Şimdi Ara

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] (1131. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
25.625
Cevap
194
Favori
946.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11291130113111321133
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu mesaja maalesef katılıyorum.Yakın çevrem olsun,internet ortamından olsun,çoğu kişiye ilk iki oyunu da tavsiye ediyorum fakat gel gör ki aynı tepkileri alıyorum.Witcher 2 ye kötü gözüküyor ve saçma bir zorluğu var diyorlar genelde(Witcher 2 nasıl kötü gözükebilir aklım almıyor ya neyse ),birinci oyun da ki tepkileri ise mok gibi gözüküyor,o nasıl dövüş mekaniği felan diyorlar.Yalan yok,dövüş mekaniği harbi kötüydü The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] fakat oyunun ilerleyişi,atmosferi,hikayesi ve bazı epik sahneleri gerçekten harikaydı benim için ve herkese buradan tekrardan öneriyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Adol125

Witcher ağır falan ilerlemiyor sadece bir yere kadar prenses başka kalede modunda ilerlediğinden o kısım biraz sıkıyor. Sabredip o kısmı geçince gerisi çorap söküğü. Ben size çok daha ağır ilerleyen bir seri söyleyeyim. Legend of Heroes Trails in the Sky First ve Second Chapter. First Chapter'ı 47 saatte bitirdim vitada ve bu 47 saat sadece giriş kısmı esas olay second chapterda ama o bile sindire sindire ilerliyor. 80 saati devirdim ve hala var bitmesine. Tabi ben yapılabilecek her şeyi yaparak oynuyorum. PCde turbo moddan dolayı bu süreler düşer ama hikayenin ilerleyişi oyunun senaryosunu anlatması witchera göre çok daha yavaş. Ama ben trails'i witcher 3den daha çok beğendim. Özellikle benim için bi önemli bir kriter olan villain konusunda witcher 3'den çok daha iyi. E.. bilmem kimmiş... Peh tırtın teki.

Edit: Birde RPG oyunlarında aceleci olmamak en iyisi hele de 100 saat oynanış vaadeden oyunlarda. Witcher özelinde direkt 3'den dalmakta iyi bir şey değil. Enteresan bir şey de şu; Witcher 3 çıkana kadar witcher mı peh dandik seri diyenlerin çoğu witcher 3'den sonra benden fazla witchercı olmuşlardı :)

Ben zaten ağır ilerlediğini söylerken bunun kendi fikrimce olduğunu belirttim. Benim genel olarak oynadığım oyunlara göre ağır ilerliyor. Bunun sebebi de oyunun oldukça kaliteli olması ya da muazzam bir konuya sahip olması da olabilir, olmayabilir de. Buna karar verecek kadar araştırmadım ve okumadım. Belki de ben genel olarak dan dun oynanan oyunlar ile vakit geçirdiğim için ve oyuna ayıracak kısıtlı vaktim olduğu için öyle hissetmişimdir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mrperfect1007

Açıkçası bu oyundan sonra ne efsaneler oynadım ama bu oyundan aldığım zevki hisleri yaşayamıyorum bir daha.Ayrica gwent olayi ara sıra açıp iki el atmama sebep oluyor o bile başlı başına efsane.Hatta kartları bastırıp ona özel lazer kesimle tahtasını yaptırma gibi projelerim var
  • Yennefer'ı bulmanın önemini ve sonra Ciri'yi bulmanın önemini ve ona binaen sabrını 1 ve 2 oynamayanlar zor anlarlar. 1 ve 2 yi oynamadan 3'ün hikayesi de hava da kalır.

RPG oyunlarını da en çok hikayesi belirler.

• Bundan 5 yıl önce 100 saaten fazla skyrim+modları kastıkdan sonra witcher3 oynadım ve sana oyunu özetliyorum.

-VİDEO

-SEÇİMLERİN SENDE OLDUĞU BOKTAN KONUŞMALAR

-LOADİNG SCREEN-

-DAHA FAZLA VİDEO

-YARIM SAAT SONUNDA ÜÇ BEŞ CANAVAR, BİLMEM NE ÖLDÜREBİLECEĞİZ

-ÖLDÜRDÜK VE 5 DK SÜRDÜ

-DAHA FAZLA VİDEO VE LOADİNG SCREEN VE SEÇİMİNDE SENDE OLDUĞU BOKTAN KONUŞMA SAHNELERİ...

Şu oyunu akşama kadar balon yapıp duruyorlar. Oyun oynamak yerine bildiğin film izliyorsun. 20 Saate yakın oynadım ama gram zevk almadım.

Dünyaya kıyamet getirecek sağa sola buz saçıp milleti öldüren manyak bir yana, ortada boş beleş gezen canavar npc'ler bir yana ben bu oyunun 20. saatinde fare öldürüyorum arkadaşım. Diğer görevlerde hep böyle. Oyun devlet dairesi similatörü gibi git şununla konuş, oda seni başka bir yere yönlendirsin, sonrada başka yerlere. Sonra gir kurt görüşü aç birşeyler ara sağda solda. Sonra bir daha git konuşma rituellerine devam et.

En son şişko bir aptal kadının ambarına fareler giriyormuş da, ambardaki şeyleri yiyorlarmış da, beni fare öldürmeye gönderdiği görevde oyunu sildim.

Benim için hayatımdan 20 saati çalan daha çöp bir oyun çıkmadı.

yorucu bir günün sonunda birkaç saat açayımda stress atayım dersen tek yaptığın küfür etmek olur.

Ha artılarıda var.

Oyun görmemiş düşük profilli oyuncu olarak/ oyun ile alakası olmayan film tadında bir dizi niyetine izlersen günlük birkaç saat güzel olur. Başkada bir bok yok.

ahanda bu örneği. 1 saat boyunca olanları özetliyorum

kadının tekiyle konuşuyor

gemiyle kadının bahsettiği adayı arıyor

adayı buluyor ve hayaletleri arıyor

hayaletlerle konuşuyor

daha sonra kule birşeyler arıyor

kulede bir daha hayaletlerle konuşuyor

sonra gidip başka bir adamla konuşuyor

Konuşuyor arıyor konuşuyor arayarak konuşuyor

Bu oyun çöptür aksini idda eden hiç oyun görmemiştir. Süper mario gibi kız öbür kaledeeee kızz nerdeee kız yoookkk öbür kaledeymiş ooooooo kız nerdeee. Hikaye var oyunda abiiiii hikayeee laa.

Hikaye istesem kitap alır okurum dayı. Boş yapmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Oğuzhan/

Bundan 5 yıl önce 100 saaten fazla skyrim+modları kastıkdan sonra witcher3 oynadım ve sana oyunu özetliyorum.

-VİDEO

-LOADİNG SCREEN-

-DAHA FAZLA VİDEO

-ÖLDÜRDÜK VE 5 DK SÜRDÜ

-DAHA FAZLA VİDEO VE LOADİNG SCREEN VE SEÇİMİNDE SENDE OLDUĞU BOKTAN KONUŞMA SAHNELERİ...

Şu oyunu akşama kadar balon yapıp duruyorlar. Oyun oynamak yerine bildiğin film izliyorsun. 20 Saate yakın oynadım ama gram zevk almadım.

Dünyaya kıyamet getirecek sağa sola buz saçıp milleti öldüren manyak bir yana, ortada boş beleş gezen canavar npc'ler bir yana ben bu oyunun 20. saatinde fare öldürüyorum arkadaşım. Diğer görevlerde hep böyle. Oyun devlet dairesi similatörü gibi git şununla konuş, oda seni başka bir yere yönlendirsin, sonrada başka yerlere. Sonra gir kurt görüşü aç birşeyler ara sağda solda. Sonra bir daha git konuşma rituellerine devam et.

En son şişko bir aptal kadının ambarına fareler giriyormuş da, ambardaki şeyleri yiyorlarmış da, beni fare öldürmeye gönderdiği görevde oyunu sildim.

yorucu bir günün sonunda birkaç saat açayımda stress atayım dersen tek yaptığın küfür etmek olur.

Ha artılarıda var.

Oyun görmemiş düşük profilli oyuncu olarak/ oyun ile alakası olmayan film tadında bir dizi niyetine izlersen günlük birkaç saat güzel olur. Başkada bir bok yok.

hayaletlerle konuşuyor

Bu oyun çöptür aksini idda eden hiç oyun görmemiştir. Süper mario gibi kız öbür kaledeeee kızz nerdeee kız yoookkk öbür kaledeymiş ooooooo kız nerdeee. Hikaye var oyunda abiiiii hikayeee laa.

Bugün kim daha boş yapar yarışı yapılıyor sanırım The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]  Cyberpunk konusundakilere gülüyordum da sana sağlam kahkaha attım be. Grand Pera da çıkarsan bir biletin benden. Hadi yine iyisin komedyen The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] 

• Hudson51 kullanıcısına yanıt

seni 3 saatlik 150 bölümü olan türk dizilerine alalım efendim. aradaki reklamlarla beraber Bol keseden izlersin.

• Oğuzhan/ kullanıcısına yanıt

Baya kişiye özel de mizah yapıyor The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] Harcanıyorsun burada. The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] 

• quote:

Orijinalden alıntı: Hudson51

Baya kişiye özel de mizah yapıyor  Harcanıyorsun burada.  

Ekşi Sözlük'te Don Drapper ve ölene kadar mokoko isimli iki arkadaş vardı bir zamanlar. Gelip gelip oyunu saçma sapan ve boş konuşmalarla aşağılayıp giderlerdi. O iki arkadaş aklıma geldi bu yazıyı okuyunca ahahah. Sağlam eğlendiriyorlar. The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] İnsanlar çok beğenilen şeylere karşı neden savunma mekanizması üretiyorlar bilemiyorum ama şu çırpınışları izlemesi çok zevkli. The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Hudson51

Baya kişiye özel de mizah yapıyor  Harcanıyorsun burada.  

oyun böyle biz ne yapalım.

instagramda rastgele kız ekleyen kekolar misali. arıyor, konuşuyor, arıyor, konuşuyor, ah babam ciri nerde başka birşey yapmıyor Geralt

Sana senin açından bakarak haklı yanlarının olduğunu tasdikleyecektim ama yazış stilini sıkıntılı buldum en sonunda da

''Bu oyun çöptür aksini idda eden hiç oyun görmemiştir.''

cümlesini görünce canı sıkılıp buraya millete takılmaya gelen ve onların onu muhatap alarak havalara giren bir ergen olduğunu düşünmekten kendimi alamıyorum. Arkadaşlar hiç muhatab almayın, tabii bence.

• Zevkler tartışılmaz hocam. Sende zevksizsin bu kadar basit. Herkes bazı şeylerden anlayacak diye bir kaide yok.
  • ortaya karıık bir zırh yaptım (sorna olursa belirtiyorum hangileri diye

engerek göğüs zırhı(kırmızı boya)

büyük usta grifin pantalon (kırmızı boyalı)

büyük usta grifin eldiven )kırmızı

büyük usta kurt çizme (kırmızı boya)

en sevdiğm ayı zırhı ama ağır zırh olduğu için dayanıklılk çabuk tükeniyor

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oğuzhan/

Bundan 5 yıl önce 100 saaten fazla skyrim+modları kastıkdan sonra witcher3 oynadım ve sana oyunu özetliyorum.

-VİDEO

-LOADİNG SCREEN-

-DAHA FAZLA VİDEO

-ÖLDÜRDÜK VE 5 DK SÜRDÜ

Ha artılarıda var.

hayaletlerle konuşuyor

İnsan gibi eleştiri yapıp fikrini anlatsan uzun uzun açıklama yapardım da oyunu sevenlere hakaret edip küçümseyip durmuşsun. Oyunun en az etkileyici ve övgü almayan kısmı dövüş mekanikleri ve skill sistemi, oyunu ünlü yapan da bunlar değil zaten, sen çok yanlış gelmişsin. Hikaye istiyorsam kitap okurum da hayatımda duyduğum en yüzeysel, içi boş eleştiri olabilir. Sevmediysen sevmedin birader, oyunu seven bir çoğunluğun olması neden bu kadar sinirine dokunuyor? Ciddi ciddi çevremde "en güzel araba budur, aksi fikre sahip olan salaktır!" tadında yorum yapan birini ilkokuldan beri görmedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yirikalische

İnsan gibi eleştiri yapıp fikrini anlatsan uzun uzun açıklama yapardım da oyunu sevenlere hakaret edip küçümseyip durmuşsun. Oyunun en az etkileyici ve övgü almayan kısmı dövüş mekanikleri ve skill sistemi, oyunu ünlü yapan da bunlar değil zaten, sen çok yanlış gelmişsin. Hikaye istiyorsam kitap okurum da hayatımda duyduğum en yüzeysel, içi boş eleştiri olabilir. Sevmediysen sevmedin birader, oyunu seven bir çoğunluğun olması neden bu kadar sinirine dokunuyor? Ciddi ciddi çevremde "en güzel araba budur, aksi fikre sahip olan salaktır!" tadında yorum yapan birini ilkokuldan beri görmedim.

Alıntıları Göster

Neden sinirime dokunuyor cevaplıyorum:

Cevabın başlangıcı

"Böyle oyunlar yüzünden yapımcılar artık oyun değil de film tadında film similatör' ü yapıyor. Bu sebepten oyun sektörü gelişmiyor. Bu tip oyunlar oyun sektörünün belindeki yük den başka birşey değil. Nasıl ki telefonlarda kamera dışında bir gelişim göremiyorsan oyunlardada..."

Cevabım bitişi.

• Oyunun kitaptan uyarlandığının farkında mısın. Filmden kitaptan uyarlanan tüm oyunlarda bu vardır zaten. Amaçta kitapta filmlerde anlatılan olayları duyguyu oynayan kişiye maksimum düzeyde aktarabilmektir. Bu oyunu sinematik olmadan düşünemiyorum. Hayır bu oyun sayesinde dizisi çekildi witcher dünyasının daha ne olsun.

Türlü türlü oyun var, hepsi birbirine benziyor da değil, hepsi RPG hiç değil, RPG çok zahmetli iş. Bu oyun bir kitap serisinin devamı ve yazarla iş birliği yapılarak yapılıyor. İnsanlar önce kitapları okuyup sonra Witcher 1-2-3 diye oyunları oynuyor, olayı bu zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turk0gamer

Yennefer'ı bulmanın önemini ve sonra Ciri'yi bulmanın önemini ve ona binaen sabrını 1 ve 2 oynamayanlar zor anlarlar. 1 ve 2 yi oynamadan 3'ün hikayesi de hava da kalır.

RPG oyunlarını da en çok hikayesi belirler.

ah ahhh hayatımın en mutlu günlerinden bazılarıydı şu the witcher 1-2-3 'ü oynadığım günler. resmen farklı bir dünyaya ışınlamıyordum oyunu oynadığım zaman. özlendi beee.

• Öncelikle herkes bu oyunu sevmek zorunda değil. Arkadaş uzun sinematik sahnelerin ve diyalogların oyunları baltaladığını düşünüyor olabilir. Haklı olduğu taraflar var. Ama oyuna çöp demek gülünç olmuş.

• Arkadaşlar salaklığım sonucu save yedeği almadan pc me format attım en son dudu hakkında bildiklerimi anlatmaya gidiyordum pricillaya. Triss ile yakınlaşmadım yennefer ile olan ilişkimi baltalamamak için. 15 lvl falandım yanlış hatırlamıyorsam. Buralarda save'i olan birisi upload ederse inanılmaz sevinirim. Aksi halde witcher maceram bitecek, %25 30luk bir ilerlemeyi yeniden oynamak imkansız gibi geliyor. O kadar eşya bul görev geç item kas nesne import et sinematikler ıvır zıvır vs. baştan yapılmaz. Yardımcı olursanız çok sevinirim gerçekten. Yan görevlerine çok dokunulmamış olursa sevinirim
    Oyunum Gothy sürümü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rezn0v.dll -- 17 Aralık 2020; 5:5:35 >
  • 
Sayfa: önceki 11291130113111321133
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.