Şimdi Ara

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] (671. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
25.624
Cevap
194
Favori
945.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 669670671672673
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dediğiniz gibi baştan başladım hocam. Ama bu farklı modlar kurarak oynayacağım. Yine ilk günkü zevki alacağıma eminim. Bir indirim yakalayınca da expansion pack i alırım.
  • O gorevlerin hic biri yoktu. Ciriyi kurtarma gorevi acilinca onunla birlikte acildilar. Zaten olay sadece o gorevler degil digerleri de ayni. Oyunun bir cok gorevi cok sacma ve komik. Yakismiyor boyle bir oyuna.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyuna dün başladım ve farkında olmadan 6 saat oynamışım. Açıkçası ilk başlarda konu gidişatı bakımından ve oynanış bakımından bir Skyrim esintileri hissettim. Ama açık ve net söyleyeyim ki Witcher beni daha çok kendisine çekti. İki oyunu da türkçe yama ile oynuyorum ancak Witcher'ın daha görece gerçekçi dünyası (oyunun geçtiği zaman dilimi ve etrafta çok fazla insan görmenin etkisi herhalde) beni kendisine çekti.

Son olarak oyun optimizasyon bakımından da oldukça hoşuma gitti. 5 yıllık sistemimle yüksek ayarlarda gayet iyi akıcılıkla oynaayabiliyorum. Ram 8gb ekran kartı Radeon HD6870 işlemci 6 çekirdekli amd
  • Ek paket içi oynanış videosu geldi, ağır spoiler yok ama gene de izlemek size kalmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: Siyah Kalem

Oyun neredeyse kusursuz ve çok çok iyi fakat şu görev sistemi o kadar lanet ki

Örneğin şu ciri yi kurtarmak için desteğe ihtiyacımız olduğu ve her şehirde tanıdıklarımızla konuşmamız gereken görevler yemin ediyorum oyundan soğuttu

Rahat bi 8-10 kişiyle konuşmamız lazım ve kime gitsek hepsinin bir işi var, hepsi bir yerlere sürüklüyor

Mantık hataları da var tabi ki. Cirinin başı belada, acil kurtarmamız lazım, vakit kaybetmememiz lazım vs vs sonra oyun seni saçma sapan şehirde ki bir baloya katılmak zorunda bırakıyor bir de yok git maske al yok kıyafet al bu nedir ya? onu zar zor bitiriyorsun ötekine gidiyorsun ee benim bir işim var şuna yardım edersen düşünebilirim abi yeter ya vallaha yeter hiç bir oyunda ben bu kadar saçma ve gereksiz bir görev sistemi görmedim. Sözde açık dünya ama oyunun %80 i abudik gubidik görevlerle geçiyor. Tamam bazı görevler çok zevkli hakkını yemeyelim de genel anlamda görevlerin bir çoğu oyundan soğutuyor.

Hangi görev hatırlamıyorum ama bir adama yardım etmeye çalışıyoruz sonra bizi birine yönlendiriyor bu adamdan bilmem neyi alıp gelmen lazım diyor eyvallah adama gidiyoruz o da diyor ki şu adama gidip benim paramı tahsil edersen bende sana istediğin şeyi veririm. Tamam diyorsun eyv ondan alıcam buna getiricem bu da istediğimi vericek bunu da ilk adama götürücem görev bitiyor sonra gidiyorsun adam da başkasıan yönlendiriyor

Sonra oyun 150 saat oynanabilirlik vaat ediyormuşmuş

Abi 40-50 saat olsun adam akıllı olsun insanları baymasın sonra bıraksın bizi yan görevler, hazineler, yaratıklar vs derken kendimiz bir şeyler yapalım.

Oyunda birini arıyoruz ben diyorum ki kesin bilmem kim kaçırmıştır da kurtarmaya gideriz aksiyon falan olur şehirde baydı falan sonra bir bakıyorum hadi piyes oyunu yazalım da oynayalım adam çıkıp gelsin senaryo yazıyon yok senaryoyu bilmem kine götür onaylat yok efendim kapıcı bul oyun oynanırken kapıda beklesin yok git oyunu yayması için adamları tut bu sefer adamlara gidiyorsun adamlar da diyor ki yok peşimizde birileri var onları öldürürsen sizin oyunu şehire yayarız bu ne lan

Vallaha şu güzelim oyunun içine etmişler görev sistemiyle helal olsun.

Tam böyle oyun kıvamına geldi yok bilmem ne adasına gidicez de kızı kurtarıcaz da vs diye moda girmişken gidip de novigrad da inanılmaz ötesi gereksiz ve saçma görevleri yapmak içimi bunalttı ve direk kapattım oyunu ki oynama isteği de gram kalmadı

Hiçbir yan görevi yapmayıp hepsini Ciri'yi kurtarma görevi öncesine sıkıştırırsan, oyunun en heyecanlı yerinde onlarca yan görevle uğraşman kadar doğal birşey olamaz. Ayrıca arkadaşın dediği gibi o yan görevlerin hiçbirini yapmadan da ana senaryoyu devam ettirebiliyorsun ve senaryoyu etkilemiyor. Oyunun önerdiği level sıralamasına göre görevleri yaparsan, Ciri'yi kurtarma görevi sırasında başka bir yan görev yapmak zorunda kalmazsın. Ama bu sıralamaya uymazsan, elbette oyunun içine edersin.

Bu oyunda "0.5 kalem ucu getir" tarzında gereksiz yönlendirmeler olduğunu söyleyen birini Allah çarpar. Witcher'da diğer rpg oyunlarının aksine tek bir tane bile böyle gereksiz görev yok. Zaten yapımcıların en çok övündüğü konu da, eleştirmenlerin oyunu inceleyip yüksek puanlar vermesine neden olan konu da bu.

Bir de senden yakındığın tarz gereksiz görevler olmayan bir oyun tavsiyesi isteyeyim. Bakalım hangi mükemmel oyunla kıyaslayarak bu sonuca varmışsın? Skyrim, Fallout vs. dersen katıla katıla gülerim valla :)

• darker2010 D kullanıcısına yanıt
    Hocam yaklaşık 10GB falan, boşuna indirmeyelim? Emin misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Siyah Kalem

O gorevlerin hic biri yoktu. Ciriyi kurtarma gorevi acilinca onunla birlikte acildilar. Zaten olay sadece o gorevler degil digerleri de ayni. Oyunun bir cok gorevi cok sacma ve komik. Yakismiyor boyle bir oyuna.

yoktu mu? hangi görevler yoktu, isim olarak söyler misin? balo görevi diyorsun, balo görevi gayet de var. triss le ilk görüşmenden itibaren açılıyor mesela balo görevi. nasıl yok? sen yapmamışsın atlamışsın, sonra ana görev aracılığıyla tekrar yapılmasını söyleyince yeni görev verildi zannetmişsin
  • Siyah Kalem kullanıcısına yanıt
    önce rpg oyunlar nasıldır onu öğren sonra nasıl oynanır onu öğren ondan sonra bu tarz oyunların sana göre olmadığı kanaatine var ondan sonra görev sistemini konuşuruz
  • Hearts of stone'da ki masalsı hikaye gibi devam ediyor anlaşılan :d:D

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gwynbleidd. -- 23 Mayıs 2016; 17:43:25 >
  • Arkadaşlar uzun süredir konuya bakmıyordum bahsi geçtimi bilmiyorum,
    expansion pass preorder yapanlar için gwent destesi veriyormuş cd project , ben başvurdum onaylanmış.

• bu blood and wine için pre load olacakmı çıkmadan 2-3 gün önceden indirebilecekmiyiz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gwynbleidd.

Hearts of stone'da ki masalsı hikaye gibi devam ediyor anlaşılan :d:D

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]

Hearts of Stone'da prense dönüşen kurbağa hikâyesini vahşi bir şekilde verdiler bu seferde kırmızı başlıklı kız ve kurt adam olacak demek ha, bunu nasıl çarpıtacaklar bakalım merakla beklemekteyiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi busterr -- 23 Mayıs 2016; 19:00:06 >

• arkadaşlar w3+hos bitirince hilesiz en fazla kaç lv olunuyor ? 36 37 38 ? Duruma göre baştan oynamayı düşünüyorum da...
  • noche34 kullanıcısına yanıt
    Eminim, çünkü 1.10 yaması 5-6 GB'lık büyük bir yama, ayrıca GOG hesabımda da 1.10'dan 1.12.1'e yapılması gerektiği yazıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gwynbleidd.

arkadaşlar w3+hos bitirince hilesiz en fazla kaç lv olunuyor ? 36 37 38 ? Duruma göre baştan oynamayı düşünüyorum da...

Bütün görevler eksiksiz bittiginde bendeki durum buydu ;http://steamcommunity.com/id/Fr1xsivE/screenshots/
    Bu arada blood and wine a aynı karakterle devam edilmesi icin istenen belli bir seviye varmı ?
  • Arkadaşlar cat school gear 1 setim var 2 yapacağım fakat nereden bulcağım bilmiyorum, haritayı hangi npc satıyor biri yardım edebilri mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 23 Mayıs 2016; 20:28:35 >
  • siberarmi kullanıcısına yanıt
    Dayanamadım izledim, kendi bağımızı satın alıp geliştirme ve zırhları boyama özellikleri harika gözüküyor yahu Yeni zırhlar ve geliştirmelerde çok iyi, sadece şu zırh boyasını 10 dolardan satacak yapımcılar var.
    İyiki en baştan season passla beraber almışım oyunu gerçi ayrıda alsam bu pakete fazlasıyla değer bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feriox -- 23 Mayıs 2016; 20:53:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: avei21

arkadaşlar 940 m ekran kartım var şu sitede low ayarda 30 fps de çalıştığı yazıyor

http://www.notebookcheck.net/The-Witcher-3-Notebook-Benchmarks.143187.0.html

aşırı kasma yaşar mıyım bu ekran kartıyla ? ilk rpg deneyimim olacak ve türkçe oynamayı çok istiyorum

edit: kullandığım laptop şuhttp://www.epey.com/laptop/asus-k555lb-xo105h.html

O siteye pek güvenmeyin hocam.O sitedeki fps değerleri farklı markalardaki laptoplar kullanılarak ortaya çıkarılan değerler.Yani örneğin aynı gpuya sahip bir HP,Packard Bell,Acer ile bir Lenovo,Asus,MSI falan arasında çok büyük FPS farkları olur.Bunun nedeni ilk söylediğim markaların soğutma sisteminin,bileşen uyumluluğunun daha kötü olması.Yani eğer siz laptopunuza güveniyorsanız,daha önce bu seviyede oyunlar oynayıp akıcılık elde ettiyseniz bu oyunuda rahat oynarsınız.GT 940M bu oyunu taşıyabilecek güçte bir bileşen tabi dediğim gibi laptopunuzun soğutma sistemi ve parça sekronizasyonu burada önemli. Bende Lenovo'nun Z500 modelli laptopu var.Ekran kartı modeli GT645M.Ben bu oyunu laptopumla çogu ayar very high,high aralığında (texture,water grass quality falan gibi) Nvidia hairworks kapalı Msaa kapalı bloom,shaft gibi ayarlar açık ayarlarda gayet memnun bir şekilde bitirdim.Sizin kartınız GT645M'den daha iyi bir kart olduğunu düşündüğümüzde bu oyunu rahat oynamanız gayet muhtemel.Ancak başarılı bir soğutması olan,saglam bileşen uyumluluğuna sahip bir aletiniz var ise.Oyunu 20 dakika oynadığınızda 90-100 dereceleri bulan bir aletiniz var ise unutun derim ama kaliteli bir markanın ürünüyse GT 940M oldukça yeterli

Edit:Yazarken görmedim aletiniz ASUS imiş.Bence güvenin.Satın alın ve oynayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turbolinea . -- 23 Mayıs 2016; 21:28:11 >

• Bir kere okuduğumuz her şeyi satmanın bize olumsuz bir etkisi olmuyor değil mi? Okumayı sevdiğim için gördüğüm tüm kitapları topluyorum tek başlarına az ağırlık yapsalarda toplanınca baya bir oldu ve karışık gözüküyor.
  • az önce oyunu indirmeyi tamamladım.. rahatlıkla oynayabileceğim gibi duruyor oyun.. sadece 1-2 ufak grafik ayarıyla tam akıcılık sağlayabilirim sanırım
  • 
Sayfa: önceki 669670671672673
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.