Şimdi Ara

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] (1017. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
25.664
Cevap
195
Favori
979.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10151016101710181019
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: OptimizedSettings

Dün kardeşime the witcher 3 kurdum pc den kalkmıyor acil taktik beyler :))
    Bir görev sen yap, bir görev ben yapayım diye teklif sunabilirsiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: OptimizedSettings

Hocam ben iki kere bitirdim :) kendisi de oynamak istedi şimdi bağımlısı oldu :)
    O zaman gıcık etmek istersen her gördüğünde o anki durumla ilgili spoiler verebilirsin

Orijinalden alıntı: nTaG

Ya evet Boss'lar çok zorlamıyor. Ölüm marşındayken bile zorlamıyor. Herhalde hikaye ve oyundan soğutmamak adına ana hikaye bosslarında kolaya kaçmışlar. Ama ilk başta HoS'ta sonrasında ise fazlasıyla BaW'da bunu telafi ettiler.

Bir ara Witcher 2'deki 'Insane' gibi 'Insanity' zorluk derecesi getirmeyi düşünüyorlardı ama gelmedi. Gelseydi o modda BaW'ı bitirene ödül verilmesi lazımdı

Alıntıları Göster
    baw daki şu taşlaşmış insan heykelleri görevinde 20 defa falan öldüğümü hatırlıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: AreaNuda

baw daki şu taşlaşmış insan heykelleri görevinde 20 defa falan öldüğümü hatırlıyorum

Ben o görevde oyunu bıraktım :d

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bir şey aklıma takıldı (oyunu goty olarak almıştım) bu heart of stones paketi novigradın doğu tarafına yeni görevler yerler falan ekliyor ya peki dlc çıkmadan önce haritanın o kısımları nasıl görünüyordu gidilebiliyor muydu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: yugiman

Arkadaşlar bir şey aklıma takıldı (oyunu goty olarak almıştım) bu heart of stones paketi novigradın doğu tarafına yeni görevler yerler falan ekliyor ya peki dlc çıkmadan önce haritanın o kısımları nasıl görünüyordu gidilebiliyor muydu?
    hayir gidilemiyordu

Oyuna daha önce birkaç kere başladım, sonra tür olarak bana uzak olduğundan sıkılıp bıraktım, şimdi yeniden başladım.

Bu efsaneyi sıkılmadan oynayabilmek için bu sefer en kolay mod da başladım, zorluğun adı hikaye tabanlı vs birşeydi.

Oyun gerçekten efsane, uçsuz bucaksız haritada gezmek, sayısız insan ve olaylarla karşılaşmak ... Az önce oyunun ilk kitabını satın aldım hem evreni daha iyi tanımak hemde diziden önce kitapları bitirmek istiyorum.

Rpg becerebildiğim bir tür değil, o yüzden oyunda hiç iyi değilim yada alışmam gerekiyor.

işaretleri az kullanıyorum bunlarıda gelişi güzel yapıyorum, şunun şuna karşı zaafı var vs bakmadan, aslında kitap, eğitim vs şeyler de okuyorum.

Keza işaret geliştirmeleri de varmış oda yok bende, karakter gelişimi, mutajenler, mutasyon, simya, iksir vs hak getire.

Kılıçlar oyun başından beri aynı birisi kırmızı, duyuru panolarını hep topluyorum, bunların içinde kontrat dışında mektup gibi şeylerde var sanırım.

Oyunumu geliştirmek için video rehberler izleyeceğim, sanırım genel olarak ana görevi takip ediyorum, bunun dışında karşılaştıklarıma da iyilik edip ufak tefek yan görevler yapıyorum.

sorum ise;

Şuan baron’ un eşini ve kızını arıyorum, kızını buldum gelmek istemedi, kadını arıyorum ipuçlarını ara diyor, eve sağa sola baktım birşey bulamadım, bir kilitli kapı var, (diğerini açtım) birde yer altı var ama orasıda karanlık ve korkutucu, girdiğim gibi çıktım. Burayı nasıl geçebilirim?

Teşekkür ederim.

Edit; soru işaretleri yan görev mi oluyor ve buralara ne zaman gitmek lazım, birine gittim yuvayı yakmak gerekiyordu elimde malzeme olmadığından yakamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 9 Temmuz 2018; 11:22:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Rwenzori

Merhaba arkadaşlar,

Oyuna daha önce birkaç kere başladım, sonra tür olarak bana uzak olduğundan sıkılıp bıraktım, şimdi yeniden başladım.

Bu efsaneyi sıkılmadan oynayabilmek için bu sefer en kolay mod da başladım, zorluğun adı hikaye tabanlı vs birşeydi.

Oyun gerçekten efsane, uçsuz bucaksız haritada gezmek, sayısız insan ve olaylarla karşılaşmak ... Az önce oyunun ilk kitabını satın aldım hem evreni daha iyi tanımak hemde diziden önce kitapları bitirmek istiyorum.

Rpg becerebildiğim bir tür değil, o yüzden oyunda hiç iyi değilim yada alışmam gerekiyor.

işaretleri az kullanıyorum bunlarıda gelişi güzel yapıyorum, şunun şuna karşı zaafı var vs bakmadan, aslında kitap, eğitim vs şeyler de okuyorum.

Keza işaret geliştirmeleri de varmış oda yok bende, karakter gelişimi, mutajenler, mutasyon, simya, iksir vs hak getire.

Kılıçlar oyun başından beri aynı birisi kırmızı, duyuru panolarını hep topluyorum, bunların içinde kontrat dışında mektup gibi şeylerde var sanırım.

Oyunumu geliştirmek için video rehberler izleyeceğim, sanırım genel olarak ana görevi takip ediyorum, bunun dışında karşılaştıklarıma da iyilik edip ufak tefek yan görevler yapıyorum.

sorum ise;

Şuan baron’ un eşini ve kızını arıyorum, kızını buldum gelmek istemedi, kadını arıyorum ipuçlarını ara diyor, eve sağa sola baktım birşey bulamadım, bir kilitli kapı var, (diğerini açtım) birde yer altı var ama orasıda karanlık ve korkutucu, girdiğim gibi çıktım. Burayı nasıl geçebilirim?

Teşekkür ederim.

Edit; soru işaretleri yan görev mi oluyor ve buralara ne zaman gitmek lazım, birine gittim yuvayı yakmak gerekiyordu elimde malzeme olmadığından yakamadım.
    Ana görevden ilerlediğinde 2 görev kesişiyor. Ana görevde neredesin ?

• nTaG kullanıcısına yanıt
    Baron’ un kızını buldum, karısını arıyorum hocam.

Arkadaşlar gittim o kadar para verip büyük usta seviyesi kılıçları yaptırdım ama kılıç olarak IRIS ve Aerondight kullanıyorum sizde de durum boyle mı?Birde dlclerde param cok yetersiz kalıyor.Kontrat ve soru isareti kovalamaktan cigerim soldu bunun lay yolu varmidir?

• Klavye ile oynamak zorunda değilsiniz ki. Ben de witcher ı pcde gamepad ile oynuyorum. Bazen ds4 bazen xbox one gamepad ile. Oyuna tam hakimiyet sağlama ve combat esnasındaki vuruş hissiyatını en iyi şekilde gamepad ile alabiliyorum şahsen. Size de tavsiye ederim.
    Klavye fare ile oyun oynamak hiç keyifli bir deneyim değil.

Oyun alabildiğine açık dünya ve keşfe açık çok şeyi var. Easter egglerden referanslara, gizli yan görevlerden hazine avlarına, zor durumdaki kişilere kadar yapacak çok şey var. Bunları yapmaktan imtina etmeyin, sabırlı oynayın ve keşfedin bence.

Çer çöp eşyaları tüccarlara, silahları demircilere, zırh setlerini zırhcılara vb satarsanız en iyi fiyatı o şekilde alırsınız. Çoğu zaman hiçbirinden birşey satın almanıza gerek kalmıyor, bolca keşif ve loot yaparsanız.
    Levelinize ve ilerlediğiniz istikamet üzerindeki yakın görevleri sabırla yapmaya çalışın. ! işaretli görev, yan görev, kontrat, ? işaretli yerler ve ana görev vb sıralamayla giderseniz hiçbir şekilde ekipman ve para sıkıntnız olmaz. Yine söylüyorum sabırlı ve keşif odaklı oynamanız gerekiyor. Yeni girdiğiniz bir mekandan ya da bölgeden hemen çıkmayın, araştırın. Yeni hancı tüccar demirci vb çıktığında onlarla diyaloğa girin. Al-sat yapın, kullanmadığınız gereksiz ağırlık yapan eşyaları satın. Dükkan kısmında ! işaretli haritalar varsa alın mesela.

• AreaNuda kullanıcısına yanıt
    oyunun goty versiyonunu bütün görevleriyle beraber 3 yada 4 kez bitirdim lakin bahsettiğiniz taşlaşmış insan heykelleri görevini hatırlayamadım nasıl bir bölüm olduğundan biraz daha bahseder misiniz_? Ana görev miydi yan görev mi?
  • sametcalik24 kullanıcısına yanıt
    ! işaretli yolda karşınıza çıkan görevlerden idi Blood and Wine ek paketinde. Eski bir oyundan sahneyi canlandırıyorduk 3 kişi.
    Türkçesini unuttum quest ismini ama youtube a "Blood and Wine Extreme Cosplay" yazarsanız çıkar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sametcalik24 -- 9 Temmuz 2018; 18:22:5 >

Lambert den bir kart alma görevi var ama bulamıyorum bir türlü videolarını ızledım bır handa cıkıyor ama hana gıdıyorum orda yok nerde bu adam ?
  • beyler kardeslikde gow ve detroit haric oyun gormuyorum oyunu bitiren satmak isteyen arkadasiniz varsa dijital olarak goty turkce dil destekli surumunu satin alabilirim oynamak istiyorum tesekkurler

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.