Şimdi Ara

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] (1188. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25.658
Cevap
196
Favori
950.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11861187118811891190
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sana tavsiyem yakın zamanda başla. 1. oyundaki combatlar seni aldatmasin. Ne yap et 1. oyunu mutlaka oynayip bitir. Sonra ARAP ati gibi oyuna sarilacaksin :) 2 ve 3 ile pc başindan kalkamicaksin.

• bulkane kullanıcısına yanıt
    Cyberpunk vanilla ile next gen arasında cok çark olmadığı için insan biraz tereddüte düşüyor hocam
    Ama dediklerinize şaşırmadım değil mod işlerinde güzel şeyler ortaya koyuyor diye düşünüyordum
    Yada 3090 4090 gibi son model ekran kartları ile 2k 4k ultrada video paylaşıyor bize öyle geliyor bilemedim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam görüntü white orchard ta başladığımız yerden. İlk bakışta tanıdık gelse de aslında şu anki haliyle arada ciddi farklar var. Ben baya bir gözlem yaptım.

Hatta bazı farkları çarpıcı buldum. Şöyle kıyas olması açısından ss de ekleyeyim:

Bitkiörtüsündeki doğallık, genel yüzey ve karakter yansımaları, ışıkların doğal aydınlatması, Geraltın armorundaki kalite ve kılıç pozisyonlarının birebir e3 demodakiyle aynı oluşu. Daha doğal colorgrading. Yani aşırı doygun renk olmayışı. Detayların seçilebilir olması. Uzakta bir wyvern gözükmesi. ki bizim oyunda bu bölgede böyle şeyler yoktu.

Açıkçası bu güncellemeden beklentim sıfırdı hatta çıkacağından bile şüpheliydim. Bundan dolayı sanırım bu görüntüyü oldukça beğendim. Aynı özeni oyunun tamamında göstermişlerse en azından bir grafik/ışıklandırma gibi şeyler kurmaya gerek kalmadan keyifle oynayabileceğimiz anlamına geliyor. Hareket ve animasyonlara da el atıldı mı artık onu merak etmeye başladım. Yine de bu açıdan beklentim sıfır.

Görsel anlamda belli ki oyunu modsuz vanilla haliyle oynayan da memnun olacak, benim gibi modlu oynayan da. Bu kadar boşuna bekletmiş olamazlar. (2 yılı geçti duyurmalarının üstünden)

Roach un kuyruğunda hairworks olmayışı ve başlangıç kılıçlarındaki generic model dandikliği aynen devam :D o konuda yapacak bir şey yok modding e başvuracağız yine :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulkane -- 15 Kasım 2022; 20:22:0 >

• Witcher Remake oynuyorum , bilin bakalim kimi gördüm.. Zoltan'in tipte bug var galiba :v

• vay vay next-gen yamasının tarihi açıklanmış, şimdi haber alıyorum  

• 1 ay önce tekrar oynamaya başladım yeni nesil geleceğini haber alınca silmiştim. Gelsin tüm oyunları silip sadece witcher oynayacağım

Çok iyi analiz yapmışsınız hocam tebrikler. Bu arada Vanilla hali bile taş gibi. Geralt'ın yüzünü göremiyoruz ama acaba E3 Geralt olma ihtimali % de kaç acaba  

Şöyle mükemmel bir yüz tasarımı yapıyorsun sonra kaldırıyorsun neden acaba  

• Teşekkür ederim. şu anki vanilla halinin taş gibi bir durumu bence söz konusu değil. En basitinden sadece global aydınlatma ve doğal renklerin bile sağdaki görüntüye göre ne kadar büyük fark yarattığı ortada.

Erken aşamadaki ilk 2014 buildlere ait sizin de griffin demodan gösterdiğiniz tarzda Geralt ın keskin yüz hatları, derin yara izleri, kaliteli duran saç yapı ve dokusuyla cidden çok başka bir seviye.

ve bunlar tamamen tanıtım materyali olarak demolara özel hazırlanmış. Uzun lafın kısası o ihtimal %1 filandır. Neyse ki bubsy's e3 2014 geralt gibi kaliteli modlar var da karakterin görünüşünü o trailer - demo seviyesine çıkarabiliyoruz.

Şekil A :) Burada ışıklandırmanın rolü de çok büyük.

• Ana hikayeyi bitirmiştim, ek paketleri bitirmek için güncelleştirmeyi bekliyordum iyi oldu yakın zamanda çıkacak olması 👍🏻

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gel vicdansız gel insafsız çağırmazdım acil olmazsa 41 yaşında metin2 pvp oynamaktan canım çıktı gel artık ya  

• Ninika kullanıcısına yanıt
    Hey gidi günler bee😢

klegrayoutube
    metin 2 soundtrack-enter the east
    https://www.youtube.com/watch?v=bn1YCClRF-g&feature=youtu.be

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

İkimiz arasında şöyle bir konuşma geçiyor hocam şuan  Kimse neden bahsettiğimizi anlamıyor.

Thepowerliesyoutube
    #FisstechAdventures The conversation with this gravedigger starts weirdly but ends up being among the best of Geralt quotes or dialogs
    https://www.youtube.com/watch?v=38stOfftfQc
  •   harikaymış ya. :) "hmm intensity increased" bildirimi çıkıyor bir de sonunda  

• Oturduk bekliyoruz güncellemeyi.

The Witcher Erland of Larvikyoutube
    #witcher3 #soundtrack The Witcher 3 - White Orchard Soundtrack / Geralt & vesemir animation real time
    https://www.youtube.com/watch?v=mtngUhYXaa8

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Next gen gameplay ne zaman geliyor hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 14 Aralık'ta.  

• Peki bunu yıllık bir aktivite olarak yapmam 

• +1. Bazen The Witcher 3'ten nefret ediyorum bu kadar iyi olduğu için. The Witcher 3'ten önce diğer oyunlardan daha fazla zevk alırdım. :( Biraz ara verip tekrar geri dönüyorum bu lanet olasıcası oyuna. Muadili yok çünkü.

• Maalesef doğru hocam, bu oyundan sonra hiçbir şeyi bu kadar sevmedim sanırım. Ne zaman kötü bir dönemden geçsem , canım sıkılsa vs. bir daha başlıyorum ve bir şekilde tekrar ve tekrar etkilemeyi başarıyor. Benim için çıtayı öyle bir yere koydu ki, daha iyisinin yapılabileceğini düşünmüyorum.

• 
Sayfa: önceki 11861187118811891190
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.