Şimdi Ara

The Witcher 3 Wild Hunt [PS ANA KONU] | Rehber ilk sayfada (571. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12.626
Cevap
210
Favori
845.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
109 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 569570571572573
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dostum dediğin kart zoltan chivay ise onu almışım şimdi baktım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: keynes26

Dostum dediğin kart zoltan chivay ise onu almışım şimdi baktım
    Hangi kartin eksik oldugunu bulursaniz kimden almaniz gerektigi ortaya cikar.

• keynes26 K kullanıcısına yanıt
    O kartı aldıysan iyi, birde hancidan aldıkların var. Hancı kadın gittiyse , köşede bir adam eşya filan satıyor, ondan alabiliyorsun. Eğer o adamda kart yoksa, kartları almışsın demektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nil2014 -- 2 Aralık 2018; 15:48:26 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • lothraine kullanıcısına yanıt
    Evet ben öncelikle akbostandan çıkan kartları bulup ona göre bakmalıyım teşekkür ederim

• nil2014 kullanıcısına yanıt
    Dediklerinin hepsini yaptım maalesef kart yok çok teşekkür ederim ilgin için

• keynes26 K kullanıcısına yanıt
    Orada kacirilabilir olan sadece Zoltan, onu da almışsın, oynamaya devam et. İleride gwent oynayacağın npc , şuan Akbostanda olabilir :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nil2014 -- 2 Aralık 2018; 16:35:34 >
  • nil2014 kullanıcısına yanıt
    Cidden dediğin gibi sanırım handa bi tüccar var konuşamıyorum onunla

• The Witcher 3 un normal surumune ait turkce paket guncellemeler ile birlikte geliyor sanirim

• Evet, Türkçe desteği 1.30 güncellemesi ile gelmişti diye aklımda kalmış

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece bu konuda 575 sayfa yazacak kadar Witcher seven olması beni çok mutlu etti.

180.saatim oyunda. NG+ BnW DLC'sindeyim. Aklımda birkaç soru var, cevaplarsanız sevinirim.

1) Evi aldık dayadım döşemdim. Fakat yatak odasında yatağın karşısında 3 tane raf var. Av Ganimeti yazıyor fakat envanterde konulacak ganimet bulamıyor. Benim bildiğim av ganimetlerimiz Roach'a astığımız yaratık kafaları
    Ne koyabiliyoruz oraya?

Bir diğer sorum Witcher 3 ile ilgili değil. Witcher 1 ve 2'ye de sahibim fakat seriye 3.oyunla tanıştım. O mekanikler ve grafiklerden sonra eski oyunları yüzümü ekşitmeye başladı. Serinin ikinci oyunu bir nebze çekilebilir ama birincisi çok zor. Grafik modu varmış ona bakındım fakat o da Kaer Morhen'dan çıkana kadar işe yarıyormuş. Ne yapmalı ne etmeli sizce?

• _manatho_ kullanıcısına yanıt

DLC'de

1. Dövüş turnuvasını kazanınca

2. Gwent turnuvası kazanınca

3. Evi kaşıkla dolu lanetli bir kadın var, kadını öldürmeyin laneti bozar ve kadını evimize gotururseniz size evinde bir hazine olduğunu söylüyor, o hazinenin içinde bir tane kupa var

• quote:

Orijinalden alıntı: nil2014

DLC'de

1. Dövüş turnuvasını kazanınca

2. Gwent turnuvası kazanınca

3. Evi kaşıkla dolu lanetli bir kadın var, kadını öldürmeyin laneti bozar ve kadını evimize gotururseniz size evinde bir hazine olduğunu söylüyor, o hazinenin içinde bir tane kupa var
    Çok teşekkür ederim. Bir sorum daha olacaktı BnW sonu hakkında

Peki laneti bozmazsak salyayı nasıl alabiliyoruz? Dettlaff'a nasıl ulaşabiliyoruz?

Bir de arkadaşlar bir sorum daha olacaktı. Bu seferki BnW DLC'sinde Unseen Elder'ı görmeye gittim ve Dettlaf'ı öldürdüm. Maalesef kardeş katliamını engelleyemedim.

Sylvia Anna'nın lanetlendiği bir masal kitabı vardı sanırım. Oraya girebilmek için seçimlerde neye dikkat etmem gerekiyor? Ben daha önce DLC'yi oynadığım için Regis'e güvenerek ilerledim. Şüpheci tavrımızı bırakmamamız mı gerekiyor?

• Gurme özelliği çok iyimiş, artık görevleri çok rahat geçiyorum, oyunun bugı gibi resmen.

• hocam ps4 de oyunun altyazilari kücük mü görünüyor

• _manatho_ kullanıcısına yanıt

Syanna'nın yolundan gitmek için iki seçeneğiniz var.

Birincisi, Elder'ı görmek için Orianna'nın yanına gidiyorsunuz ya, orada Regis ile buluşuyoruz Orianna görevi bitince. Regis tekrar soruyor benim yolumdan halledelim diye. Orada kabul ederseniz dediğini masal diyarına gidiyorsunuz.

İkinci yol ise Damien'ı bulup onu ikna ederek oluyor. İkinci yolu tercih etmedim ben ancak ikisi de masal diyarına çıkıyor diye biliyorum. Tek fark, Regis tekrar sorduğunda benim yolumdan halledelim diye, işler daha kolay halloluyor bana kalırsa. Çünkü Regis çoktan halletmiş oluyor her şeyi biz Orianna ile uğraşırken.

Kardeş katliamını önlemenin tek yolu var (bildiğim kadarıyla çünkü bayağı denedim bana sunulan seçenekleri). Spoiler olarak isterseniz o yolu da anlatabilirim.

Regis'e güvenmezsek iyi sona ulaşamıyoruz zaten. O masal diyarına girmeniz lazım.

Ve unutmadan, hiçbir şekilde şüpheci yaklaşmayın. Hiçbir şeyi ortaya dökmeye de çalışmayın. Seçtiğiniz yol doğru ise hiçbir şey yapmasanız bile kendiliğinden mutlu sona ulaşıyorsunuz. Çomak sokmayın yani araya

Size sunulan "ufak ipuçlarını" değerlendirin. "Bunu almasam/yapmasam nolur?" demeyin. Tüm seçeneklere de gidin ve değerlendirin.

Ben kendim deneyerek, kayıtlara dönerek oynamıştım. Her şekliyle oynamaktan keyif aldığım için geri dönüp tekrar başlamak zoruma gitmedi hiç. İlk seferde istediğim sonuca ulaşabiliyor muyum ulaşamıyor muyum onu görmek bile yetiyordu.

• sayko05 kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle. Uzaktan oynamak tam bir işkence. Gözlerim bozulacak. Görüntü ayarlarını kurcaladım o kadar ama büyütemedim bir türlü. Varsa altyazı ve HUD u büyütmenin bir yolu yazın lütfen.
  • ellerimkirli kullanıcısına yanıt
    hocam ben de merak ettiğimden yazmiştim 102 ekran samsung tv var ekran çok mu küçük acaba diyerek düşündüm siz de oyun varsa tv uzerinden oyunun altyazisinin ekran goruntusunu atarmisinz

• quote:

Orijinalden alıntı: Mugetsuga

Syanna'nın yolundan gitmek için iki seçeneğiniz var.

Birincisi, Elder'ı görmek için Orianna'nın yanına gidiyorsunuz ya, orada Regis ile buluşuyoruz Orianna görevi bitince. Regis tekrar soruyor benim yolumdan halledelim diye. Orada kabul ederseniz dediğini masal diyarına gidiyorsunuz.

İkinci yol ise Damien'ı bulup onu ikna ederek oluyor. İkinci yolu tercih etmedim ben ancak ikisi de masal diyarına çıkıyor diye biliyorum. Tek fark, Regis tekrar sorduğunda benim yolumdan halledelim diye, işler daha kolay halloluyor bana kalırsa. Çünkü Regis çoktan halletmiş oluyor her şeyi biz Orianna ile uğraşırken.

Kardeş katliamını önlemenin tek yolu var (bildiğim kadarıyla çünkü bayağı denedim bana sunulan seçenekleri). Spoiler olarak isterseniz o yolu da anlatabilirim.

Regis'e güvenmezsek iyi sona ulaşamıyoruz zaten. O masal diyarına girmeniz lazım.

Ve unutmadan, hiçbir şekilde şüpheci yaklaşmayın. Hiçbir şeyi ortaya dökmeye de çalışmayın. Seçtiğiniz yol doğru ise hiçbir şey yapmasanız bile kendiliğinden mutlu sona ulaşıyorsunuz. Çomak sokmayın yani araya

Size sunulan "ufak ipuçlarını" değerlendirin. "Bunu almasam/yapmasam nolur?" demeyin. Tüm seçeneklere de gidin ve değerlendirin.

Ben kendim deneyerek, kayıtlara dönerek oynamıştım. Her şekliyle oynamaktan keyif aldığım için geri dönüp tekrar başlamak zoruma gitmedi hiç. İlk seferde istediğim sonuca ulaşabiliyor muyum ulaşamıyor muyum onu görmek bile yetiyordu.
    Yorumun için çok teşekkür ederim

Oyunu ilk bitirdiğimde zaten kardeş katliamını engellemiştim. Masal diyarına gitmiş ve kırmızı kurdeleyi almıştım. Dettlaff'ı da öldürdüm maalesef. Fakat NG+ oynarken biraz önceki oyundaki tecrübelerime güvendim ve Regis ne derse haklı diyerek o yoldan ilerledim. Kardeşi öldürmek istemiyordum derken bi baktım şehir işgal altında ve ben daha masal diyarına gitmedim. Allah Allah dedim. neyse bu sefer Unseen Elder'ı görelim bari dedim gerçekten mağarayı çok iyi düşünmüşler, tebrikler

Sizin katliamı engellemede izlediğiniz yol neydi? Tam net hatırlayamıyorum kendi oynadığımı

• quote:

Orijinalden alıntı: maicole

Gurme özelliği çok iyimiş, artık görevleri çok rahat geçiyorum, oyunun bugı gibi resmen.
    Bu gurme yeteneği nedir ya daha önce duydum ama bakamamıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: _manatho_

Yorumun için çok teşekkür ederim

Oyunu ilk bitirdiğimde zaten kardeş katliamını engellemiştim. Masal diyarına gitmiş ve kırmızı kurdeleyi almıştım. Dettlaff'ı da öldürdüm maalesef. Fakat NG+ oynarken biraz önceki oyundaki tecrübelerime güvendim ve Regis ne derse haklı diyerek o yoldan ilerledim. Kardeşi öldürmek istemiyordum derken bi baktım şehir işgal altında ve ben daha masal diyarına gitmedim. Allah Allah dedim. neyse bu sefer Unseen Elder'ı görelim bari dedim gerçekten mağarayı çok iyi düşünmüşler, tebrikler

Sizin katliamı engellemede izlediğiniz yol neydi? Tam net hatırlayamıyorum kendi oynadığımı

Alıntıları Göster

• 
Sayfa: önceki 569570571572573
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.