Şimdi Ara

The Witcher 4 | PC ANA KONU (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
429
Cevap
29
Favori
19.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Şimdi bu oyunda kimseye kur yapmayacağız, atesli sahneler yasayamayacagız.

Witcher'In ilk oyundan beri kızları yataga atma, çapkınlık olayı vardı.

Şimdi Ciri ile romantizm pesinde koşsam kızı erkeklere pazarlıyormuş gibi hissedeceğim. ( Karakter elimizde büyüdü, kızımız gibi birsey!) ( Witcher 3te bile Ciri'ye yanaşan lanet oduncuyu terslemiştim!) ( Tabi ben o aralar hem Yennefer hemde Triss ikisininde beraber yurutmeye calışıyordum, sonunda basıma neler geldiğini tahmin edebilirsiniz)

Witcher ana karakter kadın olduguna ruhundan bu acıdan bir parca kaybetti.

Nitekim Elder Scrolls, Dragon Age gibi oyunlarda ana karakter en basta belirsiz olduğu için her yöne çekilirler. Bunun avantajı her yöne çekilmek fakat dezavantajı elinizde ona özel, onun karakter özelliklerine özel bir öykü kurgula ma olanağı olmadığı için bazı alanlarda derinliği kaybedip sığ kalmak zorunda olursunuz.

Fakat Witcher gibi ana karakterin sabit oldugu oyunda ana karakterin sabitliği size onun etrafında bir kültür inşa etme olanağı verir.

Witcher'da Geralt ile özdeşleştiği için tüm seri boyunca karı kız peşinde koşuyorduk. Şimdi Ciri bu ruhu bozacak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 27 Ekim 2025; 4:40:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İkinci olarak Ciri'nin Witcher olmaması gerek. Eğer oyun bize Ciri'yi Witcher dünyasının kabul ettiği resmi bir Witcher olarak sunarsa oyunun lore'nun içinden geçerler.

Ciri Witcher değil, bir Witcher'da eğitim almış biri olarak sunulmalı.

Nitekim son dönemde pekçok Orjinal eserin bozulması, basarısız olmasının nedenlerinden biri de herkes hersey olabilir sacmalığın yüznden Orjinal eserdeki pekçok sistemi yıkmalarıdır.

Ciri bir Witcher değildir. Olmamalıdır nitekim Witcher ları Witcher yapan cerrahi operasyonlar ve meşhur sınavlar vardır Ayrıca oyunun evreninde hiç kadın Witcher bulunmaz. Bunları sözde ilerici kik adına umarım yıkıp geçmezler ve yerine her esere sıçramış herkes hersey olabilir zırvasını dayatmazlar.

Çıktığı gün basın otomatik olarak 10/10ları yağdıracaktır. Oyunun ne kadar iyi oldugu oyun basınının umrumda bile değil orada çok baska şeyler dönüyor.

Fakat oyunun gercekte ne kadar iyi olacağı gercekten şüpheli nitekim Witcher markası güvenli sulardan çıktı.

Diziden sonra bende korkar oldum ama oyun sektörü biraz daha farklı ilerlediği için hala ümidim var hocam.

Hocam allak bullak ettin.

Ciri Witcher oldu malesef.. Kullandigi , Kurtadam ilaclari malumun. Ayrica Bu hikayede bir farklilik yaratmaz.

Hocam Rahat olun. Cyberpunk gibi bir efsane yapimi yaratan ekip Witcher hikayesini muhteşem yansıtacaklar. Gerek grafiksel ve hikaye bazinda witcher 3'e yakın bir oyun cıkıcaktir.

Witcher 3'ü yapan ekip Başka oyun cıkariyor. 2 oyun birbirine cok benziyor. Hic sorun degil. Hikayesi yeni oldugu sürece, oyundaki benzerler hickimseyi sıkmayacaktir.

Malesef Oyun dünyasinda ,Eşcinsellere yer ayirmayan hicbir oyun TOP10 listesine girimez. Lobiler Eşcinsellerin arkasında durmasini şart koşuyor resmen : ) CD Project hicbir şekilde degişmedi. Eskisinden cok daha iyi firmaya dönüştü. Şuan Rockstar'dan sonra en iyi oyun firmalari bana göre bunlardir.

Git
    - x
    Bildirim
    mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.