Bildirim
The Witcher 3 Wild Hunt [PS ANA KONU] | Rehber ilk sayfada (486. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü,
2 Mobil

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: -Roland Deschain-
Beyler Küçük'ü Hakla adında bir bölüm var küçük şerefsiz diye adlandırlan karakterin saklandığı evi aramamızı istiyor. Bahçede küçük bir süs havuzu falan var. Orada ne yapacağımı anlamadım bilen var mı? Adamları hakladım L2 ile etrafa bakınıyorum bir şey bulamadım.
Geçtin mi ?
Evleri falan arayacaksın orada -
-
ben oyunun serisini aldımda birinci oyunu oynuyorum suan chapter 2'deyim bi yerde okudum. oyunun serisini 2 3 1 diye oynayın diye mantıklı mı sizce? burda mı gördüm başka yerde mi hatırlamıyorum suanda. -
Hocam orada bırakmıştım daha açmadım oyunu. Evleri aramamızı söylüyor görev de ama evlerde bir şey bulamadım benim gözümden kaçıyor herhalde. L2 yapıp yerde inceleyeceğimiz bir şeyler mi bulacağız her zamanki gibi yoksa farklı bir şey mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: -Roland Deschain-
Hocam orada bırakmıştım daha açmadım oyunu. Evleri aramamızı söylüyor görev de ama evlerde bir şey bulamadım benim gözümden kaçıyor herhalde. L2 yapıp yerde inceleyeceğimiz bir şeyler mi bulacağız her zamanki gibi yoksa farklı bir şey mi?
-
Eyvallah hocam çok sağol muhtemelen öyle oldu o da beni deli etti oyunu kapattım. :)
Son dilek ve kader kılıcı kitaplarını okudum. Çizgi roman vardı onu bile alıp okudum. Witcherla alakalı yapabileceğim hiç birşey kalmadı. Ben, bu witcher hiç ama hiç bitmesin istiyorum. Kitaplarda çok tatlı hikayeler vardı. Diğer kitaplar ne zaman türkçeye çevrilir acaba?
Oyunu 3. zorluk seviyesinde oynamaya başladım ve çok zor geldi. İnat ediyorum da yükleme süreleri uzun o da koyuyor. Gow da 3 saniyede açıyordu ne güzel.
Daha 6 level oldum belki ileride açılır
Oyunun başları zorlayabilir ama yetenekler, iksirler açıldıkça gittikçe kolaylaşıyor, oyunun ortalarına doğru zorluğu artırmayı bile düşünebilirsin. )Bu arada zorluğu istediğin zaman değiştirebiliyorsun )
Yükleme süreleri ise değişmiyor malesef, o yüzden mümkün olduğunca ölmemeye çalış
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: CANBUYUK06
Son dilek ve kader kılıcı kitaplarını okudum. Çizgi roman vardı onu bile alıp okudum. Witcherla alakalı yapabileceğim hiç birşey kalmadı.Ben, bu witcher hiç ama hiç bitmesin istiyorum. Kitaplarda çok tatlı hikayeler vardı. Diğer kitaplar ne zaman türkçeye çevrilir acaba?
O zaman geriye netflixi beklemek kalmış
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Ana hikaye bitti, Dlc'ler duruyor, level 34. Bunlara nasil baskalari, ana hikaye bitmeden onceki save dosyayi a donup dlc lere baslayayim ya da yeni oyun diyip mi?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
mevcut karakterinle devam et. görev listende mavi renkli ilk dlc'nin görevleri olmalı. i,lk onları , sonra kırmızı renkli 2. dlc görevlerini bitir.
quote:
Orijinalden alıntı: UyGaR___
mevcut karakterinle devam et. görev listende mavi renkli ilk dlc'nin görevleri olmalı. i,lk onları , sonra kırmızı renkli 2. dlc görevlerini bitir.
Tesekkurler
Ps4 versiyonunda oynuyorum ama oyun çok donuyor arkadaşlar... Özellikle yağmur yağınca ve şehirlerde. Sizde oluyor mu yoksa benim televizyonumla alakalı birşey mi?
quote:
Orijinalden alıntı: Flakel
Ps4 versiyonunda oynuyorum ama oyun çok donuyor arkadaşlar... Özellikle yağmur yağınca ve şehirlerde. Sizde oluyor mu yoksa benim televizyonumla alakalı birşey mi?
Bende PS4 de oynuyorum hiç donma falan olmuyor her hava şartında normal akıcı oynuyorum alala niye seninki donuyor acaba
Şehirdeyken özellikle yağmur yağınca oyun kasıyor bende de 20 25fps alıyorum sanki
quote:
Orijinalden alıntı: weblessed
Şehirdeyken özellikle yağmur yağınca oyun kasıyor bende de 20 25fps alıyorum sanki
Görüntü ayarlarından hareket bulanıklığını kapat bence çünkü oyuna kasıyormuş hissi veriyor sanki. Ben de frame droplardan son derece rahatsız olurum ama hiç bir yerde sorun yaşamadım.
quote:
Orijinalden alıntı: MessiTugi
Oyunu tekrar oynamaya başladım. Şunu sormak istiyorum, kolay seviyede daha fazla xp kazanabiliyorduk diye hatırlıyorum. Doğru mu acaba?
Evet ilk iki zorluk modunda daha yuksek.
Bu kaya trolleri beni çok gulduruyor. Kaya Trolleri genişleme pakedini sabırsızlıkla bekliyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X