Şimdi Ara

The Witcher 3 (YENİ NESİL) %100 Türkçe Dil Paketi v5.00 YAYIMLANDI [w3tr.pidacs.com] (104. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
11.153
Cevap
249
Favori
816.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
464 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: busterr

quote:

Orijinalden alıntı: 9887

2016 nın ilk çeyreğinde Blood and Wine ek paketi çıkacakmış. Ana oyundan bile daha iyi olduğunu söylemiş yapımcılar. o paketi de çevirmek gibi bir imkanınız var mı?

Kardeş, çeviririz, sıkıntı yapma

Allah var gam yok. Siz varsınız sıkıntı yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: baddogan35

quote:

Orijinalden alıntı: Gwynbleidd.

Ne güzel Bu seviyelerde fark ettin :)

Değil mi ama bizim gibi %12'de gördüm konuyu geçmiyordu zaman

Kardeş biz çeviri grubu oluşurken burdaydık o kavgaları hatırladım şimdi

Hala net hatırlıyorum çok kısa sürede çevirdiler fazla beklemedik yani

• quote:

Orijinalden alıntı: ~Lithium

quote:

Orijinalden alıntı: baddogan35

quote:

Orijinalden alıntı: Gwynbleidd.

Ne güzel Bu seviyelerde fark ettin :)

Değil mi ama bizim gibi %12'de gördüm konuyu geçmiyordu zaman

Kardeş biz çeviri grubu oluşurken burdaydık o kavgaları hatırladım şimdi

Hala net hatırlıyorum çok kısa sürede çevirdiler fazla beklemedik yani

Aynen o tartışmalar bir an dedim tamam bu yama olmayacak yüreğimiz ağzımıza geldi neyseki orta yolu buldular kendilerine dost kazandılar belki iyi birer arkadaş oldular kazançlı çıkanda bizler olduk. Kötü adam gülüşü(ELMADAN BİR ISIRIK ALINIR ve)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DGNzr -- 14 Ocak 2016; 18:58:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr Reese

Hocam kolay gelsin öncelikle. Forumda witcher serisine asına olup yabancı dil seviyesi yüksek arkadaslar var. Rica etseniz sizleri kırmaz diye ümit ediyorum.

Bir de imla kurallarına dikkat etmek gerek. Bir arkadasta kontrol gorevini üstlenebilir.

Tekrardan teşekkürler hocam, gercekten büyük is.
    Emeğinize sağlık arkadaşlar, heyecanla bekliyoruz! Bence acele etmeyin iş düzgün olsun tam olsun. Bu kadar bekledik daha da bekleriz..
  • Bu ceviriden yararlanmak icin oyunu steam dan mi almis olmamiz gerekiyo yoksa Gog tan alinan oyunlar da yamadan faydalanabilecekmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ceviriden yararlanmak icin oyunu steam dan mi almis olmamiz gerekiyo yoksa Gog tan alinan oyunlar da yamadan faydalanabilecekmi?

• quote:

Orijinalden alıntı: kkaaaann

Bu ceviriden yararlanmak icin oyunu steam dan mi almis olmamiz gerekiyo yoksa Gog tan alinan oyunlar da yamadan faydalanabilecekmi?

Her sürümde çalışacak yama. Setup halinde yollayacaklarmış yamayı yani steam workshop halinde değil merak etme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Relinquished06

quote:

Orijinalden alıntı: kkaaaann

Bu ceviriden yararlanmak icin oyunu steam dan mi almis olmamiz gerekiyo yoksa Gog tan alinan oyunlar da yamadan faydalanabilecekmi?

Her sürümde çalışacak yama. Setup halinde yollayacaklarmış yamayı yani steam workshop halinde değil merak etme.

Alıntıları Göster
    A-D-A-M-S-I-N-I-Z.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WingsOfDeath

A-D-A-M-S-I-N-I-Z.

Alıntıları Göster
    Oyunu %30'luk bir kısmını oynadım. Upper seviye ingilizcem var fakat oyundaki diyaloglarda sık sık bilmediğim kelimeler çıkıyor ki bunlar cümleyi anlamamda sıkıntı oluyor. Oyun Türkçe olsa da hala oynarken bazı cümleleri anlamamaktan korkmuyor değilim .
  • Uzun zamandar bakmamıştım, bsc deki bir haberde denk geldim yüzdeye. maşallah diyorum, kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stophart -- 15 Ocak 2016; 10:47:20 >
  • stophart kullanıcısına yanıt
    witcher 3 hakkında türkçe yama haberi yerine cosplay haberleri yapmaya devam ettikleri sürece daha haberi olmayan çok insan olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: T_Ice

witcher 3 hakkında türkçe yama haberi yerine cosplay haberleri yapmaya devam ettikleri sürece daha haberi olmayan çok insan olacak

Yok Yağız öyle deme. İngilizcesi ve kalitesi çooook üst düzey olan resmi çeviri gruplarının çevirmeye cesaret bile edemediği oyunu çevirmek yerine iki satır metin içermeyen ve popüler olmayan oyunların "Resmi" çevirilerini yapmamız gerek ki haber olsun. Ben hak veriyorum onlara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TxsMelih -- 15 Ocak 2016; 16:08:05 >
  • kkaaaann K kullanıcısına yanıt
    Yama Steam, Gog ve illegal tüm sürümlerde test edilmiş olacak. Merak etmeyin.
  • TxsMelih kullanıcısına yanıt
    Bir saniye haberi çıkmadı mı hala, evet çıkmamış. Ne güzel illaki bitince mi yapılacak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sercan Ç.

Yama Steam, Gog ve illegal tüm sürümlerde test edilmiş olacak. Merak etmeyin.
    Bu sizin Türkçe yama projenizi ben bir konferansında Mesut Çevik'e sormuştum yaklaşık 4 ay önce, yamanın haber olabilmesi için yani BSC veya DH ana sayfasında görülebilmesi için yamanın baya bir ilerlemiş yani ciddi bir oluşum olması gerektiğini söylemişti , bazıları çıkıp trolleyebilir demek istedi. Bizlere de bu işleri yapanlar bir şeyler yazmıyor bizimde haberimiz olmuyor v.s dedi, birde 1 yıl felan dendi başta yama için o yüzden ısınmamış olabilirler.

En azından sormuştum haber olsun diye. :D
    Videosu da olacaktı sitede Gebze üniversitesi diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet4428 -- 15 Ocak 2016; 17:42:49 >
  • Wight Lord kullanıcısına yanıt
    bitince bile yaparlar mı, emin değilim. kaliteyi kontrol edelim de öyle haber yapalım, diyeceklerinden eminim. o tür bir durumda da "hayır" deriz netçe. kimsenin dalkavukluğuna ihtiyacımız yok, sesimizin ulaştığı yere kadar artık, dürüst kaynaklar elbet çabamızı desteklediler, desteklemeye devam diyorlar sıkıntı yok
  • 4 ay önce yama %0 daydı ve aptal saptal tavırlarım yüzünden ortalık sanki troll dolmuş gibi gözükmüştü, melih in keyfi kaçmıştı vs. tatsız günler geride kaldı, %0 dan %86 ya getirdik artık güvenebilirler, ama karşılıksız olacaksa :)
  • Sizler gerekli yerlere yamayı bildirdiniz mi peki, bildirdi iseniz ne gibi cevaplar aldınız ?
  • Bu Cumartesi yüzde kaç olacak acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sercan Ç. -- 15 Ocak 2016; 18:07:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zumber4428

Sizler gerekli yerlere yamayı bildirdiniz mi peki, bildirdi iseniz ne gibi cevaplar aldınız ?

Gerekli yerler zaten çoktan yaptı duyuruyu. Tayfun Kumaş bizim söylememize gerek kalmadan daha çeviriyi başlatır başlatmaz sağolsun Shifdelete.net de paylaştı. Merlinin Kazanı da desteklerini esirgemediler. Yani bizim kimseye ricada bulunmamıza gerek yok. :)
  • 
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.