Şimdi Ara

The Witcher 2: Assassins Of The Kings Enhanced Edition Resmi Türkçe Yama Çalışması (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
267
Cevap
3
Favori
32.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: venomtrk

Bizler de çevirileri yapmamıza rağmen ne zaman çıkacağını bilmiyoruz. Beklemedeyiz.

yanlis hatirlamiyorsam suanda yapilan ceviri direk olarak oyunun firmasina gonderildi.
    peki bunlar turk oyunculara yonelik negatif bisey yapipta ellerinde var olan yamayi patent tarzi bisey yaptirip parayla satmaya kalkarlarsa eger?
    oyun ceviri olarak hak iddaa edemezsek boyle bisey konusuldumu acaba firma ile? boylebir gelismis hayal gucu ornegi olabilme ihtimali varmidir? yoksa benmi cok fazla abarttim

ne kadar resmi olsada oynayacak olan kisiler sadece 70milyon icindeki witcher severler.
    neden oyun firmasina iletiliyor acaba? direk cikmiyor merak ettim dogrusu

• quote:

Orijinalden alıntı: AsosyalBilgisayar

quote:

Bizler de çevirileri yapmamıza rağmen ne zaman çıkacağını bilmiyoruz. Beklemedeyiz.

yanlis hatirlamiyorsam suanda yapilan ceviri direk olarak oyunun firmasina gonderildi.
    peki bunlar turk oyunculara yonelik negatif bisey yapipta ellerinde var olan yamayi patent tarzi bisey yaptirip parayla satmaya kalkarlarsa eger?
    oyun ceviri olarak hak iddaa edemezsek boyle bisey konusuldumu acaba firma ile? boylebir gelismis hayal gucu ornegi olabilme ihtimali varmidir? yoksa benmi cok fazla abarttim

ne kadar resmi olsada oynayacak olan kisiler sadece 70milyon icindeki witcher severler.
    neden oyun firmasina iletiliyor acaba? direk cikmiyor merak ettim dogrusu

Alıntıları Göster
    O konularda sorun yok. İçiniz rahat olsun.

Yeni çıkacak sürümde hem yeni görevler de olacak. Bunların da çevirileri yapıldı.

• quote:

O konularda sorun yok. İçiniz rahat olsun.

Yeni çıkacak sürümde hem yeni görevler de olacak. Bunların da çevirileri yapıldı.

Alıntıları Göster
    teşekkürler oyun çeviri
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drezar

teşekkürler oyun çeviri

Alıntıları Göster
    Oyunun orjinal olması mı gerek ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: vigNerd

sanirim gerek yok cunku nerede ise tum rpg sevenler beklemede herkesin orjinal almaya gucu yetmez heleki turkiye sartlarinda.

sanirim patchler tuttuktan sonra skinti cikmaz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: vigNerd

sanirim gerek yok cunku nerede ise tum rpg sevenler beklemede herkesin orjinal almaya gucu yetmez heleki turkiye sartlarinda.

sanirim patchler tuttuktan sonra skinti cikmaz

Alıntıları Göster
    paraya kıyıp orjinal almakta fayda var.ilerde türkçe oyunların sayısının artması adına çok büyük bir adım.özellikle resmi olarak eklenmesi

cidden büyük başarı.bunlar yetmezse en azından verilen emek için alınır bu oyun

• quote:

Orijinalden alıntı: CuCuK

paraya kıyıp orjinal almakta fayda var.ilerde türkçe oyunların sayısının artması adına çok büyük bir adım.özellikle resmi olarak eklenmesi

cidden büyük başarı.bunlar yetmezse en azından verilen emek için alınır bu oyun

Alıntıları Göster
    Emeğinize sağlık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DMUKKS

Emeğinize sağlık.

Alıntıları Göster
    subat ayi icinde cikabilirmis firmanin yeni guncellemesi bekleniyormus

keske direk diger yamalar gibi hemen ciksaydi be cok sabirsizlaniyorum
  • quote:

subat ayi icinde cikabilirmis firmanin yeni guncellemesi bekleniyormus

keske direk diger yamalar gibi hemen ciksaydi be cok sabirsizlaniyorum

Alıntıları Göster
    valla helal olsun...ne desek az... oyunu orjinal alacam kesinlikle

Teşekkürler oyun çeviri
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarıKırmızı

valla helal olsun...ne desek az... oyunu orjinal alacam kesinlikle

Teşekkürler oyun çeviri

Alıntıları Göster
    2.1 sürümü çıkmış ondan vardır diye düşünüyordum Türkçe Yama ama şimdilik ses yok.Beklemedeyiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OneTreeHill

2.1 sürümü çıkmış ondan vardır diye düşünüyordum Türkçe Yama ama şimdilik ses yok.Beklemedeyiz.

Alıntıları Göster
    emeğinize sağlık, oyunu tekrar oynamak için bir neden. çıksın deneyelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: S.T.A.L.K.E.R.

emeğinize sağlık, oyunu tekrar oynamak için bir neden. çıksın deneyelim.

Alıntıları Göster
    bitirdiğim oyunları oynamaktan nefret ediyorum ama söz konusu "türkçe witcher" olunca; tekrar oynamya değer, hiç bişi olmasa bile yapan arkadaşların (harbi acar emekleri var bi ara ben de denemiştim) emeğine saygıdan değer, (gerçi oyunçeviri de bi ton oyun var, bakmıyoruz bile ama en azından sevdiğimiz oyunları keyifle oynayak tekrar mekrar)

sağolun varolun hepiniz hocam

..

• quote:

Orijinalden alıntı: GEr0nim0

bitirdiğim oyunları oynamaktan nefret ediyorum ama söz konusu "türkçe witcher" olunca; tekrar oynamya değer, hiç bişi olmasa bile yapan arkadaşların (harbi acar emekleri var bi ara ben de denemiştim) emeğine saygıdan değer, (gerçi oyunçeviri de bi ton oyun var, bakmıyoruz bile ama en azından sevdiğimiz oyunları keyifle oynayak tekrar mekrar)

..

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bu oyunun bonus content içeriğinde ne var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GEr0nim0

..

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar orjinal nerden alınabilir ucuza araştıralımda farklı farklı pahalı fıyat almayalım. Steamde 40dolar ama oyun Tr den alınmıs gorunecek, bazı sıtelerde steam key satıyor onlarda yabancı ulkelerden gelme sanırım. Sizin önerileriniz nedir acaba.

• quote:

Orijinalden alıntı: maliaslaner

Arkadaşlar orjinal nerden alınabilir ucuza araştıralımda farklı farklı pahalı fıyat almayalım. Steamde 40dolar ama oyun Tr den alınmıs gorunecek, bazı sıtelerde steam key satıyor onlarda yabancı ulkelerden gelme sanırım. Sizin önerileriniz nedir acaba.

Alıntıları Göster
    Steam e mesaj yagmuruna tutsak tekrar yılbası ındırımındekı gıbı 20 dolara cekermı? Belki fıyat daha da duser dıye almamıstım o zaman

• quote:

Steam e mesaj yagmuruna tutsak tekrar yılbası ındırımındekı gıbı 20 dolara cekermı? Belki fıyat daha da duser dıye almamıstım o zaman

Alıntıları Göster
    Elinize saglık..Güzel iş cıkardınız....

Oyunu gog tan satın alırım. Yamalı surum yayınlanmasını bekleyelım once..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Steam ile aynı fiyat ama steam en azından ülkemizden indirilme sayısını arttırıyor bence.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Steam ile aynı fiyat ama steam en azından ülkemizden indirilme sayısını arttırıyor bence.

gog daha iyi. drm yok, net gidince oynayamam derdi yok pırıl pırıl orjinal kopya veriyor, tam da oyun endüstrisinin olması gerektiği gibi..
  • Yama için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bolu Beyi

Yama için teşekkürler.
    sanirim yama steam uzerinden yayilacak paralimi olacak acaba?

yoksa oyunceviri direk sitedemi yayimlayacak?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.