Şimdi Ara

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] (1023. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
25.664
Cevap
195
Favori
979.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10211022102310241025
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam çok teşekkürler aslında bi kaç kez hasbelkader yaptım bu hareketleri ama birdaha yapamamıştım şimdi öğrenmiş oldum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Guest-2AE10949E

Şu oyunu çıktığından beri oynamak istiyorum ama üşeniyorum 50 gb kim uğraşacak
    50 GB'ı 200 MB'lık rarlar halinde indirmiyorsun değil mi Uğraşacak bir şeyi yok gece basıyorsun steamden 'yükle'ye, sabah indiğini görünce onun heyecanından yarım yamalak kahvaltı ve sonrasında başına oturup saatlerce oyunu çözmek için oradan oraya deli dana gibi koşmak..

Orijinalden alıntı: nTaG

50 GB'ı 200 MB'lık rarlar halinde indirmiyorsun değil mi Uğraşacak bir şeyi yok gece basıyorsun steamden 'yükle'ye, sabah indiğini görünce onun heyecanından yarım yamalak kahvaltı ve sonrasında başına oturup saatlerce oyunu çözmek için oradan oraya deli dana gibi koşmak..

Alıntıları Göster
    İşte ona da üşeniyorum.Bir de bağımlılık falan yapar aman.Ama bir ara indireceğim içimde kalmasın.

• quote:

Her bir byte'ına değecek emin ol

İşte ona da üşeniyorum.Bir de bağımlılık falan yapar aman.Ama bir ara indireceğim içimde kalmasın.

Alıntıları Göster
    kardeş bi başlayınca bitirmeden bırakamıyosun bi noktadan sonra bitsede kurtulsam şu oyundan demeye başlayacaksın

• HD Reworked Project 5.1 çıkmış....

Nexus Mods :: The Witcher 3
    The Witcher 3 HD Reworked Project
    https://www.nexusmods.com/witcher3/mods/1021?tab=files

• quote:

35 GB değil miydi ? 50 nereden çıktı ?
  • HD Reworked Project 5.1 güncellemesi çıktı. Her güncelleme büyük boyutlu oluyor & tanıtım videosu da buna bağlı olarak yeterince uzun. Net bir fikir veriyor. 5.1 sürümü önceki 5.0 ın yaklaşık 2 katı büyüklüğündedir. Yapımcının oyunda neredeyse elinin değmediği yer kalmadı diyebiliriz. Toussaint bölgesinde daha fazla düzenleme yapmış bu sürümde.

Şimdilik sadece installer şeklinde eklemiş mod yapımcısı ama manual kurulum için de loose files adı altında alternatif ekleyecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulkane -- 19 Temmuz 2018; 15:45:49 >

• şu hikaye geçişlerinde oyun yükleme ekranında bir moruk konuşuyor hikaye gidişatıyla ilgili bilgi veriyor eski dostum efsunger geralt falan diyor o adam geralt ın neyi oluyor oyunla bir ilgisi ne bu hikayeyi anlatan adamın ? oyununa aşığım bu yüzden böyle ince ayrıntılara kadar öğrenmek istiyorum başarısız bir görev için geriden sarıp başarılı bir şekilde görev yapmaya çalışıyorum ben :D

• quote:

Orijinalden alıntı: abboww

şu hikaye geçişlerinde oyun yükleme ekranında bir moruk konuşuyor hikaye gidişatıyla ilgili bilgi veriyor eski dostum efsunger geralt falan diyor o adam geralt ın neyi oluyor oyunla bir ilgisi ne bu hikayeyi anlatan adamın ? oyununa aşığım bu yüzden böyle ince ayrıntılara kadar öğrenmek istiyorum başarısız bir görev için geriden sarıp başarılı bir şekilde görev yapmaya çalışıyorum ben :D
    Anlatıcı Dandelion hocam

Fan Club

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-05471E679

35 GB değil miydi ? 50 nereden çıktı ?

Alıntıları Göster
    DLC dahil.

• 35 gb olan GOG goty versiyonu. Steam goty versiyonu yaklaşık 50GB hocam.
    Bir dk ne, blok tuşunu hiç kullanmadığımdan mı? Aman hocam blok tuşu kullanmadan combattan nasıl keyif alacaksınız. Hem kılıç hem yumruk dövüşlerinde blok ve ondan daha önemlisi tam düşman vuracakken kontra yapmak (savuşturmak) çok önemli bir teknik. Bazı combat sekansları var ki kontra vurmak çok lazım oluyor.

Hayır, o tuşa sign değiştirmeyi atayamazsınız. Blok + yön sağ sol yön tuşuyla değiştirmek gayet pratik aslında. Çabucak alışırsınız.

Orijinalden alıntı: bulkane

Bir dk ne, blok tuşunu hiç kullanmadığımdan mı? Aman hocam blok tuşu kullanmadan combattan nasıl keyif alacaksınız. Hem kılıç hem yumruk dövüşlerinde blok ve ondan daha önemlisi tam düşman vuracakken kontra yapmak (savuşturmak) çok önemli bir teknik. Bazı combat sekansları var ki kontra vurmak çok lazım oluyor.

Hayır, o tuşa sign değiştirmeyi atayamazsınız. Blok + yön sağ sol yön tuşuyla değiştirmek gayet pratik aslında. Çabucak alışırsınız.
    Oyunu 2 kere death marchda bitirdim hep dodge kullandım şu anada kadar :D. Yumruk dövüşleri çok uzun sürüyor ama dodge ile o konuda haklısınız.
    Kolu da yeni aldım zaten oyunu baştan oynuyor gibiyim. Tavsiye için sağolun

Kitapları sadece bunlar için değil oyunda değinilmemiş hikayeler Geraltın yaşadıkları Blavikende olanlar , Yennefer ile nasıl tanıştı , Ciri kimdir ailesi fln , Geraltı baya ünlü yapan Striga hikayesi hep kitaplarda oyundaki bilgi sığ ve sınırlı... Şu an pegasus yayınları seriyi Türkçeleştiriyor ve 4 kitabını çevirdi ben 5. yi bekliyorum bakalım...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Teknik olarak en iyi son Ciri'nin imparatoriçe olması. Ciri, İmparatoriçe olursa çok şeyi değiştireceğini düşünüyor. Temeria topraklarına barışı getirecek ve dünyaya bu şekilde daha fazla katkısı olacaktır, basit bir witcher olmaktansa... Bu tamamen onun kararı ve ben buna saygı duyuyorum. Ayrılmaları biraz dramatik fakat her zaman onu görebilir. Dilediği zaman Nilfgaard'ın sarayında onu ziyaret edebilir.

Pragmatik olarak yaklaşıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K E N -- 19 Temmuz 2018; 19:39:33 >

Orijinalden alıntı: bulkane

35 gb olan GOG goty versiyonu. Steam goty versiyonu yaklaşık 50GB hocam.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.