Şimdi Ara

The Witcher 3 Wild Hunt [PS ANA KONU] | Rehber ilk sayfada (573. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.626
Cevap
210
Favori
845.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
109 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 571572573574575
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni başladım daha 12 lvlim taş gibi oyun bu yahu.

60 eşya taşıyabiliyorum şuan bu artıyor mu zamanla? Ölücülük yapıyorum para kasmaya çalışıyorum çabuk doluyor

Bir de zırh ve set olaylarını anlamadın açıkcası nasıl toplanacağını da anlamadım. Sadece kedi seti benim tarzıma daha uygunmuş yazılanlara göre.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haritada belli başlı zırh reçetelerinin olduğu yerler var hangi zırh setini istiyorsan onun nerde olduğunu gösteren yerlerden bakarak alabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Snitra -- 28 Aralık 2018; 17:19:20 >
  • 40lvl zırh setinin yapımı çok pahalı bunu yapacak parayı nerden bulabiliriz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ayıp oluyor beyler

Yeni başladım daha 12 lvlim taş gibi oyun bu yahu.

60 eşya taşıyabiliyorum şuan bu artıyor mu zamanla? Ölücülük yapıyorum para kasmaya çalışıyorum çabuk doluyor

Bir de zırh ve set olaylarını anlamadın açıkcası nasıl toplanacağını da anlamadım. Sadece kedi seti benim tarzıma daha uygunmuş yazılanlara göre.
    Heybeler tasima kapasitesini arttirir zamanla daha iyilerini bulursun zerrikania ve undvik heybeleri 100 birim kapasite sagliyor. Zerrikania heybesi novigrad dan alinabiliyor. Onun disinda karakter panelinden guclu sirt yetenegini edinirsen 60 birim fazla tasirsin.

Witcher setlerinde takildiginiz yeri tam anlamadim. Kedi seti isaret ve hizli saldiri kombini icin idealdir. Ayi setinde zirh on planda. Diger setler adi uzerinde orta zaten. Ama her birinin gömülü gelen arti ozellikleri hosunuza gideni secersiniz artik. Benim en begendigim set dlc ile gelen viper (engerek) seti. Bir zirh bu kadar yakisir..

• quote:

Orijinalden alıntı: Snitra

40lvl zırh setinin yapımı çok pahalı bunu yapacak parayı nerden bulabiliriz ?
    Oyun boyunca yaptiginiz loot a bagli tamamen. Ozellikle eski eserleri hattori ye satmak baya gelir sagliyor. Birde hic oren ve floren bozdurmadiysaniz baya birikmis olabilir.

• zepharoth kullanıcısına yanıt
    lothraine kullanıcısına yanıt
    Dedin ve dandelion geldi blood and wine ile oyunu kapattım.heart of stones dlc si var ama oynamam artık yennefer gelmedi diye tüm hevesim kaçtı.ayrıyetten boşluğa düştüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Snitra -- 29 Aralık 2018; 18:56:2 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Snitra

Dedin ve dandelion geldi blood and wine ile oyunu kapattım.heart of stones dlc si var ama oynamam artık yennefer gelmedi diye tüm hevesim kaçtı.ayrıyetten boşluğa düştüm
    Hocam aman diyeyim Hearts of Stone DLC’si ana oyundan bile iyidir,sakın oynamamak gibi bir hata yapmayın o kadar net söylüyorum

• psycho90 kullanıcısına yanıt
    Bir tüccarın adama olan kinini anlatıyor sonunuda izledim beni oyuna bağlayan yennefer ve ciriydi aslında blood and wine da onlar denk geliyor diye duydum o yüzden bitirmiştim. Sonuçta sonunu biliyorum HOS dlcsinin. İlgi çekecek neyi var sence bana göre ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • psycho90 kullanıcısına yanıt
    -You're not human, that's clear. So what are you? A demon? A djinn?

+Do you really wish to know?

-Yes

+No, Geralt, you don't.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

-You're not human, that's clear. So what are you? A demon? A djinn?

+Do you really wish to know?

-Yes

+No, Geralt, you don't.
    O dimm bunu soylerken gercekten tuylerim diken diken olmustu. Cemberin icinde ki profeser de o dimm hakkinda konusurken urperiyordum. Bunu cok az oyun basarir. Bir dlc ile bunu basarabilen oyun ise sadece witcher dir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Drakoid

quote:

Orijinalden alıntı: Gran Turismo 7

Oyunu Bilkomun getirmesine sevindim. aral getirmiş olsaydı DR gibi yerler 250 260 dan aşağı satamazdı.Şuan 171 TL resmi yerlerde. Her zaman oyun aldıgım spotcuya sordum 170 TL fiyat çekti. Oyun cıkınca DR den alacağım.

Nerden geliyo spotlara bu cesaret? Vergi aldiklari yok, bir seyleri yok. 20 liradan fazla fark olmadigi surece onlardan almayalim da akillari baslarina gelsin. Bu ne yahu? Ben de 140'a us psnden aldim.

Alıntıları Göster
    3.5 yil once yaptigim yorumdan "yorumunuz bir hayli ilgi cekti" diye mesaj geldi.

Cok sasirdim geldigini gorunce kim bilir kim bu yorumu buldu da artiladi

• quote:

Orijinalden alıntı: Drakoid

3.5 yil once yaptigim yorumdan "yorumunuz bir hayli ilgi cekti" diye mesaj geldi.

Cok sasirdim geldigini gorunce kim bilir kim bu yorumu buldu da artiladi

Alıntıları Göster
    Muhtemelen birisi oyunu bitirdikten sonra hissettigi derin boslugu konuyu bastan sona okuyarak doldurmaya calisti.

• Oyun bitmesin diye direniyorum. 100 saat oldu yeter Ciriyi bulayım artık dedim. Haritada soru işareti, keşfedilmedik mekan, çıkılmadık ada olduğu sürece oyuna ihanet ediyormuşum hakkını vermiyormuşum gibime geliyor.

Oyunu oynamayan çok şey kaçırır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MechTa

Oyun bitmesin diye direniyorum. 100 saat oldu yeter Ciriyi bulayım artık dedim. Haritada soru işareti, keşfedilmedik mekan, çıkılmadık ada olduğu sürece oyuna ihanet ediyormuşum hakkını vermiyormuşum gibime geliyor.

Oyunu oynamayan çok şey kaçırır.
    Hocam ana görevlerin seviyesinden yüksekseniz görevlerin verdiği tecrübe baya düşüyor. Dikkat edin. Bana göre en fazla +-2 lv olması gerekiyor. Ana hikaye veya DLC'ler bittiğinde o soru işaretleri duruyor. Sadece bazı yan görevler (sayıları çok az) başarısız olarak düşüyor. Bu çabanın içerisine girmezseniz daha çok zevk alırsınız gibime geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maicole

Karaktere gir rehber bölümünden, orada beş tane alt bölüm var genel olana gir, orada gurme özelliği var en alta en soldan bir sağda üzümlü bir şey, sonra kare tuşu ile yeteneği aktifleştire tıkla tamam. Herhangi bir yiyecek veya içecek tükettiğinde yirmi dakika boyunca canını yeniliyor.

Alıntıları Göster
    Teşekkür ederim cevaplarınız için
  • C-TRanger kullanıcısına yanıt
    Sonunu çok güzel bitirmişlerdi bayılmışıtım. Gerçekten o an acaba bu sahne gerçek mi diye düşünmeden yapamadım. Harika bir senaryo yazmışlar şu iki dlc yi yeni oyun diye çıkarsalardı kimse garipsemezdi

• quote:

Orijinalden alıntı: _manatho_

Hocam ana görevlerin seviyesinden yüksekseniz görevlerin verdiği tecrübe baya düşüyor. Dikkat edin. Bana göre en fazla +-2 lv olması gerekiyor. Ana hikaye veya DLC'ler bittiğinde o soru işaretleri duruyor. Sadece bazı yan görevler (sayıları çok az) başarısız olarak düşüyor. Bu çabanın içerisine girmezseniz daha çok zevk alırsınız gibime geliyor.

Alıntıları Göster
    Selamlar,

Tavsiye için çok teşekkür ederim. Dediğinizi dün acı bir tecrübüe ile ögrenmiş oldum :) Çok lvl farkı yoktu. 4 lvl fark vardı sisler adaına giderken ama banada az geldi gelen exp.

Dün gece dediğiniz gibi ilgili yerleri sonradan gezmeye karar verdim. Aslında önce gezmemin sebibi o soru işaretleri ile de arada ciddi lvl farkı oluyor ve gidince yaratıklara tek atmanında hiç bir maceracı zevk veren yanı kalmıyor :)

• Oyunda bir türlü level atlayamıyorum ikinci şehir yani sahipsiz topraklar bölümünün başlarındayım ama ana görev yerine yan görev yapmaya çalışıyorum ve 6.levelde olmama rağmen 25-30 levellik görevler çıkıyor haliyle level atlayamayan bir oyun özürlüsü olarak motivasyonum bozuluyor.

Ayrıca envanter geliştirme ve büyü geliştirme kısımları da karışık geldi biraz

• Gerçekten tüccar kadar iyi yazılan bir karakter gelmemiştir. Sıradan bir tiple baya karizma bir karakterdi.

• Hangi zorlukta oynuyorsunuz? Death March ise oldukça normal bir durum. Zorluk arttıkça gelen tecrübe azalmakta, tıpkı oyun içi ticaretin pahalılaşması gibi.
  • 
Sayfa: önceki 571572573574575
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.