Şimdi Ara

The Witcher 3 Wild Hunt [PS ANA KONU] | Rehber ilk sayfada (369. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.626
Cevap
208
Favori
860.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
109 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 367368369370371
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu nasıl bir oyundur anlam veremiyorum. 33. saati oynuyorum 16 levelim ve oyundaki her şeyi görmek yapmak istiyorum. Bu gidişle 150 saati devirecek gibi duruyorum.

Orijinalden alıntı: TncyKrmn

Bu nasıl bir oyundur anlam veremiyorum. 33. saati oynuyorum 16 levelim ve oyundaki her şeyi görmek yapmak istiyorum. Bu gidişle 150 saati devirecek gibi duruyorum.

Ben aralikli olarak 1 yila yakindir oynuyorum baw dlc sindeyim. 180 saati gectim. Geralt bile yaslandi oyunda. Her bir dlc ayri bir oyun. 3 in 1 misali.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheLuBu -- 30 Ekim 2016; 7:24:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: zepharoth

quote:

Orijinalden alıntı: Berkayra

quote:

Gittigin yeni yerlerin ilan panolarindan gorev topladin mi? Toplamadiysan ilan panosundaki gorevleri de al.
    Hepsi lvlinden zor dedigin gorevler kac level gosteriyor, eger 1-3 level fazla ise buyuk sorun olacagini zannetmiyorum, en kotu ihtimal goreve baslarsin, baktin yapamayacaksin eski bir save verisine donersin.
    Bir de oyuna basladigin ilk haritada ve sonrasinda geldigin Velen haritasinda tum soru isaretli yerlere gidip oralardaki gorevleri yaparak levelini az da olsa artirabilirsin.

Hocam 4 lwl im mesela gorevler en az 6lwl lik falan ya gorev icin esya toplayamiyorum yada canavarlar direk olduruyo beni yok yapamadim yani

Ben oyunu en yuksek zorlukta oynadigim icin xp kazanimi dusuktu ve Velen'e gectigimde 3 leveldim.
    Buna ragmen birkac level yuksek gorevleri cok asiri zorlanmadan yapmistim.
    Oyunda en yuksek zorlukta oynarken level 10'a gelene kadar zorlaniyorsun ama level 10'dan sonra iksirler ve skillerin yardimiyla onune geleni kesmeye basliyorsun.
    Yaratiklari kesemedigin veya esya toplayamadigin bu 6 levellik gorevlerin isimlerini yazabilir misin?
    Gorevlere ben de tekrar bir goz atayim ona gore sana ne yapman gerektigini yazayim ama normalde 4 levelken 6 level gorevleri yapabilmen gerekir.

Hocam 2 tane ana görev var zaten onları yapsam acilcak birincisi baronun cocugunun mezarini gosterdigi yer cocuk canavar oluyo ve onu olduremiyorum cok guclu ikincisi de fare yuvalarini bombalarla yok edicem ama bomba olusturcak bitkiyi bi turlu bulamiyorum nasil yapabilirim bu gorevleri

• quote:

Orijinalden alıntı: TncyKrmn

Bu nasıl bir oyundur anlam veremiyorum. 33. saati oynuyorum 16 levelim ve oyundaki her şeyi görmek yapmak istiyorum. Bu gidişle 150 saati devirecek gibi duruyorum.

Hocam ben daha 20 levelim 75 saat oynanışım var, skelligeye geçmek istemiyorum velende novigradda adım atılmadık yer bırakmadan geçmiycem skelligeye

quote:

quote:

quote:

Gittigin yeni yerlerin ilan panolarindan gorev topladin mi? Toplamadiysan ilan panosundaki gorevleri de al.
    Hepsi lvlinden zor dedigin gorevler kac level gosteriyor, eger 1-3 level fazla ise buyuk sorun olacagini zannetmiyorum, en kotu ihtimal goreve baslarsin, baktin yapamayacaksin eski bir save verisine donersin.
    Bir de oyuna basladigin ilk haritada ve sonrasinda geldigin Velen haritasinda tum soru isaretli yerlere gidip oralardaki gorevleri yaparak levelini az da olsa artirabilirsin.

Hocam 4 lwl im mesela gorevler en az 6lwl lik falan ya gorev icin esya toplayamiyorum yada canavarlar direk olduruyo beni yok yapamadim yani

Ben oyunu en yuksek zorlukta oynadigim icin xp kazanimi dusuktu ve Velen'e gectigimde 3 leveldim.
    Buna ragmen birkac level yuksek gorevleri cok asiri zorlanmadan yapmistim.
    Oyunda en yuksek zorlukta oynarken level 10'a gelene kadar zorlaniyorsun ama level 10'dan sonra iksirler ve skillerin yardimiyla onune geleni kesmeye basliyorsun.
    Yaratiklari kesemedigin veya esya toplayamadigin bu 6 levellik gorevlerin isimlerini yazabilir misin?
    Gorevlere ben de tekrar bir goz atayim ona gore sana ne yapman gerektigini yazayim ama normalde 4 levelken 6 level gorevleri yapabilmen gerekir.

Hocam 2 tane ana görev var zaten onları yapsam acilcak birincisi baronun cocugunun mezarini gosterdigi yer cocuk canavar oluyo ve onu olduremiyorum cok guclu ikincisi de fare yuvalarini bombalarla yok edicem ama bomba olusturcak bitkiyi bi turlu bulamiyorum nasil yapabilirim bu gorevleri

Baronun cocugunu oldurmek zorunda degilsin, cocugu oldurmemeyi de secebilirsin ama oldurecek olsan da olmasan da o gorev biraz zordur, cocugu oldurmezsen baron tasirken eskort etmen gerekiyor yolda karsina cikacak yaratiklari kesmek dusuk levelde cok kolay degil ama imkansiz da degil, benim de levelim dusuktu birkac sefer tekrar etmistim gecebilene kadar.
    Fare yuvasini patlatmak icin hangi bombayi yapmak gerekiyordu hatirlayamadim ama illa bomba sart degilse belki igni ile yakarak da yokedebiliyorsundur yuvalari. Veya gorevin adini yazabilirsen ya da ihtiyac olan bitkinin adini yazabilirsen nereden bulunabilecegine bakayim.

• Dlclerin ana hikayeleri çok güzel olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExcessivelyHero -- 30 Ekim 2016; 14:37:32 >
    Tüm witcher setlerinide topladim(grandmaster setler dahil) dlc lerde bitti. Trophy olarakda %89 dayim. Geriye sadece tum gwent kartlarini toplamak kaldi onuda 2-3 ay sonra yaparim artik. Bu arada forumda platin yapabilen varmi bu oyunu ?

yorumlarda okudum "en guclu celik kilic hangisi diye" benim bildigim atak gucu olarak (470) ve kritik vurus olarak (%100) 50 lvl toussiant kilici. En guclu gumus kilicda blood and wine da bi questin sonunda verilen kilicdi. Ismi "Aerondath di galiba. %100 kritik 570 atak gucu vardi bununda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CODE -RED- -- 31 Ekim 2016; 2:42:04 >
  • Blood wine usta kurt techizati gorevinde bir magaraya girmemiz gerekiyor diyor. Anahtari bulamadim ileride baska yan gorevden mi cikacak acaba?

• Arkadaşlar 20 lvl im 55 saattir oynuyorum. Her yeri iyice gezip her ince ayrıntısına kadar bakıyorum. Velen tamamen bitti Novigrad'ta az yan görev ve soru işaretleri kaldı daha skellige ye hiç geçmedim. Neyse benim sorum zırh olarak hafif,orta,ağır dan hangisini kullanmalıyız? Ben hep hafifle gidiyordum. Şimdi gelişmiş griffin-kedi zırhı karışık takılıyorum. Kılıç olarakta hakem ile bir tane eski eser kılıçlardan biri var. Perk leri nasıl vermemiz gerekiyor? Ben hızlı atak, aaxi, quen 1 ve quen 2, ve 3 tane de sarı olanlardan açtım ama sıfırlayacağım yakında. quen 1 de kalkan geri tepiyor, quen 2 de r2 ye basılı tutarsan kalkan hiç kapanmadan duruyor 2 si aynı anda ekleniyor halbuki tek quen olarak 1-2 şeklinde gelişse daha iyi olurdu. 2'sinden birini kaldırsam mı? Ateş,yrden ve aard a hiç vermedim. Kırmızılardan da güçlü saldırı yada savaş transı düşünüyorum. yeşilden hiç açmayacağım ama bir ton yeşil güçlü mutajenim var. Perk ekranı biraz zayıf kalmış oyunda her istediğini kullanamıyorsun. Nasıl bir yol izlemem gerekiyor?

• Lithium kullanıcısına yanıt
    Ben full kirmizi gittim arbalet haric. En iyisi

Sorma hocam ya oyun bitince bir boşluğa düşüyosun. cidden uzun zamandir oynadigim en iyi oyunlardan benim. ki bide hayatimda hiç bir rpg oyunu bitirmisligim yoktur bunu platinlicem nerdeyse :) şimdi witcher 2 ye başladim umarim o da 3 kadar iyidir

3 sıra perk açık.bir sırasını aard-quen-axi ye verdim

kalan 2 sıra da kırmızı perklerde. kodumu oturtan bi yöntem izliyorum.

kılıç olarak da hiç bir zaman witcher gear dan daha iyisine rastlamadım. en afilli görevlerden aldığım ekipmanlar bile o anki witcher setimin altında kalıyo hep. şu an ikinci seviye cat gear kullanıyorum. 2000 ini üzerinde critical hit var.
    Bir de witcher set toplamak acaip hoşuma gidiyor. o yuzden o setleri bozmaya kıyamıoyurm.

DONANIM HABER PLAYSTATION 3
    ORİJİNAL OYUN DESTEKÇİLERİ KULÜBÜ
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilkerk

ilk 10-15 levelde aslında igni ile aard iyi iş görüyo özellikle human lara karşı. ama 15 den sonra igni açıkası gereksiz hale geliyo. şu an level 24 üm

kılıç olarak da hiç bir zaman witcher gear dan daha iyisine rastlamadım. en afilli görevlerden aldığım ekipmanlar bile o anki witcher setimin altında kalıyo hep. şu an ikinci seviye cat gear kullanıyorum. 2000 ini üzerinde critical hit var.
    Bir de witcher set toplamak acaip hoşuma gidiyor. o yuzden o setleri bozmaya kıyamıoyurm.

igni candır.şu anda 41 levelim 48 lik düşmanları igni ile pert ediyorum

Geralt'ın artık dinlenmeyi hak ettik dedikten sonra ekrana yani bize bakması efsaneydi

Ek paketlerde en çok beğendiğim şey hem Hearts of Stone hem de Blood and Wine paketlerinde Witcher evrenindeki en güçlü karakterleri görmemiz oldu.

HoS'daki Gaunter O'Dimm yada kısa adıyla God isminden de anlaşıldığı gibi Witcher evrenindeki en güçlü karakter, aynı zamanda Devil İncarnate olarak geçiyor. Her zaman geri dönecektir lafından da yeni bir Witcher oyunu çıkarsa düşman için en büyük adayın o olduğu söylenebilir.
    Blood and Wine da ise vampirlerin lideri diyebileceğimiz Elder Unseen'i görüyoruz. Serinin sıkı bir takipçisi olarak hiçbir düşmanı karşısında Geralt'ın böyle perişan olduğunu görmemiştim. Allah'tan bu abinin tek isteği yalnız kalmak, yoksa nasıl yenerdik bilemiyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PlayerX -- 1 Kasım 2016; 11:16:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bilkerk

ilk 10-15 levelde aslında igni ile aard iyi iş görüyo özellikle human lara karşı. ama 15 den sonra igni açıkası gereksiz hale geliyo. şu an level 24 üm

Peki ben şunu merak ediyorum. Mesela ben quen 1 ve quen 2 açtım ve 2 si birden ekli durumda igni ekleyebilmem için birini çıkarmam gerekecek.quen 2 quen 1 in özelliklerini taşımıyor mu? Aynı sorun mesela kırmızılarda da ortaya çıkacak. Ben mesela hızlı atak perk inin şu dönen saldırısını kullanmak istiyorum ama aynı zamanda ilk seviye perki kritik vurmayı da kullanmak istiyorum ama slot çok az. Direk 2.seviyeyi eklesem 1.seviyeyi de taşımış oluyor mu? Aard ve yrden i neredeyse hiç kullanamıyorum. aaxi hem birini konuşturmak için hem de kalkanlı rakipleri filan etkilemek için mecbur geliştirdim. Bir de sarı perkler bence çok faydalı mesela kafadan 500 can veren, envanteri arttıran,zırh a göre saldırı puanı veren, kutsal taşları ve iksirleri verimli kılan perkler var onları da kullanmak istiyorum.

• walla doğrudur hocam

adamlar oyle bi oyun yapmış ki nereye çekersen oraya gidiyo.

madem level 48 oldun aşağıdaki soruma da cevap verirsin o zaman

level 25 im.

Kaer morden daki wild hunt savaşına adam toplamayı bitirdim. Açıkcası velen ve novigradda daha yapacak şeyler var. tüm setleri tamamlamak istiyorum ama level 29 isteyen setler de var

sanki hikayede sona yaklaştım gibi hissediyorum.

sence kaer morden a dönüp hikayeye devam edeyimmi. eğer edersem setleri tamamlayamadan oyun bitermi

lütfen spoiler olmadan cevaplarsan sevinirim

• Lithium kullanıcısına yanıt
    yok her bir perk ayrıdır

atıyorum fast attack varsa yanına strong attack da ekleyeceksin. critical hit arttıran attack ya da anafor mesala ayrı perk işgal eder. toplamda kullanabileceğimiz 3*4= 12 perk var

o yuzden belli bi süre sonra clearence potion kullanıp kullanmadığın perkleri sıfırlamakta yarar var

• bilkerk B kullanıcısına yanıt
    [spoiler]Ana senaryonun kabaca %70'lerindesin, hikayeye devam edip bitirsen dahi sonrasinda setleri toplayabilirsin, tamamlamadigin kontrat gorevlerini falan yapabilirsin veya eklenti paketi gorevlerine (Hearts of Stone - Blood and Wine) devam edersin, tercih sana kalmis.

daha biraz var gibi gözüküyo

3-5 contract yapıp devam edeyim o zaman hikayeye

• 
Sayfa: önceki 367368369370371
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.