Şimdi Ara

The Witcher: Enhanced Edition Türkçe Yama (108. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.495
Cevap
78
Favori
308.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
193 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yamayı kurduktan sonra oyuna yeniden başlayarak.
  • KarapathiaN kullanıcısına yanıt
    hem yamayı hem dlc yamasını kurdum lakin oyunu her yeniden açtığımda oyun ingilizce oluyor ayrıca dil ayarlarından türkçe yaptığımda oyunu yeni oyun diyip başlattığımda klavye fare seçiminden sonra oyun bozuk hatası verip kapanıyor bi yardımcı olsan kardeşim zahmet olmazsa....bu arada yama için elinize sağlık...
  • cahall C kullanıcısına yanıt
    İlk mesajda detaylar zaten mevcut, ilgili bölümleri okuyun, ayrıca yama kurulumu sırasındaki talimatlara da göz gezdirin.

Yamayı kaldırın, dosyalarınızı steam, gog ya da oyunu hangi platformdan indirdiyseniz doğrulatın ve tekrar kurun. Ancak kurulum sırasında sistemi meşgul etmeyin ve kurulum işlemini yönetici olarak çalıştır seçeneğiyle başlatın. Kurulumdan sonra oyuna girin, eski kayıtlarınızı silin ve oyuna yeniden başlayın. Oyun güncellemelerini kapalı tutun.
  • Salamandra grubu neden Türkçeye Semender diye çevrildi? Türkçe romanlarında bu şekilde olduğu için mi?
  • s-adebisi kullanıcısına yanıt
    Salamandra kelime anlamı olarak Semenderler demek, ayrıca taşıdıkları broşlarda da semerder simgesi var. Özel bir kelime değil.
  • Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selam öncelikle emeğiniz için teşekkürler. ben The_Witcher_1_Yeni_Maceralar_DLC_TR_Yama_v1.0 bu kurulumu 3 C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\The Witcher Enhanced Edition yani launcher.exe in bulunduğu klasöre kurdum fakat bir değişiklik olmadı acaba sorun nedir?
  • II. Burak I kullanıcısına yanıt
    Nereye kuracağınız arşivin içindeki bilgilerde yer alıyor, ilgili dizin açık şekilde yazıyor. oyunun içine değil sistemin kurulu olduğu bölümdeki ortak belgelerde bulunan the witcher klasörüne kuruluyor. Bilgileri dikkatli okuyun.

• Projede emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürler elinize sağlık. Çeviri gerçekten çok güzel. Oyunu 22 saat civarı oynayıp maalesef bitiremeden sildim. Oynanış çok kötü olduğundan oyun işkence gibi geldi bırakmak zorunda kaldım, youtube'da yine çeviriyi kullanmış bir arkadaşın oynanış serisi var oradan izleyerek tamamlamayı düşünüyorum.

Thronebreaker: The Witcher Tales adlı yeni bir oyun çıkardı sanırım CDR. Bununla ilgili bir çeviri çalışması planlanıyor mu acaba?
  • Fortescue kullanıcısına yanıt
    Zaman buldukça mevcut projeleri geliştirmeye devam ediyorum fakat yeni projeler üzerinde çalışmıyorum. Forumdaki diğer çeviri gruplarını takip edin.

• Fortescue kullanıcısına yanıt
    Thronebreaker: The Witcher Tales çevirisi yapılıyor FunSociety yapıyor çeviriyihttps://forum.donanimhaber.com/thronebreaker-the-witcher-tales-30--136582127 linki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-539FEDCD1 -- 20 Ocak 2019; 15:35:22 >
  • Çeviri için teşekkürler, elinize emeğinize sağlık. Oyunu bitiren arkadaşım bizzat teşekkürlerini iletmemi istedi. Başka projelerde görüşmek üzere

• quote:

Orijinalden alıntı: KarapathiaN

Nereye kuracağınız arşivin içindeki bilgilerde yer alıyor, ilgili dizin açık şekilde yazıyor. oyunun içine değil sistemin kurulu olduğu bölümdeki ortak belgelerde bulunan the witcher klasörüne kuruluyor. Bilgileri dikkatli okuyun.
    oraya kurup da denedim bakın hatta şöyle ekran resmi atayım. oyun dosyalarını bütünleyip diğer kurduğum yerleri de KALDIR ı açarak kaldırdım. acaba komple silip yeniden mi yükleyeyim? oyuna girip optionsdan da baktım türkçe seçeneği çıkar belki diye yoktu. The Witcher: Enhanced Edition Türkçe Yama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi II. Burak -- 20 Ocak 2019; 21:46:57 >

Belgeler değil "ortak belgeler"... yanlış dizine kurmuşsun. Ayrıca önce ana yamayı kurmalısın. Gerekli açıklamalar arşivlerde bulunuyor, tekrar dikkatli okuyun.

biraz üşengeçlik ve dikkatsizlik yüzünden vprefinal linkinin link olduğunu görmemişim bile normal yazı zannediyordum. orada 2 link var diye yazıyor ben sağdaki ile aşağıdaki linkleri görmüşüm bir tek :( yani ben dlc yi kurmuşum başından beri asıl yamayı kurmamışım. neyse ki buldum şimdi teşekkürler. linkleri alta ala koyarsanız benim gibi beyni üşengeçler için daha rahat olur otomatik alışmışız alt alta linklere sağda solda link mi yazı mı bazen anlaşılmıyor. emeğinize sağlık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi II. Burak -- 21 Ocak 2019; 7:18:5 >
    oyun ilerledikten bir müddet sonra ses tamamen kopuyor bir kaç kez çık gir denedim düzelse bile tekrar ses bi süre sonra gidiyor ya da hiç gelmiyor. yamayı kaldırdım düzeldi. bu sorunu giderme imkanım var mı acaba?
    Sesin yamayla bir bağlantısı yok, sisteminizden kaynaklı olabilir. Zira oyun başlı başına sorunlu bir oyun, bunu belirtelim.
  • öncelikle merhaba. yama ile ilgili yapımda ve yayımda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. dlc ler ile ilgili olan yama indirilmiyor,sürekli hata alıyorum acaba bende mi sıkıntı var yoksa yükleme linkinde mi ?
  • rohan61 kullanıcısına yanıt
    Linkte sorun görünmüyor. Kullandığınız indirme aracını ya da web tarayıcıyı değiştirin.

• tüm tarayıcılar ile denedim olmadı. başka bir pc den deneyeceğim

not: başka bir pc den hallettim teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rohan61 -- 4 Mart 2019; 12:34:41 >
  • 
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.