Şimdi Ara

The Witcher 3 Wild Hunt [PS ANA KONU] | Rehber ilk sayfada (286. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.626
Cevap
210
Favori
844.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
109 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 284285286287288
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Elinizdeki CD tr bölgesiyle aynıysa takıp son güncellemeyi alın.
    Oyun ayarlarından türkçe seçeneğini seçip oynayabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackprague

Çıldırmak üzereyim Us hesap yüzünden Türkçe olmadı Sony ben senin mantığına edeyim.

Ben bir ay kadar bekliycem. us store a bu guncellemeyle eklenen dillerin tek tek dlc seklinde gelebilcegini umuyorum. Gelmezse kutulusunu alip arsive koyucaz :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: konuşantahta

quote:

Çıldırmak üzereyim Us hesap yüzünden Türkçe olmadı Sony ben senin mantığına edeyim.

Ben bir ay kadar bekliycem. us store a bu guncellemeyle eklenen dillerin tek tek dlc seklinde gelebilcegini umuyorum. Gelmezse kutulusunu alip arsive koyucaz :(

Gelmez boşuna bekleme.

• quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

quote:

Orijinalden alıntı: konuşantahta

quote:

Gelmez boşuna bekleme.

işin içinde sony olmasa bir umutta gelmez herhalde . bf1 betası bitene kadar sabrediyim bari. sağol
  • Neden us hesaplara gelmedi ki Türkçe ? Mail felan atılsa düzeltemezler mi ?

• Usa da hangi oyun (plusun verdiği bazıları hariç) Türkçe oldu ki. Boşa beklemeyin

• ilberhoca kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim

• UyGaR___ kullanıcısına yanıt
    tamam hocam öyle alıyorum sorun yok ozaman?
  • Benim gibi US PSN saveleri olup da Türkçe altyazı için kutulu alan arkadaşlara tavsiyemdir;

Önce direkt Hearts Of Stone DLC'sine başlayın. Yeni bi karakter yaratın yani... Hatta bir yandan da Youtube üzerinden Witcher Gear Setlerini tamamlayıp alabilirsiniz sanıyorum. Ben Ursine Gear Set'i ve Hearts Of Stone'la gelen Viper Seti alıcam. İkisi yeter bana :) Sonra da onu bitirip Blood And Wine DLC'sine başlayın. Bu sayede elinizde leveli yüksek bir karakter olacaktır. DLC'lerden sonra New Game +'a başlayıp ana hikayeye Türkçe olarak baştan başlamak en mantıklısı :) En azından New Game+ sırasında elinizde leveli yüksek, kabiliyetleri geniş ve witcher setleri olan bir karakter olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TaKo -- 31 Ağustos 2016; 18:33:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaKo

Benim gibi US PSN saveleri olup da Türkçe altyazı için kutulu alan arkadaşlara tavsiyemdir;

Önce direkt Hearts Of Stone DLC'sine başlayın. Yeni bi karakter yaratın yani... Hatta bir yandan da Youtube üzerinden Witcher Gear Setlerini tamamlayıp alabilirsiniz sanıyorum. Ben Ursine Gear Set'i ve Hearts Of Stone'la gelen Viper Seti alıcam. İkisi yeter bana :) Sonra da onu bitirip Blood And Wine DLC'sine başlayın. Bu sayede elinizde leveli yüksek bir karakter olacaktır. DLC'lerden sonra New Game +'a başlayıp ana hikayeye Türkçe olarak baştan başlamak en mantıklısı :) En azından New Game+ sırasında elinizde leveli yüksek, kabiliyetleri geniş ve witcher setleri olan bir karakter olacaktır.

farklı bölgelerde save dosyaları uyum sorunu yaratacaktır. mesela ben bf4ü pal almıştım ilk daha sonra onu satıp dijital olarak us psnden almıştım, campign modu savelerimi görmemişti. aynı şeyi driveclub oyununda da yaşadım.

• KoRnTuNeS kullanıcısına yanıt
    Ee zaten ondan bahsediyorum ben de :) US PSN'deki karakteri ve saveleri 2.bölge oyunu aktaramıyoruz. Oyuna sıfırdan başlamak Türkçe olduğu için her ne kadar zevkli olsa da, karakter gelişim süreci açısından sıkıcı olacaktır. Doğrudan DLC'den başlayınca 30 Levellik bi karakter yaratıyor oyun, o karakter üzerinden daha kısa zamanda gelişim sağlayıp DLC'ler bittikten sonra New Game + üzerinden oyuna başlamak daha eğlenceli olur bence.
  • TaKo kullanıcısına yanıt
    yok abi o kadar görev yaptım gözüm yemiyor yeniden onları yapmayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaKo

Ee zaten ondan bahsediyorum ben de :) US PSN'deki karakteri ve saveleri 2.bölge oyunu aktaramıyoruz. Oyuna sıfırdan başlamak Türkçe olduğu için her ne kadar zevkli olsa da, karakter gelişim süreci açısından sıkıcı olacaktır. Doğrudan DLC'den başlayınca 30 Levellik bi karakter yaratıyor oyun, o karakter üzerinden daha kısa zamanda gelişim sağlayıp DLC'ler bittikten sonra New Game + üzerinden oyuna başlamak daha eğlenceli olur bence.

kusura bakma o zaman ben yarım yamalak okuyup cevap verdim. ben en baştan başlayacağım galiba, baya zor olacak sıfır envanterle başlamak ama tekrar o ilk başladığım günlere dönmek güzel olur.
  • Şu bölge sorunu yüzünden 4. kez oyunu bitiricem ya
    Dediğiniz mantıklı ancak ben sadece blood and wine diye başlatıyor diye hatırlıyorum ona izin vermicekti dlc den başlayınca new gameden girince sadece diye hatırlıyorum ama denemek lazım.
  • Yok kontrol ettim bugün, Hearts Of Stone'un ilk 5 dakikasını oynadım. Sonra da oyunu kaydedip çıkış yaptım, New Game+'ı açıp Hearts Of Stone'daki kaydettiğim save'i seçerek oyuna başlayabildim. Benim de savelerim gittiği için bir yandan sinir oluyorum ama bir yandan da oyunu Türkçe oynadıkça gözlerim fal taşı gibi açılıyor. En dandik yan görevler bile öyle anlamlı gelmeye başladı ki... O yüzden oyunu tekrar bitirirken karakter gelişim sürecinde sıkılmamak için DLC'lerden başlayıp, karakteri geliştirip, sonra New Game+'a başlamak en mantıklısı :)
    Ooo çok iyi o zaman bende ona sinir olduğum için almıcaktım hiç tahmin etmediğim için Türkçenin gelebileceğini us psn den almıştım 85 levele kasmıştım boşa gitcek diye çok üzülmüştüm yarın alıyım o zaman oyunu sağolun bilgi için hocam valla
  • D&r'da satılıyormu hocam internet sitelerinde yok spotçuyu aradım dün resmi fiyatından 10 lira yüksek söylüyor spotçularda iyice kazıklamaya başladılar artık resmi satışı 169 tl 180'e veriyim diyor.
  • türkçe olması muazzam oldu kitap okur gibi oynuyorum oyunu acelem yok
  • OverGame'den alın 169'a. Aynı gün kargolarlar hocam

• 
Sayfa: önceki 284285286287288
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.