Şimdi Ara

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] (792. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25.664
Cevap
195
Favori
981.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 790791792793794
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ceyhunceyhan

Ben zaten doğuştan demedim ama witcherlarin büyüden hoşlanmadığı oyundada belirtiliyor. Witcherlar sadece basit işaretler yapar deniliyor. Ki öyle zaten. Yani witcherların cadılara yakın bir ırk olduğu iddiası çok cesur bir iddia bence.

Biri witch diğeri witcher...kelime kökeni bile aynı...ikisi de büyü yapıyor...tek farkı Witcherlar büyülerin en düşük seviyesini kullanıyor, cadılar ise daha gelişmiş versiyonlarını kullanabiliyor...örneğin ikinci oyunu oynadıysan Flotsam e yaklaşırlarken Geralt ın quen ile kendine koruma kalkanı yapmasının daha gelişmiş versiyonunu Triss hem kendini hem de Geralt ı kapsayacak şekilde yapıyordu...yani büyü aynı büyü biri giriş seviyesi diğeri geliştirilmiş hali...
    Ryzen 5 1600 /Asus ROG Strix GTX 1070 Ti /12Gb Kingston HyperX FuryDDR4 /ASUS ROG Strix B350-F /Phanteks P400S /Evga 750 GQ /Cooler Master Hyper 212x / 1TB Toshiba HDD / 240GB Corsair LE / 120GB Kingston UV400
  • quote:

Orijinalden alıntı: Veinglory

Gog sürümü var oyunun ama 1.30 a güncellememe rağmen hala Türkçe altyazı seçeneği gözükmüyor bende . Repair/verify da yaptım belki eksik vardır diye ama hala yok.

www.gog.com
    Turkish language, page 1 - Forum - GOG.com
    https://www.gog.com/forum/the_witcher_3_wild_hunt/turkish_language
    burda yazılanları yap

• Oyunun 1.30 yaması steam üzerinden otamatik yüklendi fakat oyunda bazı yerlerde ingilizce kelimeler çıkıyor ne yapmalıyım arkadaşlar?

Şuan gönüllü çeviri ve resmi çeviri arasında çakışma sıkıntısı olabiliyor. Şayet taratma sonrası gönüllü çeviriyi kullanmak istersen, çeviriyi tekrar kurman lazım ama biraz daha farklı (yeni sürüm gelene kadar böyle) onuda çeviri konusunda T_Ice anlatmıştı.

ρѕη: αιzєηƒαη σηє ριє¢є ∂єℓιѕι αℓ ρα¢ιησ ƒαηı
  • Güncelleme ile gelen Türkçe cidden kötü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne kadar oynadığıma bakıyım dedim oyun 66 saatde bitmiş.En kolay zorlukta oynadım ama herkes 200+ saat diyor benim niye öyle oldu ? Skellige dışında bütün soru işaretlerine gittim.Blood and wine ve Hearts Of Stone oynamadım ondan mı ? Yan görevler ise karşıma çıkanları yaptım ancak hepsini bulamadım galiba ?

edit : Yan görevlerin hepsini bulması zormu yoksa benmi beceremedim bilmiyorum.Bazı yan görevler belli ana görevlerden sonra çıkıyor ve onları bulmak için haritayı tekrar dolanmak gerekiyor.Bazıları ise oyunun belli saatlerinde çıkıyor ve rondom değil hani belli noktalarda o biraz sıkıntı.%100 olarak bütün görevleri tamamlayan varsa helal olsun diyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-05471E679 -- 2 Eylül 2016; 11:31:04 >
  • Oynanış tarzına göre 80 ila 200 saat arası değişen bir yapı söz konusu. Bazı görevler tercihlere göre şekilleniyor dallanıp budaklanıyor. Bunun dengesini kurunca bu sürede ister istemez etkileniyor. Kaldı ki vakti zamanında oynamadığın görevler zaten kayboluyorlar ya da hiç ortaya çıkmıyor bile. Ayrıca bazı görevler var ki doğaçlama çıkıyor karşına, soru işaretiyle bile yeri belirli değil. Notlar okuyorsun bir şeyler öğrendikçe başka şeyleri tetikliyor karşına çıkıyor. Yapımcı BaW paketinde 90 görev var diyor, fakat seçimlerinden ötürü her görevi oynamıyorsun. Mesela bende toplam 78 görev açılmış, haritayı ne kadar dolaşsam da kalan görevleri bulamıyorum. Seçimlere bağlı yürüdüğü için doğal olarak oyun tek seferde tüm içeriği sana sunmuyor. Zira olay sadece görev yapmak üzerine değil, envanterini ve karakterini geliştirmek için gezip dolaşman o içeriklere ulaşman lazım, hazır alamıyorsun her şeyi paran olmuyor oyun stilini araştırma üzerine kuruyorsun, belli bir kısmı ustaların yanında geçiyor. mesela ben NG+'a başlamadan önce elde edebileceğim tüm iksirleri bombaları yağları vs. üretmeye çalışıyorum, 2 turda bunlarla uğraşmıyorum. Zamanı etkileyen başka parametrelerde vardır illaki. şu da var, herkeste oluyor mu bilmem: ben steam üzerinden oynuyorum, ama bazen steam arayüzü etkinleşmiyor benim sistemde, sanki sistem bağımsız çalışıyor, haliyle oyun istatistiklerin arka plandaki programa yansımıyor.

• Anladım hocam.Açıkçası hikayeyi öğrenmek için fazla loot vb. uğraşmadım o yüzden öyle oldu sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-05471E679 -- 2 Eylül 2016; 15:36:27 >
    LG G2- ryzen 7 1700 B350 Tomahawk MSI Armor Rx 570 8gb - Xoom 2 - Renault Captur 1.2 Turbo otomatik, Mercedes Vito 111 CDI
  • Orjinal çeviri bence baya kötü olmuş.Eski çevirinin türkçesi kesinlikle daha iyi.

Orijinalden alıntı: Zobaa16

videoları skiplediysen o da kısaltır bence, benim 110 saat yüzde 30 civarı :)

Yok , skip yapmadım hiç.Fazla loot vb. uğraşmadım sadece...
  • Kontrat, yan görev, keşif, hazine avı yapmazsan 30-40 saate bitebilir. Skyrim çok daha kısa sürede bitiyordu ama yapacak o kadar çok şey vardıki 200 saat oynadık. Ben başta hızlıca yan görevsiz oyunu bitirdim sonra new game+ ile başlayıp tüm dlc leri tamamladım şuan 158 saat gösteriyor. Daha yapmadığım bir sürü kontrat, yan görev mevcut. En basitinden gwent görevleri bile saatlerinizi alabiliyor.

DLC'ler için söylenecek tek şey mükemmel. Blood and wine dlc si bir sürü oyundan daha güzel.

Oyun bittiğine üzülüyorum şuan sadece etrafta dolaşıp yan görevleri yapmak kaldı. Bitirip witcher 1'i tekrarmı oynasam bilemedim. Biten güzel diziler gibi boşluktayım şuan. Şuan bu boşluğu azda olsa doldurabilecek 2 oyun var f4 ve inquisition ama onlarda türkçe değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 2 Eylül 2016; 17:46:51 >

Orijinalden alıntı: TearsForFears

Kontrat, yan görev, keşif, hazine avı yapmazsan 30-40 saate bitebilir. Skyrim çok daha kısa sürede bitiyordu ama yapacak o kadar çok şey vardıki 200 saat oynadık. Ben başta hızlıca yan görevsiz oyunu bitirdim sonra new game+ ile başlayıp tüm dlc leri tamamladım şuan 158 saat gösteriyor. Daha yapmadığım bir sürü kontrat, yan görev mevcut. En basitinden gwent görevleri bile saatlerinizi alabiliyor.

Oyun bittiğine üzülüyorum şuan sadece etrafta dolaşıp yan görevleri yapmak kaldı. Bitirip witcher 1'i tekrarmı oynasam bilemedim. Biten güzel diziler gibi bağımlılık yaptı.

Hocam ben oyunda ana görevlere başlamadan önce bütün ilan tahtalarına gidip oradaki bütün görevleri aldım.Soru işaretlerinin hepsine gittim ( levelimin yetmediklerine daha sonra tekrar gittim) ondan sonra ana görevleri yaptım.

edit : Youtube'da bir görev görmüştüm mesela Velen'de bir köpek vardı onu kurtarıyorduk kurtlardan yanlış hatırlamıyorsam.O görev benim karşıma tüm soru işaretlerine gitmeme rağmen gelmedi mesela...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-05471E679 -- 2 Eylül 2016; 17:49:26 >

• 200+ saat diyenler benim gibi witcher fanları, oyunu bırakamayanlar. Sen daha DLC'leri oynamamışsın dlc lerle 100 saati geçersin.

200+ saat diyenler benim gibi witcher fanları, oyunu bırakamayanlar. Sen daha DLC'leri oynamamışsın dlc lerle 100 saati geçersin.

Oyunu oynamadıgım zaman bir eksiklik hissediyorum ya ben

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Aynen. Kalan hazine avlarını yapıyorum, evime tablo, kılıç, zırh falan koydum maksat oyunda vakit geçirmek.

Haha aynısı banada oluyor :)) 270 saatim var ve halada oynamaya devam ediyorum. blood and wine bittiği zaman 2. oyunu tekrar oynamayı planlıyorum ardından bi ng+ patlatmayı düşünüyorum

Priscilla'nın saldırıya uğradığı görevi farklı şekilde bitirebilme imkanımız var mı? İlk oynadığımda kız bir daha şarkı söyleyemeyecek duruma gelmişti diye hatırlıyorum. Eğer onu kurtarma ihtimali varsa denemek isterim.
    Araştıramadım çünkü görevin adını bilmiyorum hatırlayan var mı?

Benim oyunumda ana hikayeyi bitirip eve döndüğümde karşıma triss çıkıyor çünkü onu seçmiştim ama ben Ciri ve Yenneferin olduğu sonları da görmek istiyorum konuşmaları merak ediyorum bu iki sonla bitiren arkadaşlar varsa lütfen save dosyasını paylaşsın.

Ekleme: Aradığım save dosyalarına ulaştım yardımcı olan dostlara teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feriox -- 3 Eylül 2016; 0:18:15 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.