Şimdi Ara

The Witcher 3 (YENİ NESİL) %100 Türkçe Dil Paketi v5.00 YAYIMLANDI [w3tr.pidacs.com] (56. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir (3 Mobil) - 4 Masaüstü3 Mobil
5 sn
11.153
Cevap
249
Favori
813.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
464 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Turuncu Sakal

quote:

Orijinalden alıntı: adnanoktarrr

şu elinizi çabuk tutun.. oyuncevırı şimdiye bitirmişti

Bu yamaları günlerce emek verip yapanlar için en kötü şey senin gibilerin de kullanacak olmasıdır heralde.

tam üstüne bastın qnq. Ama 1.000 tane haramzadeye karşı 1 tane hak eden olsa, gene de yamayı yaparız. O yüzden çalışmaya devam

• quote:

Orijinalden alıntı: tzakhi

quote:

Orijinalden alıntı: Turuncu Sakal

quote:

Orijinalden alıntı: adnanoktarrr

şu elinizi çabuk tutun.. oyuncevırı şimdiye bitirmişti

Bu yamaları günlerce emek verip yapanlar için en kötü şey senin gibilerin de kullanacak olmasıdır heralde.

tam üstüne bastın qnq. Ama 1.000 tane haramzadeye karşı 1 tane hak eden olsa, gene de yamayı yaparız. O yüzden çalışmaya devam

Alıntıları Göster
    Canınızı sıkan birisi varsa direk yok say diyin mesajlarını görmeyin kendi kendine takılır sizinde kafanız rahat eder . Ha rahatsız edici söylemlerde bulunuyorsa bu sefer hem şikayet edersiniz hemde yok say yaparsınız çok daha etkili olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Hoid

Canınızı sıkan birisi varsa direk yok say diyin mesajlarını görmeyin kendi kendine takılır sizinde kafanız rahat eder . Ha rahatsız edici söylemlerde bulunuyorsa bu sefer hem şikayet edersiniz hemde yok say yaparsınız çok daha etkili olur

Alıntıları Göster
    siz varya eli öpülecek insanlarsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrrystaL

siz varya eli öpülecek insanlarsınız

Alıntıları Göster
    ağlamak istiyorum sayın seyirciler
  • quote:

Orijinalden alıntı: HALFLIFE3

ağlamak istiyorum sayın seyirciler

Alıntıları Göster
    harika çalışma için emeğinize sağlık. heyecanla bekliyoruz. herkese iyi oyunlar
  • Kuru kuru teşekkür olmaz beyler yama bitince bağış yapalım bir kahve içsinler bağışlarımızla çok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TearsForFears

Kuru kuru teşekkür olmaz beyler yama bitince bağış yapalım bir kahve içsinler bağışlarımızla çok mu?

hahaha kardeş gözünü seveyim şu bağış meselesini ısıtıp koyma gene :) biz gerektiğinde isteyeceğiz. vermeye niyetli olduğunuz parayı sümen altı edip bekleyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Kuru kuru teşekkür olmaz beyler yama bitince bağış yapalım bir kahve içsinler bağışlarımızla çok mu?

hahaha kardeş gözünü seveyim şu bağış meselesini ısıtıp koyma gene :) biz gerektiğinde isteyeceğiz. vermeye niyetli olduğunuz parayı sümen altı edip bekleyin

Yama çıkmadan teşvik ediyorum milleti yama çıkınca bağışlar gecikmesin diye.

Bağış yap tırrek ama henüz bağış yapamıyorsunuz çünkü yamayı yapan arkadaşlar yamayı çıkardıktan sonra duruma göre bağış toplayacaklar belkide toplamazlar kim bilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-BB2CECC18

quote:

quote:

Yama çıkmadan teşvik ediyorum milleti yama çıkınca bağışlar gecikmesin diye.

Bağış yap tırrek ama henüz bağış yapamıyorsunuz çünkü yamayı yapan arkadaşlar yamayı çıkardıktan sonra duruma göre bağış toplayacaklar belkide toplamazlar kim bilir.

Alıntıları Göster
    Daha önce sorulduysa özür dilerim, yamayı steam üzerinden mi vereceksiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HALFLIFE3 -- 20 Kasım 2015; 21:40:29 >

• Steam üzerinden veremiyoruz zaten oyunun bir workshop u yok

Yamayı normal indirme linki üzerinden vereceğiz, steam , gog veya korsan artık her neyse, oyun dosyalarını değiştirmeniz yeterli olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaenerysStormborn

Steam üzerinden veremiyoruz zaten oyunun bir workshop u yok

Yamayı normal indirme linki üzerinden vereceğiz, steam , gog veya korsan artık her neyse, oyun dosyalarını değiştirmeniz yeterli olacak
    Parayla satın türkçe yamayı!!Para ile almak istiyoz!! 25Tl den aşağıya da satmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Steelo

Parayla satın türkçe yamayı!!Para ile almak istiyoz!! 25Tl den aşağıya da satmayın.

şifresini kırar internete koyarlar aga :) para vermek istiyorsanız sümen altı edip bekleyin.

• Kardeş kolay gelsin bazı tipleri takıma yaptığınız işte umarım kısa sürede biter sabırsızlıkla bekliyoruz hepinizi şimdiden tebrik ediyorum
  • Steelo S kullanıcısına yanıt
    Böyle bir tutum işe yaramaz dostum, gözümüz bunda değil, sana bu konu hakkında küçük bir hikaye anlatayım güncel olaylardan

wwe 2k15 diye bir oyun var, yıllar sonra ilk kez bilgisayara çıktı. haliyle bilgisayar da olunca, çok mod olmasını beklersin. ama o kadar da modcu çıkmadı. kaliteli modcular 3-4 taneydi. ve oyun dosyaları çok karmaşık ve çözülemez bir haldeydi.

adamın teki harika modlar yapmaya başladı, oyunda olmayan efsane güreşçileri yapıyordu. ama tek bir şartı vardı, kendi yaptığı özel extractor toolu satın alacaktı, modu kurmak isteyenler. bu modu da 15 dolardan satıyordu. Sattığı her bir kişiye özel parola ve kurulumlu gönderiyordu. 6 kişiye sattı, 7. kişi programın parolasını basit bir şekilde çözdü ve program ortalığa meze oldu, sevgili arkadaşta 6 kişiye sattığıyla kaldı, morali bozuldu, modculuğu da programı da geliştirmeyi bıraktı

kıssadan hisse, koskocaman şirketler bile oyunlarını koruyamıyor, milyonlarca kişi bedavadan oynuyor. bizim para mantığı gütmemiz mantıksız olur. para mantığı güdebileceğimiz tek alan, bizi bu konuda bir şirket kiralasaydı, o zaman olurdu. ne de olsa bir şirketin her zaman oyun satacağının ve para kazanacağının garantisi vardır. ama şu koşullarda para talep etmememiz gayet normal

• quote:

Böyle bir tutum işe yaramaz dostum, gözümüz bunda değil, sana bu konu hakkında küçük bir hikaye anlatayım güncel olaylardan

wwe 2k15 diye bir oyun var, yıllar sonra ilk kez bilgisayara çıktı. haliyle bilgisayar da olunca, çok mod olmasını beklersin. ama o kadar da modcu çıkmadı. kaliteli modcular 3-4 taneydi. ve oyun dosyaları çok karmaşık ve çözülemez bir haldeydi.

adamın teki harika modlar yapmaya başladı, oyunda olmayan efsane güreşçileri yapıyordu. ama tek bir şartı vardı, kendi yaptığı özel extractor toolu satın alacaktı, modu kurmak isteyenler. bu modu da 15 dolardan satıyordu. Sattığı her bir kişiye özel parola ve kurulumlu gönderiyordu. 6 kişiye sattı, 7. kişi programın parolasını basit bir şekilde çözdü ve program ortalığa meze oldu, sevgili arkadaşta 6 kişiye sattığıyla kaldı, morali bozuldu, modculuğu da programı da geliştirmeyi bıraktı

kıssadan hisse, koskocaman şirketler bile oyunlarını koruyamıyor, milyonlarca kişi bedavadan oynuyor. bizim para mantığı gütmemiz mantıksız olur. para mantığı güdebileceğimiz tek alan, bizi bu konuda bir şirket kiralasaydı, o zaman olurdu. ne de olsa bir şirketin her zaman oyun satacağının ve para kazanacağının garantisi vardır. ama şu koşullarda para talep etmememiz gayet normal
    The Witcher 3 (YENİ NESİL) %100 Türkçe Dil Paketi v5.00 YAYIMLANDI [w3tr.pidacs.com]
    The Witcher 3 (YENİ NESİL) %100 Türkçe Dil Paketi v5.00 YAYIMLANDI [w3tr.pidacs.com]

• quote:

Alıntıları Göster
    İnsan bunları görünce daha çok sabırsızlanıyor. Kolay gelsin. Harika gözüküyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: cittaslow

İnsan bunları görünce daha çok sabırsızlanıyor. Kolay gelsin. Harika gözüküyor.

Alıntıları Göster
    Ellerinize sağlık oyunu yarıda bırakmıstım Tr yaması gelir ümidiyle Ümitlerimizi boşa çıkarmadıgınız ve bu kadar hızlı çevirdiğiniz için Teşekkürler

• Bu resimleri ve videoları görünce heyecanım kat kat artıyor,büyük bir iş yapıyorsunuz gerçekten.Heyecanla bekliyoruz. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: selmavicatto

Bu resimleri ve videoları görünce heyecanım kat kat artıyor,büyük bir iş yapıyorsunuz gerçekten.Heyecanla bekliyoruz. :)

Ben bile heyecanlanıyorum aga, sizi tahmin bile edemiyorum
  • TxsMelih kullanıcısına yanıt
    Çevirirken spoiler yemek kötü olmuyo mu ya Gerçi oyunu önceden bitirmiş te olabilirsiniz

• 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.