Şimdi Ara

The Witcher 3 Wild Hunt [PS ANA KONU] | Rehber ilk sayfada (572. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.626
Cevap
210
Favori
843.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
109 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 570571572573574
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Syanna ve Anna tek bir şekilde kurtuluyor. Bu da kurdeleyi alarak gerçekleşiyor.

Dettlaff her türlü ölüyor diye biliyorum. Daha doğrusu Syanna'ya kurdeleyi almazsak Syanna ölüyor ve Dettlaff işgalden vazgeçiyor olması lazım. Kurdeleyi alırsanız ya da Elder'ı görürseniz zaten her türlü Dettlaff ölmüş olacak işin sonunda.

Ben oynadığımda Oriannadan Elder'ın mağarasının anahtarını aldım ama Regis ile buluşunca bana tekrar benim dediğim yoldan gidelim, Elder'ı görmeyelim dediğinde ona tamam deyip masal diyarına geçiş yaptım. Çünkü Elder'a gidince kardeş katliamını önleyemediğimi tam 3 kez deneyince anladım

Tek yapabileceğimiz kurdeleyi almak oluyor bu durumda. Zaten onu da yapmışsınız önceki seferde.

Şehir de her türlü işgale uğruyor.

İşgal başladığı zaman Regis bize şimdi gidelim diyor ya ona düşünmem lazım deyince Damien ve Orianna seçeneği açılıyor. Aslında Orianna seçeneği Damien seçeneğini bypass etmeye de yarıyor.

Benim bildiğim 3 farklı son var. Ya Syanna ve Anna tören sırasında ölüyor ya Syanna Dettlaff tarafından öldürülüyor ya da kurdele sayesinde iki kız kardeş de yaşamaya devam ediyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: _manatho_

Bu gurme yeteneği nedir ya daha önce duydum ama bakamamıştım

Alıntıları Göster
    Karaktere gir rehber bölümünden, orada beş tane alt bölüm var genel olana gir, orada gurme özelliği var en alta en soldan bir sağda üzümlü bir şey, sonra kare tuşu ile yeteneği aktifleştire tıkla tamam. Herhangi bir yiyecek veya içecek tükettiğinde yirmi dakika boyunca canını yeniliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maicole -- 22 Aralık 2018; 16:50:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sayko05 kullanıcısına yanıt
    Şu an pek mümkün değil ama 55 inch Sony TV var yazılar 3mt mesafedeki koltuktan okuyamıyorum. Detroit oynuyorum aynı mesafede hiç sorun yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mugetsuga

Syanna ve Anna tek bir şekilde kurtuluyor. Bu da kurdeleyi alarak gerçekleşiyor.

Dettlaff her türlü ölüyor diye biliyorum. Daha doğrusu Syanna'ya kurdeleyi almazsak Syanna ölüyor ve Dettlaff işgalden vazgeçiyor olması lazım. Kurdeleyi alırsanız ya da Elder'ı görürseniz zaten her türlü Dettlaff ölmüş olacak işin sonunda.

Ben oynadığımda Oriannadan Elder'ın mağarasının anahtarını aldım ama Regis ile buluşunca bana tekrar benim dediğim yoldan gidelim, Elder'ı görmeyelim dediğinde ona tamam deyip masal diyarına geçiş yaptım. Çünkü Elder'a gidince kardeş katliamını önleyemediğimi tam 3 kez deneyince anladım

Tek yapabileceğimiz kurdeleyi almak oluyor bu durumda. Zaten onu da yapmışsınız önceki seferde.

Şehir de her türlü işgale uğruyor.

İşgal başladığı zaman Regis bize şimdi gidelim diyor ya ona düşünmem lazım deyince Damien ve Orianna seçeneği açılıyor. Aslında Orianna seçeneği Damien seçeneğini bypass etmeye de yarıyor.

Benim bildiğim 3 farklı son var. Ya Syanna ve Anna tören sırasında ölüyor ya Syanna Dettlaff tarafından öldürülüyor ya da kurdele sayesinde iki kız kardeş de yaşamaya devam ediyor.
    Cevaplarınız için hepinize teşekkür ederim.

Düşesin sinirli halini bir derlemede görmüştüm fakat bu sonu tam olarak bilmiyordum. İzledikten sonra tekrar saray baskını olan bölümden oynadım. Gerçekten harika bir oyun, her detayıyla tekrar aşık ediyor!

Gurme yeteneği ise zorluk seviyesini yükseltince kesinlikle alınması gereken bir şey.

Birkaç sorum daha olacaktı. Sanırım yetenekler sağ tarafta yuvalara yerleştirilmeden aktif olmuyor. NG+'da 100.seviye oldum. Artık ne yapmalı bu kadar karakter puanını? Ortadaki mutasyonları açtıktan sonra elde puan kalıyor mu? Ya da yerleştirilmese de aktif olan seçenekler mevcut mu?

İlerleyen günlerde tekrar NG+ başlamayı planlıyorum. NG+ bittikten sonra sıfırdan başlamaya kalkıştım fakat parasızlık çok etkiliyor. Tüccardan kart toplamak ya da en basitinden yiyecek içecek sıkıntısını gidermek istiyorum, elde para yok. NG+ başlamadan önce önerileriniz nedir? Zuladaki her şeyi satma konusunu not aldım.
    Bir de NG+ başlatabildiğimiz save ler nasıl olmalı? BnW bittiği save'i kabul etmiyor fakat ara görevlerdeykenki save'i kabul ediyor, anlam veremedim.

• Arkadaşlar ben gvent hiç oynamıyorum. Bir eksi durum olur mu veya bana bir şey kazandıracak ilerde görevi var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Snitra

Arkadaşlar ben gvent hiç oynamıyorum. Bir eksi durum olur mu veya bana bir şey kazandıracak ilerde görevi var mı?
    Hikaye bazinda yok sadece gwent gorevlerini yapmamis olursunuz. Ama zevkli ya sevmediyseniz biraz daha sans verin bence alisinca cok zevkli bir oyun gwent.

• Snitra kullanıcısına yanıt
    Gwent için zorunlu bir görev yok fakat Gwent oynamayarak Witcher’dan %33 oranında daha az keyif alırsınız, rpg oyunları içerisindeki belki de en başarılı ve keyifli yan aktiviteyi yapmışlar

• Gwent aşırı keyifli.. ben bir ara oyunu bırakıp saatlerce Gwent oynadığımı bilirim.
  • Ben sevmedim gwenti bana keyif vermedi açıkcası.

• quote:

Orijinalden alıntı: Esoterickk

Gwent aşırı keyifli.. ben bir ara oyunu bırakıp saatlerce Gwent oynadığımı bilirim.
    Oyun icinde oyun resmen bende az kart pesinde kosmadim.

• Ben ana görevleri bitirdim şimdi. 2 ek paket dlc sinde jennefer ile karşılaşacakmıyım ?

• quote:

Ben ana görevleri bitirdim şimdi. 2 ek paket dlc sinde jennefer ile karşılaşacakmıyım ?
    Hayir karsilasmayacaksin cunku oyunda bu isimde bir karakter yok
  • zepharoth kullanıcısına yanıt
    Yennefer karıştırıyorum ciddi mi? Ziyaret edeceğimiz bir yer dahi yok mu yahu aşık oldum kadına

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Yen ise isler degisir, Blood and Wine dlcsini bitirince oyunun ana senaryosunda vermis oldugun kararlara bagli olarak yanina bir karakter geliyor, bende Ciri gelmisti ama senaryoyu oynarken hem Triss hem Yen'i goturmeye calismistim o yuzden olabilir, sen direk Yen ile takildiysan sana Yen gelebilir
    Tris ile öpüşmedim ve limandan direk postaladım yen ile unicorn atta hallettim ama son dilek görevi var kendi görevi onu sonra yaparım diyip başka göreve daldım tercihmiş tek başına halletmiş ama kaer morhen muharebede falan hep yanımdaydı oyunda bir yen birde keirayı hallettim inşallah yen gelir

Dandelion gelmesin de
    Yenneferi göreceğim diye oynadım ben baya bir ara deliriyorum onun için

• quote:

Tris ile öpüşmedim ve limandan direk postaladım yen ile unicorn atta hallettim ama son dilek görevi var kendi görevi onu sonra yaparım diyip başka göreve daldım tercihmiş tek başına halletmiş ama kaer morhen muharebede falan hep yanımdaydı oyunda bir yen birde keirayı hallettim inşallah yen gelir
    Son dilek gorevini yapmadiysan o is yaş hocam

• lothraine kullanıcısına yanıt
    Yapma yaa bozma moralimi çok ilerledim zaten
    Deliler gibi pişmanım zaten o görevi ertelediğim için

• quote:

Yapma yaa bozma moralimi çok ilerledim zaten
    Deliler gibi pişmanım zaten o görevi ertelediğim için
    Son pismanlik neye yarar. ekmissin yen'i. Hatirlarsan ozellikle muhakkak gel, bu benim icin cok onemli diyordu.

• 
Sayfa: önceki 570571572573574
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.