Şimdi Ara

The Witcher 3 Wild Hunt [PS ANA KONU] | Rehber ilk sayfada (368. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.626
Cevap
208
Favori
860.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
109 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 366367368369370
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: canerx1234

Peki bir kilica yapsam ikisinede etki eder mi?

hayır, her kılıca ayrı ayrı yapmalısın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

bence celik kilica da yaptir. ozellik baw dlc'sinde felaket kalabalik haydut kamplari var. onsuz isin zor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UyGaR___ -- 27 Ekim 2016; 19:11:10 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • UyGaR___ kullanıcısına yanıt
    Peki 3 seviye efsunlari aciyim mi? Simdiden 15k bayildik sirf adamin techizata ona ragmen parayla yapiyor hala bize ucuzda degil

Birde efsunlari rün gibi cikartip baska kilica takabilirmiyim yoksa cok pahali her kilica ayri yapicaksak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MakaveLiVII -- 27 Ekim 2016; 21:19:58 >

Orijinalden alıntı: canerx1234

Peki 3 seviye efsunlari aciyim mi? Simdiden 15k bayildik sirf adamin techizata ona ragmen parayla yapiyor hala bize ucuzda degil

Birde efsunlari rün gibi cikartip baska kilica takabilirmiyim yoksa cok pahali her kilica ayri yapicaksak.

Herif doymak bilmiyor ki ha bire para istiyor ne yazıkki daha iyisi için çok para lazım diyip duruyor ben 3.seviyeyi açtım fakat hep 2 leri kullandım 😂😂 birde insan derki sayende okadar labaratuvar kurdum gel ilk efsunun benden olsun ama nerde paragöz herif

• Sanırım en kötü sonla bitirdim.

Emperor Emyhr, Wild Hunt'ı yöneten lavuk tarafından öldürürdü. Ciri öldü. Geralt son koca karıyı öldürüp, ardından Ciri'nin Vesemir ölünce aldığı kolyeyi bulup, kendini ormandan gelen yaratıklara bıraktı-Sonra Kaer Morhen'den işte Geralt'ın hikayesinin sonu vs diye bir şey çıktı oyun bitti yani ama yaratıklara bırakmasında öldürme kısmını oynamak isterdim-. Radovid savaşı kazandı Kral oldu En leş son buydu sanırım. Ya Radovid'e suikast yan görevini yapmıştım da neden ölmedi onu anlayamadım.
    iPhone 16 Pro-Macbook Air M3-Apple Watch Series 7 45mm-iPad Mini 6-Airpods Pro 2-PS5-LG 48C1-Samsung Odyssey G7 27"-Asus Rog Crosshair VI Hero-AMD Ryzen 5800X-Sapphire Pure 9070 XT-Corsair 465X RGB(6XLL120 Fan)-Adata XPG D80 3200 8GB*2-Samsung 970 Evo Plus 2TB-Sennheiser GSP 601+Sennheiser GSX 300-Corsair Virtuoso Wireless
  • Arkadaslar merhaba,
    32 levelim, superior cat school gear(ustun kedi okulu seti) setim var. Bunu daha fazla gelistirme sansim var mi? Tum expansionlar mevcut bu arada:)

Hepsi lvlinden zor dedigin gorevler kac level gosteriyor, eger 1-3 level fazla ise buyuk sorun olacagini zannetmiyorum, en kotu ihtimal goreve baslarsin, baktin yapamayacaksin eski bir save verisine donersin.
    Bir de oyuna basladigin ilk haritada ve sonrasinda geldigin Velen haritasinda tum soru isaretli yerlere gidip oralardaki gorevleri yaparak levelini az da olsa artirabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zepharoth

Gittigin yeni yerlerin ilan panolarindan gorev topladin mi? Toplamadiysan ilan panosundaki gorevleri de al.
    Hepsi lvlinden zor dedigin gorevler kac level gosteriyor, eger 1-3 level fazla ise buyuk sorun olacagini zannetmiyorum, en kotu ihtimal goreve baslarsin, baktin yapamayacaksin eski bir save verisine donersin.
    Bir de oyuna basladigin ilk haritada ve sonrasinda geldigin Velen haritasinda tum soru isaretli yerlere gidip oralardaki gorevleri yaparak levelini az da olsa artirabilirsin.

Hocam 4 lwl im mesela gorevler en az 6lwl lik falan ya gorev icin esya toplayamiyorum yada canavarlar direk olduruyo beni yok yapamadim yani

1.Baron eşini tedavi ettirmeye gtmişti ancak geri dönmedi. Sonları ne oldu bilen var mı?
      2.Radovid'e suikast düzenleyip öldürmüştüm. Radovid'in yerine tahta kim geçti? (Djkstra'yı da öldürmüştüm temeryalı konutanın yanında yer alıp). Bununla ilgili bir şeyler dedi oyun ama tam anlamadım. Şu anda novigrad cadı avcılarından kurtuldu mu? Özgür bir şehir mi?
      3. ilk ve ikinci oyunu oynamadım. Ancak ciri bir anda ak bostan'da belirdi. Bende ona bir kılıç götürdüm oyun böyle bitti. Bu nasıl olabilidi? Kılıç ne alaka, önceki oyunlardan bir şey mi?
      Newgame+ ne oluyor. Normal oyuna devam etsem expansionlar ile ne zararı var? Farkı nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: aligur16

Arkadaslar merhaba,
    32 levelim, superior cat school gear(ustun kedi okulu seti) setim var. Bunu daha fazla gelistirme sansim var mi? Tum expansionlar mevcut bu arada:)

40 levelde büyük usta seviyesi var blood and wine dlcsinde

Orijinalden alıntı: Berkayra

quote:

Gittigin yeni yerlerin ilan panolarindan gorev topladin mi? Toplamadiysan ilan panosundaki gorevleri de al.

Hocam 4 lwl im mesela gorevler en az 6lwl lik falan ya gorev icin esya toplayamiyorum yada canavarlar direk olduruyo beni yok yapamadim yani

Ben 4 levelde 9 levellik kurt adamı bile kesmistim 6 levelleri rahat alman lazım şaşırdım anlamadım valla neden böyle

• quote:

Arkadaşlar selam,
    Oyunu bitirdim, birkaç sorum var. Bilen arkadaşlar cevaplarsa sevinrim

1.Baron eşini tedavi ettirmeye gtmişti ancak geri dönmedi. Sonları ne oldu bilen var mı?
      2.Radovid'e suikast düzenleyip öldürmüştüm. Radovid'in yerine tahta kim geçti? (Djkstra'yı da öldürmüştüm temeryalı konutanın yanında yer alıp). Bununla ilgili bir şeyler dedi oyun ama tam anlamadım. Şu anda novigrad cadı avcılarından kurtuldu mu? Özgür bir şehir mi?
      3. ilk ve ikinci oyunu oynamadım. Ancak ciri bir anda ak bostan'da belirdi. Bende ona bir kılıç götürdüm oyun böyle bitti. Bu nasıl olabilidi? Kılıç ne alaka, önceki oyunlardan bir şey mi?
      Newgame+ ne oluyor. Normal oyuna devam etsem expansionlar ile ne zararı var? Farkı nedir?

baron bir daha geri dönmüyor zaten haber alamiyorsun gidiş o gidiş ikinci olarak aynı sonla bitirmisiz ciri ölmüyor witcher oluyor bizde ona ilk adım olarak bir tane witcher kılıcı hediye ediyoruz neden nasıl ölmedi bende anlamadım ama akayazi durdurmayı başardı ama ölmedi son olarak da New game+ oyuna enson levelinde ve eşyalarında basliyosun tamamen sıfırdan en baştan ama tüm ekipmanların duruyor levelinde en son kactaysan o level olarak basliyosun diğer sorularını bilmiyorum ben yapmadım onları bilen cvplasin

• usuallysony U kullanıcısına yanıt

Hocam bi anda ana haritaya gidip birinden kılıç aldık falan ben anlam veremedim. Neden böyle bir şey oldu, geralth biliyor muydu geri döneceğini ciri'nin. Sonra hana gitti sanki ciri'nin orda oldugunu biliyormuş gibi. Özetle bunlar neden ve nasıl oldu cidden anlamadım :) Biliyorsan aydınlatmanı bekliyorum :))

Orijinalden alıntı: Berkayra

quote:

Ben oyunu en yuksek zorlukta oynadigim icin xp kazanimi dusuktu ve Velen'e gectigimde 3 leveldim.
    Buna ragmen birkac level yuksek gorevleri cok asiri zorlanmadan yapmistim.
    Oyunda en yuksek zorlukta oynarken level 10'a gelene kadar zorlaniyorsun ama level 10'dan sonra iksirler ve skillerin yardimiyla onune geleni kesmeye basliyorsun.
    Yaratiklari kesemedigin veya esya toplayamadigin bu 6 levellik gorevlerin isimlerini yazabilir misin?
    Gorevlere ben de tekrar bir goz atayim ona gore sana ne yapman gerektigini yazayim ama normalde 4 levelken 6 level gorevleri yapabilmen gerekir.

• 49 küsür saate 32 level olarak ana hikayeyi bitirdim. çok zevkliydi ya dlc lere başlıyorum şuan peşine birde ng+ koymayı düşünüyorum üşenmezsem tabi

Hocam bi anda ana haritaya gidip birinden kılıç aldık falan ben anlam veremedim. Neden böyle bir şey oldu, geralth biliyor muydu geri döneceğini ciri'nin. Sonra hana gitti sanki ciri'nin orda oldugunu biliyormuş gibi. Özetle bunlar neden ve nasıl oldu cidden anlamadım :) Biliyorsan aydınlatmanı bekliyorum :))

hayır geri döneceğini bilmiyordu gitme dedi ciri dinlemedi gitti bizde öldü sandık meğer ölmemiş ciri witcher olmaya karar vermiş bizde ona kılıç hediye almaya gidiyoruz ama işte cirinin nasıl kurtulduğunu falan bilmiyoruz kurtulup bizi bulduğu yerler gosterilmiyo oyun direk kılıç almaya gittiğimiz yerden başlıyo ki cirinin ölmediği bize supriz oluyor biz bu kılıcı niye aldık falan derken hana gidiyoruz bi bakıyoruz ciri orda ölmemiş ama o arada geçen zaman nasıl kurtuldu niye ölmedi muamma bilinmiyor

• Berkayra B kullanıcısına yanıt
    Aynisi bende de olmustu. Azcik ana hikayeyi ilerlet level aliyorsun zaten :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • usuallysony U kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler hocam:)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 366367368369370
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.