüyor .
    Geçmişte yaşanan sıkıntılar da olmasa TR nin en çok satan power larından biri olurdu bence :(

• bu seriler yani toughpower 750 ler msi 8800gt oc edition ile uyumsuzluk yaratıyormuş dikkat
    Daha Fazla Göster
  • PSU ne kadar kaliteli olursa olsun,
    her zaman bir UPS ile kullanmakta sonsuz fayda var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apemen -- 22 Ocak 2008; 10:14:42 >

quote:

Orjinalden alıntı: apemen

PSU ne kadar kaliteli olursa olsun,
    her zaman bir UPS ile kullanmakta sonsuz fayda var

Kesinlikle katılıyorum .
  • evet tasarımını bende çok beğendim , fiyatıda uygun diğerlerine göre ama böyle bi problem yaşadım ups kullanmama rağmen ,2 kere servise gitti bu son gidişinde servise iade talebi ile gitti nasıl bişey yapar servis bilmiyorum merak ediyorum

Orjinalden alıntı: OErdem

bu seriler yani toughpower 750 ler msi 8800gt oc edition ile uyumsuzluk yaratıyormuş dikkat

bilgi için teşekkürler.sadece msi a özgümü bu durum yoksa diger oc editionlardada aynı şey yaşanıyormu?misal bendeki zotac amp?
  • Evet ilginç sorunlar.Bende yeni bir psu almayı düşünüyorum birkaç güne kadar.P4 sistemimden kalan TT420w psu kullanıyorum halen.Herhangi bir sorunla karşılaşmadım. 750W W0116-R almayı düşünüyordum.Fiyat ve marka açısından en uygun 750w psu olduğu için.Bir dahamı düşünsem acaba...
  • Bunlar eski serilerde geçerliydi arkadaşlar, donanım ortamlarının eskileri çok iyi bilir , birkaç yıl öncesinde patlayan patlayanaydı ama yeni serilerde bu sorunları aşmış olduğunu tahmin ve ümit ediyorum . Yeni distribitörün getirdiği modeller iyice satılsın o zaman çok daha net anlaşılır neyin ne olduğu .
  • tt nin bu şöhreti eskiden beridir hep vardı ama birazda şans meselesi sanırım. 560 w lık bir modelini uzun bir süre kullanmıştım hiç bir sorun vermeden çalışmıştı

• bana ayın 1 inde yepyeni sıfır bi kutu verdiler işte ama ,3 hafta sonra durduk yere ups te kullanmama rağmen evdeki sigortaları attırdı bi kaçkere ups ten çıkarıncada direk prizde patladı

TAGAN 2 FORCE II 600W GÜÇ KAYNAĞI

http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=29537

186 YTL KDV Dahil

HIGH POWER PLUS+ POWER 620W GÜÇ KAYNAĞI

http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=30663

180 YTL KDV DAHİL

• Benimde Ürünüm Toughpower 750W W0116RE

10 Gün önce Reset problemi başladı, arkasından sistem hiç açılmaz bir hale geldi. Servis'e götürdüm yarin büyük olasılıkla elime geçicek bakalım tamir mi yeni ürün mü vericekler?

Thermaltake'den, Aldığım Golddan ve ithalatçı Vektron'dan aşırı derecede soğudum.

Bu kadar mı zor ? Bir power'ı düzeltmek, 2000 TL'lik bilgisayarım yerde yatıyor bu olay yüzünden.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.