Şimdi Ara

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] (540. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
25.625
Cevap
194
Favori
945.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 538539540541542
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: KarapathiaN

Oyun son güncellemeden sonra bug kaynıyor, o değil ışıklar söndü resmen gündüz gözü elimde meşaleyle geziniyorum. Arada kamera Geralt'ın kafaya zoomlanıyor, ata binecen etrafında 8 tur atıyor ama binmiyor, hatta arada ıslık dahi öttürmüyor ve atı çağıramıyorsun. Kaer Morhen'de Wolf set için bir kristal bulmam gerek, ama materyal yerinde yok ve daha neler neler. Yığınla değişiklik yapılmış eyvallah da düzgün işleyen sistemin arıza çıkarması neyin nesidir? Sanki yama iyice test edilmemiş...

En kötüsüde nedendir bilmiyorum system(ntoskrnl.exe) diye bir dosya sadece bu oyunu açınca bir süre sonra 1.5-2gb ram kullanmaya başlıyor ve oyuna yer kalmıyor, haliyle oyun kasılmaya başlıyor. Normalde görev yöneticisinden baktığımda 2.5-3gb gibi ram kullandığını gördüm oyunun, 300mb'ye kadar daralınca oyundan zor çıktım.

Hangi işletim sistemini kullanıyorsun,oyun korsan mı?

• Windows 10 Yasal, oyunda yasal.

Son yama ile resmi forumlarında bile benim yaşadıklarımla paralel sorunlar bildirilmiş. Herhalde büyük çaplı bir patch daha yolda...
  • KarapathiaN kullanıcısına yanıt
    Ben nedense 5-6 mod kullanmama rağmen yamadan sonraki 20+ saatten fazla oynayışımda yukarıdaki sorunlardan hiçbiriyle karşılaşmadım. Hatta oyunun şuana kadarki en sorunsuz versiyonuydu benim için grafikler otlar bile iyileştirilmiş gibi gördüm.
    GOG'mu kullanıyorsunuz onun update sistemi biraz sorunlu olmuştu galiba ekstradan 17GB mı ne indirmişti, belki oyun dosyaları karışmıştır ondan öyle hatalar veriyordur? Ben Steam kullanıyorum ama bir keresinde oyunun içinden yanlışlıkla bir dosya silmişim modu silerken, oyun normal çalışıyordu ama Faroe adasına fast travel yaptığımda çöküyordu, dosyanın eksik olmasından dolayıymış. Belki sizinde böyle dosyalar bozulmuştur.
  • Merhaba millet. En son, haziran ayinda oynamistim witcher 3'u. Zaten yeni baslamistim. oyun ne yazik ki witcher 1 ve 2'ye nazaran epey zor geldi bana ve sonra biraktim. Kutulu surumu almistim D&R'dan. GoG Client ile de yamalari kurdum. Bugun yeniden bakayim dedim. Isin cacigi cikmis resmen.

GoG Client ve oyun bana en son surum olarak 1.06 gosteriyor. Oysa, ben o yamalari indirdigim klasorde en son 1.05 goruyorum. 1.06 yama kurulum dosyasi noldu bilmiyorum.

1) Bu 1.06.'yi nereden indirebilirim?

Sonra, 1.10 yamasi bayagi buyuk boyutta ve GoG forumlarinda gordum ki bircok kisi 1.10 'u kurunca oyunu acamamaya falan baslamis. Napacagimi sasirdim. Bu arada oyunun boyutu bende su an 24.8 GB gorunuyor.

2) 1.10'u (1.06-->1.10 gosteriyor Client'ta) kurmazsam ne kaybederim?

3) Simdi bu 22 GB salt oyunun(yamalar olmaksizin) yedegi mi? bunu da bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LivingDeads69 -- 18 Ekim 2015; 16:17:51 >

• quote:

Windows 10 Yasal, oyunda yasal.

Son yama ile resmi forumlarında bile benim yaşadıklarımla paralel sorunlar bildirilmiş. Herhalde büyük çaplı bir patch daha yolda...

Oyundaki bugların sebebi eski savenden devam ediyor olman olabilir,patchlerden sonra hep eski saveyi mi kullandın ?

ntoskrnl.exe ilgili sorun w10 ile kaynaklı olabilir.Temiz kurulum mu yaptın ? Şunları deneyebiirsin;

-Çok bilindik birşey fakat yazılımlarının son versiyonu kullandığın emin ol.
    -malwarede olabilir iyi bir program ile sistemi temizle,bazı virüsler sistem exelerini klonluyabiliyor belki oda olabilir,doğru exe.in çalıştığından emin ol.
    -http://winsupersite.com/windows-10/show-me-tips-causing-high-cpu-utilization-windows-10 --- https://www.youtube.com/watch?v=3Yg_ZdhE4rI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-56D7221EF -- 18 Ekim 2015; 16:37:28 >

• v1.08'e kadar fazla sırıtmayan kusurlarla oynanıyordu gayet memnundum, son güncellemeyi yaptıktan sonra aykırılıklar kendini gösterdi işte bilmiyorum. Oyun steam sürüm. Dosyalar kontrol edildi güncellemeden sonra eksiksiz kurulum söz konusu.

Forumlarına girdim benzer bildirimlerde bulunanlar var, menüdeki bazı yazıların kaybolması, bazı çelik kılıçların simgesi gümüş kılıcınkilerle aynı, bazı görevlerde kritik itemlerin yerlerinde olmayışı, yapay zekanın sapıtması, etkileşime girmek istediğiniz karakterlerin arada size trip atıp konuşmaması, meditasyon yapsanız bile konuşmuyorlar eserse konuşuyorlar, otomatik save atarken 5-10 saniye oyunun duraksaması ve mini haritadaki bazı bölümlerinin siyah görünüp geç yüklenmesi, ata binecekken şoka girmiş gibi karakterin duraksayıp ağır hareket etmesi ve bir süre ata binmemesi şuursuzca ağır adamlarla yürümesi vs... az önce hatta yine bir school görevine giderken at dağa doğru kafayı verdi şaha kalktı, benim adamda amuda kalkık vaziyette öylece kaldı üstünde, orada fogletler vardı hakladı bizi. 1 ay oynarsın arada 3-5 bir şey görürsün eyvallah, bir günde 10-15 aksilik birden yaşamaya başladım. Aslında daha çok şey söyleyebilirim tuhaf olan önceden hiç görmediğim, yani video kayıt alıp sizlerle paylaşsam izledikçe burada beraber güleriz, o derece eğlendirecek malzeme çıkıyor. Hani her oyunda böyle şeyler olası ama bu kadar sık karşılaşınca biraz yadırgadım... v1.08 ile aldığım kayıtla oyuna devam ediyorum, NG+... DLC oynayabilmek için kasıyorum açıkçası oyunu bitirmiştim önceden.

Dediğim gibi sistem sapıtıyor bir süre sonra, daha önce saatlerce oynasamda böyle şeyler yaşamıyordum. bir bakıyorum system adlı bir şey belleği esir almış oyuna darboğaz yaptırıyor. Malwarebyte ile sistemi tarattım 80 küsür kusur buldu düzeltti güya, ama bu sıkıntı halen sürüyor. Driverlerim güncel, artık sisteme göre performanslarda farklılıklar olabiliyor belki sistemden kaynaklıdır ondan emin değilim. Tesadüflerin bu güncellemeye denk gelmiş olması enteresan olan ve başka oyunda böyle darboğaz yapmıyor en fazla 100mb kullanıyor o dosya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KarapathiaN -- 18 Ekim 2015; 19:34:20 >

Sen baya bir bug ile karşılaşmıssın,gog versiyonu var bnde fakat ben bug ile nerdeyse hiç karşılaşmadım,tek yaşadığım sorun(göze batan diyelim) at ile yüksek yere çıkarken atın yerin içine girmesi fakat oda çok önemli bir sorun değil,bu sorunuda önceden yaşamıştım oyunu ilk bitirdiğimde şuan hiçbir sıkıntı yok bende.Forumları filan araştırmadım son patch ile ne gibi sorunlar yaşıyorlar fakat dikkate değer bir kitle varsa bu sorunları yaşayan cdpr yeni bir patch çıkartıcaktır.
    Atı çağıramama bir kez başıma geldi. Herhalde görev sonrası çıkınca çağırılmıyordu deyip önemsememiştim. Bir keresinde çağırınca atın çevresinde ağır hareketlerle bir kaç tur attı ama binmedi ata. Bir kez daha tuşa basınca bindi.

En çok hatta her hızlı seyatten sonra mutlaka yaşadığım sorun ise mini haritanın siyah olması ve geç yüklenmesi. Bir seferinde 20 saniyeyi buldu bile. Haritada nokta nokta yol görünüyor ama harita görünmüyor.

Bunlar haricinde şimdilik başka sorun yaşamadım neyse ki. Oyunun eğlencesini baltalayan buglar da değil ama bir sonraki yamada başka yerleri bozmadan bunları düzeltirler umarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Witcher 3 online mı oluyor, bi söylenti duydum ama gerçek midir?

• kaer morhende wolven gear için lazım olan kristal yok. kafayı yedim. en çok yapmak istediğin setin portalını açamıyorum şimdi bug fix ile düzeltilebildiğini yazmışlar ama save dosyama birşey yapar diye elleyemiyorum.
    karşılaşıtığım bir diğer bug da geraltın suya dalmaması aşağıda gömü var adam dalmıyor.

kristal olayına acil bişeler yapmaları lazım ya.
  • Gamepur
    The Witcher 3: Wild Hunt Patch 1.10: List Of All New Bugs and Glitches | Gamepur
    http://www.gamepur.com/news/20690-witcher-3-wild-hunt-patch-110-list-all-new-bugs-and-glitches.html

Listede yeni yama ile gelen buglardan bazıları verilmiş, ancak dahası da var. Sorununa gelirsek evet 1.10 ile gelen buglardan biri. Çözümü var;

Nexus Mods :: The Witcher 3
    Debug Console Enabler for 1.10
    http://www.nexusmods.com/witcher3/mods/143/?
    (Bu mod oyunda konsolu aktif ediyor ve F2 veya tabın üstündeki tuşa bastığınızda ekran geliyor.
    Konsol dosyasını oyunun içine atın ve Kayıtlı oyunu yükleyin. Konsolu açarak additem('th1009_crystal') kodunu girin, item cebinize girmiş olacak. Şimdilik başka çözümü yok.

• quote:

http://www.gamepur.com/news/20690-witcher-3-wild-hunt-patch-110-list-all-new-bugs-and-glitches.html

Listede yeni yama ile gelen buglardan bazıları verilmiş, ancak dahası da var. Sorununa gelirsek evet 1.10 ile gelen buglardan biri. Çözümü var;

http://www.nexusmods.com/witcher3/mods/143/? (Bu mod oyunda konsolu aktif ediyor ve F2 veya tabın üstündeki tuşa bastığınızda ekran geliyor.
    Konsol dosyasını oyunun içine atın ve Kayıtlı oyunu yükleyin. Konsolu açarak additem('th1009_crystal') kodunu girin, item cebinize girmiş olacak. Şimdilik başka çözümü yok.

teşekkürler hocam. akşam denicem bakalım.

ne olur ne olmaz diye steamden dosya doğrulaması da yaptım. ne hikmetse 1 gb bişeyler indirdi. hiç mod olaylarına falan da girmemiştim halbuki. kendi kendini yalanlıyor oyun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarıKırmızı -- 19 Ekim 2015; 10:42:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mkmdesign

Witcher 3 online mı oluyor, bi söylenti duydum ama gerçek midir?

Gwent online yapacaklar galiba.

• Biri bana save dosyası atabilir mi?ladies of the woods ta kurtta takılıp kaldım.sonra ki bölümlerde olabilir yeter ki atın.

• quote:

Orijinalden alıntı: hasantemel

Biri bana save dosyası atabilir mi?ladies of the woods ta kurtta takılıp kaldım.sonra ki bölümlerde olabilir yeter ki atın.

Şu an kaldığın yerden tam emin değilim, baya oldu oraları oynayalı ama tahmin ettiğim yerdeysen, oradaki kurt adamla kapışmadan içeri geç, mağara gibi bir yere giriyorduk yanılmıyorsam.
  • Türkçe yama ihtimal İ yok mu hala

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu oyunun en boktan yanlarından biri sanırım bu silah giysi lvl saçmalığı.
    ulan ben 61 lvl im ve gidiyor bana 73 lvl silahı veriyor lvl atlamak sanki çok kolaymış gibi.hadi 3 5 lvl fark olsa tamam dicem.
    verdiği ekipmanı giyene kadar oyunu bitiriyorum 10 15 lvl fazla ekipman veriyor.oyunu bitiriyoruz ama verdiği silahı yine takamıyor böyle saçmalık yok.

son oalrakta son yamada bende bug larla karşılaştım.
    bir tanesi 3 kafalı at diğeride geralt çömelmiş pozisyonda kalıyor 1 defa geldi başıma :)
    bir diğeride ayarlar kısmındaki üsteki oyun ayarları ...... şeklinde.
    aklıma başka gelmedi gelirse eklerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Team NINJA -- 20 Ekim 2015; 7:07:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibra012

Türkçe yama ihtimal İ yok mu hala

http://forum.donanimhaber.com/m_110088760/tm.htm --> buradaki arkadaşlar yapıyorlar ama ne zamana biter bilemem.
  • Team NINJA kullanıcısına yanıt
    max lvl 70 zaten 70 üstü gözüken silahlar buglı normalde 63 olabilir o
  • Witcher 3 mod kit ini CD Projekt güncelliyormuş , artık texture dahil birçok noktaya müdahale edilebilicek bu bağlamda inanılmaz grafik modlarınında önü açılmış oluyor , sisteminiz müsaitse.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 538539540541542
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.