Şimdi Ara

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] (1018. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
25.658
Cevap
195
Favori
978.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10161017101810191020
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şu an oyunda ne kadar ilerlediniz, hangi görevde / ek pakettesiniz?

O hana görev icabı Lambert ile ilk buluşmaya gittiğinizde gwent oynamanız gerekiyordu. Bildiğim kadarıyla o görevi gwent oynamadan geçtiyseniz bir daha alma şansınız olmuyor.
    Kaer Morhen'de The last trial (Son Sınav) görevi var Lambert ile. O görevde diyaloğa girmeyi deneyin belki gwent seçeneği çıkar.

Orijinalden alıntı: bulkane

Şu an oyunda ne kadar ilerlediniz, hangi görevde / ek pakettesiniz?

O hana görev icabı Lambert ile ilk buluşmaya gittiğinizde gwent oynamanız gerekiyordu. Bildiğim kadarıyla o görevi gwent oynamadan geçtiyseniz bir daha alma şansınız olmuyor.
    Kaer Morhen'de The last trial (Son Sınav) görevi var Lambert ile. O görevde diyaloğa girmeyi deneyin belki gwent seçeneği çıkar.
    O hana daha once gıttım mı hatırlamıyorum.

Şuan ana görevler.

Ciri'nin izinden ve Skellige giden bir tekne bul.

Henüz 16 levelım. Bütün ek paketler var.Ama henuz hiçbirini yapmadım yüksek level olmadıgım ıcın.

Vernon Rocheden kartı aldım aynı kart alma gorevi Lambert ıcın var ama bulamıyorum

Orijinalden alıntı: Rwenzori

Baron’ un kızını buldum, karısını arıyorum hocam.
    Tamam işte dediğim gibi ana görevde ilerlemen lazım.

Ana görevde Ciri için ilerlerken yolun Kambur Bataklığı'na düşecek ve Ormanın Hanımlar'ı görevi başlayacak. O görev ile karısını bulacaksın.

Eğer kendim oynayarak akışa göre gitmek istiyorum dersen amenna, ancak nasıl bir yol izlemen gerektiği ile ilgili tavsiye istersen vereyim, istemiyorsan eğer açma spoilerı;

bataklığa gitmeden ve ormanın hanımları ile konuşmadan önce Fısıldayan Tepecik görevini bul ve bitir. Onu bitirdikten sonra Ormanın Hanımları görevine başla. Sonunu söylemeyeceğim ama yapabileceğinin en iyisi bu şekilde.

• nTaG kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

fısıldayan tepecik görevi ne? Oynayalı baya oldu da unutmuşum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mr. Management kullanıcısına yanıt

Ormanın Hanımları görevinin içindeki bir uzantı. Kambur bataklığında ilerleyip ağaç ruhunun sesine doğru ilerliyorduk hani kurt adam kesiyorduk. O mağaranın yakınındaki ağaç fısıldayan tepecik olarak geçiyor.

Günlük kısmına tekrardan bir bakın, yan görevler sekmesine. Lambert ile buluşma göreviniz olacaktı Nowhere Inn (hiçbir yer hanı olması gerek) Novigrad'ta bir han.
    O görevin doğal akışında ilerleyin, görev bitince Lambert fazla uzaklaşmadan tekrar diyaloğa girerseniz gwent oynayalım seçeneği yüksek ihtimal çıkar.

Bide önercegınız şu mod olmazsa olmaz oyunda kullanmalısınız dıyen bir mod var mı ?

Ama oyunun zorlugunu fılan degıstırsın ıstemıyorum.
  • Hocam yan görevleri çok yapmadığım doğrudur(%60 yapılı).Özellikle efsunger kontratlarına dokunmadım bile.Fakat skellige adaları dışında tüm soru işaretlerine gittim.Velen'de en fazla 15 soru işareti kalmıştı ana oyunu bitirdiğimde.Bulduğum tüm zırhları eldivenleri yüzükleri envantere atıp sattım.Fakat HoS rün yazıcısı ve büyük usta yapımı kedi okulu teçhizatları beni fakir bıraktı.Belki gvent oynamayı bilmediğimden ve o görevleri es geçtiğimden para kazanamamış olabilirim.

Oyundaki ekipmanlarım hep efsunger teçhizatları oldu ve o konuda sıkıntı yaşamadım.

Son olarak kurt okulu teçhizatı ustaca yapım için kedi okulundaki gibi ilk seviyedeki teçhizatları yapmak gerekiyor mu?

• Hee tamam tamam hatırladım bi an görev mi kaçırdım acaba diye düşündüm

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaslar bir şey sorucam bu taşıyabildiğimiz ağırlık miktarını nasıl arttırabilirim ve oyunu bitirdim acaba yennefer veya triss i bitirdikten sonra gorebilirmiyim nerde oldukları belli mi?

Orijinalden alıntı: kemalbey12

Arkadaslar bir şey sorucam bu taşıyabildiğimiz ağırlık miktarını nasıl arttırabilirim ve oyunu bitirdim acaba yennefer veya triss i bitirdikten sonra gorebilirmiyim nerde oldukları belli mi?

Kabiliyet var kahverengi kısımda onla yükseltebiliyorsun

Birde sanırsam ata eğer alınca mı ne yükseliyordu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Elric.

quote:

Arkadaslar bir şey sorucam bu taşıyabildiğimiz ağırlık miktarını nasıl arttırabilirim ve oyunu bitirdim acaba yennefer veya triss i bitirdikten sonra gorebilirmiyim nerde oldukları belli mi?

Kabiliyet var kahverengi kısımda onla yükseltebiliyorsun

Birde sanırsam ata eğer alınca mı ne yükseliyordu

Alıntıları Göster
    Seçimini tek bir kişiden yana kullandıysan ve BaW'a sahipsen, BaW sonunda seni süpriz bekliyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: nTaG

Seçimini tek bir kişiden yana kullandıysan ve BaW'a sahipsen, BaW sonunda seni süpriz bekliyor..

Alıntıları Göster
    Malasef hocam tek eşlilikten yana kullanmadım ikisinede yürümüştüm yinede baw sonunda dediginiz sürpriz olurmu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

İksir' i sadece bir defa mı yapıyoruz, yaptığım kayboluyor, sonrasında sadece doldurma mı yapıyoruz?

Bitki toplarken haritada bazı bitkilerin yanında kırmızı işaret oluyor bunlar nedir?

Malasef hocam tek eşlilikten yana kullanmadım ikisinede yürümüştüm yinede baw sonunda dediginiz sürpriz olurmu

Alıntıları Göster
    Sen de ilk oyunun hızlılarındansın tabi

İkisine de yürüyüp sonunu gördüysen BaW sonunda o ikisini unut başka süprizler var ama

• quote:

Orijinalden alıntı: Rwenzori

Simya kısmında sadece şarapnel bomba var, yuvaları yok etmek için yeterli midir?

İksir' i sadece bir defa mı yapıyoruz, yaptığım kayboluyor, sonrasında sadece doldurma mı yapıyoruz?

Bitki toplarken haritada bazı bitkilerin yanında kırmızı işaret oluyor bunlar nedir?
    -Şarapnel bombanın yuvaları yok etme özelliği var ise eder ve yeterlidir.

-Evet iksirler tek sefer yapılıyor, her meditasyonda mahakam özü ile tazeleniyor.

-O kırmızı işaret eğer yer üstünde isen ve tam üstünde ot göründüğü halde alabilceğin bir ot yok ise, olduğun yerin altında mağaranın içindeki otu gösteriyor haritada. Kırmızı işaret nesnenin; altında veya üstünde olduğunun belirteci.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.