Şimdi Ara

Theokoles DP'den niye atıldı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
3.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Theokoles DP'den niye atıldı veya ayrıldı bilen var mı arkadaşlar?

EK: Soruya cevap vermiyorsunuz ReostA'ya kızıyorsunuz. Unutmayın reosta uzun süredir bir takımda degildi ve bir MID oyuncusuydu Jungler mekaniği çok farklı bir olay burada suçlanması gereken kesinlikle ReostA degil.

Muhammed ''Theokoles'' Işık: Ben maçlarının hiçbirini izlemedim ama duyduğum kadarıyla aşırı kötü oynamış.Bence Reosta'ın hiç bir suçu yok.Kendisi mid lane oyuncusuydu ve jungle tecrübesi hiç yok.DP jungle olarak Reosta ile birlikte oynamak istedi.Reosta'nın Avrupa ve sahne tecrübesi sıfır.Yani kısacası kendi düşen ağlamaz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Glitz -- 22 Ağustos 2013; 16:41:24 >

• Reosta gelsinde gamescomda bizi kurtarsın diye ;)
  • Naru'nun kankisi jungle'da aksın diye.
  • En Reosta laf yedi. Kesin atıcaklar takımdan
  • Reosta bu konuları görüp ne düşünüyordur acaba ?
    Ben az çok tahmin edebiliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

En Reosta laf yedi. Kesin atıcaklar takımdan

alıntı yapayım da anlamadım bir şey

bu arada reosta op diye qnq xd
  • Adam 20 küsür yaşında, diğerleri çocuk olunca bide naruyla fabın kankisi gelsin takımımızda oynasın rolü önemli değil diye 4 kişi istememişler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kesinlikle yeteneksiz.
  • theokoles konuya bekleniyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeonTiger

quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

En Reosta laf yedi. Kesin atıcaklar takımdan

alıntı yapayım da anlamadım bir şey

bu arada reosta op diye qnq xd

En çok reosta laf yedi yazcaktım <çok> çıkmamış

• Theokles kendi ayrıldı, kovulmadı.
  • dp cok kotu takım. türkiye takımları icinden birinci olmak cok zor degil. reostanın lane dürtmeleri yok. fab kendi halinde solotop takılıyor. lethilion varus ısrarı ile sadece kanser ediyor. support basit hatalar yapıyor. map control yapılamıyor falan filan. daha cok yolları var.
  • kavga etme durumu falan vardı sanırım
  • Flamer ve blamer diye biliyorum.Fakat oyun bilgisi ve yeteneği ortadaydı Theokoles'in.Reosta bırak avrupayı bırak dünyayı Türkiye'de bile kötü adam tbf'de evelynn ile lanegank attı diye kink ilan ettiler ama malphite ile yaptığı fail hareketler falan kötüydü.Ben DP'nin ömrünü uzun görmüyorum malesef menajerleri Bülent Abi de bırakmış DP'yi egoları uğruna naru takımı bitirdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NDS

theokoles konuya bekleniyor

viy dhdenmi muhammed
  • dp ye koy crystl meth i kadroda holyphoenixte varken o painle dalga geçerler ya bu kadar olamaz bot çok eziliyo reosta hiç bişey yapamıyo bu duruma
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris7777

Theokles kendi ayrıldı, kovulmadı.

Muhammed ''Theokoles'' Işık: Ben maçlarının hiçbirini izlemedim ama duyduğum kadarıyla aşırı kötü oynamış.Bence Reosta'ın hiç bir suçu yok.Kendisi mid lane oyuncusuydu ve jungle tecrübesi hiç yok.DP jungle olarak Reosta ile birlikte oynamak istedi.Reosta'nın Avrupa ve sahne tecrübesi sıfır.Yani kısacası kendi düşen ağlamaz..

Söylediğine göre sanırım suçlular DP menejerleri...
  • Farkettiyseniz naru ve fab gayet iyi oynuyor lanelerde ama bakıyorsun junglera ve supporta bildiğin feedlemişler. Bu ikisi değişse yenerler diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: biohard35

Naru'nun kankisi jungle'da aksın diye.

aynen öyle kankası
  • hpsi 10 nmara oyncular siz bilmiysnz...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.