Şimdi Ara

Thermaltake shark yanıyor ~ULTIMATE MOD [[UV]]+logitech (uv)~+video (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
314
Cevap
0
Favori
24.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: CaNeRR

quote:

Orjinalden alıntı: The Jolly Joker

teşekkür ederim beyler... caner senn kasanı görmüştüm ;) hayırlı teskereler kardeşim .. gelince sendende süper bişi bekliyorum ;) çünkü kasa süper....YORUM YAPANLARA teşekkür ederim

Eyw dostum mesajnı bak daha yeni cevap yazıyorum Askerlik ahhhhhh ahhhhhhhhh beni herşeyden sildi ya

Kolay gelsin sana

ehehe saolasın kardeşim vatan borcu yapmamak olmaz ama sen merak etme bu mod hastalığı kolay kolay bitmez

• harika süper
  • quote:

Orjinalden alıntı: srknwrx69

harika süper

eyvallah saolasın kardeşim
  • bu kasaya şu ışıklı ayaklardan alıyımmı beyler ne dersiniz?? alevlerin altına şöle güzel kırmızı ledli ayaklar sağlam durmazmı ???
  • Muhteşemmm
  • tek kelımeyle super kardesım sımdıye kadar gördugum en guzel modıfıyelerden bırı elıne saglık
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bindalmg

Muhteşemmm

quote:

87akin-izmir
    tek kelımeyle super kardesım sımdıye kadar gördugum en guzel modıfıyelerden bırı elıne saglık

teşekkür ederim beyler
  • woow super
  • quote:

Orjinalden alıntı: SCREAM_BG

woow super

ehehe eyvallah saol hacı
  • beyler şu ışıklı kasa ayakları hakkında fikir verirmisiniz acil yukarda gösterdiğim haricinde bulamadım ondan alıcam heralde ama sizin bildiğiniz başka bitane(Türkiye sınırları içerisinde ) varsa resim link falan ne olursa yollarsanız sevinirim sonradan keşkeye düşmek istemiyorum...
  • o ayaklar gayet iyi durur yada uv bi ayak bulursan daha ii olur kasan cok güzel olmuş eline saglık
  • quote:

Orjinalden alıntı: ULTİMATE.TEAM

o ayaklar gayet iyi durur yada uv bi ayak bulursan daha ii olur kasan cok güzel olmuş eline saglık

valla aradım ama bulamadım yaaa senn bildiğin bi site falan varmı? teşekkür ederim
  • Nerde bulabileceni bilmiyorum ama olsa süper olur
  • wala güzel olmuş ne diyim,helal olsn
  • güzel çalışma eline sağlık..
  • Çok Güzel Olmuş Güle Güle Kullan Karadulu Nerden Aldın
  • teşekkür ederim yorum yazan herkeze

Karadulu amerikadan almıştım baboli.. aslına bakarsan bende bitane gerçek fakat ölü(cam içinde) tarantula var onumu kullansam biyerde dedim ama kıyamadım öle ahşap çerçeve içinde 2 cam arasında daha hoş duruyo =))
  • Şu mouse'u nasıl parçaladın hocam bendede aynısı var gri renk atmaya başladı bende tekrar gri bir boya atmak istiyorum nasıl söktüğünü anlatabilirmisin ayrıca orjinal renginde olması için hangi boyayı önerirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: losthell

Şu mouse'u nasıl parçaladın hocam bendede aynısı var gri renk atmaya başladı bende tekrar gri bir boya atmak istiyorum nasıl söktüğünü anlatabilirmisin ayrıca orjinal renginde olması için hangi boyayı önerirsin.

kardeş mouse un altını çevir. toplamda ilk aşamada 4 vida sökeceksin ikisi pillerin altında kalıo diğer 2 si üstte elip şeklince mediaplay mouse etiketinin altında. ondan sonra ya 2 ya 3 vida sökeceksin onlar zaten kabak gibi görünüyo...sonrası kolay zaten sökeceğin parçaların montajı sökmesi çok basit anlatmaya gerek yok..en sonunda elinde benm mouse'u boyadığım yer kalıo .. önce sünger zımpara ile zımparala ondan sonra yıka kurut ve en son doublicolor boya yada marshall boya (sprey) le boya ve vernik at(casati şeffaf sprey vernik) ondan sonra geri montaj yap ve
    NOT: 3 saat kuruması için yeterli+boyayı 20 cm uzaktan sık ve akmaması için iyice bak boyaya sıkarken

• süper olmuş çılgınlıkta son nokta
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.