Şimdi Ara

The Witcher: Enhanced Edition Türkçe Yama (113. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.496
Cevap
77
Favori
299.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
192 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: machinegunneddie

    Normalde ingilizce yok o maceralarda mod ile maceramı eklediniz?

    Alıntıları Göster
    Yok Enchanced sürümde ne varsa o işte.

    Yaptım bu arada sorun bendeymiş.
  • Üçüncü kez bitirdim yıllar sonra. Garabet grafik ve fizik motoruna rağmen hikayesi için oynanması gerekiyor kesinlikle. Son sinematik ve credits enfes. Şu oyunun en azından ikinci oyunun motoruyla yeniden yapılmasını isterdim. Bataklık bölümleri kanser ediyor.

    Hikaye anlatımı dizi dahil yer yer tökezliyor gibi geldi. Sapowskinin romanlarında uyguladığı ve dizi ve oyuna da yansıtılan bir anlatım tarzı bu belli ki, kitaplarda belki bu kadar rahatsız etmiyordur ancak oyunda bir noktadan sonra ben buraya neden geldim ne yapıyordum gibi bir algı oluşturabiliyor. Bunda Geraltın hafıza kaybı ve tam olarak böyle hissetmemizin amaçlanmış olması da sebep elbette. Parçaları birleştirmekten hoşlanmayan, düz ve duru bir anlatımı tercih eden benim gibi vasat zekalı adamlar için bu da bir miktar sıkıntı demek.



    Ömür hocaya da bir kez daha teşekkür edelim.




  • Bu yama tüm beklentilerimin ötesinde çok iyi çıktı. Mükemmel bir çeviri yapmışsın Ömür. Witcher 2 ilk oyunun yanında şaka gibi kalıyor. Daha çok oyuncu ilk oyunu oynamalı. Gerçek bir PC oyunu gerek atmosfer gerek taktiksel olarak gerek yetenek ağacı gerek de hikaye ve diyaloglarıyla.

    Yalnız burada gösterdiğin sabır için ayrıca tebrikler. Bizim oyuncularda nasıl bir kafa var anlamıyorum bu kadar temiz ve düz kurulumu olan bir yamayı bile yükleyemiyorlar. Üstüne bunu Witcher 3e kurmaya çalışanlar da var 😂😂😂 Okuma yazman yoksa önce okumayı sök.

    Senden istediğim Full Combat Rebalance modunu ve EE ile oyuna dahil edilmeyen diğer macera modüllerini çevirmek. Zamanın yoksa bile çeviriye yardımcı olabilirim ya da hepsini ben de yapabilirim. Hangi dosyaları nasıl değiştireceğimizi konuşalım. FCR modu oyunu en az bir kere oynamışlar için eşi benzeri olmayan bir pırlanta. Diğer macera modlarında ise çok güzel hikayeler bulunuyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Yama kurulumunda falan hiç bi sorun yaşamadım ama oyuna başladıktan sonra kaer morhendeki eşkiyalarla savaştan sonra triss bayılıyor lambert iksir için şunları şunları getir diyor yukarı çıkıp orda olan bütün eşkiyaları öldürüp gerekli olan şeyleri alıp lamberte gittiğimde yukarda askerlerin kaldığını öldürmem gerektiğini söylüyor ama bırakın yukarıyı gezebildiğim hiç bi yerde asker kalmamasına rağmen hala aynı şeyleri söylüyor 1 saat boş boş gezdim bi değişiklik olmadı baştan başlasam sorun çözülür mü gerçi burda bu sorunu çıkartan ilerde hangi sorunu çıkartır oda meçhul

    kurulu hiç bir mod yok videolardan izlediğimde adamlar benim yaptığım herşeyi aynı şekilde yapıyor ama lambert yukarda askerlerin kaldığını söylemiyor

    Baştan başladım o bölümü sıkıntısız geçti niye öyle yaptı anlamadım inşallah ilerleyen yerlerde sorun çıkartmaz

    yama şuana kadar gördüğüm kadarıyla başarılı elinize emeğinize sağlık



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evladı fatihan -- 1 Mart 2020; 20:3:1 >




  • Uzun zaman sonra tekrar oynayacağım,yama için teşekkürler.
  • grinninglich G kullanıcısına yanıt
    Yapı itibariyle bu oyuna yama yapmak çok kolay bir iş değil, macera modülleri için iş çok daha sıkıntılı. Zamanım olsa yamayı final sürümüne ulaştırmak isterim ancak aşırı yoğun tempoyla çalışıyorum.

    Uğraşmak istersen resmî olarak oyuna entegre edilen Djinni Editor çeviride iş görüyor ancak o arayüzden hatasız çeviri yapmak pek kolay değil. Metinlere ilgili editör üzerinden ulaşıp dosya çıktısı alabiliyorsun ancak bu sefer de dosyalarda sayısız kodlar oluyor ve en ufak hatanda oyunda çökmelerle karşılaşıyorsun. Bir programcı vasıtasıyla 3.parti yazılım yazdırıp dosyalardan yalın textleri çekmen ve işin bitince tekrar geri gömmen en sağlıklısı ama bu oyunla uğraşacak bir yazılımcı bulabilir misin bilmiyorum. Her hâlükârda hatasız bile çalışsan oyunun kendisi sorunlu ki vaktiyle bu oyunun çevirisine girişip saatinde bırakan bildiğim çok sayıda insan var.

    Bugün olsa ben de imkânı yok yapamam, zamanında nasıl bir cesaretle girmişsek helal olsun bize, yürek yemişiz herhâlde...

    Konu ilk mesajının altında yararlandığım kaynaklar mevcuttu kaldırmışım, onlarla dosyaları biraz karıştırmanı öneririm. İsimlerini vereyim. Djinni ile dosyaları düzenlemek için büyük arşivlere paketlenen dosyaları yani eğer varsa modlardaki .bif uzantılı dosyaları açıp çıkarman gerekebilir, UnBIF Extractor bu işin altından kalkıyor, sonrasını Djinni Editor üzerinden yapabiliyorsun ve geri paketlemene gerek kalmadan sadece data klasörü içinde bir klasör oluşturarak oyuna entegre edebiliyorsun. Tlk uzantılı metinler The Witcher uyumlu TlkEditor ile açılabiliyor. Hikâye modülleri de direkt Djinni Editör'den görüntülenip düzenlenebiliyor. Gerisi programın yeteneklerini kurcalayıp keşfetmene bağlı. Anlatacak kadar bile vaktim yok ne yazık ki...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KarapathiaN -- 1 Mart 2020; 22:24:1 >




  • Merhabalar, 3. Bölümde bir sorun ile karşılaştım bana yardım edebilir misiniz?
    Lüks Resepsiyon bölümünü tamamlıyorum ve yeni görev için Tapınak Mahallesine gitmek istiyorum ama Yeni Nakaroth'tan dışarı çıkamıyorum. Kapı açılıyor ama çıkamıyorum. Normalde dışarı çıkmam gerekiyor. Ayrıca sağ üst köşede harita göstermesi gerekirken hiç birşey göstermiyor.

    En kötü ihtimal bana burayı geçmiş olan biri save dosyasını atabilir mi? En azından görevlere devam ederdim.


    Edit: Sorunum çözüldü. İnternetten 3. Bölümün save dosyasını indirdim. Sorunsuz devam ediyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okazaki -- 11 Mart 2020; 17:4:38 >




  • gençler oyunu bitirdim harikaydı
  • Hocam bu yamayı Steam Workshop'a ekleme imkanınız var mı? Nvidia Geforce Now'dan oynamak istiyorum da.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wise Grimnir kullanıcısına yanıt
    The Witcher'ın atölye desteği var mı bilmiyorum.
  • Hocam peki baska bir pcde yamayı indirsem Steam Cloud Geforce Now'da etkinleştirir mi yamayı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wise Grimnir kullanıcısına yanıt
    resmi yama olmadıkça o işe yaş gözüyle bak.
  • Wise Grimnir kullanıcısına yanıt
    Bilsayarda kullanmayacak mısınız Geforce Now'u. 13 yıllık oyun, giriş-orta seviye bilgisayarlar rahat çalıştıracaktır. Witcher 2 olsa neyse diyeceğim.
  • Wise Grimnir kullanıcısına yanıt
    Arkadaşların dediği gibi bu oyun için cloud ya da stream ile uğraşmanıza gerek yok, zaten çok eski bir oyun. Günümüz koşullarındaki sıradan bilgisayarlarla rahatlıkla oynanabilir.
  • cirilla fiona kullanıcısına yanıt
    Eski kayıtlarını silip oyuna baştan başlaman gerek. Yama notlarında gerekli açıklamalar mevcut.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KarapathiaN -- 26 Mart 2020; 9:26:20 >
  • KarapathiaN kullanıcısına yanıt
    hocam yeni maceralar dil paketini önce temel oyunu temel yamayla bitirdikten sonra kursak sıkıntı çıkartır mı? hepsini tek seferde kurmasak yani. ayrıca bu yama ek hikayeler olmasına rağmen normal yamanın epey üzerine bir boyuta sahip bu durum sıkıştırmayla mı ilgili yoksa ana içeriğe bir katkısı mı var?
  • sroad kullanıcısına yanıt
    Yeni maceralar kısmındaki dil arşivi tüm içerikle entegre, o yüzden komple yüklenmiş dosyalar. Oyuna başlamadan önce yüklenmesi ve temiz bir kayıtla başlanması isabet olur. Tabii ana oyunun yaması sistemde yüklü olmak zorunda.
  • KarapathiaN kullanıcısına yanıt
    tamamdır teşekkürler, garantiye almak için tek seferde yükleyeyim o zaman.
  • cirilla fiona kullanıcısına yanıt
    Baştan başlamak istemiyorsan aşağıdaki linkteki save dosyasını indir. Direk 3. Bölümün başından başlıyor ve Türkçe yama bozulmuyor.

    https://www.dosyaupload.com/n4cH

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: okazaki

    Baştan başlamak istemiyorsan aşağıdaki linkteki save dosyasını indir. Direk 3. Bölümün başından başlıyor ve Türkçe yama bozulmuyor.

    https://www.dosyaupload.com/n4cH
    Teşekkür ederim ama oyunu bitirdim. Chapter 2'nin ortalarında save dosyam vardı. Şuan W2'ye geçtim.
  • 
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.