Şimdi Ara

The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition (2011) [ANA KONU] (99. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.278
Cevap
21
Favori
342.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: JCB

quote:

Orijinalden alıntı: disorderpunk

quote:

Orijinalden alıntı: wWenTj

Fazla item taşımak için ne yapmamız gerekiyor.?

www.gog.com
    Full List of Mods, page 1 - Forum - GOG.com
    http://www.gog.com/en/forum/the_witcher_2/full_list_of_mods/page1

Inventory modlarından istediğinizi kullanın.

AC2 ye gönderme çok güzel olmuş :p akşam o kısımda koptum.

OHA, çok sağol harbiden ya, süper şeyler varmış, nasıl kaçırdım

Dlcdeki bugları düzenleyen fixlerde varmış link için teşekkürler:)
  • quote:

Nokta ziyanı.

Al o zaman ????????????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeniada -- 27 Mayıs 2011; 13:20:44 >
  • oyunları daha uzun tutabılırler aslında neden tutulmasın fakat buna harcayacakları zamanı serinin bir sonrakı adımı için kullanıyorlar galiba..nasıl olsa 15 saatte sürse 30 saatte sürse oyundan gelen para değişmiyor..oyun bir de kötü veya mantıksız olursa uzun olmasının da bır anlamı kalmadıgından bellı bir seviyede tutuyorlar herşeyi..

oyun süresi kişiden kişiye değişmekle beraber firmanında belırttıgı ortalama olarak bir saat vardır elbet..ama bu oyunun ve diğer tüm oyunların biraz daha uzun soluklu olmasını isterdim acıkcası..herşey iyi güzel fakat oyun süresi kısa ise pek tat vermiyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: atiktuk

oyunları daha uzun tutabılırler aslında neden tutulmasın fakat buna harcayacakları zamanı serinin bir sonrakı adımı için kullanıyorlar galiba..nasıl olsa 15 saatte sürse 30 saatte sürse oyundan gelen para değişmiyor..oyun bir de kötü veya mantıksız olursa uzun olmasının da bır anlamı kalmadıgından bellı bir seviyede tutuyorlar herşeyi..

oyun süresi kişiden kişiye değişmekle beraber firmanında belırttıgı ortalama olarak bir saat vardır elbet..ama bu oyunun ve diğer tüm oyunların biraz daha uzun soluklu olmasını isterdim acıkcası..herşey iyi güzel fakat oyun süresi kısa ise pek tat vermiyor..

Bence haklısın ama dediğimiz gibi bu 10-15 saatlik oyunlar için geçerlidir.Kapitalist sistem öyle sömürücüki malsef günümüzde yapılan birçok oyun ortalama 5-8 saat arası oluyor.Tek kelime ile sömürüdür bunun adı.....Ah o COD serisi yokmu...Tüm oyun sektörünün canına ot tıkıyor o oyun.Neyse burası yeri değil galiba...Ben çekiliyorum.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeniada -- 27 Mayıs 2011; 13:19:46 >
  • JCB'nin sözüne tamamen katılıyorum en azından meşgul olmamızı sağlayacak yan görevler fazla olsaydı... ilk oyundaki süre ile bu oyundaki süreye bakıyorum arasında dağlar kadar fark var sizin için ne farkediyor bilemiyorum ama bu konuda bir hayalkırıklığı yaşadığımı söyleyebilirim...
    tekrar tekrar oynama bahanesine hiç değinmiyorum bile..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heliosaga -- 26 Mayıs 2011; 13:27:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: can_38

quote:

Nokta ziyanı.

Al o zaman ????????????

Valla o, eforu neye harcadıklarına göre değişir, E3'te bir şey duyuracaklar ama ne, az kaldı görürüz yakında güzel bir planları vardır belki
  • @can_38

Witcher 2'den başka RPG oynamadınmı son zamanda JCB nin dediği gibi oyunlar hep o kadar sürüyor.O 4-5 saatlik single birazda mp falan dediğin oyunlar ile RPG'nin alakası yok CoD ile Witcher 2 oynanış sürelerini bir tutuyorsun yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi archVillain -- 26 Mayıs 2011; 13:33:43 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: atiktuk

oyunları daha uzun tutabılırler aslında neden tutulmasın fakat buna harcayacakları zamanı serinin bir sonrakı adımı için kullanıyorlar galiba..nasıl olsa 15 saatte sürse 30 saatte sürse oyundan gelen para değişmiyor..oyun bir de kötü veya mantıksız olursa uzun olmasının da bır anlamı kalmadıgından bellı bir seviyede tutuyorlar herşeyi..

Bence haklısın ama dediğimiz gibi bu 10-15 saatlik oyunlar için geçerlidir.Kapitalist sistem öyle sömürücüki malsef günümüzde yapılan birçok oyun ortalama 5-8 saat arası oluyor.Tek kelime ile sömürüdür bunun adı.....Ah o COD serisi yokmu...Tüm oyun sektörünün canına ot tıkıyor o oyun.Neyse burası yeri değil galiba...Ben çekiliyorum.....

evet olay dönüp dolaşıp maliyete,ticarete paraya kalıyor maalesef..görünen o..dediğin gibi çoğu oyun 5-8 saat arası sürüyor..bu çok kötü..100tl ver oyun al sabah otur öğlen bitsin!!olacak iş değil yani..neyse bende fazla girmeyeyim konuya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saşha

@can_38

Witcher 2'den başka RPG oynamadınmı son zamanda JCB nin dediği gibi oyunlar hep o kadar sürüyor.O 4-5 saatlik single birazda mp falan dediğin oyunlar ile RPG'nin alakası yok CoD ile Witcher 2 oynanış sürelerini bir tutuyorsun yani.

Hocam mevzu Rpg den çıktı.Genel olarak oyun sektörü hakkında idi yorumum.Yalnız bu durum Rpg leride etkiliyor.İşte eskiden 40-50 saat olan rpg oyun süreleri günümüzde 15-20 saatlere düştü.Onu demeye çalışıyorum hani.....E diğer oyunlara bakarsanda günümüzde bu bilem fazla netekem......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeniada -- 27 Mayıs 2011; 13:40:41 >
  • +1
  • dun nvidianin beta driverini kurdum, gog.exe ile birlikte kullaniyorum su an, kapali mekanlarda 100 fps lerde , acik mekanlarda 60-75 civarinda , sehirde 40 kusur fps civarinda akici bir sekilde oynuyorum, herhangi bir takilma cakilma yok, gelecek patch ile cok iyi bir performans sergileyecegini umuyorum, ekran kartim gtx 560 ti twin frozer (o/c yapmadim) oyun ayarlari, uber kapali vsycn kapali, ultra ayarlarda. Uber de fps nerdeyse yari yariya dusuyor, arti olarak goruntu kalitesi olarak bir artisini da goremedim. zaten review sitelerinde de incelemeler bu yonde.
  • ertelenmiş :(

http://www.en.thewitcher.com/community/

quote:

Patch 1.1 Update
    May 26, 2011, 11:16 a.m.

The good news is that the patch is ready. The bad news is that we have encountered some problems with the server infrastructure, making downloading DLCs impossible. We want to apologize to our fans for not meeting our target of delivering the patch last night. We will update you when we know more.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bellerephone

dun nvidianin beta driverini kurdum, gog.exe ile birlikte kullaniyorum su an, kapali mekanlarda 100 fps lerde , acik mekanlarda 60-75 civarinda , sehirde 40 kusur fps civarinda akici bir sekilde oynuyorum, herhangi bir takilma cakilma yok, gelecek patch ile cok iyi bir performans sergileyecegini umuyorum, ekran kartim gtx 560 ti twin frozer (o/c yapmadim) oyun ayarlari, uber kapali vsycn kapali, ultra ayarlarda. Uber de fps nerdeyse yari yariya dusuyor, arti olarak goruntu kalitesi olarak bir artisini da goremedim. zaten review sitelerinde de incelemeler bu yonde.

Hocam o Fps değerleri biraz fazla geldi bana.580 gtx ile alamıyorum ben o sonuçları.....
  • the kayran görevini yapıyorum. potionu yaptım şehre gireceğim zaman adamın biri kill the ... diyerek beni öldürüyorlar. nereye gitsem ölüyorum. ne yapmam lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: wWenTj

quote:

Orijinalden alıntı: Lucifer Roses

quote:

Orijinalden alıntı: venomtrk

Ati kart sahipleri için oyunun performansını arttıran yeni bir sürücü geldi. Yorumlara göre Dirt 3 ve The Witcher 2 oyunlarında fps biraz daha artıyormuş henüz deneme fırsatım olmadı fırından yeni çıktı.

AMD Catalyst 11.5a Hotfix (8.85.6 RC5 - May 25)

Release notes:

Enables AMD CrossFire™ scaling for Brink
    Enables AMD CrossFire scaling for The Witcher 2
    Improves performance for Dirt 3

guru3D Forums
    AMD Catalyst 11.5a Hotfix (8.85.6 RC5 - May 25)
    http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=344990

hotfix de ışık sorunu varmış galiba ss paylaşmışlar bizimki nurlanmış gibi ama fps artışı sağlamışlar.

Hiçbir değişiklik olmadı bende.

bende 35 fps den 55 fps kadar bazı yerlerde yükseldi
    ama yaması lazım bazı yerlerde ses var görüntü olmuyor
  • quote:

quote:

dun nvidianin beta driverini kurdum, gog.exe ile birlikte kullaniyorum su an, kapali mekanlarda 100 fps lerde , acik mekanlarda 60-75 civarinda , sehirde 40 kusur fps civarinda akici bir sekilde oynuyorum, herhangi bir takilma cakilma yok, gelecek patch ile cok iyi bir performans sergileyecegini umuyorum, ekran kartim gtx 560 ti twin frozer (o/c yapmadim) oyun ayarlari, uber kapali vsycn kapali, ultra ayarlarda. Uber de fps nerdeyse yari yariya dusuyor, arti olarak goruntu kalitesi olarak bir artisini da goremedim. zaten review sitelerinde de incelemeler bu yonde.

Hocam o Fps değerleri biraz fazla geldi bana.580 gtx ile alamıyorum ben o sonuçları.....

aksam bir kac ss koyabilirim firsatim olursa, benim ekran dogal cozunurlugu 1440*900 , belki sizin cozunurluk fazladir, aksam 1080p tv de de denemeye calisicam, genelde oyunlari bu monitorumde oynarim. baska oyunlarda yaptigim denemelerde, 1080p ile 1440*900 arasindaki fark yaklasik 1.6 kat kadar oluyor, kisacasi 1440*900 de 160 fps aldigim bir yerde 1080p ile 100 fps aliyorum. siz full hd mi oynuyorsunuz?
  • quote:

AA kapalı herhalde
  • Arkadaşlar oyunun atmosferi oynanabilirlik harika fakat türe yabancı olduğum için hiç bir şey bilmiyorum.Mesela karakter seçme ekranı halen kilitli.Sadece training kısmındakiler seçiliyor.Level 6 ama 3 tane yaratık bile rahatlıkla öldürüyor.Bir mağaraya gidiyorum şu an içeride ufak ufak yaratıklar var tecavüz etmedikleri kaldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brobiy

the kayran görevini yapıyorum. potionu yaptım şehre gireceğim zaman adamın biri kill the ... diyerek beni öldürüyorlar. nereye gitsem ölüyorum. ne yapmam lazım

bu size olmuyormu
  • Kılıçla mı dolanıyorsun ortada?
  • 
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.