selam arkadaşlar 2011 yılında vatandan thermaltake marka psu aldım.almaz olaydım..
cihazda coil whine sorunu bulunmakta.5 sene de garantisi var.
kutusununda seri numarası etiketi bulunmakta.fakat cihazın bir de üzerinde seri no yazan dandikten bir etiket bulunmakta imiş.Tabi bu 2 sene içerisinde yırtılmış artık tozu alınırken kasa içinin sürülen bezden vs herhalde..Fakat bu dandik etiket yırtıldığında GARANTİ GİDER şeklinde bir ifade bulunmamaktadır.
Aksine garanti bu kağıt yırtılırsa gider ifadesini içeren Psu nun kenarında bulunan etiket sapa sağlam durmaktadır.
Bu ürüne desteği VEKTRON elektronik veriyormuş.Cihazı vatan dan önce kendilerine götrdük fakat oradaki arkadaş kutudaki seri numarasını girip bütün bilgilere ulaşmasına rağmen psu üzerinde seri no olmadığı için direk garanti dışı damgasını yapıştırdı.
konuyu vatan ile paylaştım getirin dediler biz buradan gönderelim.faturası vs si bizden alındıgı için olumlu sonuc alabiliriz dediler..Sağolsunlar.
bu zaman 1 ay sureyı asmıs bulunmakta Bu zaman zarfında ben yurtdışı thermaltake ile mailleştim ve bana fişinizin ve ürününüzün resmini gönderin dediler ve sonunda tamam Turkiye ayaklarına ilettiklerini ve bana geri dönüş yapılacağını belirttiler.Dönüş olmadı bir daha mail attım ,karışıklıktan dolayı özür dilediklerini ve yılbaşı tatilinden sonra dönüş yapacaklar vs diye cevap donduler.
Bu arada ürün 24 aralıkta vatana teslim edildi.Oradan bir sonuc gelmedi daha fakat gelecek sonuc az cok belli.ben eğer negatif bir donus alırsam tüketici haklarına basvuracagım.buna kesin kararlıyım.
elimdeki belgeler;
kutudaki sağlam bir seri no etiketi
psu kenarında yırtmayınız yoksa garanti gider etiketnin sapa sağlam bulunması
ve vatanbilgisayar faturam.Malesef garanti belgesi yok.olsa ne olacak o da tam bir saçmalık.kutu üstünde zaten 5 sene garanti yazıyor daha olmuş 2 sene.delirecem arkadaşlar.bu kadar bi iş yokuşa sürülmez.
Vektron'un yaptığı belli
Garanti çerçevesinde işi çözmek yerine,Garantiyi nasıl iptal ederiz.iptal edebilmek bizim işimiz
olayın özü bu.Ya yurtdışı olay ile ilgileniyor Türkiye tarafına dönüyor ama bizimkiler umursamıyor ki bu cok buyuk ıhtımal hala buna inanıyorum...Ya da thermaltake kafadan sallıyor mailleri bana.Zaten Türiyedeki resellerımız sizinle irtibata geçecektir dediğ**** göre bahsi gecen yer bu vektron olabilir.
konu budur arkadaşlar.480tl para verdiğim özellikle 5 sene garanti ibaresine güvenerek aldığım ürün ve bu garantiyi nasıl bozabilirim diyen bir teknik servis.bu konuyu ben tüketici haklarına taşıyacağım alacağım olumsuz bir yanıtta.
tüketici hakları için istenen belgeler nelerdir nereye basvurmam gerekiyor ayrıca belirtirseniz teşekkür ederim