Şimdi Ara

The Witcher: Enhanced Edition (2008) [ANA KONU] (131. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.304
Cevap
19
Favori
253.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 129130131132133
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Asetil Co A

Dövüş sistemini kavrayamadım. Hep rastgele basıyorum bir şeylere. Basitçe anlatabilecek olan var mı?
    Uzun zamandır oynamak isteyip de oynayamamıştım satın aldım şimdi de kontroller garip geldi

Rakibin ustune tikladin, silahi kaldirdi vurdu, eger "zor" disinda bir secenekte oynuyorsan imlec alevli kilic oluncaya kadar bekle, ondan sonra tekrar tikla, sonra bekle tekrar tikla kombo icin. Eger zorda oynuyorsan maalesef bunu yapman tecrube isi, bastan baslamani oneririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: pelerinli

quote:

Orijinalden alıntı: Asetil Co A

Dövüş sistemini kavrayamadım. Hep rastgele basıyorum bir şeylere. Basitçe anlatabilecek olan var mı?
    Uzun zamandır oynamak isteyip de oynayamamıştım satın aldım şimdi de kontroller garip geldi

Rakibin ustune tikladin, silahi kaldirdi vurdu, eger "zor" disinda bir secenekte oynuyorsan imlec alevli kilic oluncaya kadar bekle, ondan sonra tekrar tikla, sonra bekle tekrar tikla kombo icin. Eger zorda oynuyorsan maalesef bunu yapman tecrube isi, bastan baslamani oneririm.

Ben sürekli tıkladım sistemi anlamadığım için. Teşekkür ederim dikkat ederim buna

• Bu Vaska acaba kuledeki büyücünün o kötü kadın müzeyyeni olabilir mi; olayları hep birinci ağızdan anlatıyor, o dikkatimi çekti
  • Oyunu yükledim oynamaya başlıcam yakında
    Oyundatahmini story bitirme süresi nedir?
    Sadece ana hikayeyi istiyorum şu an diğerlerine oyunu görünce bakarım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Purone

Oyunu yükledim oynamaya başlıcam yakında
    Oyundatahmini story bitirme süresi nedir?
    Sadece ana hikayeyi istiyorum şu an diğerlerine oyunu görünce bakarım

20-30 saat hizli oynarsan falan herhalde.

• Ya uyuz oldum. Tekrar yükledim oyunu testlerde yardımcı olmak için. Ama oyuna tıkladğımda 'warning minimum system requirements not met' diye bir hata çıkıyor.Oyunu açmıyor. Araştırdıktan sonra steam'den oyuna ayarlarında '-dontForceMinReqs' yapınca oyun açılıyor ama grafikler berbat durumda, yükseltilemiyor. Oyun 1980*1050 destekleyen monitörde oynayan var mı =?
  • arkadas chapter 5deyim bataklik mezarligindayim raven mezarinda gerekenleri topladim zirh icin sonra mezardan disari cikiyorum karakterin cani 0 gözüküyor ama ölü olarak gözükmüyor yerde yatiyor envanter vs acilmiyor baska savelerdede bu sorun meydana geldi bu sorun bi anda ortaya cikti acaba ne yapmam gerek türkce yama ile oynuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuhtesemZ

arkadas chapter 5deyim bataklik mezarligindayim raven mezarinda gerekenleri topladim zirh icin sonra mezardan disari cikiyorum karakterin cani 0 gözüküyor ama ölü olarak gözükmüyor yerde yatiyor envanter vs acilmiyor baska savelerdede bu sorun meydana geldi bu sorun bi anda ortaya cikti acaba ne yapmam gerek türkce yama ile oynuyorum

Turkce yama ile alakasi yok gibi, oyun sanki glitch olmus. Save yedekleyip tekrar yukleyin.

• arkadaslar tam azar javedi öldürdüm yaevinle kayiga binecegim gidelim diyorum yaevine yüklerken kayit dosyasi bozuk veya eksik diyor bu sorunu nasil cözebilirim azda kaldi oyunun bitmesine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuhtesemZ -- 27 Temmuz 2014; 15:23:22 >
  • MuhtesemZ M kullanıcısına yanıt
    Spoiler icine al yazdiklarini

• çok güzel bir oyunn
  • sorunu yamayi tekrar silip kurarak cözdüm oyunu bitirdim amma bitiste oyunu kaydetmedi bu saveyi alipmi 2inci oyuna aktariyoruz nasil oluyor
  • Beyler 1.4 patchini kururken please register the witcher before istalling The witcher Enchanned Edition Hatası alıyorum bunun çözümünü aradım ama bulamadım yardım edinde patchı yükliyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Theseus67

Beyler 1.4 patchini kururken please register the witcher before istalling The witcher Enchanned Edition Hatası alıyorum bunun çözümünü aradım ama bulamadım yardım edinde patchı yükliyim

oyunu nereden edindin? eğer orjinalse bir yerlerde register.exe var ve sen ondan ilk önce oyunu kaydedeceksin demektir.
  • quote:

Beyler 1.4 patchini kururken please register the witcher before istalling The witcher Enchanned Edition Hatası alıyorum bunun çözümünü aradım ama bulamadım yardım edinde patchı yükliyim

Sadece 1 dolardı :)
  • Oyunum Orjinal Degil İnternetten İndirdim Başka Şekilde Yükliyemiyomuyuz ?
  • Şu meditasyon olayini istediğimiz zaman yapamıyor muyuz illa bir npc ile konuşmam veya kamp ateşi mi bulmam gerek ? İkisi de yoksa zamanı nasıl ilerletcez ? Ayrıca savaşırken blok yapma falan var mı?

• pelerinli kullanıcısına yanıt
    Oyunum Orjinal Degil İnternetten İndirdim patchi yüklemenin başka yolu varmı birde türkçe yama kuruyorum çalışmıyor 1.2 patchide yaptım ondada çalısmadı 1.3ün cracki yok diye kurmadım yardımcı olabbilecek varmı
  • quote:

Oyunum Orjinal Degil İnternetten İndirdim patchi yüklemenin başka yolu varmı birde türkçe yama kuruyorum çalışmıyor 1.2 patchide yaptım ondada çalısmadı 1.3ün cracki yok diye kurmadım yardımcı olabbilecek varmı

o zaman sordugun konularda yardimci olamam.

• quote:

Orijinalden alıntı: axeles

Şu meditasyon olayini istediğimiz zaman yapamıyor muyuz illa bir npc ile konuşmam veya kamp ateşi mi bulmam gerek ? İkisi de yoksa zamanı nasıl ilerletcez ? Ayrıca savaşırken blok yapma falan var mı?

maalesef dediklerinin harici meditasyon yok. dovusurken de blok degil de yon tuslarina cift basarak kacinma hareketi var ama hic kullanmadim

• 
Sayfa: önceki 129130131132133
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.