Şimdi Ara

The Witcher 3 (YENİ NESİL) %100 Türkçe Dil Paketi v5.00 YAYIMLANDI [w3tr.pidacs.com] (214. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
11.153
Cevap
249
Favori
814.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
464 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 212213214215216
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kubilayyy

emeğinize sağlık ne kadar teşekkür etsem azdır....anlayarak oynamanın tadı bir başka oluyor süpersinizzzzz

Alıntıları Göster
    Beyler sabah televizyon izlerken denk geldi NTV türkçe yamanın haberini yapmış

The Witcher 3 (YENİ NESİL) %100 Türkçe Dil Paketi v5.00 YAYIMLANDI [w3tr.pidacs.com]

Edit:Şunu belirtmekte fayda var haberde çeviride emeği geçenlerle ilgili iki kelam dahi edilmedi
    Yani herhangi bir kişi veya site ismi söylenmedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robert Nesta -- 30 Mart 2016; 13:42:23 >

• Robert Nesta kullanıcısına yanıt
    vayy be projeye bak haberlere bile çıkmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aerosol 34

vayy be projeye bak haberlere bile çıkmış
    Ya abi oyuna bağımlı oldum, türkçe yama yokken oyuna sadece 20 dakika katlandım sonra hemen çıktım oyundan.
    Şimdiyse oyundan çıkamıyorum , neyse şu sıralar dozajı fazla arttırdık , dersler vs var, abartmadan 2 3 saate indirgeyeyim, resmen 2 gün akşama kadar oynadım yahu :D

(Bu arada türkçe yama sitesinideki o arşiv sayfasını sildiğiniz iyi oldu, bazı indiren arkadaşların kafası karışıyordu 2 setupu birden indirip kuruyorlardı :D , ama indirme sayfasının arka plan resmi değişmiş , onu tekrar eski haline getirin çok iyi gözüküyordu bence )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neytullah1 -- 30 Mart 2016; 13:28:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Robert Nesta

Beyler sabah televizyon izlerken denk geldi NTV sizin haberinizi yapmış

The Witcher 3 (YENİ NESİL) %100 Türkçe Dil Paketi v5.00 YAYIMLANDI [w3tr.pidacs.com]

Büyük emek verildi.. vallaha süper.. keşke daha çok bu haberleri yapsalar.

• quote:

Orijinalden alıntı: TxsMelih

quote:

Orijinalden alıntı: İsaac Newton

Oyunu kutulu en ucuz nereden alabilirim arkadaşlar?
    Oyunun Türkçe dil desteği çıktığı için ben de orjinal alıp bu kaliteli oyunun tadını çıkarmak istiyorum.
    Lakin daha önce hiç Witcher serisi oynamış değilim;umarım imzamdaki sistemle sıkıntı yaşamam.
    Teşekkür ederim şimdiden.

D&R da şu anda 60 liraya satılıyor kutulu versiyonu.

Hocam bunu aldığımda DLC'ler falan da olacak mı içinde?
  • quote:

quote:

quote:

Oyunun Türkçe dil desteği çıktığı için ben de orjinal alıp bu kaliteli oyunun tadını çıkarmak istiyorum.
    Lakin daha önce hiç Witcher serisi oynamış değilim;umarım imzamdaki sistemle sıkıntı yaşamam.

60 lira olan sadece Ana oyun dostum

• quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Emeğiniz için, uğraşlarınız için, böyle güzel bir iş yaptığınız bunca insanı mutlu ettiğiniz için size çok teşekkür ederim. Başarılarınızın devamını dilerim. Allah razı olsun çok sevaba girdiniz. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: T_Ice

quote:

quote:

quote:

Teşekkür ederim ilgin için.
    Siparişi geçeyim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: T_Ice

quote:

quote:

quote:

Teşekkür ederim ilgin için.
    Siparişi geçeyim.

Alıntıları Göster
    NTV Haber yapmış hakkaten yamayı. Umarım yeterli ilgiyi görürsünüz yaptığınız iş takdire şayan.
    İndirim bekliyorum, hemen alacağım oyunu. Bu arada bir adet mi ek paketi var oyunun?
    Expansion pass sanırım doğru mu tek ek paket?

• quote:

Orijinalden alıntı: ynal

NTV Haber yapmış hakkaten yamayı. Umarım yeterli ilgiyi görürsünüz yaptığınız iş takdire şayan.
    İndirim bekliyorum, hemen alacağım oyunu. Bu arada bir adet mi ek paketi var oyunun?
    Expansion pass sanırım doğru mu tek ek paket?

expansion pass iki paketi içeriyor, ama blood and wine ileride çıkacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

quote:

Orijinalden alıntı: -EDD-

Kurulumu nasıl yapacağımız bilgisini nereden buluyoruz beyler ? İş yerindeyim az önce farkettim daha çevirinin tamamlandığını denemek istiyorum

İlk sayfada var mugiwara. :)

Alıntıları Göster
    casper CN TKI4712a dizüstü bilgisayarım var işlemci ram hepsi uygun ama acaba

Gt 840m ekran kartında bu oyunu bana oynatır mı

• Oynatir arkadasimda da aynisimi bir tik üstümu ne var adam bitirdi dlcsiyle beraber sende oynarsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: arman09

Oynatir arkadasimda da aynisimi bir tik üstümu ne var adam bitirdi dlcsiyle beraber sende oynarsin
    ı i harf sıkıntısı yaşıyorum bir arkadaş çözüm olarak dosya vermiş onu yaptım fakat işe yaramadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cancuva

ı i harf sıkıntısı yaşıyorum bir arkadaş çözüm olarak dosya vermiş onu yaptım fakat işe yaramadı

oyun v1.12 mi?

• tzakhi T kullanıcısına yanıt
    v1.02 birde oyuna şuan girdim grafikleri ultraya aldım ama sanki grafikler low ayarda gibi yani böyle olması mümkün degil neden olabilir bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr Reese

Hocam kolay gelsin öncelikle. Forumda witcher serisine asına olup yabancı dil seviyesi yüksek arkadaslar var. Rica etseniz sizleri kırmaz diye ümit ediyorum.

Bir de imla kurallarına dikkat etmek gerek. Bir arkadasta kontrol gorevini üstlenebilir.

Tekrardan teşekkürler hocam, gercekten büyük is.
    BENİM OYUN 1.02.- 1.10 VE 1.12 Yİ İNDİRDİM AMA KURAMADIM YARDIMCI OLURMUSUNUZ KAFAYI YİCEM SONUNDA :/
  • ZKN25 Z kullanıcısına yanıt
    hocam bende şuan ikisini indiriyorumda ne gibi bir sorun çıktı benim 02'de yaşadıgım tek sorun şuan ı i sorunu ona göre vazgeçebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cancuva

hocam bende şuan ikisini indiriyorumda ne gibi bir sorun çıktı benim 02'de yaşadıgım tek sorun şuan ı i sorunu ona göre vazgeçebilirim
    hocam ellerinize,yüreğinize,emeğinize sağlık çok teşekkürler çok makbul oldu.
  • hocam kutulu almaya neden tesvik ediyosun anlamadim. steam den alinca da tr satislarina yansiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Wampiretor

hocam ellerinize,yüreğinize,emeğinize sağlık çok teşekkürler çok makbul oldu.

Alıntıları Göster
    Türkçe yamanın ntv'de Tekno hayat adlı programda tanıtılması.

NTVyoutube
    Tekno Hayat 30 Mart 2016
    https://www.youtube.com/watch?v=P5dx-cCUWXs
    5.28 dk

• 
Sayfa: önceki 212213214215216
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.