Şimdi Ara

Thermaltake shark yanıyor ~ULTIMATE MOD [[UV]]+logitech (uv)~+video (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
314
Cevap
0
Favori
24.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşım güle güle kullan çok agresif görünüyor.
  • teşekkür ederim beyler... caner senn kasanı görmüştüm ;) hayırlı teskereler kardeşim .. gelince sendende süper bişi bekliyorum ;) çünkü kasa süper....YORUM YAPANLARA teşekkür ederim
  • Güzel çalışma olmuş, zor beğenirim valla
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kaanaba

Güzel çalışma olmuş, zor beğenirim valla

eheheh teşekkür ederim kardeşim
  • Acaba altaki alev desenini nasıl yaptığını anlatır mısın yani foto kağıdına çıkartıp kesip kasaya mı yapıştırdın başka yerdemi yaptırdın bi açıklar mısın kasa çok güzel olmuş bide çok reklam almasaydı kasan çok daha güzel olurdu tabi bu benim fikrim Kasa güzel ama üst tafa doğru karışmaya başlamış bence biraz daha sade daha güzel olurdu o örümcekle markalar mesela bide orda kablolar mı geçiyo onu gizlesen aslında içi daha iyi gözükür ve daha güzel olur kanımca ama herşeyiyle çok güzel emeğine sağlık ne denilebilirki
  • quote:

Orjinalden alıntı: cem ve can

Acaba altaki alev desenini nasıl yaptığını anlatır mısın yani foto kağıdına çıkartıp kesip kasaya mı yapıştırdın başka yerdemi yaptırdın bi açıklar mısın kasa çok güzel olmuş bide çok reklam almasaydı kasan çok daha güzel olurdu tabi bu benim fikrim Kasa güzel ama üst tafa doğru karışmaya başlamış bence biraz daha sade daha güzel olurdu o örümcekle markalar mesela bide orda kablolar mı geçiyo onu gizlesen aslında içi daha iyi gözükür ve daha güzel olur kanımca ama herşeyiyle çok güzel emeğine sağlık ne denilebilirki

öncelikle teşekkür ederim yorumun için... soruna gelince internetten alev resmi araştırdım baya (yüksek çözünürlükte) sonra onları ozlitçiden a4 sticker kağıdına çıkarttırdım. eve geldim aldım makası çıkarttırdığım farklı alev resimlerini kestim biçtim altalta üstüste yanyana bi şekil oluşturup yapıştırdım. yani ordaki alev deseni bütünüyle bi resimden kesim değil faklı alev resimlerinin birbiri üstüne ve yan yana yapıştırılmasıyla harmanlanmış bi desen arkadaşım

• süper olmuş
  • teşekkür ederim kardeşim
  • Belliki bayağı bir emek harcanmış,tebrikler
  • quote:

Orjinalden alıntı: sozelsters

Belliki bayağı bir emek harcanmış,tebrikler

teşekkkür ederim el emeği çok evet birazda para ayırdım bu işe
  • helal olsun bee!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: shinyworld

helal olsun bee!!

eheheh eiiwallaaaaaahhh shiny kardeş
  • YA BEYLER BUNA ŞUNLARDAN ALSAM HOŞ DURURMU ACABA

Thermaltake shark yanıyor ~ULTIMATE MOD [[UV]]+logitech (uv)~+video
  • Helal OLsun Gerçekten Başarıılı Çalışma
  • teşekkür ederim shadowz61
  • güzel olmuş da başlığı düzelt abi NEEE KASAMI YANDI fln dedim

güzel olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ata326 -- 19 Şubat 2008; 23:24:52 >
  • ne denebilirki harika.kusursuz.
    banada senin şu arkadaki 12lik fan ilham verdi.bende o bölgede 2 tane 8cm fan var onları çıkarıp led li 12 lik takıp bide izgarasıyla süsleyebilirim.
  • ehehe teşekkür ederim beyler. ama yalan yok yanıyoooo :D
    valla ızgara güzel bi görünüm sağlıyo kardeş bence dene derim ;)
  • yapım aşamasında ki resimler linki çalışmıyor kardeş resimleri merak eden arkadaşlar vardır mutlaka.. iyi çalışmalar
  • çok caf caflı olmuş eline sağlık
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.