forumu inceliyorum ve insanların thermaltake den bahsettiğini görüyorum hep , bu tarz case lerin performansa ne tür bir katkısı olur? + PSU nun açılımı nedir?
ve örneğin, TT Tsunami case ve 480W Tagan Psu dan bahsediliyor. nereden bulunur + faydası nedir?
Yeni bir makine toplayacağım 1500$ civarında 3d studio max ve lightwave için. tavsiye almak isterim sizlerden + yazıcıoğlundan toplanacak tabii :) yani genelde ben kasaları pcgold da toplar çıkarım. thermaltake ve yukarıda bahsettiğimiz parçalar da orada bulunabilir mi?
yani kısacası bu tarz parçalar hakkında bilgim zayıf,bilgi rica ediyorum + sistem tavsiyesinde bulunursanız minnettar kalır,kafamda daha rahat bir sistem oturtmuş olurum...
SAYGILARIMLA,
thermaltake kaliteli 1 marka ve kasaları dehşet bişi(tabi bi kasaya psu olmadan 200$+kdv verebilirsen) thermaltakenin psu(power supply unit) sunun çok çeşitleri var yok fan ayarlı yok woltaj göstergeli yani bol alternatif war ama taganın bildiim kadarıyla tek modeli var ama ode fenaa diil yani nereden bulacaana gelince ve extra bilgi içinwww.dijitalcenter.com + www.vega.com.tr buralarda kasaları bolca araştır bu arada gold pc den bence bişi alma beni kazıklamıştı o şerefsizler tabi bu seni de kazıklayacakları anlamına gelmez ama genede dikkatli olmak lazım (huylu huyundan wazgeçmez dimi) thermaltake parçaları da zaten gold ta yok EKSEN de var
bence sadece psu su değil soğutma sistemleride iyi
quote:
Orjinalden alıntı: goke
bence sadece psu su değil soğutma sistemleride iyi
hakkatten mi....
thermaltake kasalar içinde PSU (Power SUpply) olmadan satıldığı halde o kadar pahalı nasıl olabiliyor hayret ediyorum ayrıca 350watt iyi bir psu 70$+kdv civarında dersek diyesim geliyor
Thermaltake i Thermaltake yapan bence profesyonel sogutma sistemleridir.
Thermaltake i Thermaltake yapan bence profesyonel Kasalarıdır.....
arkadaşlar ben thermaltake vm1000a kasa ve thermaltake 560 watt psu kullanıyorum.şiddetle ikisini de tavsiye ederim tabi parası olana.şimdi bide işin esas kısmına gelelim.arkadaşlar bana göre kesinlikle bi kasaya bu kadar para verilmez.ben kasayı 124 dolar+kdv'ye psu'yuda 140 dolar+kdv'ye aldım.benim izlenimlerime göre psu'ya verdiğiniz para sonuna kadr helal.bilgisayarımın en güvendiğim parçası o.kasaya gelince.şekil güzel 4 fanı var ve manuel olarak fanları yönetebiiyorum.ama işin açığı hani çok çok mu faydası var?hayır kesinlikle değil?benim sizlere tavsiyem arkadaşalar.aopen veya asus kasa olabilir yahuttta bence en mantıklı olan şey şekilde süper fiayatta 25-30 doları geçmicek çift fanlı bir kasa alın ve psu'sunu çıkarın ve thermaltake psu takın.böylece hem daha ucuz,şekil olarak daha güzel ve sağlam psu'lu bir kasaya sahip olursunuz.yani doğrusunu söylemek gerekirse şimdiki aklım olsa almazdım kasayı.am unutmayın kesinlikle kötü olduğundan değil ama gereksiz....
Bence HErzaman TT TT Dir (TT=THERMALTAKE) Bunun NEdeni Budur
Niye termaltake daha sağlam oluyor anlamadım gitti.Millet binbirçeşit powersupply kullanıyor hiçbir problem çıkarmıyor.(örn:codegen,asus vb...)
qwerttytuopas kardeşim sen hiç Codegen marka falan kasa kullanmadın heralde? 30 Dolara PSU+Kasa alıyosunuz bide sadece kasayı 150 dolara alıyosunuz. e bırak ta biraz fark olsun...
yaw ben beyazfatih'e katılıyorum...
kısacası ben ecza dolabi gibi kasaları sewiyorum.. benim için kasanın şekli şemali pek lafı biyere hiç önemli değil... içindeki önemli.. olay supply + soğutmada bitiyor alırsın bi supply kaliteli oldu sana iyi bir kasa... olmadı mı 2 tanede fan takarsın kasanın içine (istersen vantilatör bağla supply desteklerse) yok şeffaf yok ışıklı.... ne la bu bilgisayar mı diskotek mi????
şekil ile mi çalışıyo bu??? weya karizmaya duyarlı programlar mı üretildi???
200$wereceeme bikasaya (supply hariç) alır kral kasa yaparım... şekile werecegim para performans olarak geri döner ....
Thermaltake bence ürünlerinden uzak durulması gereken bir firma..
benim kasa everest (30$) sade bir görünümü var ama 350watt vantec PSU (70$) taktım.. kasa basit power supply güzel = mükemmel bir sonuç
BİLGİLER İÇİN SAĞOLUN AMA PERFORMANS A FAZLA DEĞİNMEMİŞSİNİZ...EVET KASALAR ŞEKİL OLARAK GÜZEL AMA PERFORMANSA Bİ KATKISI YOK!!! YANİ BİR KASAYA 120$ VERİLECEĞİNE BİR EXTRA 512 RAM DAHA İYİ OLMAZMI?? AYRICA OVERCLOCK YAPMAM BEN GENELDE VE SOĞUTUCUYA İHTİYAÇ DUYACAĞIMI DA BU YÜZDEN ZANNETMİYORUM...YANİ PERFORMANSI ÖNEMLİ MAKİNENİN GÖRÜNÜMÜNDEN ZİYADE...KATILIYORMUSUNUZ???
ben şu ana kadar kullandığım tt ürünlerinden memnunum tek şikayetim cpu soğutucularındaki pürüzlülük oranı diğer firmaların ürettiği heatsinklere göre fazla olması
quote:
Orjinalden alıntı: Faux Carnival
Thermaltake bence ürünlerinden uzak durulması gereken bir firma..
burada sadece tagan övülüyor thermaltakenin bi kötülüğünden bahsedilmiyor + tagan da o övgülere değer bir psu dur sadece performans için üretilmiş ve tek tipi wardır oysa thermaltakenin ışıklısı + fan ayarlısı + sistemin kullandığı wolt gücünü göstermesi + akıllı kablo yönetimi gibi çok çeşitli modelleri vardır