Şimdi Ara

The Witcher: Enhanced Edition (2008) [ANA KONU] (100. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.304
Cevap
19
Favori
254.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ReklizmA hocam bence ilk cümleni spoiler içine almalısın.Oyunu oynamamış arkadaşlar olabilir...
  • yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeçhoSubasa

ReklizmA hocam bence ilk cümleni spoiler içine almalısın.Oyunu oynamamış arkadaşlar olabilir...

Pardon unutmuşum.
  • @OcEloTT kombolar bayat mı:S

bu oyundaki komboların güzelliği hiçbir oyunda yok yahu, daha aşılamadı bu kılıç animasyonları..
  • quote:

Orijinalden alıntı: lejyonerx

Oyunu yüklerken sorun yaşıyorum adım adım SS koydum sorunun nerde olduğunu söylerseniz sevinirim.

1)Dosyalar bunlar

2)Daemon tools la DVD 1 i çalıştırdım

3)

4)Yükleniyor(sanırım)

5)DVD 2 yi çalıştırmamı istedi galiba

6)Onu da mount ettim

7)

8)Mount ettiğim 'F' i seçtim ve devam ettim

9)Devam...

10)Devam... Ekstra bir bar daha doldu

11)

12)Kapattım bu laucher ı

13)Program files a geldi oyunun dosyası yani yüklemişim demek ki...

14)System dosyasının içine 1. SS de görüdüğünüz crack i attım.

15)Taşı ve değiştir dedim

Sonra witcher simgesini açtım yani oyunu ordan açmam gerekiyor diye düşündüm. Ekran karardı oyun açılacakmış gibi ama sonra 'windows çalışmayı durdurdu dedi' programı kapat seçeneği çıkıyor. Çalışmıyor yani

Yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar. Herşey yukarda adım adım gösterdim. Nerde sorun var söyler misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: wildlove

@OcEloTT kombolar bayat mı:S

bu oyundaki komboların güzelliği hiçbir oyunda yok yahu, daha aşılamadı bu kılıç animasyonları..

evet ben hiç bir rpg de böyle güzel oyuncu hakimiyeti içeren aksiyon sistemi görmedim şahsen , çoğu kılıçlı aksiyon oyununa da taş çıkartır
  • quote:

Orijinalden alıntı: evohan

quote:

evet ben hiç bir rpg de böyle güzel oyuncu hakimiyeti içeren aksiyon sistemi görmedim şahsen , çoğu kılıçlı aksiyon oyununa da taş çıkartır

aslında tam da rpg denemez bu oyuna. sonuçta görevlerle bi ölçüde kısıtlıyız. tamam oyunun sonunu etkiliyoruz, veya sona giderken farklı taraflardan yardımlar alabiliyoruz ama çok da serbestlik tanıyan bi oyun değildi. tamam kombolar hakkat çok iyiydi ama karakter geliştirme zayıftı. ekipman seçenekleri azdı...

ama çok güzel oyundu yaaa, keşke dvmı veya bağlı yeni bi oyunu çıksa... ya da oynadıımı unutsam da bi daha oynasam (ekran kartını da yeniledim süper olurdu) şimdi aynı zevki vermicek....

• Biri yardım edebilir mi arkadaşlar?
  • quote:

Biri yardım edebilir mi arkadaşlar?

crack da problem olabilir... ben kendi dvd mi bulabilirsem şayet kendiminkini upload ederim. olmazsa başka bi crack bakının.... ilk aklıma gelen bu. autorun yerine simgeden girmeye çalışın, (bu biraz çaresizlik çabasıdır da denemek lazım)
  • quote:

Orijinalden alıntı: GEr0nim0

quote:

Orijinalden alıntı: evohan

quote:

aslında tam da rpg denemez bu oyuna. sonuçta görevlerle bi ölçüde kısıtlıyız. tamam oyunun sonunu etkiliyoruz, veya sona giderken farklı taraflardan yardımlar alabiliyoruz ama çok da serbestlik tanıyan bi oyun değildi. tamam kombolar hakkat çok iyiydi ama karakter geliştirme zayıftı. ekipman seçenekleri azdı...

ama çok güzel oyundu yaaa, keşke dvmı veya bağlı yeni bi oyunu çıksa... ya da oynadıımı unutsam da bi daha oynasam (ekran kartını da yeniledim süper olurdu) şimdi aynı zevki vermicek....

ben çıktığında oynamıştım ve 1 yıl sonra da tekrar bitirmiştim, yeterince unutmuştum ve yine baya zevkliydi

• quote:

ben çıktığında oynamıştım ve 1 yıl sonra da tekrar bitirmiştim, yeterince unutmuştum ve yine baya zevkliydi

bu biraz da algı meselesi , ben de unuttum ama hiç bir oyunu ikinci defa oynayamıyorum (oynanabilirlikten ziyade hikyayeyi yaşamak önemli galiba) mesela assasin's creed i önce indirdim jarusalem sorun çıkarınca bi müddet sonra orjinalini aldım ama tekrar kudüsw gelindeye kadar oyun baydı....

yine de bu oyun tekrar oynanmaya değer nadir oyunlardan....
  • quote:

Orijinalden alıntı: GEr0nim0

quote:

Biri yardım edebilir mi arkadaşlar?

crack da problem olabilir... ben kendi dvd mi bulabilirsem şayet kendiminkini upload ederim. olmazsa başka bi crack bakının.... ilk aklıma gelen bu. autorun yerine simgeden girmeye çalışın, (bu biraz çaresizlik çabasıdır da denemek lazım)

Teşekkürler. Başka crack bulamadım. Upload ını bekliyorum.
  • arkadaşlar bu oyunn update i çıktı mı?
    ben 2008 de oynamıştm oyunu,şimdi cd lerimi karıştırırkn buldm cd yi, kurmaya başladım, oynamadan önce bi araştırıım dedim update çıktı mı?
    kurmak lazm :D
  • Huso_2002, crack ini upload edebilir misin? 1 haftadır kuramadım. Crack te sanırım sorun ama başka crack bulamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eskiekşiyazarı -- 6 Ocak 2010; 21:02:29 >
  • Sorun çözüldü arkadaşlar. Birkaç görev yaptım, oyun baya güzele benziyor.
  • nasıl çözdün, anlatırsan dier arkadaşlar da faydalanabilir?!
  • quote:

Orijinalden alıntı: huso_2002

nasıl çözdün, anlatırsan dier arkadaşlar da faydalanabilir?!

Defalarca kurdum, sildim tekrar kurdum ama hep C:\program files'a. En son D sürücüsüne kurayım dedim oldu Üstte kademe kademe SS alıp koydum ama GEr0nim0'dan başka cevap veren olmamıştı. Oraya da bakılırsa görülür ki, meğer ortada bir problem bile yokmuş.
  • ben kurdum, hiç crack yapmadan enchanted edition u kurdum, üstüne patch 1.5 i kurdum,
    crack yapmadan oynuyorum :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: huso_2002

ben kurdum, hiç crack yapmadan enchanted edition u kurdum, üstüne patch 1.5 i kurdum,
    crack yapmadan oynuyorum :D

enhanced edition'ı kurmadım ben, ek görevlerin dışında ne + sı var?
    Ayrıca oyunda dolum süreleri sinir etti beni, patch lerin yararı oluyor mu? Hangi patchde oynamamı önerirsiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eskiekşiyazarı -- 9 Ocak 2010; 0:15:45 >
  • D'jinni diye birşey daha varmış, o ne acaba?
  • 
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.