Şimdi Ara

The Witcher 3 Wild Hunt [PS ANA KONU] | Rehber ilk sayfada (288. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.624
Cevap
212
Favori
842.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
109 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 286287288289290
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyunun başlarındayım garkolan beyni istiyor 1 saattir o görevdeyim hasta kıza kırlangıç iksiri yapmam lazım.görev değiştirme yeride çıkmıyor yardım edermisiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Biggqmerx

beyler ben 1 ve 2 yi hiç oynamadım şimdi oyuna başlamadan önce geçmiş oyunlarda olan biteni ögrene bilicegimiz hikayenın özeti varmı okuyup öle başlıyalım .?

Witcher 1 ve 2 basli basina koskoca oyunlar, ozeti yok tabi ki ama youtube'dan witcher 1-2 movie diye aratirsan 3'er saatlik videolar var. Ilk iki oyunda olan biten ne varsa izleyebiliyorsun.
  • aLdacTrack kullanıcısına yanıt
    Valla ben forumdan aldım pri hesabı bakmadım ama tr yada rusya değil sanırım çünkü dil seçeneklerinde tr yok. Yama vs de olmuyor sanırım, satıp tr versiyonunu almaktan başka çözüm yok anladığım kadarıyla.

• quote:

Orijinalden alıntı: KoRnTuNeS

quote:

Orijinalden alıntı: zepharoth

Evet arkadaslar, sonunda Blood and Wine'i da bitirdim. Toussaint'te hicbir soru isaretli yer birakmadim ve toplam oyun surem 192 saati buldu, ozellikle Roach'in basrolde oldugu gorev muthis matrak ve keyifliydi
    B&W icin iki son daha varmis, eski savelerime donup bu iki sona da ulasmaya calisacagim. En yuksek zorlukta oynadigim icin gorevler sonrasi gelen xpler dusuktu bu yuzden ancak 52 levele gelebildim, ng+ yapacak olursam 100'e kadar yolu var ama buyuk ihtimalle ng+ baslamayacagim daha oynanacak suruyle oyun var

ohaaa ben bu bölümü atlamışım yaklaşık 300 saat oynama rağmen, neyse türkçesini alınca yaparım artık bu görevi. aslında oraları gezmiştim ama bu görevi göremedim hayret. bu arada B&Wnin 3 farklı sonu var
    vampirler şehiri bastıktan sonra Regis i takip edersen 3 farklı sonu da görebiliyosun, ama Orianna ya doğru gidersen sadece trajik sonu görebiliyosun. eğer regisi takip edersen ve Beyond Hill and Dale görevinde iken Syanna ile kırıcı olmadan sohbet edersen; özellikle kırmızı başlıklı kız görevinden hemen sonra sana olanları merak etmediğini sorduğunda "peki herşeyi anlat" dersen ve haritada küçük satıcı kızı bulup ondan ribbonu alırsan mutlu sonla bitiyor. eğer küçük kızdan ribbonu almazsan kötü sonla bitiyor. eğer Syanna ile kırıcı bir şekilde sohbet edersen; özellikle kırmızı başlıklı kız görevinden hemen sonra sana olanları merak etmediğini sorduğunda "ben zaten her şeyi biliyorum" veya "ilgimi çekmiyor" dersen ve küçük kızdan ribbonu alırsan trajik sonla bitiyor.

Dedigim gorev aslinda bir kontrat gorevi ama Roach hayli on planda. Blood and Wine'in kesinlikle en matrak gorevi :)
    Konrati bulursan oyunu bitirmis olsan da yapabilirsin, bir goz at derim vaktin olursa.

Kontratin adi: Equine Phantoms

• zepharoth kullanıcısına yanıt
    aynen googledan baktım, dediğin gibi sonradan devam edebilme olayını akıl edemedim. akşam bakayım bakalım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fabahcivan

Valla ben forumdan aldım pri hesabı bakmadım ama tr yada rusya değil sanırım çünkü dil seçeneklerinde tr yok. Yama vs de olmuyor sanırım, satıp tr versiyonunu almaktan başka çözüm yok anladığım kadarıyla.

Forumdan yakin zamanda aldiysaniz buyuk ihtimal Turkce destegi olmayan bir PSN'e aittir.
    Avrupa GOTY versiyonda Turkce destegi olacagi aciklandiktan sonra pek cok kisi US, endo, hongkong psn witcher 3'leri forumda satisa cikardi.
  • zepharoth kullanıcısına yanıt
    Araştırma yapmadan alırsak olacağı budur :D Neyse sağolasın kardeşim, ingilizce oynayacağız artık.

• fabahcivan kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam Pc gibi yama ekleyerek türkçe yapma şansınız yok malesef. Artık satıp yeniden almanız gerekecek türkçe oynamak isterseniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu Türkçe olarak ilk defa vasat PC'mde çok merak ettiğim için gönüllü çeviri ile oynamıştım. Beklediğimden çok daha iyi çıkmıştı. Anlam, üslup ve terimler bakımından oldukça oturaklı ve akıcıydı. Şimdi de PS4'e resmî çeviri çıkınca bu çeviriyi de denemek istedim. Resmî olunca haliyle daha kaliteli ve profesyonel bir çeviri bekliyordum, lakin hayal kırıklığına uğradım. Oyundaki birçok detay ne yazık ki uçmuş. Blood and Wine'daki erdem görevi olan There Can Be Only One, Başka Büyük Yok diye çevrilmiş. Gönüllü çeviride dahi Nevi Şahsına Münhasır diye, erdemlerin nadirliğini vurgulayan ve olması gerektiği şekliyle çevrilmiş. Cidden içler acısı. Temeryalı Asker-Temerya Askeri, Lyrialı pantolon-Lyria pantolonu vs gibi basit hataları saymıyorum bile. Oynadıkça nicesi çıkıyor. Ne yazık ki resmî mertebedeki 23 Studios, Witcher 3 çevirisinde gönüllü bir öğrenci grubu karşısında bile sınıfta kalacak kalitesiz bir çeviri ortaya çıkarmış. Tekel olmak standardı aşağı çekmeyi gerektirmiyor. Çevirmenlerini ciddi ciddi gözden geçirmeleri gerektiği düşüncesindeyim.

• Yol Thur Shol Y kullanıcısına yanıt
    Yuh artık ya. Adamlar yapmasalar niye yok diye sövüyorsunuz yapınca da beğenmiyorsunuz. Diyecek laf bulamıyorum sizin gibi zihniyetlere.

İstemezük yazsaydın da tam olsaydı...
  • Pc deki yama ile oynamış olan arkadaşlar lütfen özellikle bu bölümde kıyaslama yaparak şevkimizi kırmayın

• merhabalar

öncelikle oyunda yeniyim. geralt koşmuyor ve ekranın sol üste doğru kırmızı bir işaret yanıp sönüyor. Sağ altta x e basınca koş yazıları da yok olmuş. Sebebi ne olabilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hagiosmann

merhabalar

öncelikle oyunda yeniyim. geralt koşmuyor ve ekranın sol üste doğru kırmızı bir işaret yanıp sönüyor. Sağ altta x e basınca koş yazıları da yok olmuş. Sebebi ne olabilir?

taşıma kapasitesini aşmıssın bu şekilde aşarsan koşamazsın sadece yürürsün ya gidip üzerindekileri sat yada eşyaları olduğun yere bırak gitsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yol Thur Shol

Oyunu Türkçe olarak ilk defa vasat PC'mde çok merak ettiğim için gönüllü çeviri ile oynamıştım. Beklediğimden çok daha iyi çıkmıştı. Anlam, üslup ve terimler bakımından oldukça oturaklı ve akıcıydı. Şimdi de PS4'e resmî çeviri çıkınca bu çeviriyi de denemek istedim. Resmî olunca haliyle daha kaliteli ve profesyonel bir çeviri bekliyordum, lakin hayal kırıklığına uğradım. Oyundaki birçok detay ne yazık ki uçmuş. Blood and Wine'daki erdem görevi olan There Can Be Only One, Başka Büyük Yok diye çevrilmiş. Gönüllü çeviride dahi Nevi Şahsına Münhasır diye, erdemlerin nadirliğini vurgulayan ve olması gerektiği şekliyle çevrilmiş. Cidden içler acısı. Temeryalı Asker-Temerya Askeri, Lyrialı pantolon-Lyria pantolonu vs gibi basit hataları saymıyorum bile. Oynadıkça nicesi çıkıyor. Ne yazık ki resmî mertebedeki 23 Studios, Witcher 3 çevirisinde gönüllü bir öğrenci grubu karşısında bile sınıfta kalacak kalitesiz bir çeviri ortaya çıkarmış. Tekel olmak standardı aşağı çekmeyi gerektirmiyor. Çevirmenlerini ciddi ciddi gözden geçirmeleri gerektiği düşüncesindeyim.

oyunu oynamayacaksan satın alabilirim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: hagiosmann

merhabalar

Taşıma kapasiten dolmuş, gereksizler sat ve eyer bulursan mutlaka al, kapasiteyi arttıran.
  • oyunü bitirdikten sonra heart of Stones mu oynanmalı yoksa blood and vine mi

• must33_35 kullanıcısına yanıt
    Sırası ile oynayın

• quote:

Orijinalden alıntı: must33_35

oyunü bitirdikten sonra heart of Stones mu oynanmalı yoksa blood and vine mi

Level gereksinimi sirasiyla oynayacaksaniz once Heart of Stone daha sonra Blood and Wine
  • Dialoglar arasi yukleme ekrani geliyor arkadaslar, bugun bir arkadas arkada indirilen bir guncelleme varsa ondan olabilir demisti. Indirilen dosyayi 'online ozellikleri kullanmadan ilerle' demeden bekledim ve indirme islemi bitince oyuna girdim ancak yine ayni sey oluyor ve cok sinir bozucu. Sectigim her cevaptan sonra ekran blur olup yukleme isareti cikiyor ve bir sure bekletip oyle devam ediyor. Yardimci olabilecek varsa cok sevinirim.

• fabahcivan kullanıcısına yanıt
    Ben de dijital oynadim bitirdim ama o dediginiz diyalog arasi bekleme ekrani ile hic karsilasmadim.
    Goty surumune has bir hatadir diye dusunuyorum, birkac gune yama cikarirlar. Goty dijital surumu almis olan diger arkadaslarda da bu durum var mi acaba?
    Diger bir ihtimal, ps4'un harddiskinde bir sorun olusmus olabilir ama bana goty surumle alakali bir sorun olmasi daha olasi geliyor.
  • 
Sayfa: önceki 286287288289290
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.