Eyw dostum mesajnı bak daha yeni cevap yazıyorum Askerlik ahhhhhh ahhhhhhhhh beni herşeyden sildi ya
Kolay gelsin sana
ehehe saolasın kardeşim vatan borcu yapmamak olmaz ama sen merak etme bu mod hastalığı kolay kolay bitmez
harika süper
quote:
Orjinalden alıntı: srknwrx69
harika süper
eyvallah saolasın kardeşim
bu kasaya şu ışıklı ayaklardan alıyımmı beyler ne dersiniz?? alevlerin altına şöle güzel kırmızı ledli ayaklar sağlam durmazmı ???
Muhteşemmm
tek kelımeyle super kardesım sımdıye kadar gördugum en guzel modıfıyelerden bırı elıne saglık
quote:
Orjinalden alıntı: Bindalmg
Muhteşemmm
quote:
87akin-izmir tek kelımeyle super kardesım sımdıye kadar gördugum en guzel modıfıyelerden bırı elıne saglık
teşekkür ederim beyler
woow super
quote:
Orjinalden alıntı: SCREAM_BG
woow super
ehehe eyvallah saol hacı
beyler şu ışıklı kasa ayakları hakkında fikir verirmisiniz acil yukarda gösterdiğim haricinde bulamadım ondan alıcam heralde ama sizin bildiğiniz başka bitane(Türkiye sınırları içerisinde ) varsa resim link falan ne olursa yollarsanız sevinirim sonradan keşkeye düşmek istemiyorum...
o ayaklar gayet iyi durur yada uv bi ayak bulursan daha ii olur kasan cok güzel olmuş eline saglık
quote:
Orjinalden alıntı: ULTİMATE.TEAM
o ayaklar gayet iyi durur yada uv bi ayak bulursan daha ii olur kasan cok güzel olmuş eline saglık
valla aradım ama bulamadım yaaa senn bildiğin bi site falan varmı? teşekkür ederim
Nerde bulabileceni bilmiyorum ama olsa süper olur
wala güzel olmuş ne diyim,helal olsn
güzel çalışma eline sağlık..
Çok Güzel Olmuş Güle Güle Kullan Karadulu Nerden Aldın
teşekkür ederim yorum yazan herkeze
Karadulu amerikadan almıştım baboli.. aslına bakarsan bende bitane gerçek fakat ölü(cam içinde) tarantula var onumu kullansam biyerde dedim ama kıyamadım öle ahşap çerçeve içinde 2 cam arasında daha hoş duruyo =))
Şu mouse'u nasıl parçaladın hocam bendede aynısı var gri renk atmaya başladı bende tekrar gri bir boya atmak istiyorum nasıl söktüğünü anlatabilirmisin ayrıca orjinal renginde olması için hangi boyayı önerirsin.
quote:
Orjinalden alıntı: losthell
Şu mouse'u nasıl parçaladın hocam bendede aynısı var gri renk atmaya başladı bende tekrar gri bir boya atmak istiyorum nasıl söktüğünü anlatabilirmisin ayrıca orjinal renginde olması için hangi boyayı önerirsin.
kardeş mouse un altını çevir. toplamda ilk aşamada 4 vida sökeceksin ikisi pillerin altında kalıo diğer 2 si üstte elip şeklince mediaplay mouse etiketinin altında. ondan sonra ya 2 ya 3 vida sökeceksin onlar zaten kabak gibi görünüyo...sonrası kolay zaten sökeceğin parçaların montajı sökmesi çok basit anlatmaya gerek yok..en sonunda elinde benm mouse'u boyadığım yer kalıo .. önce sünger zımpara ile zımparala ondan sonra yıka kurut ve en son doublicolor boya yada marshall boya (sprey) le boya ve vernik at(casati şeffaf sprey vernik) ondan sonra geri montaj yap ve NOT: 3 saat kuruması için yeterli+boyayı 20 cm uzaktan sık ve akmaması için iyice bak boyaya sıkarken