Şimdi Ara

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] (1020. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
25.664
Cevap
195
Favori
979.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10181019102010211022
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • PC için alınabilecek en iyi kontrolcüyü almışsınız. Pil işi sorun olabiliyor. Ben onu dolar ucuzken amazondan panasonic eneloop şarjlı pillerden alarak çözmüştüm. Çok uzun süre gidiyor. Baya memnunum bu ikiliden.
    Sağol hocam witcher inmesini bekliyorum tuşlar fazla karmaşık gelmedi yabancılık çekmedim ds4 ten sonra ilk kez yabancı bir kontolcü kullandım witcher ilede uyumlu galiba ? Gerisi önemli değil valla uyumsuz olan oyunlar için kablolu gamepad var yedek

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: T-Y

Hocam Windows'un desteği var zaten. Kontrolcü desteği olan her oyunla tam uyumlu oynarsınız, tuşlarda ayar vs. bir şey yapmanıza gerek yok.
    Hocam ben ds4 ile oynuyorum pc de her tuş çalışıyor sadece attan inme çalışmıyor yuvarlağa basılı tutuyorum ama bi işlevi yok. attan inceğim zaman klavyeden e ye basıyoru mtekrar ds4 le oynuyorum :D şu sorunu nasıl çözebilirim

Psn ID : Komple10

[c
  • quote:

Orijinalden alıntı: KendineAteist

Hocam ben ds4 ile oynuyorum pc de her tuş çalışıyor sadece attan inme çalışmıyor yuvarlağa basılı tutuyorum ama bi işlevi yok. attan inceğim zaman klavyeden e ye basıyoru mtekrar ds4 le oynuyorum :D şu sorunu nasıl çözebilirim

Alıntıları Göster
    Hocam DS4 ile PC'de hiç oyun oynamadım. Yukarıdaki arkadaşımız oynamış, ona sorun isterseniz.

Orijinalden alıntı: abboww

Sağol hocam witcher inmesini bekliyorum tuşlar fazla karmaşık gelmedi yabancılık çekmedim ds4 ten sonra ilk kez yabancı bir kontolcü kullandım witcher ilede uyumlu galiba ? Gerisi önemli değil valla uyumsuz olan oyunlar için kablolu gamepad var yedek

Saol hocam @T-Y

[c

• Hiçbir oyununu oynamadım. Direkt bu oyundan başlasam senaryo kopukluğu vs yaşar mıyım ? Eskileri oynamak istemiyorum.

Orijinalden alıntı: DaYWaLkeR

Hiçbir oyununu oynamadım. Direkt bu oyundan başlasam senaryo kopukluğu vs yaşar mıyım ? Eskileri oynamak istemiyorum.
    Sikinti yasamazsin ben de ilk bu oyunu oynadim. Bazi gondermeler var sadece.

Hiçbir oyununu oynamadım. Direkt bu oyundan başlasam senaryo kopukluğu vs yaşar mıyım ? Eskileri oynamak istemiyorum.
    Hayır ama oynarsan daha iyi olur.

Bu işaretlerin anlamı nedir?

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 15 Temmuz 2018; 14:4:38 >

Yaşarsın hocam.Önceki oyunları oynamadan direkt bu oyuna başlayanlar ilk 2 oyunu oynamamış oldukları için neyin eksik olduğunu bilemezler.5 sezonluk dizinin 3.sezonundan başlamaya ya da 3 kitaplık serinin son kitabından başlamaya benziyor bu durum.Gidip Harry Potter’da okumaya-izlemeye Zümrüdüanka’dan falan başlamak ya da Yüzüklerin Efendisi’nde Kralın Dönüşü’nden başlamak ne kadar garipse bu da öyle.Çok fazla hikaye-karakter detayı var önceki oyunlardan.Far Cry,GTA falan gibi birbirinden bağımsız yapımlar değil hiçbiri.Ha bir şekilde yine zevk alırsın oyundan ama karakterleri,hikaye detaylarını,göndermeleri tam olarak anlayıp kavrayarak oynamak alacağın zevk-i 4-5 katına çıkarır kesinlikle ve aklında soru işaretleri de kalmaz.Tavsiyem ilk 2 oyunu mutlaka oynaman,gerekirse en kolayda yan görevlere fazla bulaşmadan oyna ama mutlaka oyna.

Fan Club

• Rwenzori kullanıcısına yanıt
    Zırh ve kılıcının dayanıklılık seviyesi.Kırmızıya dönüştüklerinde zırhçı ve demircilere gidip belli bi para karşılığında onarmalısın.Zorunlu değil ama onarmazsan alacağın hasar artarken vereceğin hasar azalır

Fan Club
  • Hayırlı olsun güle güle kullanın.
    Windows 10da direkt tak çalıştır kullan şeklinde sorunsuz kullanıyorsunuz. Win8 ve altı sürümlerde manual driver gerekiyor daha önce de belirtmiştim.

Tabi ki witcher dahil tüm uyumlarla uyumlu. Kabloyla kullanırsanız pil derdi olmaz. Kablosuz denemediğim için birşey diyemem. Pc için alınabilecek en iyi kalitede gamepadi aldınız.
    Attan inme sorunu çok garibime gitti açıkçası. Normal şartlarda öyle bir sorun olma ihtimali yok. Ya oyunda ya da ds4te bir sorun olabilir araştırın isterseniz. Başka gamepad deneyin mesela.
    Ds4ü nasıl bağladınız? Witcher 3 özelinde hiçbir extra yazılım driver falan gerekmiyor. DS4ü usbden bağlayıp tam uyumlu kullanabiliyorsunuz. Oyunun bin\x64\ dizinindeki xinput dll yi yedekleyip silin öyle deneyin isterseniz.
    Çok abartmişsiniz hocam. Oyun zaten gecmiside oyuncuya güzel özetliyor yaşanan olaylarda. Dediğiniz gibi olsaydı 3. oyun diğer oyunlardan çok kat daha oynananmaz senaryo konusundada çok sikardi...

Orijinalden alıntı: bulkane

Hocam 1 yıl kadar ben de witcher 3ü pcde ds4 ile oynadım. En ufak bir sorun yaşamadım.
    Attan inme sorunu çok garibime gitti açıkçası. Normal şartlarda öyle bir sorun olma ihtimali yok. Ya oyunda ya da ds4te bir sorun olabilir araştırın isterseniz. Başka gamepad deneyin mesela.
    Ds4ü nasıl bağladınız? Witcher 3 özelinde hiçbir extra yazılım driver falan gerekmiyor. DS4ü usbden bağlayıp tam uyumlu kullanabiliyorsunuz. Oyunun bin\x64\ dizinindeki xinput dll yi yedekleyip silin öyle deneyin isterseniz.
    Valla 1 yıl önce denediğimde de attan inmiyordu oyunu silip yükledim 1 yıl sonra hala aynı :D ds4 ü usb ile bağlayıp ds4windows programını çalıştırıyorum başka birşey yapmıyorum

[c
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faustino

Çok abartmişsiniz hocam. Oyun zaten gecmiside oyuncuya güzel özetliyor yaşanan olaylarda. Dediğiniz gibi olsaydı 3. oyun diğer oyunlardan çok kat daha oynananmaz senaryo konusundada çok sikardi...
    Hocam belli ki siz de oynamamış olanlardansınız o yüzden size normal geliyor,oynamadığınız için kıyas yapıp aradaki farkı anlayamazsınız.Mesela spoiler vermeden kabaca 1-2 örnek vermek gerekirse ; sen bir karakterin evinde bi eşya görürsün geçersin,bi önemi yoktur eksiklik hissetmezsin.Sıradan bir eşyadır senin için ama ilk 2 oyunu oynamış birisi için o eşyanın önemi büyüktür,o eşyanın evde olması anlamlıdır örneğin ve o karaktere bakışını değiştirebilir.Bir görevde kitapçıdan bir mektup alırsın okur geçersin,tam olarak anlayamazsın içeriğini.Sıradan bir mektuptur senin için ama ilk oyunu bitirmiş birisi bilir ki o mektupta yazanlar aslında ilk oyunun finalini açıklayıp aydınlatıyor.Başka bir örnek daha verecek olursak mesela bir peri sana bir kılıç verir ve ''umarım kılıcı bu sefer kaybetmezsin'' der.İlk 2 oyunu oynamayan birisi için sıradan bir diyalogdur ama ilk 2 oyunu oynayan bilir ki ilk oyunda aynı periden aldığın kılıç 2.oyunda yine yanındadır ama güçsüz olduğu için hemen satıp yenisini alırsın,diyalog da buna göndermedir,gülersin geçmişi anarsın.Ve böyle sürüyle detay var oyunda.Bu detaylar değil oynamamak,özet okumakla bile anlanacak şeyler değildir,sadece oynayanlar anlayabilir çok büyük kısmını.Ebeveynlerimiz bize derler ''evladın olduğunda anlarsın bazı şeyleri diye''.Sonra çocuk sahibi olanlardan da duymuşsunuzdur bambaşka bir duygu olduğunu.Ama kimse çocuk sahibi olmadan o eksikliği bilmez,hayat yine güzeldir ama çocuk o hayata ekstra anlam değer katar,aynı mantık.Veya atıyorum hiç Ferrari kullanmamış birisi Opel,Renault kullanıp sevip tamamen memnun olabilir çünkü hayatında hiç Ferrari kullanmadığı için eksikliğini hissetmez,ama Ferrari kullandıktan sonra imkanı varsa kim tekrar Opel,Renault,Fiat gibi arabalara dönmek ister ki? Ayrıca özet diyorsunuz da merak ediyorum hayatınızda hiç film serisi ya da dizi izlediniz mi ? İzlemişsinizdir mutlaka,hangisinde ilk sezon ya da ilk filmden değil de ortadan ya da sonlardan başladınız ? Onların da sadece özetlerini izleseydiniz ? Bu da aynı şey.Ha evet 3.oyun çok satıldı oynandı çünkü yapımcılar seriyi hiç oynamamış olanların bile bir şekilde hikayeye dahil olabileceği şekilde kusursuz tasarlamışlar senaryoyu.Ayrıca muazzam bir açık dünyası,grafikleri ve oynanışı olduğu için hikayeye çok önem vermeden saydığım özelliklerin tadını çıkaran da pek çok oyuncu var.Yani oyunun çok satması oynanması ilk 2 oyunla bağlantısı olmadığı anlamına gelmiyor.Dediğim gibi yine oynanır zevk alınır ama ilk 2 oyunu oynamış birisinin alacağı zevk ile oynamamış birisinin alacağı zevk arasında çok büyük fark var

Fan Club

• quote:

Orijinalden alıntı: KendineAteist

Valla 1 yıl önce denediğimde de attan inmiyordu oyunu silip yükledim 1 yıl sonra hala aynı :D ds4 ü usb ile bağlayıp ds4windows programını çalıştırıyorum başka birşey yapmıyorum

Alıntıları Göster
    Ben ekstra bir program kullanmiyordum direkt ds4 u takinca oyun goruyordu ve tus sorunu yasamadim. Steamden oynamistim oyunu.

Orijinalden alıntı: kollaps

Ben ekstra bir program kullanmiyordum direkt ds4 u takinca oyun goruyordu ve tus sorunu yasamadim. Steamden oynamistim oyunu.

Alıntıları Göster
    Aynen bende steamden orijinal ama işte attan inmiyor garip bi şekilde :d

[c
  • psycho90 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam.

Bir soru daha, bitirmediyseniz spoiler' i açmayın hocam.

Ormanın hanımları görevine başlamıştım, hanımlar ağacı ele geçiren ruhu öldürmemi istedi. Ruh ile konuşunca oda hanımların kötü olduğundan ve yaptıklarından bahsetti, neyse inanmadım deyince öldürmek zorunda kaldım....
    Dönüşte gördüm ki yanılmışım hanımlar canavarmış, acaba burada ruhu kurtarıp hanımları mı kesecektik?
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.