Şimdi Ara

The Witcher 3 (YENİ NESİL) %100 Türkçe Dil Paketi v5.00 YAYIMLANDI [w3tr.pidacs.com] (197. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.153
Cevap
249
Favori
816.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
464 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 195196197198199
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TxsMelih

quote:

Orijinalden alıntı: tzakhi

Vay arkadaş konuyu trolleyenleden, baltalayanlardan, laf atanlardan eser kalmamış

Onlar oyunlarını oynuyorlar şu anda.

Alıntıları Göster
    o trolleyenler şuan ağzından salyalar aka aka oyunu oynuyolar şuan bi kaç güne şöyle böyle yanlışlar var gibisinden gelirler yine

• quote:

Orijinalden alıntı: checkeacht

o trolleyenler şuan ağzından salyalar aka aka oyunu oynuyolar şuan bi kaç güne şöyle böyle yanlışlar var gibisinden gelirler yine

direk çamur atmayıp yanlışları söyleseler iyi aslında. bu sayede hataları düzeltiriz. bir işe yararlar bari gereksizler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tzakhi

quote:

Orijinalden alıntı: checkeacht

direk çamur atmayıp yanlışları söyleseler iyi aslında. bu sayede hataları düzeltiriz. bir işe yararlar bari gereksizler.

Alıntıları Göster
    link açılmıyor 404 not found hatası veriyor indiremiyorum şuan heyecandan ölüyorum yardım pls:D

• quote:

Orijinalden alıntı: redown1787

link açılmıyor 404 not found hatası veriyor indiremiyorum şuan heyecandan ölüyorum yardım pls:D

Alıntıları Göster
    Sitenin sorunuyla ilgileniliniyor şu an panik yok :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaenerysStormborn

Sitenin sorunuyla ilgileniliniyor şu an panik yok :)

Alıntıları Göster
    Ben hala kuramadım.Acaba sorun extended edition aldığımdan mı?Yamayı kurduktan sonra oyun 4gb indirme yapıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Bane -- 28 Mart 2016; 1:19:35 >
  • Ah be bileydim öyle olacağını :(:(:(

Söyle yapsak faydası olur mu sizce. 1.10 versiyonuna düşüreyim oyunu. Ardından 1.12 ye çıkarayım? Gog sürümünde eski versiyon yükleme var çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gwynbleidd. -- 28 Mart 2016; 1:23:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: T_Ice

quote:

Orijinalden alıntı: CadenArcher

quote:

Orijinalden alıntı: Gwynbleidd.

Oyunda ne çok grafik hatası oluşmuş yahu... Yama çıkacak diye oynamamıştım çok uzun süre. Sonra yamadan şüphelenmiştim ama değilmiş. Oyun ile alakalı. Sizde de varmı

V1.03'lerden filan v1.12'ye direk gecenlerde grafik hataları olabiliyormuş.

o yüzden diyorum hep, 1.10 u kesin kurun 10 gb o en sağlamı o onun üzerine inşa edin

Güncellerken 1.03'den direk 1.12'ye güncellemez mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: mic

quote:

quote:

quote:

Oyunda ne çok grafik hatası oluşmuş yahu... Yama çıkacak diye oynamamıştım çok uzun süre. Sonra yamadan şüphelenmiştim ama değilmiş. Oyun ile alakalı. Sizde de varmı

o yüzden diyorum hep, 1.10 u kesin kurun 10 gb o en sağlamı o onun üzerine inşa edin

eğer steam gog'dan bahsediyorsak zaten otomatik bütün güncellemeleri yükler
    ama korsandan bahsediyorsak, önce 1.10 sonra sırasıyla 1.11 ve 1.12 kurulması gerekli
    güncelleme sorununu yaşayanların cogunlugu korsan ama tabi orjinallerde de yaşayanlar oldu. o yüzden cok da net konusmayayım

• Steam'den bahsediyordum. Önce 1.10 sonra 1.12 kurmalıyız diye anladım. Otomatik güncelleyince bir sorun yok o zaman.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaenerysStormborn

quote:

Orijinalden alıntı: mic

quote:

quote:

quote:

eğer steam gog'dan bahsediyorsak zaten otomatik bütün güncellemeleri yükler
    ama korsandan bahsediyorsak, önce 1.10 sonra sırasıyla 1.11 ve 1.12 kurulması gerekli
    güncelleme sorununu yaşayanların cogunlugu korsan ama tabi orjinallerde de yaşayanlar oldu. o yüzden cok da net konusmayayım

Alıntıları Göster
    İndirme linklerini ana mesaja ekledim. Sitede geçici bir hata oluştu. Üzerinde uğraşıyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: TxsMelih

İndirme linklerini ana mesaja ekledim. Sitede geçici bir hata oluştu. Üzerinde uğraşıyoruz.

Alıntıları Göster
    ne çok yan görev varmış... daha adam akıllı ana görev yapmadım... o kadar çok yan görev var ki bazen okumaktan sıkılıyo insan ama hepsini okuyorum... valla bravo ne diyim biz oynarken bazen sıkıyoruz o kadar metni okumaktan adamlar ne var ne yok çevirmiş...

bu arada bazen ilanlarda ufak notlarda ve kitaplarda baya komik yazılar var... baya güldüm yani:D

spolier olmasın bir tane X Görevde yerde bulduğum yırtık notta adam kadına veryansın ediyodu.. seni beklemekten elim nasır tuttu diye.. (ANLAYAN ANLADI )

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr Reese

Hocam kolay gelsin öncelikle. Forumda witcher serisine asına olup yabancı dil seviyesi yüksek arkadaslar var. Rica etseniz sizleri kırmaz diye ümit ediyorum.

Bir de imla kurallarına dikkat etmek gerek. Bir arkadasta kontrol gorevini üstlenebilir.

Tekrardan teşekkürler hocam, gercekten büyük is.
    Zaten bu oyuna çok sıcak bakıyordum,birde Türkçe yama ile tadından yenmez ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: happycnck

Zaten bu oyuna çok sıcak bakıyordum,birde Türkçe yama ile tadından yenmez ...

Alıntıları Göster
    Yamayı kurmadan önce oyuna sağlam giriş yapabiliyordum yani eksik dosya sorunum yok.Yamayı kurarken cmd ekranında hiçbirşeye dokanmadım çıkan uyarıya bile.Ama kurulum bittiği anda oyun eksik dosya görüp güncelleme yapmaya başlıyor 4gb Sanırım sorunun tek örneği benim inat etti olmamak için ingilizce bitirip geçecem en son.

• Witcher 3 türkçe oldu be. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Öyle mutlu oldum ki bunun borcunu size asla ödeyemeyiz.

• -Bane kullanıcısına yanıt
    Sanırım oyun oyuna girmeden önce dosyaları denetleyip değişmiş Türkçe dosyalarını görünce onları orjinaliyle değiştiriyor. Hangi platformu kullanıyorsunuz bilmiyorum ama otomatik güncellemeyi kapatırsanız düzelir sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi busterr -- 28 Mart 2016; 1:54:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: busterr

Sanırım oyun oyuna girmeden önce dosyaları denetleyip değişmiş Türkçe dosyalarını görünce onları orjinaliyle değiştiriyor. Hangi platformu kullanıyorsunuz bilmiyorum ama otomatik güncellemeyi kapatırsanız düzelir sanırım.

Steam versiyon hocam.Arkadaş da aynı benim gibi kurdu hiç ayar değişmeden onda oldu şansa olan bişe sanırm
    Steam iseniz oyuna sağ tıklayıp özellikler/güncelleştirmeler kısmında "Otomatik Güncellemeler" kısmında ne seçili? "Sadece çalıştırdığımda güncelle" seçiliyse dediğim oluyordur. Bende "oyunu hep güncel tut" yazısı seçili ve böyle bir sorun olmuyor.
  • busterr kullanıcısına yanıt
    Bende de ''oyunu hep güncel tut'' seçili duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gravewalker

quote:

Orijinalden alıntı: Galactus23

quote:

Orijinalden alıntı: ajapai

arkadaşlar bu sistemle witcher 3 oynayabilirmiyim

GeForce 840m 2gb ekran kartı
    i7-4712MQ CPU @ 2.30GHz turbo 3.3 ghz
    12 gb dd3 ram

CASPER CN TKI-4712A NOTEBOOK

Bendede 840m vardı.Orta yada düşük ayarlarda sıkıntısız oynarsın.

Siz oyunu oynadınız mı acaba ?

840M
    i7 5500u
    8gb ddr3 1600mhz ram
    win10

bilgisayarımın özellikleri bu şekilde ve verdiği fps 1024x768 lowest/off 20-30 arası , white orchard akıcı hissi veriyor birazcık ancak 2.harita berbat durumda.

edit : oyunun sürümü 1.12.1

Aynı donanım ama Windows 8.1 ile oynadım.Düşük yada orta mıydı onu hatırlamıyorum ama gayet akıcı oynuyordum. Oyun ilk çıktığı zamanlardaydı.

Sebebini bilemiyorum hocam. Ama şunu deneyebilirsiniz: Oyunun tüm dosyaları güncel ve eksiksizken Steam'i çevrimdışı moda alıp Türkçe yamayı öyle kurun. O zaman otomatik güncelleme yapmaz. Veya Steam ayarların otomatik güncelleme aralığını sınırlayın, gece 4-5 gibi ayakta olmayacağınız saate falan yapın. Alternatif olarak bunlar geliyor aklıma şu an. Bu kadar kişi sorunsuz kurdu çünkü anlamadım neden oluyor.
  • 
Sayfa: önceki 195196197198199
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.