Şimdi Ara

The Witcher 3, Skyrim, Red Dead Redemption 2 ve God Of War neden çok özeldir? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
5.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ahh bir zamanımız olsa oynayacağız ama ne mümkün..

  • Einar Solberg kullanıcısına yanıt

    bu yorumla kendini rezil ettin

  • desperados tüm seriyi büyük bir keyifle oynadım sonra aynı firmanın ürünleri chicago 1930, robin hood vs

    Shadow Tactics: Blades of the Shogun ...

    ama aralarında en favori oyunum hep desperados ilk oyun oldu keşke aynı oyunu remake yapsalar

    seslendirme ve oynanış olarak çok beğendim

    meksika aksanlı o diyaloglar beni benden aldı

    ayrıca güzel yedirilmiş espriler harikaydı

    çocukluğumdan beri oyunların içindeyim

    keşke eski günlere dönüp aynı hazzı alabilsem oyunlardan

    maalesef artık tamamlanmayan ve rekabetçi online oyunlarla hikayesi ve ince işçiliği olmayan oyunlara kaldık

    gönül isterdi ki bu kadar kar amacı gütmeyen önceliği insanları sıkıntılarından uzaklaştıracak güzel yapımlar sunan

    firmalarla yola devam edebilseydik

    eski firmaların büyükler tarafından sürekli yutulması ve kar odaklı bir sektöre dönüşmesi nedeniyle (kaçınılmaz olarak) bugünlere geldik ...

    yoksa nerden başlasam bilemiyorum

    spectrum 48k ile jet set willy

    amstrad harrier attack

    commodore defender of crown, ugh olimpycs

    amiga silk warm, pirates, turrican serisi, pp hammer, 2-3 disketlik demolar (oyun değil görsel ve müzik şovları)

    pc prince of persia ile başlayan macera

    sonrasında blizzard (babam çıksa yerim) diablo, starcraft, warcraft klasikleri

    activision sonrası büyük bir çuvallama

    ve daha çok anılması gereken oyun ama zaman ve hafıza darlığı ile bu kadar yeterli bence

    kalanı özelden benim gibi fosillerle devam edebiliriz

    herkese keyifli oyunlar





  • Çoğunluğun fikri önemli değil lafımı haklı çıkardığınız için teşekkürler arkadaşlar. Zira siz daha okuduğunuzu anlamıyorsunuz ya da anlamak istemiyorsunuz yazdıklarımı, bu halinizle de oyun yorumlamaya çalışıyorsunuz.

    Yazımın hiçbir yerinde Witcher 3'e kötü demedim. Gayet başarılı bir oyun olduğunu da düşünüyorum ama bir kere dedik ya tarihin en iyi oyunu değil diye, anlamaya çalışmadan saldır babam saldır. Witcher'ın nasıl bir oyun olduğunu biliyorum derken kastettiğim şey, witcher'ın oynayana neler sunduğunu biliyorum, içeriğini biliyorumdu. Orada kötü demeye çalışmadım, kaldı ki Cyberpunk'ı bile sevdim ben hikayesi ve özellikle yan görevleri sayesinde, settingi sevmesem bile W3'ü oynayınca seveceğimi biliyorum, zaten ilk iki oyunu da oynadım tamamen yabancı da değilim deneyim açısından.

    Ben bir eser hakkındaki düşüncelerime o eserin beğenilme oranına bakarak karar vermiyorum. Evet beğenilme oranı oyun alırken yardımcı olabiliyor ama bir karar mekanizması değil. Dediğin gibi bir eser hakkındaki düşüncelerime oyunun beğenilme oranına bakarak karar verseydim şu an God Of War, Attack On Titan gömerdim ikisi de revaçtayken.

    Witcher 3'e rpg değil de demedim. Abi kafanızdan uydurup uydurup eleştiriyorsunuz ya.

    Çoğunluğun ne dediği her zaman daha önemlidir ne ya. Çoğunluk dedi diye Spiderman'ın son filmi dünyanın en iyi 21. filmi mi oluyor şimdi? Altındaki tüm filmlerden daha mı iyi? Hitman Absolution %91 olumlu kritik almış, Outer Worlds %83, Heavy Rain %82 almış bunlar bu puanları hakediyor mu? Bu dediğinin gerçekliği olsa zaten dünya ütopya olurdu, çoğunluğun dediği doğru diye mi bu ülke 20 yıldır acı çekiyor?

    En iyi konusunda hala dediğimin arkasındayım. Nasıl en iyi sporcu şu, en iyi şarkı şu diyemiyorsak oyunlar için de diyemeyiz. Birsürü türe ayrılmış bir alan, platformu var simülasyonu var rpg'si var. Bunları nasıl birbiriyle kıyaslayabilirsiniz?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Witcher 3 oyun değil başka bir şey, sanat eseri resmen. Müzikler, Hikaye, Karakterler, Oyun mekaniği, Kart oyunları, Atmosfer, Açık dünyanın çok çeşitli ve muazzam olması daha ne olsun.


    Adamlar 2 tane ana oyun gibi DLC Çıkardılar daha ne yapsınlar...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derlemeler -- 26 Ocak 2022; 17:26:40 >
  • Hudson51 kullanıcısına yanıt

    Mihenk taşı abartılı bir laf olmuş. Döneminin en güzel oyunları diyelim.

  • Sizin için abartılı olmuş olabilir ama oyun dünyası için hiçte abartılı değil cuk oturan bir laf hocam. Witcher 3, o kadar güzel ve rafine bir sistem oturttu ki sonradan çıkan neredeyse tüm açık dünyalar aynı yolu izlediler.

  • Einar Solberg kullanıcısına yanıt

    Yukarıdaki arkadaşın da dediği gibi kendinizi rezil etmeye devam ediyorsunuz. Sıvama kısmındasınız şu an. Öncelikle okuduğunu anlamayan ya da anlamamazlıktan gelen sizsiniz onu bir aradan çıkaralım.


    Witcher 3'e kötü oyun ya da iyi oyun diyemezsiniz zaten. Buna hakkınız yok çünkü. Oyunu oynamamışsınız bile nasıl bir fikriniz olabilir ki? İnsanlar yazdıkları yazılarda bence, bana göre gibi lafzlar kullanıyorlar farkındaysanız eğer. Bakın yeniden yazıyorum. "Bence, bana göre, benim fikrime göre" tarihin en iyi oyunu açık ara The Witcher 3. Bakın bana göre diyorum. Size göre ya da yan komşunuz Lütfi amcaya göre değil bana göre. Konunun başlığı bu oyunların ne kadar özel oldukları ile alakalı ne kadar mükemmel oldukları ile alakalı değil. Witcher'ın oynayana neler sunduğunu ve içeriğini bilmenize imkan yok. Çünkü oyunu oynamadınız. Youtube'da izlediğiniz, kesile kesile, montajlana montajlana önünüze sürülen kuş kadarlık videolardan hiçbir şey anlayamazsınız bu oyuna dair. Her şeyiyle bitirebilmek için 250 saat talep eden bir oyundan bahsediyoruz burada. Tekrar ediyorum, kötü ya da iyi demek gibi bir hakkınız yok. Ülke sizin gibi her şeyi bildiğini sananlar yüzünden bu halde. Deneyim etmediğiniz, oynamadığınız bir ürün hakkında hala daha ahkam kesmeye devam ediyorsunuz. Tıpkı malum parti seçmenlerinin ahkamlarına benziyor bu. O 20 yıllık acının müsebbibi bu kafa yapısı. Kendi kendinize head shot atmışsınız yine. Tebrik ederim.   Ne diyorduk, deneyim etmek çok önemlidir. Anlaşılır olabiliyor muyum?


    Bir eserin kalitesine karar verebilmek için öncelikle o eseri deneyim etmelisiniz. Oynamadım ama biliyorum derseniz ahanda böyle tatlı tatlı linç edilirsiniz.  Witcher'dan daha iyi RPG oyunları var dediniz bende size yok öyle bir şey dedim. Okuduğunuzu anlamıyorsunuz sanırım ya da yazdıklarınızın farkında değilsiniz muhtemelen.


    Film örneği vermişsiniz. Bakın dünyanın en iyi filmlerinin harika bir listesi var aşağıdaki linkte. Gördüğünüz gibi çoğunluk yine haklı çıktı. İzlediğiniz en iyi film ne bilmiyorum ama sizi gönül rahatlığıyla temin ederim ki bu listede bir yerlerde mutlaka vardır o film ve evet, Spider-man'in son filmi bu listede olmayı hakediyor. 21 biraz abartılı olabilir belki ama kamuoyu tarafından oldukça beğenilen bir film olduğu aşikar.  


    ımdb
    Top 250 Movies
    https://m.imdb.com/chart/top

    Heavy Rain, Hitman ve Outer Worlds oynadınız mı? Bence siz bunları da oynamadınız. Hangi kanalda izlediniz acaba? Söyleyin de bizde izlemeyelim o kanaldan. Zaten niye izleyelim ki oynamak varken.  


    İsteyen istediği konuda her şeyi diyebilir. Herkesin kendine göre en iyileri vardır. İnsanların fikirlerini ifade etmeleri sizi neden bu kadar geriyor? Ayrıca spor, simulasyon falan demişsiniz abicim dünya üzerindeki kim FIFA 22 ya da Euro Truck Simulator 2 dünyanın en iyi oyunu der ki lan ahaha. Bu listelerde daima zirvelere oynayan 5-6 civarı oyun vardır. Tartışmalar hep onlar üzerinden döner. Akıl var mantık var Allah aşkına ya. 


    Edit:

    https://www.reddit.com/r/gaming/comments/rpxmtw/whats_subjectively_the_best_game_ever_made/?utm_medium=android_app&utm_source=share


    Reddit'te birkaç hafta önce açılmış olan bir başlık. Yorumlar kısmını top commentse çevirerek o genelde tepede olan 5-6 oyunu rahatlıkla öğrenebilirsiniz diye düşünüyorum. İstisnasız her en iyi oyun başlığında bu oyunlar tepede ki bu oyunları "oynadıysanız" bakın tekrar ediyorum "oynadıysanız" eğer buradaki kişilere sizde hak vereceksiniz.  Kimse Russell Westbrook en iyi basketçi ya da Cesc Fabregas en iyi futbolcu demez. Belli başlı isimler geçer ve onlar üzerinden tartışma yapılır. Bu istisnasız her şeyde böyledir hocam. En iyi kavramı belki göreceli olabilir ancak en iyiler asla göreceli olmaz. Güzellik ve kalite evrenseldir. Sadece beğeniler ve tercihler izafidir. Kişiden kişiye farklılık gösterir. Neyse umarım anlaşılır olabilmişimdir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-386561231 -- 26 Ocak 2022; 20:26:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • GoW buraya zorlama girmiş. ilk indirimi görmeden önceki hafta kaç kişi oynayacak. Bu mantığıda göre GTA 5 in önünde hepsinin secde etmesi lazım. God hikaye anlatan bunu güzel yapan aynı dinamiğin kullanıldığı ps oyunu. Skyrim, Witcher 3 dür, RDR2 dir. bunlar çok boyutlu oyunlardır. GoW bir sefer 15 saat oynarsın atarsın bir kenara. Diğer oyunlar açık dünyası oynmaa süreleri her bir oyunda farklı deneyim sunaiblir. Witcher hikaye karakter yapısı ,dünyası oyunun içindeki gwent bile GoW dan daha çok saat oynatır. Boş yapmayın. Warhammer 2 gibi bir şahseirn adıını anmıyosun.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-26E6B5369 -- 26 Ocak 2022; 21:43:16 >
  • GTA 5, GTA Online'dan ötürü çok oynanıyor. Yani online bir oyun kendisi. Kaç kişi GTA'nın single modunu oynuyor ki? İlk mesajı daha dikkatli okuyun lütfen. Çok ofansifsiniz. 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben hatamı kabul ederim. Evet witcher hakkında fikir belirtmem yanlıştı ama yazdıklarımın hepsinin arkasındayım şu ana kadar onun dışında.

    Kamuoyu konusunda, kamuoyunun beğenisinin belli oranda iyiyi kötüyü ayırabildiğini zaten söyledim. Tamamen gereksiz değil ancak bunu filmleri, eserleri kıyaslamak için kullanamazsınız. Yapısı itibari ile hiçbir zaman büyük kitlelere ulaşmayacak eserler var. Bunlar onlardan az puan alıyor diye kötü olmuyor. Spidermane de kötü diyen yok ama marvel fanlarından başka 21.sırayı hakediyor diyen de yoktur sanırım.

    Hala ithama devam ediyorsun. Yazdıklarımın hepsini oynadım. Steam kütüphanemde 107 tane oyun var, bunların çoğunu oynadım. Aralarından tavsiye etmeyecek kadar kötü bulduğum maksimum 5 tane falan oyun var ama maalesef bu oyunları seven büyük bir kitle olduğu için sizin gibiler yok marjinal yok ilgi istiyor diye yalan yanlış itham ediyor. Heavy Rain'i eleştirdim diye yemediğim laf kalmadı, halbuki dediğim şeyleri de ilk kez ben söylemiş değilim, aynı noktalara parmak basan birçok kişi gördüm.

    Cımbızlama da var. Oraya birçok oyun türü olduğu için birkaçından örnek verdim. İstersen simülasyonu çıkar başka tür koy. Ayrıca simülasyon diyince neden ets 2 geliyor direkt aklına? This War Of Mine, Kerbal Space Program, Stardew Valley var. Herhangi biri çıkıp bu da bence en iyisi diyebilir. Oyunlar müziğe benziyor, bunlar için en iyi muhabbeti yapmak mümkün değil, birsürü türe ayrılıyorlar.

    Sporla sanatı karşılaştırmak hangi aklın ürünü anlayamadım. Açıklama yapasım bile gelmedi, aşırı absürt. Kendi fikrini haklı çıkarmak için lafı nereye getireceğini şaşırmışsın.

    En iyiler göreceli değilse söyle bakalım o zaman tarihin en iyi kitabı ne? En iyi 10 'romanı' bile seçemezsin kaldı ki en iyi kitabı seçesin. Ya da yapılmış en iyi resim nedir? Salvador Dali'nin Eriyen Saatler tablosuyla Da Vinci'nin Son Akşam Yemeğini nasıl karşılaştırırsın, hangisi daha iyidir?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hepsi de türünün en iyi örneklerinden. İnsanın tekrar tekrar uğrayıp oynayası geliyor demek ki.

  • Açık dünya oyunlarında maalesef sıkılıyorum. Listedeki 4 oyunun 4'unu de oynadım. Sadece birinde sonu görebildim. O da tahmin edebileceğiniz üzere GoW. Akşam işten veya çalışmaktan sonra arkadaşlarla oynayacağım bir online oyun nedense artık hikayeli ve açık dünya oyunlarından daha zevkli geliyor. Hemen sonuca ulaşabilmek, o günlük kafa dagitma vs. ah şu online oyunlardan kurtulup keşke eskisi gibi hikayeli oyunlara geri dönebilsem. Ghost of tsushimada dahi ara sahnelerde tahammül edip de bekleyemedim. Sinirlerim bozuldu. :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Einar Solberg kullanıcısına yanıt

    Hatanızı kabul edebiliyor olmanız gerçekten çok onurlu ve soylu bir hareket. Sizi öncelikle bu özeleştiriniz için tebrik etmek istiyorum. Günümüzde hatalı olduğunu kabul edebilecek tıynette insan çok kalmadı. Bu davranışınızdan ötürü size sonsuz saygı duyduğumu belirtmek istiyorum öncelikle.


    Bu konu başlığında kimse kamuoyunun fikirleriyle ilgili bir sözcük kullanmadı. Herkes öznel bir şekilde kendi fikirlerini ortaya koydu. Yalnızca siz ahkam kesme gayreti içine girdiniz. Kimse çıkıpta bu oyunların puanlarını ortaya koyarak bakııın puanı 100, bu oyunu dünyadaki herkes çoook seviyor demedi. Herkes kendince bu oyunlardan bazılarını ama genelde The Witcher 3'ü neden en iyi veya çok iyi bulduğunu söyledi. Hatta çoğu kişi yazısını subjektif bir dille meydana getirdi. Bir tek siz her şeyi bilir gibi bir tavırla, oyunlar hakkında çok bilgi sahibiymişçesime bir edayla konuşma gayreti içine girdiniz. Bunu yaptığınızdan ötürü de doğal olarak linç yediniz. Olay bu kadar basit aslında. DH Forum'un PC Oyunları kanalında sürekli aktif olan 5-10 civarı sayıda insan var. Yani genelde bu kanalda sık sık görünen tanıdık nicklerden bahsediyorum. Bu çocukların hepsi sizin en beğendiğiniz oyunu söylemeniz durumunda size saygıyla yaklaşacak kalibrede insanlar bu konuda sizi temin edebilirim ama siz bu insanlara aynı saygıyla yaklaşmayıp bu kişilerin öznel fikirlerini eleştirme çabasına girdiniz ne yazık ki. Bu çok yanlış bir hareketti.


    Farkederseniz yazdığınız yazılarda size destek olan, sizinle aynı fikirde olan hiç kimse yok çünkü sizin yaptığınız tamamen delüzyonel bir kafa yapısıyla ahkam kesmek. Kimse sizden en iyi oyun yoktur, olamaz mavralarını dinlemek zorunda değil. Çünkü o kişiye göre en iyi oyun diye bir şey var ve dile getiriyor. Sizin söylediğiniz hiçbir kelimenin veya cümlenin kendi zihninde en iyi oyunu kesinleştirmiş bir insan üzerinde bir tesiri olmayacağını bilmeniz gerekiyor. Evet, size göre belki en iyi oyun diye kavram olmayabilir ama bana göre var ve kendisi The Witcher 3. Oynadığım yüzlerce oyun içerisinde bana verdiği hissiyat ve zevk konusunda bu kadar apayrı bir noktada olan başka bir oyun daha yok. Uzun bir süre daha da olmayacak gibi. Bu konuda ne söylerseniz söyleyin benim fikrimi değiştiremezsiniz. Çünkü, benim bu konuyla ilgili bir deneyimim ve artık belli bir noktaya kadar kendimce kalıplaştırmış olduğum fikirlerim var ve bunları sadece kendi deneyimlerim değiştirebilir. Tıpkı bu konu başlığında kendi fikirlerini paylaşan diğer kişilerde olduğu gibi.


    Tarihsel zaman diye kavram var hocam. İnsanların davranışlarının, fikirlerinin belli dönemlerinin kalıplarıyla şekillendiğini söylemeye çalışan bir kavramdır kendisi basitçe. Heavy Rain çıktığı dönem eşi benzeri çok az olan bir oyundu. Hatta belkide tekti. O oyundan ve 2012 yapımı The Walking Dead oyunundan sonra interaktif film furyası başladı zaten Telltale sağolsun. Kısa sürede de popülerliği azaldı zaten. Neyse asıl konuya geçelim. Sofistike, duygusal ve vurucu bir hikâye anlatarak oyuncuları etkilemiş bir oyun Heavy Rain. Bu oyunu çıktığı dönemi baz alarak eleştirmek kesinlikle daha sağlıklı bir hareket olur. Çıktığı dönemde eşsiz ve özel bir oyundu kendisi artık öyle değil doğru ancak bu Heavy Rain'in ne kadar değerli bir oyun olduğu gerçeğini değiştirmek konusunda oldukça yetersiz bir argüman olarak kalıyor yani sizin beğenmemiş olmanızdan bahsediyorum burada.  107 oyun demişsiniz. Bu sayı çok yetersiz. Özellikle sizin gibi oyunları videolar izleyerek taaak diye anlayabildiğini, ne olduğunu kavrayabildiğini iddia eden bir insan için. Repertuarı bu kadar dar bir insanın bu denli böbürlenmesi çok trajikomik geldi bana.


    Cımbızlama mı? Evet onlarca farklı tür olabilir ancak zirveye oynayan oyunların büyük bir çoğunluğu bu türlerin birçoğunu kendi içerisinde barındırmaktadır zaten. Örneğin, The Witcher 3 bünyesinde aksiyon, macera, kart oyunu, RPG, hack'n slash, bulmaca, psikolojik korku hatta yarış vs. gibi birçok türü tek kalemde barındırmaktadır. Tek bir türe bağımlı bir oyun değildir kendisi. Evet, bazı türler daha ağır basar ancak birçok türün harmonisiyle meydana gelmiş bir eserdir. FIFA, NBA2K vs. gibi saf spor oyunları veya Microsoft Flight Simulator, Football Manager, Farming Simulator gibi saf simulasyonlar zaten hiçbir şekilde en iyi oyun listelerinde veya tartışmalarında değerlendirilmezler, kendilerine katiyyen yer bulamazlar. Hayatımda bu şekilde yapılmış bir saçmalık daha önce duymadım en azından ben. Misal, Factorio isimli oyuna kelimenin tam anlamıyla aşığım ben ya da gerçek bir Civilization hastasıyım ancak gidipte bu oyunları Red Dead Redemption 2 ile karşılaştırmam. Çünkü, aralarında bariz kalite ve emek farkı olduğunun farkındayım. Evet, Factorio beni inanılmaz tatmin ediyor, eğlendiriyor. Kendimi eşsiz bir mühendis gibi hissediyorum başında ve evet, Civilization tam bir zaman makinesi. Başına oturduğumda hele hele arkada Salute To The Sun, Ghizemli, Testimony gibi sufi metafiziği ile yoğrulmuş parçalar çaldığında uhrevi hissiyatlarla dolu bir şekilde yüzlerce saat geçirerek zevkin doruklarına varıyorum ama bu oyunların kalibrelerinin sonuna kadar da farkındayım. Gidipte Skyrim ile bunları kıyaslamıyorum. Aklım başımda çünkü. Bu yüzden tür mevzusu pekte kritik bir mevzu değil. Artık tür denen kavramın oldukça daralmış bir çerçevede kendine yer bulduğu, sadece sınıflandırma kolaylığı için kullanıldığı oldukça aşikar.


    Sporla sanatı karşılaştırmadım. Sadece anlaşılır olabilmek için analojiler üretmeye çabalıyorum ve yazdığınız yazıda da beni onaylamışsınız gibi görünüyor. Evet, en iyi 10 romanı sıralamak çok zorlayıcı olabilir belki ancak en iyi olan romanlar açıkça bellidir ve bunların sıralaması tamamen görecelidir. En iyiler listesi aşağı yukarı benzerdir ancak sıralamalar kişiden kişiye değişebilir. Siz en iyi romana Suç ve Ceza dersiniz, ben İşte Tanrılar derim, yan komşunuz Nesrin hanım Körlük der, karşı komşu Münevver teyze Kuyruklu Yıldız Altında Bir İzdivaç der, bakkal Nazmi dayı Kırmızı Pazartesi der ama bir ilk 100 sıralaması yaparsak eğer edebiyat kültürü olan bir Türk vatandaşının listesi aşağı yukarı böyle olur. Sadece sıralamalar değişir veya bazı kitaplar belki listede kendine yer bulamayabilir ama çoğunlukla listedeki isimler benzerlik gösterir. Gerçi bir yabancının da listesi aşağı yukarı böyle olur. Sadece içinden Kuyruklu Yıldız Altında Bir İzdivaç'ı çıkarmamız gerekir.   Kendisi lokal bir klasiktir çünkü. Siz en iyi basketçiye Jordan dersiniz ben Bryant derim bir liste yaparız ve ikimizde Jordan ve Bryant'ı listemize alırız. Olay aslında bu kadar basit aslında. Ha tabi bir sıralama yapabilmek için belli bir kültür ve hazırbulunuşluk düzeyininde üstünde olmak elzemdir. Kültürel bakımdan yetkin olmak şarttır yani.  En iyiler listesi benzerlikler gösterir ancak en iyi olarak addedilecek her şey bireysel farklılar gösterir çünkü kalite evrenseldir fakat en iyi kavramı her alanda, yaşantılar ve deneyimlerle bağlantılıdır. Yani görecelidir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-386561231 -- 27 Ocak 2022; 2:32:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • dövüşmen guzummm.. skyrim diğer ikisinden daha iyi. nokta..

  • Skyrim manyakları o oyunu bence Unreal Engine da kopyalasın yeni baştan yapsın. Bence ortaya çok güzel bir proje çıkabilir, bu zamana kadar niye yapılmamış anlamadım doğrusu...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Einar Solberg kullanıcısına yanıt

    iyi oldu yazdığın banladım seni zaten herkes gerekli cevabı vermiş oyun objektif olarak kendi tarzında çok güzel. Oynamadan konuşuyor bide sonra devam ediyorsun

  • derlemeler kullanıcısına yanıt

    DLC ödül aldı hikayesi çok iyiydi keşke devam etseler dlc ye ben oynarım yeni dlc çıksın

  • iyi yapınca oynanıyor


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Einar Solberg kullanıcısına yanıt
    Neyyyyy, hacım sırf bad karma çekmek için mi yazdın bunu eğer yazdıklarında ciddiysen sen şu youtuberları biraz azalt daha fazla batma

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.