Şimdi Ara

The Witcher 3 (YENİ NESİL) %100 Türkçe Dil Paketi v5.00 YAYIMLANDI [w3tr.pidacs.com] (113. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
11.153
Cevap
249
Favori
816.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
464 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Faithful Blood Day

dostum yüz yılın en güzel işini yapıyorsun.gerçekten tebrik ediyorum

yüzyılın işi skyrimdir bilginize
  • quote:

Orijinalden alıntı: caneycaney

quote:

Yüzyilin İşi Skyrim Ona Süphe yok, Lakin Witcher 3 (witcher serisi ) Dünya capinda 5 yildizli oyunlardan 1 tanesidir. Buda Yüzyilin oyunu olarak tarihe gececek.
  • Iyi günler.Son derece emek ve zaman isteyen bir iş olduğu açık başlama cesaretiniz bile hayranlık uyandırıcı. Konuyu keşke bu kadar geç farketmeseydim. İleri düzey ingilizcem ve bolca boş vaktim var eğer küçük bir şey bile olsa projede ismimin yer almasına gerek olmadan işinizi hafifletmek isterim.Eğer ihtiyacınız varsa tabi ki. Maksat sizi biraz rahatlatmak.Kolay gelsin

Edit: yanıt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi innovativengineer -- 17 Ocak 2016; 12:12:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bağış butonu koyuverin şuraya biyere.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her ne kadar bu oyunla ilgilenmesem de, burada bir emek harcandığını görüyorum. Özellikle türkçe'ye çeviri yapmak oldukça zor bir iş, emeğinize sağlık, umarım ki bu harcadığınız emeklerinizin karşılığını alırsınız ve bu yaptığınız işler bir çok kişiye ilham olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amen.Ra -- 17 Ocak 2016; 12:25:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amen.Ra

Her ne kadar bu oyunla ilgilenmesem de, burada bir emek harcandığını görüyorum. Özellikle türkçe'ye çeviri yapmak oldukça zor bir iş, emeğinize sağlık, umarım ki bu harcadığınız emeklerinizin karşılığını alırsınız ve bu yaptığınız işler bir çok kişiye ilham olur.
    Cidden bağış butonu koyun 500 kişi 3 5 lira atsa en azından günlük içtiğiniz kahve parasını, yemek parasını karşılamış oluruz bi nebze destek olmuş oluruz
  • quote:

quote:

evet anlıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: tzakhi

imla hataları fazla. çeviri bitince her şeyi tek tek gözden geçireceğiz.
    Böyle bi çeviriyi yapmak gerçekten zor iştir, elinize sağlık, çalışmalarınızda başarılar dilerim.
    Sormak istediğim bir soru olacak. Ben oyuna GoG üzerinden, orjinal sürümüne sahibim. Yamayi kendi sürümüme kurabilecekmiyim ?
  • .Colibri. kullanıcısına yanıt
    Buton koyulsa inan 10 kişi bağış'da bulunmaz...bir sürü kişi yamayı indirir ve varsa hatalarından dem vurur..daha çıkmadan bile laf edenler var..

• quote:

Orijinalden alıntı: Raistlin2212

Böyle bi çeviriyi yapmak gerçekten zor iştir, elinize sağlık, çalışmalarınızda başarılar dilerim.
    Sormak istediğim bir soru olacak. Ben oyuna GoG üzerinden, orjinal sürümüne sahibim. Yamayi kendi sürümüme kurabilecekmiyim ?

Alıntıları Göster
    Bağış butonu koyulmasından yanayım. Destek olmak isterim.
  • leydi99 kullanıcısına yanıt
    99
    99
    99
  • quote:

99
    99
    99
    Allah razı olsun, Witcher 3 orjinal almanın vakti geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Va Fail

Allah razı olsun, Witcher 3 orjinal almanın vakti geldi

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar kutulu orjinal alsak hangi platformada aktifleştiricez bunu arkasında steam key olucak mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: celalberk12365

Arkadaşlar kutulu orjinal alsak hangi platformada aktifleştiricez bunu arkasında steam key olucak mı?

Gog key olacak.

• celalberk12365 C kullanıcısına yanıt
    kutulu sürümde steam key olmaz gog üzerinden aktifleştiriyorsun

• Va Fail kullanıcısına yanıt
    kesinlikle orj. alınmalı zaten böyle bir oyun orj. alınmaz ise hangi oyun alınacak ki

bf ve yılbaşı indirimleri zamanında steam'de 40-45 tl'den satılıyordu dayanamadım aldım iyikide almışım güncellemeler ücretsiz dlc'ler falan rahatlıkla steam üzerinden indirebiliyorsunuz ancak şu anki fiyatı 80-89 tl civarı kutulu sürüm almaya bakın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aerosol 34

kutulu sürümde steam key olmaz gog üzerinden aktifleştiriyorsun

teşekkürler arkadaşlar siz ne önerirsiniz steam mi yoksa kutulu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: IllidanStormrage

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    %96 Ne hocam ağzım açık kaldı şubatın sonuna doğru yeni bilgisayar alırken büyük ihtimalle witcher 3 yüksek grafikli ayarlarda türkçe yamaylada oynuyabilecem hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum :D :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: 16Kırmızı

Arkadaslar turkce çevirme yapılınca konsolda da oyuna eklenebilecek mi?
    Yanılmıyorsam ps3 de boyle birsey soz konusu degildi , yeni nesil konsollar buna imkan veriyor mu?
    off çıkacaksa çıksın yav %96 olmuş doğruysa eğer çok mutlu ve sabırsızım şu an.ayrıca arayüz kalmış arayüz dediğin hemen yapılamaz mı ki diyalogları bitirsen zaten %90 bitmiş oluyor
  • Allah yardımcınız olsun arkadaşlar çok hayırlı bir işe girişiyorsunuz 👍

• 
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.