Şimdi Ara

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] (901. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
9 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25.555
Cevap
197
Favori
924.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 899900901902903
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • sanmıyorum Ciri'nin kraliçe olduğu son da mevcut oyunda krallığı bırakması pek mümkün değil.
  • CDPR'in gözünde Ciri'nin Witcher olması default ending. Curse of Crows'u da bu ending üzerinden yazdılar zaten.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: furkankobek


    sanmıyorum Ciri'nin kraliçe olduğu son da mevcut oyunda krallığı bırakması pek mümkün değil.



    Ciri'den bahsediyoruz kafası eser kaçar gider bir şekilde bağlarlar orayı. Ya da 3. oyunun son bölümlerinden başlarız hikaye kopukluğu olmaması için.
  • Şu witcher 4 haberleri doğruysa oyunu 5. kez oynamaya doğru gidiyorum, resmen yaşama sevincim oldu haber yahu, keşke yeni başlayanların yerinde olsam
  • Doğru değil. Cyberpunk çıkasaya kadar Witcher hakkında bir şey gelmez zaten. Sonrasında da Witcher hakkında bir şey geleceğini düşünmüyorum pek. 7 kitaptaki malzemenin hepsini 3 oyuna bölüştürerek kullandılar zaten. Hikayeyi devam ettirebilecekleri bir şey yok şuan ellerinde.
  • Oyun kitaplardan sonra geçiyor.



    Ciriyle oynamayı bir tek ben beğenmedim galiba, tamam güçlü ama başka bir olayı yok

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam, sitenin haberine göre (http://www.gamersgreed.com/witcher-4-confirmed-by-cd-projekt-red/) adamlar televizyonda açıklama yapmışlar . Artık bu da fakese.. Hayallerimizle oynayanlar kahrolsun diyeyim, ne deyim

    İlgili link
    http://www.gamersgreed.com/witcher-4-confirmed-by-cd-projekt-red/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Payne7 -- 13 Nisan 2017; 17:51:33 >




  • Kitapların hepsini okudum, oyunda olan olayların çok büyük bir kısmı kitaplarda başkalarının başına geliyor. En basit örneği Ciri'nin Kaer Morhen savaşında güçlerinin kontrolünü kaybetmesi. Bu olayın aynısı Pavetta'nın(Ciri'nin annesi) başına geliyor.Yada Philippa'nın yeniden görebilmek için Vilgefortz'un adımlarını takip etmesi. Ama 7 kitaptaki malzemeye kullandılar derken esas demek istediğim şey hikayeyi devam ettirebilecek karakter kalmamış olması. Vilgefortz kitap serisinde öldü, Nilfgaard istilasını Witcher 3 ile sonuca bağladılar.Ama Aen Elle elfleri(Wild Hunt) hala hayattaydı. Oyun serisi 1. oyundan beri ana konu olarak Wild Hunt üzerinden ilerledi zaten.Kitaplardan Sonra geçecek bir hikaye için Wild Hunt'tan daha uygun bir tercih olamazdı bu yüzden.3 oyunda da ana hedef Wild Hunt idi ve 3. oyunda bu da sona erdi.


    Ayrıca dediğim gibi Witcher 4 hakkındaki dedikodu fake. Oyungezer bile aynı linki kanıt olarak gösterip sonrasında “it will be unfair to the fans of the series to discontinue making new Witcher games” cümlesinin 2013 yada 2012 yılına ait olduğunu söylediler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vilgefortz of Roggeveen -- 13 Nisan 2017; 18:17:38 >




  • Selam iyi forumlar oyunun başında engerek celik kilic ve gümüş Kilis yapcam fakat zehir özünü nerden bulacam okadar arastirdirdim bulamadım yardım ederseniz sevinirim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: waroflords

    Selam iyi forumlar oyunun başında engerek celik kilic ve gümüş Kilis yapcam fakat zehir özünü nerden bulacam okadar arastirdirdim bulamadım yardım ederseniz sevinirim

    oyunu bitireli uzun zaman oldu ama hatırladıgım kadarıyla zehir özü yaratık yuvalrını bombayla patlatınca ordan ckıyordu.
  • Saol hocam onda sıkıntı olmadıda 1000 para verip aldığım bir iksir perkleri sıfırladı yanlışlıkla kullanmıştım. meğer perk sıfırlayıcıymış 19 lvl oldum daha oyunu yeni çözdüm tamamen. ilk defa skelligeye gittim bugun ve oyunda daha yolun ortasındayım bunu anladım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihan4292 kullanıcısına yanıt
    Perk sıfırlayıcıyı yanlışlıkla kullanmak iyiymiş. Olsun 1000 kron birşey değil. İlerleyip yeni yerler, hazineler vb keşfettikçe doğru bir bütçe yönetimiyle iyi miktarlara gelebiliyorsunuz farkında olmadan. Neyi hangi satıcıya, silahçı-zırçıya satacağını kavramak yeterli.

    Ben bir süredir ara verdim. 38 levelim hâlâ çözeceğim, keşfedeceğim şeyler var gibime geliyor. Ana görevlerden çok kontrat, hazine avları, zor durumdakileri kurtarma, haydut kampları, canavar inleri , efsunger techizatları odaklı ilerlediğim için galiba. Hikayeden hafif kopmalar var ama oyun o kadar harika ki tam bir sanat eseri. Hayatımda ilk kez resmen bir oyun bitmesin istiyorum. Sırf ana hikaye bu daha dlcleri var. Şimdiden 200saat oldu yaklaşık. Sindire sindire , her yeri inceleyerek oynamayı sevdiğimden böyle.

    28 level ve sonrası oyundan alacağınız keyif başka bir boyuta çıkacaktır. Tüm perk slotları açılınca iyi oluyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulkane -- 14 Nisan 2017; 4:1:6 >




  • B_R_A_V_E kullanıcısına yanıt
    Teşekürler oyuna girince bi deniyecegim ot topluyor topluyor ayaklı bahce oldu adam xD

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • waroflords kullanıcısına yanıt
    :D: olsn olsn o otlar cok isine yarıcak ilerde
  • çok kararsızım bi fikir zikir şettirin hangi sırada başliyim:

    1 - Vampire Bloodlines

    2 - The Witcher 1-2-3

    3 - Pillars of Eternity

    4 - Tyranny

    Not: Hepsi steamde. Ayrıca PS4'de Diablo 3 ve Dragonage 3 devem ediyor. Hepsi hazirana kadar bitçek



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathKnellSpell -- 14 Nisan 2017; 14:25:33 >
  • SA arkadaşlar oyuna başlayalı bir hafta olmadı 9 Lvl im anlamaya çalışıyorum videoları yorumları okuyorum sormak istediğim bir iki şey var yardımcı olursanız sevinirim.Çatışma anında kılıç otomatikmi seçiliyor benimmi seçmem gerek bir yerde videoda birine yorumda yanlış kullanıyorsun denilmişte ondan sormak gereği duydum.Dediğim gibi çok yeniyim bana ipuçları verirseniz sevinirim neleri yapmam neleri yapmamam gerektiği gibi,skıllerle ilgili mesela okuduğum izlediğim yerlerde saldırıyı geliştir diye öneriler verilmiş,kılıçlarım iyi değil 2-3 tane kılıç yapılmak için bekliyor fakat üst seviye yaptırsamda kullanma şansım yok,şu an kullanacağım en iyi zırhlar,kılıçlar vs hangileri nerelerden bulabilirim oyunun en başında verdiği kılıç duruyor onu satmamammı gerek zırh duruyor onu satmadımda kılıçtamı durmalı,taşıma kapasitem hemen doluyor kitaplar yer kaplıyormu acaba neleri satmam lazım işime yaramaz yada sık bulunanlar hangileri onları satayım yardımcı olursanız sevinirim.Şimdiden Allah razı olsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KORKMAZ60 -- 14 Nisan 2017; 16:1:52 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: KORKMAZ60

    SA arkadaşlar oyuna başlayalı bir hafta olmadı 9 Lvl im anlamaya çalışıyorum videoları yorumları okuyorum sormak istediğim bir iki şey var yardımcı olursanız sevinirim.Çatışma anında kılıç otomatikmi seçiliyor benimmi seçmem gerek bir yerde videoda birine yorumda yanlış kullanıyorsun denilmişte ondan sormak gereği duydum.Dediğim gibi çok yeniyim bana ipuçları verirseniz sevinirim neleri yapmam neleri yapmamam gerektiği gibi,skıllerle ilgili mesela okuduğum izlediğim yerlerde saldırıyı geliştir diye öneriler verilmiş,kılıçlarım iyi değil 2-3 tane kılıç yapılmak için bekliyor fakat üst seviye yaptırsamda kullanma şansım yok,şu an kullanacağım en iyi zırhlar,kılıçlar vs hangileri nerelerden bulabilirim oyunun en başında verdiği kılıç duruyor onu satmamammı gerek zırh duruyor onu satmadımda kılıçtamı durmalı,taşıma kapasitem hemen doluyor kitaplar yer kaplıyormu acaba neleri satmam lazım işime yaramaz yada sık bulunanlar hangileri onları satayım yardımcı olursanız sevinirim.Şimdiden Allah razı olsun.

    Geralt genelde düşmanına göre doğru kılıcı çekiyor fakat bazen yanlış tuşa basıldığında yanlış kılıcı çekebiliyor. Yerleri de belli zaten. Soldaki çelik kılıç İnsan,kurt,vahşi köpek,ayı gibi düşmanlara karşı kullanıyorsun.Geriye kalan tüm ucubeler için de gümüş kılıç. Gümüş kılıç da sağ taraftaki işte. Yanlış olduğunu görürsen ona göre düzeltirsin durumu.

    Başlangıçta yeni kılıç veya zırh yaptırmak zor olabilir. İtem ve para problemi yaşarsın. Onun yerine öldürdüğün düşmanların silahlarını kullanabilirsin. Aynı zamanda haritadaki soru işaretlerinden de güzel kılıçlar çıkıyor. Ek olarak av görevleri var. Öldürdüğün yaratıktan da güzel şeyler çıkabiliyor. Kısacası araştıracaksın, gezeceksin, daha çok araştıracaksın. Gümüş, çelik gibi madenleri her zaman topla. İllaki işine yarar.

    Ağırlık konusuna gelirsek. Eğer Baron'un görevlerine başladıysan evine girip çıkabiliyorsun demektir. Evinde bir Oda var. Oradaki sandıkta fazla eşyalarını saklayabilirsin. Haritada da gözüküyor zaten. Yeşil renkli sandık simgesi var. Bulduğun kılıç, zırh gibi eşyaları burada depola ki zamanı geldiğinde gidip satabilesin. İyi para kazandırıyor bu eşyalar. Ağırlık kapasiteni arttırmak için de bazı tüccarlar çanta gibi bir şey satıyor. Onu alırsan kapasiten artar. Karakter yetenekleri arasında da ağırlık kapasitesini arttırmaya yarayan bir skill var. Çok sıkışırsan onu açıp kullanırsın.

    Hangi skilleri kullanacağın ise senin oyun tarzına bağlı. Mesela ben hızlı ataklarla oynamayı sevdiğim için skillerimi ona göre dağıtıyorum. Kimisi ağır atakları sever. Kimisi iksirler üzerinden veya büyü üzerinden oynamayı sever. Yani skilleri nasıl kullanacağın tamamen senin zevkine kalmış bir şey.




  • Neler dismantle yapayim? Tavsiyeniz var mi? 57 saat falan oldu.

    http://imgur.com/GU9IebF

    http://imgur.com/0lB9JM1

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullandığın setin(Wolven/Feline/Ursine vs) bir üst seviyesi için gerekli olan materyalleri veren itemları dismantle et, kalanlarını da sat. Grandmaster set craft ederken paraya baya ihtiyacın olacak.
  • Arkadaşlar beni biri aydınlatırsa sevinirim oyunun sonu sanırım hala devam ediyor gerçi



    Ağır spoiler kurt okulu savunması desem anlarsınız alternatif sonlarla bitirenler açmasın diye kurt okulu savunması diyorum




    Vesemirin ölmediği bir son var mı mesela ciriyi korumak için kaer morheni seçmeseydim vesemir yaşar mıydı ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 899900901902903
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.