Şimdi Ara

The Witcher 3 Wild Hunt [PS ANA KONU] | Rehber ilk sayfada (170. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12.626
Cevap
210
Favori
845.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
109 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 168169170171172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben görevi almışımdır da o yüzden sordum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ArkadaÅŸlar

Ps4 download hızı neden düşük sizde durum nasıl?

• Efsane seri sona erdi.

Ciri'nin witcher olduğu sonu gördüm, diğerlerinden daha iyiydi. Özellikle imparatoru kandırma sahnesi ve oyuncunun da ne olduğunu bilmemesi etkileyiciydi. Oyun boyunca en beğendiğim kısımlar Kaer Morhen savunması, Wild Hunt ile olan savaşlar ve tabi ki epik finali. Böylesine efsane bir üçlemeyi bitirince boşluğa düşüyor insan, Geralt of Rivia'nın hikayesi maalesef bitti. Artık sırada kitapları okumak var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

quote:

Orijinalden alıntı: ibarut8907

Kaer Morhandaki savaş için dostlarımızdan yardım istediğimiz görevdeyim. Oyunun sonuna baya yaklaştım mı? spoiler vermeden birisi söyleyebilir mi? Bir de oyunun farklı sonlarını görebilmek için ne zaman save etmem gerekir acaba? Ciri'yi bulur bulmaz save etmeyi düşünüyorum.

Dostum 6-7 tane Save Alsana saat bası . Ters bisi olursa en azından cok sey kaybetmezsin .

Hocam saveleri devamlı güncelleyince yer kalmıyor. Daha fazla new save yapmıyor bende. :)
    Şimdiye kadar sadece trissle limanda seçim yaptığımız görevi kaydettim. İlk oynayışımda yenneferı seçtim daha sonra trissi seçerek devam etmeyi düşünüyorum.

• Arkadaşlar mesela ilk bölümde novigradda görev başarısız oldu ve barda kavga çıktı acaba oyuna herhangi bir etkisi olur mu ona göre yeniden başlayacağım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

quote:

Kaer Morhandaki savaş için dostlarımızdan yardım istediğimiz görevdeyim. Oyunun sonuna baya yaklaştım mı? spoiler vermeden birisi söyleyebilir mi? Bir de oyunun farklı sonlarını görebilmek için ne zaman save etmem gerekir acaba? Ciri'yi bulur bulmaz save etmeyi düşünüyorum.

Dostum 6-7 tane Save Alsana saat bası . Ters bisi olursa en azından cok sey kaybetmezsin .

Hocam saveleri devamlı güncelleyince yer kalmıyor. Daha fazla new save yapmıyor bende. :)
    Şimdiye kadar sadece trissle limanda seçim yaptığımız görevi kaydettim. İlk oynayışımda yenneferı seçtim daha sonra trissi seçerek devam etmeyi düşünüyorum.

8 tane manual save slot var zaten. Üstlerine kaydedebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Patikle penguentos

Arkadaşlar mesela ilk bölümde novigradda görev başarısız oldu ve barda kavga çıktı acaba oyuna herhangi bir etkisi olur mu ona göre yeniden başlayacağım

Küçük değişiklikler oluyor mesela o barda duran kadını ileride görüceksin ve millete katil olduğunuzu filan söyleyecek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir yandan evi silip bir yandan balgam atan teyzelere ne demeli.

Kocasıyla beraber tükürüp combo yapanlarda var.
  • Sonunda oyunu bugün alabildim ancak finaller yüzünden başlıyamıycam 2-3 gün daha sabırsızlanıyorum artık yeni başlıyan birine tavsiyeniz varmıdır acaba herkese iyi oyunlarr

• Tüm skill'leri çevirdim ve rehbere ekledim.

Combat (Saldırı - Tüm saldırı tipleri adrenalin puanı kazandırır)

Fast attack (Kılıçla yapılan hızlı saldırı)
    -Muscle Memory > Fast attack saldırı hasarını artırır
    -Precise Blows > critical hit şansını ve critical hit hasarını artırır
    -Whirl > Spinning atack saldırısını aktifleştirir, bunu yapabilmek için fast attack tuşuna basılı tutmanız gerekiyor
    -Cripping Strikes > Fast attack saldırısına kan kaybı özelliği etkiler ve 5sn boyunca düşman kan kaybeder

Strong attack (Kılıçla yapılan ağır ama güçlü saldırı)
    -Strength training > Strong attack saldırı hasarını artırır
    -Crushing Blows > Critical ht şansını ve critical hit hasarını artırır
    -Rend > Rend saldırısını aktifleştirir, bunu yapabilmek için strong attack tuşuna basılı tutmanız gerekiyor
    -Sunder Armor > Düşmanın hasar dayanıklılığını zayıflatır

Defense (Savunma)
    -Arrow Deflection > Okları savuşturabiliyorsunuz
    -Fleet Footed > Saldırıdan kaçtığınız esnada alınan hasar oranını düşürür
    -Counterattack > Yapılan counter attacktan sonra ki saldırının hasarını artırır
    -Deadly Precision >
    -Adrenalin puanı rakibi anında öldürme şansını artırır

Marksmanship (Crossbow)
    -Lightning Reflexes > Crossbow ile nişan alındığında zaman yavaşlar
    -Cold Blood > Her ok rakipten adrenalin puanı toplar
    -Anatomical Knowledge > Critical hit şansını artırır
    -Crippling Shot > Yaratıkların özel yeteneklerini belli süreliğine devre dışı bırakır

Battletrance (Adrenalin)
    -Resolve > Alınan hasardaki adrenalin kaybını azaltır
    -Undying > Vitality (Sağlık) tükendiğinde yenilemeye başlar
    -Razor Focus > Mücadeleye girildiği anda adrenalin puan kazandırır ve kılıç darbelerini güçlendirir
    -Flood of Anger > Üç adrenalin puanı varken sign kullanıldığında büyü seviyesini en üst noktaya çeker ve etkisini artırır

Sign (Büyü - Tüm büyü tipleri stamina doldurur)

Aard (Telekinetik etkisi olan itici bir rüzgar yaratır)
    -Far Reaching Aard > Aard büyüsünün mesafesini artırır
    -Aard Sweep > Belli bir yarı çapta düşmanlara karşı daha etkilidir, ilk iki seviyede düşmanı yere serme şansı düşük
    -Aard Intensity > Aard'ın etkisi artırır
    -Shock Wave > Aard'ın verdiği hasarı artırır

Igni (Ateş odaklı saldırılar yapar)
    -Melt Armor > Düşmanın zırhında kalıcı olarak zayıflatır, geliştirdikçe etki oranı da gelişir
    -Firestream > Saldırıyı diğer düşmanlara da yayar
    -Igni Intensity > Igni'nin etkisini artırır
    -Pyromaniac > Düşmanın yanma olasılığını artırır

Yrden (Yere tuzak bırakır)
    -Sustained Glyphs > Büyünün kullanım süresini uzatır
    -Magic Trap > Belli bir yarı çapta tüm düşmanları yavaşlatır ve hasar verir
    -Yrden Intensity > Yrden'in etkisini artırır
    -Supercharged Glyphs > Büyünün etkisi altına girildiğinde düşman her saniye can kaybeder

Quen (Koruma kalkanı sağlar)
    -Exploding Shield > Kalkan patlayarak düşmanı geri iter, geliştirdikçe düşmanı yere serme şansı artar
    -Active Shield > Düşmanın saldırısını emer ve vitality kazandırır, geliştirdikçe stamina harcamaz
    -Quen Intensity > Quen'in etkisini artırır
    -Quen Discharge > Düşmanın saldırısını belli bir oranda emerek düşmana geri gönderir, geliştirdikçe oran artar

Axii (Düşmanları sersemletir)
    -Delusion > Kullanıldığı zaman düşman kıpırdayamaz ayrıca normal konuşmalarda karşıdaki kişiyi kontrol etmek için de kullanılır
    -Puppet > Düşmanı kendi safımıza çekebiliriz, bunu yapabilmek için Axii büyü tuşuna basılı tutmanız gerekiyor
    -Axii Intensity > Axii'nin etkisini artırır
    -Domination > Aynı anda iki düşmanın kafasını karıştırabilisiniz ancak büyünün etkisi zayıflar

Alchemy (Simya - Tüm simya türleri yapılan iksirlerin kullanım süresini uzatır)

Brewing (Yenilen ve içilen malzemelerin verimliliğini artırır)
    -Heightened Tolerance > İksir kullanımındaki aşırıdoz kullanım oranını artırır
    -Refreshment > Her iksirin vitaliy vermesini sağlar
    -Delayed Recovery > Toxicity seviyesi %70 ya da daha üstündeyken kullanılan iksirin tekrar kullanılmasına gerek kalmıyor
    -Side Effects > İksirlere başka iksirlerin etkisini kazandırma şansı verir ayrıca toxicity'den muaf olur

Oil Preparation (Kılıçlar için yapılan yağların verimliliğini artırır)
    -Poisoned Blades > Silaha eklendiği zaman her saldırıda zehirleme şansını artıyor.
    -Protective Coating > Monster oil tipindeki hedeflere karşı belli oranda koruma sağlıyor
    -Fixative > Blade oil'in daha hızlı dolmasını sağlıyor
    -Hunter Instinct > Adrenalin puanı dolu olduğunda hedefteki düşmana critical hit yapma şansını artıryor.

Bomb Creation (Bombaların verimliliğini artırır)
    -Steady Aim > Bomba atmak için nişan alındığın zamanı yavaşlatır.
    -Pryotechnicks > Bombaların normal etkilerine ek hasar sağlar
    -Efficiency > Bomba taşıma kapasitesini artırır.
    -Cluster Bombs > Bombalar patladıktan sonra ek olarak patlayıcı parçalar yayar

Mutation (Hem mutagen'lerin verimliğini artıyor hem de güçlü düşmanlardan mutagen bulunmasını sağlıyor)
    -Acquired Tolerance > Öğrenilen her alchemy toxicity seviyesini yükseltir
    -Tissue Transmutation > Mutagen decoction'lar vitality seviyesini decoction süresi boyunca artırır
    -Synergy > Mutagen bonus slotunun oranını artırır
    -Adaptation > Tüm mutagen decoctionların süresini uzatır

Trial of the Grasses (Toxicity seviyesinin daha etkili kullanılmasını sağlar)
    -Frenzy > İksir toxicity seviyesi tükenmişse düşmana daha kolay counter atak yapabilmek için zaman otomatik olarak yavaşlar.
    -Endure Pain > Toxicity seviyesi ölümcül eşiğe geldiğinde vitality seviyesini yükseltir
    -Fast Metobolism > Toxicity seviyesini her saniye düşürür
    -Killing Spree > İksir toxicity seviyesi tükenmişse, her düşmana critical hit yapma şansını artırır.

General, diğer skill'lerden bağımsız olarak genel anlamda kazanç sağlar. Örneğin vitality artırır, vitality'nin belli sürelerde sürekli dolmasını sağlar, crossbow'un gücünü artırır, zayıf, orta, ağır zırhlar için karakter değerlerini artırır, adrenalin puanınızı daha verimli kullanmanızı sağlar.
    #Sun and Stars, gündüzleri vitality'i saniyede 10 puan yükseltiyor ancak dövüş esnasında aktif değil. Akşamları ise dövüş esnasında stamina'yı saniyede 1 puan yükseltiyor.
    #Survival Instinct, vitality'e +500 ekliyor.
    #Cat School Techniques, giyilen her light armor parçası %25 critical ve %5 atak gücüne katkı sağlıyor
    #Griffin School Techniques, giyilen her medium armor parçası %5 büyü etkisini artıyor ve stamina'yı %5 daha hızlı dolduruyor.
    #Bear Scholl Techniques, giyilen her heavy armor parçası %5 vitality ve %5 strong saldırı gücü sağlıyor.
    #Steady Shot, crossbow'ların saldırı gücünü %25 artırıyor.
    #Rage Managment, stamina çok azaldığı zaman, büyüler Adrenalin'den yiyebiliyor.
    #Adrenaline Burst, Adrenalin üretimini %5 artırıyor ve büyüler adrenalin'den yiyebiliyor.
    #Focus, Adrenalin puanı iki kılıç tipini saldırı gücünü ve büyülerin etkisini artıyor.
    #Metabolic Control, zehirlenme direnç ve seviyesini artıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Celeste

quote:

Orijinalden alıntı: Patikle penguentos

Arkadaşlar mesela ilk bölümde novigradda görev başarısız oldu ve barda kavga çıktı acaba oyuna herhangi bir etkisi olur mu ona göre yeniden başlayacağım

Küçük değişiklikler oluyor mesela o barda duran kadını ileride görüceksin ve millete katil olduğunuzu filan söyleyecek.

vay be böyle ilginç şeylerin olması guzel

• quote:

Orijinalden alıntı: Unorthodox

Bir yandan evi silip bir yandan balgam atan teyzelere ne demeli.

Kocasıyla beraber tükürüp combo yapanlarda var.

Gaz çıkarıp gülenlere ne demeli

Tam o sırada igni atacaksın yansın dursun

• waleur5 kullanıcısına yanıt
    LG55LB652V hocam bu Samsungun panelini ve renk paletini sevmedim, gozu cok fazla yoruyor bunun oyun performansi gayet iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Eintabian -- 13 Haziran 2015; 17:32:24 >
  • Arkadaslar keira ile wandering in the dark gorevindeyim cadılari öldurdum golemi de halletim ama sari ikonunun oldugu yeri bi turlu bulamiyorum kazara bi kez bulmustum onda yesil buyuk bi yaratik cikti öldüm kaydedemedim de tahta bi seye tirmaniyoruk oradan ilerliyoduk ama 4 saattir tariyorum bulamadim bu magara beni deli edecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Eintabian -- 13 Haziran 2015; 17:31:44 >
  • Selam

Geraldın yeni saç sakal model eklentisini indirdim de.Nasıl kuruluyor acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: gurmer

Selam

Geraldın yeni saç sakal model eklentisini indirdim de.Nasıl kuruluyor acaba

İndirdiysen zaten kuruluyor. Novigrad ve oxenfurt şehirlerine gittiğinde sokaklarda gez makas simgesi göreceksin o dükkana git ve saç ve sakalını kestir hepsi bu kadar. Bir de neden böyle garip yazıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Eintabian

LG55LB652V hocam bu Samsungun panelini ve renk paletini sevmedim, gozu cok fazla yoruyor bunun oyun performansi gayet iyi

Aynen, 42 inç olanı bende var muazzam keyifli konsol için
  • Cepten yazıyorum ondan olabilir.Bir de ÅŸu yennefer için kıyafet eklentisi kurdum onu nasıl aktif edicez.ayrıca. Ek görevde vsr

• Herkese selamlar. Oyuna yeni başladım ilk köye geldim ana görevi yapmadan bütün soru işaretlerini tamamladım ama lvl1 den lvl 2 oldum. Level atlamak bu kadar zormu yoksa yanlış yaptığım bişeylermi var anlamadım. Yardımcı olursanız sevinirim. Saygılar
  • Seviye atlamak çok zor değil ama biraz zaman alıyor oyunun yapımcılar 200+ demişlerdi oyunun toplam süresi için haksız sayılmazlar ki buna bir de oyunda yeni olmayı ekleyince ...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 168169170171172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.