Şimdi Ara

The Witcher 3 (YENİ NESİL) %100 Türkçe Dil Paketi v5.00 YAYIMLANDI [w3tr.pidacs.com] (321. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11.153
Cevap
249
Favori
813.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
464 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 319320321322323
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: m_akkuş

Aslında B&W çevirildikten sonra güncel türkçe yamayı yayınlasanız daha iyi olmazmı .. tabi siz daha iyi bilirsiniz ama bu seferde oynamayan arkadaşlar bir süre daha beklemek zorunda kalacaklar

2 ay beklemek istiyorsanız öyle yapalım :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceyhunceyhan

Biri yardımcı olursa çok sevinirim bakın oyunu dün steamdan indirdim ücretsiz dlcleri kurdum güncelleme felan yapmadım oyun 0.12 demi veya 0.20demi neye göre öğrenicem arkadaşlar soruma lütfen cevap verin Türkçe yamayı ona göre kurucam
    baw türkçe yaması tahminen kaç aya çıkacak ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceyhunceyhan

Biri yardımcı olursa çok sevinirim bakın oyunu dün steamdan indirdim ücretsiz dlcleri kurdum güncelleme felan yapmadım oyun 0.12 demi veya 0.20demi neye göre öğrenicem arkadaşlar soruma lütfen cevap verin Türkçe yamayı ona göre kurucam

oyunu açtığın zaman anamenüde yazar.

• quote:

Orijinalden alıntı: busterr

Evet Turkce yamayi son guncellemeye uyarlamak icin calismamiz var haftasonuna yetistirmeye calisacagiz. Şu an 10.000'e yakin satiri degisiklikleriyle birlikte uyarlamakla ve aktarmakla ugrasiyorum. Bunun yuzunden aylardir bekledigim B&W'ı dogru duzgun oynamaya bile baslayamadim milletin yamasi bozuldu oynayamiyor diye, degerinizi bilin

Helal olsun ne diyelim, elleriniz gözleriniz dert görmesin yüreğinize sağlık Allah sizden razı olsun :)
    HoS yarım kalmıştı ayrıca yeni başladığım Witcher 2 ile idare ediyorum şükür beklemek sorun olmayacak bana, hem yamanın uyumlaştırılması hem B&W Türkçe yaması her türlü beklemeye hazırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ravenholm -- 1 Haziran 2016; 17:11:24 >

• busterr kullanıcısına yanıt
    Hocam şimdi şu şekilde açılıyor gibi oluyor ama açılmıyor hiçbir tepki vermiyordu Bu şekildeydi sizin bir iki sayfa önceki mesajlarınızdan birine baktım oradan oyunu ingilizceye çevirmekten söz etmişsiniz onu yaptım şuan oyun açıldı Ama ingilizce Şimdi ne yapayım hangi sürümü yükleyeyim? Bir de hocam şimdi yama kurarsam kayıt dosyalarıma birşey olur mu? Aynı şekilde oyunu Türkçe olan kısma kadar oynadıktan sonra BAW yaması gelince onu da kurduğumda kayıt dosyalarıma herhangi birşey olur mu?
  • quote:

Evet Turkce yamayi son guncellemeye uyarlamak icin calismamiz var haftasonuna yetistirmeye calisacagiz. Şu an 10.000'e yakin satiri degisiklikleriyle birlikte uyarlamakla ve aktarmakla ugrasiyorum. Bunun yuzunden aylardir bekledigim B&W'ı dogru duzgun oynamaya bile baslayamadim milletin yamasi bozuldu oynayamiyor diye, degerinizi bilin

Çok güzel bir haber . Bizler için kendinizden fedakarlık yapıyorsunuz teşekküler hepinize.
  • quote:

wlla krdsm allah razı olsn nekdar teskkur etsek azdır size emeginize saglık.

• quote:

Orijinalden alıntı: adnanoktarrr

onu bunu bırakta ne zaman başlanacak çeviriye? HOS tam bir fiyaskoydu. Başbuğlu birşey olmasın bu sefer. Çevrilsin hadi ben buralardayım

Çevirilmesini istediğini düzgünce söyleyebilirsin. Emir verir gibi ne o öyle. Yemin ediyorum insanda heves diye birşey bırakmazsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: brkylmz19990102

quote:

onu bunu bırakta ne zaman başlanacak çeviriye? HOS tam bir fiyaskoydu. Başbuğlu birşey olmasın bu sefer. Çevrilsin hadi ben buralardayım

Çevirilmesini istediğini düzgünce söyleyebilirsin. Emir verir gibi ne o öyle. Yemin ediyorum insanda heves diye birşey bırakmazsınız.

Sen yenisin galiba,bu trollü konuda bloklamayan kalmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Bane

quote:

Orijinalden alıntı: brkylmz19990102

quote:

Sen yenisin galiba,bu trollü konuda bloklamayan kalmadı.

Alıntıları Göster
    Merhaba, dört gözle Türkçe yamayı yeni güncellemeye uyumlu hale getirmenizi bekliyorum. Film gibi ilerliyordum yarım kaldı. Teşekkürler bu arada emeğiniz için, sayenizde böyle bir yapımı kendi dilimizde oynuyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: simetrik

Oyun Steamde indirime girdi acaba yılbaşında daha da düşer mi fiyatı Alsam mı acaba?

The Witcher 3 45 TL
    The Witcher 3: Wild Hunt Game + Expansion Pass 83 TL

Alıntıları Göster
    Merhaba arkadaslar.

Oyuna ilk kez başlayacağım. bütün dlc'leri (16 + HOS + Blood and Wine) kurmalı mıyım sizce? yoksa hos ve baw'i daha sonra mı kurayım ne dersiniz
  • ploff kullanıcısına yanıt
    Ne kadar kolay orjinal oyuna b.k atıyorsunuz adamlar mükemmel bir oyun yapmışlar. diğer firmalar gibi 1-2 silah ekleyip dlc diye sunmak yerine bize 30 saatlik yepyeni bir oyun sunuyorlar siz gelmiş burada yok bir güncelleme yüzünden oyunum ingilizceye döndüde korsan edinmediğim için pişmanmışsında kusura bakmada bu yaptığın yorum çok saçma. Adamların emeklerine resmen hakaret ediyorsun. çeviriyi yapan arkadaşlar uğraşıyor uyarlamak için sabret biraz...
  • Ps4 te oyunu season pass ile birlikte aldım bekliyorum yamanın resmileşmesini birazda biz oynayalım şu oyunu

• quote:

BAW oyanaymaya başladım ama türkçe olmayınca pek bişi anlaşılmıyor....insan çeviri ekibinin ve türkçe oyun oynamanın değerini dağa iyi anlıyor...emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler...

• busterr kullanıcısına yanıt
    Adamın hasısınız Allah sizden razı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arslan Yabgu

Adamın hasısınız Allah sizden razı olsun
    Dark Souls 3 çıktı diye ara vermiştim şimdi bir sürü güncelleme ve son DLC de gelmiş

En son çıkan yama (V0.16) güncel mi yoksa son DLC için bir güncelle yapılıyor mu? Yukarıda yaptıklarını söylemişler sanırım daha çıkmadı. Kesin bilgisi olan var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: OoO_21

Dark Souls 3 çıktı diye ara vermiştim şimdi bir sürü güncelleme ve son DLC de gelmiş

En son çıkan yama (V0.16) güncel mi yoksa son DLC için bir güncelle yapılıyor mu? Yukarıda yaptıklarını söylemişler sanırım daha çıkmadı. Kesin bilgisi olan var mı?

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar oyunun başındaki introda müzik gelmiyo i see you gather before me hungry terrified dediği yerde adamın sesi gelmiyo arka plan sesi geliyor sadece nasıl düzeltebilirim sırf bunun için oyunu sildim baştan yükledim oyun temiz

• quote:

Orijinalden alıntı: OoO_21

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: m_akkuş

Alıntıları Göster
    çeviren arkadaşlara tşkler de bu oyunun neresi güzel arkadaş

yürüyon gidiyon sölenen yere cinematic başlıyo sana sorular soruluyo felan okuyonda okuyon

oyunu sadece cinematikler arasında yürümekten ibaret

nerde half life 2 li yıllar nerde zamane oyunları

• capcuk C kullanıcısına yanıt
    RPG herkese hitap etmez zaten.Oyun sinematikler arası yürümekten ibaret demişsin bir de,güldürdün :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ekabirr -- 1 Haziran 2016; 23:16:55 >
  • 
Sayfa: önceki 319320321322323
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.