Şimdi Ara

Thermaltake Smartpower 750 Watt PSU - SP750AH3NCB-A

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Merhaba Arkadaşlar,

Ürünün model kodu SP750AH3NCB-A'dur. 12V'den 744 watt verebilen 390x ekran kartı ile kullanılan 05.12.2015 Vatan bilgisayar faturalı 3 yıl garantisi olan +80 bronze sertifikalı bir güç kaynağıdır. Thermaltake kalitesini anlatmaya gerek yok.
    Bağımsız denetçi olduğumdan dolayı haftasonlarıda genelde çalıştığımdan pek kullanılmamıştır ve sorunsuzdur. Sistemim gayet guclu opdugu icin oc de ihtiyacim olmamistir.

Ürün sisteme takılı olduğundan fotoğraflarını çekemedim 1 tane kasanın içindeyken çektim :)

İstanbul metrobüs güzergahlarında ve ya havale sonrası alıcı ödemeli kargo şeklinde satışını yapabilirim.

Fiyat : 250 TL'dir.

İyi ForumlarThermaltake Smartpower 750 Watt PSU - SP750AH3NCB-A

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omer_y_o_g_u_n -- 27 Mayıs 2017; 13:6:4 >

• Fiyatı göremedim. Nedir fiyatı?

250 TL'dir.İlanı da güncelledim şimdi.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.