Şimdi Ara

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] (932. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
25.554
Cevap
197
Favori
924.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 930931932933934
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • loneliny kullanıcısına yanıt
    Dizi film izliyorum kafasıyla oynarsan bir süre sonra arkadaşın da dediği gibi bağlanırsın. Ben ilk oynayışımda bu ne deyip kapatmıştım, ikinci seferkinde sonuna doğru yan görev kovalıyordum.

    Tekrar yapılmasını istediğim ilk oyun, bu kadar insan kötü oynanış yüzünden güzelim hakayeyi kaçırıyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun RPG olduğu için dizi film izliyorum kafasıyla oynanmalı zaten. Uzun süredir role playing oyunlarına aşina olan insanların çok büyük bir kısmı 1. oyunu sürekli övüyor. Dövüş mekaniği en fazla 3-4 saat sonrasında alışacağın bir mekanik olduğu için oyunda ilerledikçe gözüne batmayacaktır.Ayrıca Witcher 1'i oynadıktan sonra 1. oyundaki mükemmel atmosferi diğer oyunlarda bulamayacaksın. Ek olarak Witcher serisindeki en iyi alchemy sistemi 1. oyunda bulunuyor. Ama role playing oyunlara yatkın olan insan sayısı az olduğu için Witcher serisini oynayanların çok büyük bir kısmı Witcher 1'i oynamadan 3. oyuna geçiş yapıyor.

    Edit: Witcher 1 oynadığım en iyi old school role playing oyunudur. ( Evet Morrowind'den daha iyi olduğunu düşünüyorum.)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vilgefortz of Roggeveen -- 8 Temmuz 2017; 0:42:1 >
  • yardım edermisiniz? witcher 3 goty sürümünü kurdum ve ardından da gönüllü çeviriyi kurdum ama cmd ekranı bitinceye kadar da ellemedim ama ilk giriş sahnesindeki ara videoda geralt ve yenneferın konuşmasında alt yazılar çıkmıyor, nerde yanlış yaptım acaba
  • 3keko1 3 kullanıcısına yanıt
    Çeviriyi doğru kurduğunuza emin misiniz. Youtubeda videosu vardı, isterseniz tekrar kontrol edin.
    Oyunda Seçenekler-Dil kısmında altyazıları açık olarak seçiniz. Varsayılan ayarda kapalı olarak geliyor çünkü. Gözden kaçıyor bazen.
  • evet eminim, daha önce oyanyıpbitirdim bir de goty sürümünü kurim dedim ama ilk ara videoda hiç yazı yok space bile gelmiyor yazısı
  • ara videodan çıktıktan sonra normal alt yazılar geliyor oyunda
  • Ah ulan ah 1. ve 2. oyunu kaç kere başlayıp tekrar bitirdiğimi unuttum. Özellikle 1 öyle güzel oyundu. 3. Oyunu 1 kere bitirdim. Tekrardan başlayıp bitirmeye güç yetiremedim. Gerçi o da 200 saatten fazla sürmüştü

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Once we were many, now we are few. Hunters, killers of the world’s filth. Witchers. The ultimate killing machines. Among us, a legend. The one they call Geralt of Rivia. The White Wolf."


    Hala trailer ı açıp izliyorum oyunu bitirdiğim halde efsane oyun gerçekten şimdiye kadarki en iyi ilk üçümde
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 3keko1

    evet eminim, daha önce oyanyıpbitirdim bir de goty sürümünü kurim dedim ama ilk ara videoda hiç yazı yok space bile gelmiyor yazısı

    Türkçe alt yazı var zaten neden böyle birşey yaptın ki

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neden böyle,3-5 yer daha var böyle bozuk denk geldiğim.
    The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]

    The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]

    Oyun orjinal,gog sürüm ve cd den yüklendi,ardından 10gb güncelleme yaptı.

    Sildim baştan yükledim yine değişen bir şey yok.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ürüng ayıg toyon

    Neden böyle,3-5 yer daha var böyle bozuk denk geldiğim.
    The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]

    The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]

    Oyun orjinal,gog sürüm ve cd den yüklendi,ardından 10gb güncelleme yaptı.

    Sildim baştan yükledim yine değişen bir şey yok.

    Kardeş, oyunun klasöründe, minicik bir dosya var. Onu silince düzeliyor. Bende bu hatadan dolayı 2 kere sil baştan yükledim onlarca gb gitti ama meğerse dediğim gibi o dosyadanmış. Bu durum çok uzun zaman olduğu için klasörün adını unuttum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ana hikayeyi ve Toussaint'daki ilanlar vb. (Ek olarak gwentlere hiç bulaşmadım) dışında bitirdim oyunu ama kitapları okuyup tekrar oynayacağım. 100 saatin üstünde oynamama rağmen biraz aceleye getirmişim gibi hissediyorum.😀 Uzun süredir oyun sektörüne uzaktım, daha önce Witcher evreniyle ilgili bilgim yoktu ama övgüleri, yazılanları, ödülleri vb. görünce bodoslama dalmış gibi oldum 3. oyuna.

    Senaryo, diyaloglar, hikaye, karakterler, göndermeler, grafikler, oynanış ve müzikler bakımından gerçekten mükemmel bir oyun olmuş. Bu zamana kadar oynadığım en iyi oyun oldu kesinlikle.

    Ayrıca kadın karakterlere de ayrı parantez açmak lazım ki Yennefer, Ciri, Triss başta olmak üzere hepsi fiziksel ve karakter derinliği olarak ayrı güzeldi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spache -- 9 Temmuz 2017; 18:35:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Killing monsters, 2013 debut gameplay, e3 2014 microsoft gameplay, meşhur 35 dakikalık gameplay demo, sword of destiny trailerlarının yanı sıra geralt of rivia , cloak and dagger & hunt or be hunter ostlerini sürekli dinliyorum.

    Oyun ayrı bir güzel, sanat eseri, müzikleri ayrı güzel. Oynamaya dinlemeye doyamıyorum. 2015 in değil yüzyılın oyunu açık ara. Bazen oyuna girip tanıtımlarda gösterilen yerlere gidip o aksiyonu yapmaya çalışıyorum.
  • Oyun bittikten sonra ayı, kedi, griffin, kurt zırh ve kılıç diyagramlarını toplamaya başladım. Mantikor'u önceden halletmiştim. NG+'a başladığımızda bunlar oraya aktarılıyor mu? Yoksa yeniden toplamamız mı gerekecek?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • spache kullanıcısına yanıt
    NG+ başlayınca zuladaki tüm ögeler & o kayıtta envanterdeki ögelerin tamamına yakını aktarılır. (Görev eşyaları ve kitaplar hariç) Witcher setlerinin özellikleri leveli neyse o şekilde kalır. Tüm diyagramları ng+ da tekrar toplarsanız bu sefer craftladığınız anda leveliniz neyse ona göre özellikleri yükselir.

    Bu arada witcher seti olarak viper (engerek) öneririm. (NG+ başlayınca legendary ibaresi ekleniyor) Bana göre oyundaki en iyi zırh seti. Kılıçları da güzel. Biraz da mantikoru beğenirim, gerisi yalan benim için.
  • Arkadaşlar Yeni Oyun+ modunda hata alıp bunu çözebilen oldu mu? Oyunu bitirdim, oyunun sonunda "Yeni Oyun+ modu açıldı" bildirimini aldım ama oyun açmak istediğimde "Seçtiğiniz kayıt dosyasında oyun henüz bitirilmemiş." diyor. İnternette önerilen bütün çözümleri denedim ama sonuç alamadım bir türlü.
  • Oyunun kapladığı yeri yazabilecek bir hayır sever var mı?
  • Teşekkürler Viper'ı da deneyeceğim.

    Birkaç sorum daha olacak.

    1) Envanterin aktarılması olayı soru işaretlerinde de geçerli mi yani açtığımız soru işaretleri yeni oyunda tekrar soru işareti olarak çıkmıyor galiba?

    2) Gwent için basit bir rehber var mı?

    3)
    Keira Metz'i öldürmeyip Kaer Morhen'e göndersek ne oluyor? Oyunun sonunda Yennefer veya Triss'le olma durumumuza bir etkisi oluyor mu?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spache -- 9 Temmuz 2017; 22:22:37 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Steam goty sürümü yaklaşık 50gb, Gog goty sürümü de yaklaşık 40gb yer kaplıyor hocam.
  • spache kullanıcısına yanıt
    soru işaretleri tekrar çıkacak

    witcherın içindeki gwent kolay, birkaç maç yap çözersin

    sana bir etkisi olmuyor ama başkasını etkileyebilir

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 930931932933934
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.