Şimdi Ara

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] (1186. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25.658
Cevap
196
Favori
950.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11841185118611871188
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben Kasım ortası gibi gelir diye düşünüyorum
    Zaten öyle çok fark olmaz ana oyunla
    Dijital dreamsin modlu witcherı gibi birsey olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hooooop... Laflarına dikkat et! The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özür dilerim hocam The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] Bu arada konu da hiç Yennefer takımı yok şimdiye gelip Triss'i gömmeleri lazımdı. Reddit konularında ne zaman Triss konusunu görsem Yennefer takımı oraya akın edip Triss'i kötülemeye başlıyor The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] 

• Zaten baba oyunları steamin fiyat kurunu takmıyordu. Asgari ücret doları hesabı 60 dolar bir aa oyun. Çok şey değişmedi rdr2 cyber çıktığında 249 tl den ucuzmuydu hatırlamıyorum belk 180 tlydi.

• Hadi hayırlısı ne zamandır hikayeli düzgün oyun eksiği vardı.

• The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]Nelqueayoutube
    Don't forget to subscribe for more content ✌️. #witcher #thewitcher3
    https://www.youtube.com/watch?v=LeXabADhBEg&ab_channel=Nelquea
  • Oyunu yeni aldım 15 liraya. Çıktığında denemiştim zor gelmişti silmiştim. Bukadar çok övülünce ne var bu oyunda diye meraklandım. Busefer oynayacam inat ettim :)

• DARKKNIGHT54 kullanıcısına yanıt

Keşke sen olsam hocam The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] Oyunu defalarca bitirdim ve oyun öyle bir bağımlılık yaptı ki ne zaman başka bir oyun bitirsem tekrar Witcher 3'e dönesim geliyor. Şimdiden iyi eğlenceler size keyfini çıkartarak oynayın.

• Nereye gitsem peşime geliyor bu hanımefendi The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] 

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]

• The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]Jason Brody Gamingyoutube
    This Will Be Every Witcher 3 Player's Favorite Video | Toussaint #thewitcher #witcher #toussaint Join this channel to get access to perks: https://www.youtube.com/channel/UCxD_YyOaEHN7OpI5LWxJG4Q/join My Specs - Monitor - Lenovo G27Q-20 2K 165Hz GPU - RTX 3060 Laptop GPU CPU - i7 10th gen Laptop - Predator Helios 300 PH315-53
    https://www.youtube.com/watch?v=QXJrpD55TvI&feature=youtu.be

• Yaktı gemileri 14 aralıkta geliyor!

• Oley be süper haber

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O zaman Witcher 1 kurup seriye başlamamin vakti geldi :) teşekkürler Muhteşem bilgi için.

• Absnthe kullanıcısına yanıt

Başlayın hocam başlayın. Ben daha yeni bitirdim iki oyunu da tam üçüncü oyuna başlayacaktım bu haberi gördüm erteledim The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] 

Bu arada bu görselde Kaer Morhen setini görmek beni çok mutlu etti. Netflix zırhını başlangıç zırhı yapacaklar diye endişeliydim valla.

Haftaya Twitch kanallarında yayın yapacaklar yeni nesil güncellemesi ile ilgili takip etmek lazım.

• Son kez seriye başliyorum :) Ondan sonra 1 daha acip oynayabilecegimi sanmiyorum ))

Yine bir sebep bulup oynarsın bence.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Bence bırakmazsın ara verirsin gibi. Daha sonra ne oynasam ne oynasam derken tekrar Witcher serisine başlayabilirsin hocam dikkat et The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] 

• Seriyi 4 kez bitirdim )))

• Bu güncellemenin içeriği ne olacak ama hatları belli mi. Grafik ve yeni dlc deniliyor ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • eerdaalll0001. kullanıcısına yanıt

Haftaya canlı yayınla güncellemenin neler içerdiğini gösteren bir oynanış gösterecekler. Daha önce modcularla da çalışıldığını söylenmişti. Kapsamlı yenilikler bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hudson51 -- 14 Kasım 2022; 20:3:44 >
  • 
Sayfa: önceki 11841185118611871188
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.