Şimdi Ara

The Witcher 3 Wild Hunt [PS ANA KONU] | Rehber ilk sayfada (486. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
12.624
Cevap
211
Favori
843.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
109 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 484485486487488
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zepharoth

Beyaz çizgi sonraki levele ne kadar kaldığını gösteriyor yani xp barı,
    kuru kafa olan da toxicity barı, kullandığın bazı iksirler toxicityi artırır, hangi seviyede olduğunu o bardan görürsün.
    Başlangıç için çok gerekli değil ama ileride alchemy (simya) buildi yapacak olursan toxicity barına dikkat etmen gerekecek.

teşekkürler dostum birde şeyi sorcaktım, bu resimde soldaki sarı barın altında 3 çizgi var bende tek çizgi şeklinde onu nasıl geliştirebilirim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: -Roland Deschain-

Beyler Küçük'ü Hakla adında bir bölüm var küçük şerefsiz diye adlandırlan karakterin saklandığı evi aramamızı istiyor. Bahçede küçük bir süs havuzu falan var. Orada ne yapacağımı anlamadım bilen var mı? Adamları hakladım L2 ile etrafa bakınıyorum bir şey bulamadım.

Geçtin mi ?

Evleri falan arayacaksın orada
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyupco

quote:

Orijinalden alıntı: zepharoth

Beyaz çizgi sonraki levele ne kadar kaldığını gösteriyor yani xp barı,
    kuru kafa olan da toxicity barı, kullandığın bazı iksirler toxicityi artırır, hangi seviyede olduğunu o bardan görürsün.
    Başlangıç için çok gerekli değil ama ileride alchemy (simya) buildi yapacak olursan toxicity barına dikkat etmen gerekecek.

teşekkürler dostum birde şeyi sorcaktım, bu resimde soldaki sarı barın altında 3 çizgi var bende tek çizgi şeklinde onu nasıl geliştirebilirim ?

Bu ekran görüntüsü oyunun ilk zamanlarından. Güncellemelerle oyunda 'hud'larda ve envanterde bir çok değişikliklere gidildi. Artık adrenalin barı tek bir bar olarak gösteriliyor. Gücünü doluluk oranı belirliyor.

• ben oyunun serisini aldımda birinci oyunu oynuyorum suan chapter 2'deyim bi yerde okudum. oyunun serisini 2 3 1 diye oynayın diye mantıklı mı sizce? burda mı gördüm başka yerde mi hatırlamıyorum suanda.
  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Hocam orada bırakmıştım daha açmadım oyunu. Evleri aramamızı söylüyor görev de ama evlerde bir şey bulamadım benim gözümden kaçıyor herhalde. L2 yapıp yerde inceleyeceğimiz bir şeyler mi bulacağız her zamanki gibi yoksa farklı bir şey mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Roland Deschain-

Hocam orada bırakmıştım daha açmadım oyunu. Evleri aramamızı söylüyor görev de ama evlerde bir şey bulamadım benim gözümden kaçıyor herhalde. L2 yapıp yerde inceleyeceğimiz bir şeyler mi bulacağız her zamanki gibi yoksa farklı bir şey mi?

Biz de kardeşimle PC de başladık ben Ps4'te bitirmiştim o yüzden biliyorum az çok hatırlıyorum. O da tam burada takılmış abi bir türlü geçemedim dedi evleri arıyorum bir şey yok dedi. Ana binada üst kata çıkacaksın ama karanlıkta merdivenler gözükmüyor. Gözden kaçırdıysan bir bak derim o da dolaşıp duruyordu

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam çok sağol muhtemelen öyle oldu o da beni deli etti oyunu kapattım. :)

• Son dilek ve kader kılıcı kitaplarını okudum. Çizgi roman vardı onu bile alıp okudum. Witcherla alakalı yapabileceğim hiç birşey kalmadı. Ben, bu witcher hiç ama hiç bitmesin istiyorum. Kitaplarda çok tatlı hikayeler vardı. Diğer kitaplar ne zaman türkçeye çevrilir acaba?

• Oyunu 3. zorluk seviyesinde oynamaya başladım ve çok zor geldi. İnat ediyorum da yükleme süreleri uzun o da koyuyor. Gow da 3 saniyede açıyordu ne güzel.

Daha 6 level oldum belki ileride açılır

• OnLiNe MaNaGeR kullanıcısına yanıt
    Oyunun başları zorlayabilir ama yetenekler, iksirler açıldıkça gittikçe kolaylaşıyor, oyunun ortalarına doğru zorluğu artırmayı bile düşünebilirsin. )Bu arada zorluğu istediğin zaman değiştirebiliyorsun )
    Yükleme süreleri ise değişmiyor malesef, o yüzden mümkün olduğunca ölmemeye çalış

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CANBUYUK06

Son dilek ve kader kılıcı kitaplarını okudum. Çizgi roman vardı onu bile alıp okudum. Witcherla alakalı yapabileceğim hiç birşey kalmadı. Ben, bu witcher hiç ama hiç bitmesin istiyorum. Kitaplarda çok tatlı hikayeler vardı. Diğer kitaplar ne zaman türkçeye çevrilir acaba?

O zaman geriye netflixi beklemek kalmış

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ana hikaye bitti, Dlc'ler duruyor, level 34. Bunlara nasil baskalari, ana hikaye bitmeden onceki save dosyayi a donup dlc lere baslayayim ya da yeni oyun diyip mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • theenlil kullanıcısına yanıt
    mevcut karakterinle devam et. görev listende mavi renkli ilk dlc'nin görevleri olmalı. i,lk onları , sonra kırmızı renkli 2. dlc görevlerini bitir.

• quote:

Orijinalden alıntı: UyGaR___

mevcut karakterinle devam et. görev listende mavi renkli ilk dlc'nin görevleri olmalı. i,lk onları , sonra kırmızı renkli 2. dlc görevlerini bitir.

Tesekkurler

• Ps4 versiyonunda oynuyorum ama oyun çok donuyor arkadaşlar... Özellikle yağmur yağınca ve şehirlerde. Sizde oluyor mu yoksa benim televizyonumla alakalı birşey mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Flakel

Ps4 versiyonunda oynuyorum ama oyun çok donuyor arkadaşlar... Özellikle yağmur yağınca ve şehirlerde. Sizde oluyor mu yoksa benim televizyonumla alakalı birşey mi?

Bende PS4 de oynuyorum hiç donma falan olmuyor her hava şartında normal akıcı oynuyorum alala niye seninki donuyor acaba

• Flakel kullanıcısına yanıt
    Şehirdeyken özellikle yağmur yağınca oyun kasıyor bende de 20 25fps alıyorum sanki

• quote:

Orijinalden alıntı: weblessed

Şehirdeyken özellikle yağmur yağınca oyun kasıyor bende de 20 25fps alıyorum sanki

Görüntü ayarlarından hareket bulanıklığını kapat bence çünkü oyuna kasıyormuş hissi veriyor sanki. Ben de frame droplardan son derece rahatsız olurum ama hiç bir yerde sorun yaşamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

Oyunu tekrar oynamaya başladım. Şunu sormak istiyorum, kolay seviyede daha fazla xp kazanabiliyorduk diye hatırlıyorum. Doğru mu acaba?

Evet ilk iki zorluk modunda daha yuksek.

• Bu kaya trolleri beni çok gulduruyor. Kaya Trolleri genişleme pakedini sabırsızlıkla bekliyorum

• 
Sayfa: önceki 484485486487488
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.