Şimdi Ara

The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition (2011) [ANA KONU] (100. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.278
Cevap
21
Favori
342.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yok ya silicem şimdi oyunu bu ne saçmalıktır abi ya 5 tane yaratık ufacık tefecik bi mağarada ağzına sıçıyolar bizim karakterin hiç bi şey yapamıyorum.Grup olarak saldırıyolar gerçek anlamda verseler elime hepsinin pipisini kesicem o derece kızdım ha
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ero SenniN

Yok ya silicem şimdi oyunu bu ne saçmalıktır abi ya 5 tane yaratık ufacık tefecik bi mağarada ağzına sıçıyolar bizim karakterin hiç bi şey yapamıyorum.Grup olarak saldırıyolar gerçek anlamda verseler elime hepsinin pipisini kesicem o derece kızdım ha

1-2 lvl sonra acılır diğer özellikler merak etme..mümkün oldugunca yan görev yap ,ortalıkta kı yaratıkları kes..5 yaratıga bırden dalma ..vur kac yap..shıled büyünü mutlaka kullan..
  • quote:

Orijinalden alıntı: brobiy

the kayran görevini yapıyorum. potionu yaptım şehre gireceğim zaman adamın biri kill the ... diyerek beni öldürüyorlar. nereye gitsem ölüyorum. ne yapmam lazım

Şehir içinde kılıcın elinde gezersen guardlar saldırır. Onun dışında şehir içinde sana saldıran 3 kişi var onlarında sebebi dövüş turnuvasında yenilmen gerekirken son adamda yenilmezsen eğer o şehirin Commanderı görüşücez gibilerinden tehdit savuruyor ve adamlarını peşine salıyor. Şehir içinde guardlara yakalanmadan onların sana saldırdığı yerde kesebilirsin adamları. Yrden büyüsü ile 1 tanesini trapla diğer ikisini kesmek içinde bol bol block ve dodge kullan eğer çok gelişmemiş ise karakterin..

quote:

Arkadaşlar oyunun atmosferi oynanabilirlik harika fakat türe yabancı olduğum için hiç bir şey bilmiyorum.Mesela karakter seçme ekranı halen kilitli.Sadece training kısmındakiler seçiliyor.Level 6 ama 3 tane yaratık bile rahatlıkla öldürüyor.Bir mağaraya gidiyorum şu an içeride ufak ufak yaratıklar var tecavüz etmedikleri kaldı.

Training skill ağacından 5 tane skill verdikten sonra diğerlerinin açılıcağını söylüyor zaten oyunu okuyarak anlayarak oynarsanız bilirsiniz. Karakteriniz yeteri kadar gelişmemiş ise o görevi bırakıp başka bir yan göreve geçin biraz daha geliştikten sonra o görevi yapın.
  • ayrıca beyler chapter 1 de köyün etrafında dolanırken bazı yerlerde et yiyen bitkiler var..ağızları kapalı halde duruyorlar ağaç diplerinde genelde..bunları acıp içindeki yavruyu öldürebiliyorsunuz..en az 3 adet bitki acıp yavruları öldürdüğünüzde ,yavruların anaları geliyor:) en basit anlatım bu şekilde olabılırdı herhalde..ben şans eseri karşılastım belkide herkes biliyordu..bilmeyenler bir göz atsın ..anaları boss tadında değil fakat yine de öldürmek lazım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: atiktuk

ayrıca beyler chapter 1 de köyün etrafında dolanırken bazı yerlerde et yiyen bitkiler var..ağızları kapalı halde duruyorlar ağaç diplerinde genelde..bunları acıp içindeki yavruyu öldürebiliyorsunuz..en az 3 adet bitki acıp yavruları öldürdüğünüzde ,yavruların anaları geliyor:) en basit anlatım bu şekilde olabılırdı herhalde..ben şans eseri karşılastım belkide herkes biliyordu..bilmeyenler bir göz atsın ..anaları boss tadında değil fakat yine de öldürmek lazım..

anaları kraliçe enderega mıydı öyle bi şey. aslında görev olarak vardı inn'in önündeki tabeladan yan görev olarak alıyorduk galiba ama ben 3. anayı bulamamıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: can_38
    Ha siz! eski 40-50 saatlik rpg leri arıyorsanız,malesef o güzel devir öldü......

11.11.11
    Skyrim

Ozaman bu mesajını tekrar hatırlatırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jam da Joker -- 26 Mayıs 2011; 15:39:40 >
  • awww ben almadım o görevi..2 anayı kestım 3 ü göremedim bende..aksama bir inceleyeyim bari..sağolasın
  • beyler bılek gureşi yapıyorum 4 kısı ile yapıcaktıkya 4 bartelemowo la yapıcam evden cıkıyo sımdı yapamam dıyo nasıl geccez
    yardım edın beyler adam mucslce dıyo kasları ağırıyomus tekneyle uğraşıyo kamil yardım edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adogenc -- 26 Mayıs 2011; 15:41:34 >
  • Yan görev falan yok ki ? Görev tablosu hangi tuşla açılıyor ? Valla 1 - 2 level la ölmüyorlar vurkaç diyorsunuz da bir kere vurunca arkadan biri enseye patlatıo kaçamıyorum önüme geçiyolar devamlı ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jam da Joker

quote:

Ha siz! eski 40-50 saatlik rpg leri arıyorsanız,malesef o güzel devir öldü......

11.11.11
    Skyrim

arada illa ki 1-2 oyun cıkacak..istinalar kaideyi bozmaz
  • Orijinalden alıntı: Jam da Joker

Orijinalden alıntı: brobiy

the kayran görevini yapıyorum. potionu yaptım şehre gireceğim zaman adamın biri kill the ... diyerek beni öldürüyorlar. nereye gitsem ölüyorum. ne yapmam lazım

Şehir içinde kılıcın elinde gezersen guardlar saldırır. Onun dışında şehir içinde sana saldıran 3 kişi var onlarında sebebi dövüş turnuvasında yenilmen gerekirken son adamda yenilmezsen eğer o şehirin Commanderı görüşücez gibilerinden tehdit savuruyor ve adamlarını peşine salıyor. Şehir içinde guardlara yakalanmadan onların sana saldırdığı yerde kesebilirsin adamları. Yrden büyüsü ile 1 tanesini trapla diğer ikisini kesmek içinde bol bol block ve dodge kullan eğer çok gelişmemiş ise karakterin..

kardeş cevabın için teşekkürler ayrıca onlar beni öldüreceği zaman bana film izletiyor yani benim saldırma gibi bi şansım yok ok atıyolar bana fakat kılıcım kınında geziyorum devamlı

2 olarak potu hazırladım şimdi şehrin içinde üst katta yatakta yatan kadınla konuştum fakat bana yaratığın yerini söylemedi yine haritada onu bulmamı gösteriyor. anlamadım ne iştir
  • quote:

Orijinalden alıntı: wildlove

quote:

Orijinalden alıntı: atiktuk

ayrıca beyler chapter 1 de köyün etrafında dolanırken bazı yerlerde et yiyen bitkiler var..ağızları kapalı halde duruyorlar ağaç diplerinde genelde..bunları acıp içindeki yavruyu öldürebiliyorsunuz..en az 3 adet bitki acıp yavruları öldürdüğünüzde ,yavruların anaları geliyor:) en basit anlatım bu şekilde olabılırdı herhalde..ben şans eseri karşılastım belkide herkes biliyordu..bilmeyenler bir göz atsın ..anaları boss tadında değil fakat yine de öldürmek lazım..

anaları kraliçe enderega mıydı öyle bi şey. aslında görev olarak vardı inn'in önündeki tabeladan yan görev olarak alıyorduk galiba ama ben 3. anayı bulamamıştım.

Önemli dip not !
    O lanet olası Queen Endregadan çıkan Queen Endrega Pheromones'a gözünüz gibi bakın. O chapter 3 için gerekli olan bir quest item ve malesef saçma inventory sistemi siz farkında olmadan onu alchemy menüsünde potion yaparken harcıyabiliyor.
    Onun için çok dikkatli olun yoksa Chapter 3 ten geri dönüşü yok. Gerçi dediğim gibi fixi çıkmış bir mod ile beraber ben o şekilde kurtardım..
  • aha umarım potion yapmamısımdır :(
  • quote:

Yan görev falan yok ki ? Görev tablosu hangi tuşla açılıyor ? Valla 1 - 2 level la ölmüyorlar vurkaç diyorsunuz da bir kere vurunca arkadan biri enseye patlatıo kaçamıyorum önüme geçiyolar devamlı ya.

J tuşuna basarsan Journal açılır. Orada yazılı olan görevlerin arkasında kalkan olanlar ana quest, olmayanlar yan questtir. Yan questleri oyun sana vermez. Etraftaki insanlarla konuşarak, evlere girip çıkarak masaüstlerindeki kutu içlerindeki quest itemlarını toplayarak erişebilirsin yada inn lerin önünde duran tabelaların üzerindeki görevleri toplayarakda yan questleri alabilirsin.
  • quote:

quote:

11.11.11
    Skyrim

hahah güzel nokta
  • Şu oyunun Türkçe yamasını birisi yapsa ne güzel olacak.Tek kişi zor olur ama şöyle bi grup çevirse ne güzel olur.
  • quote:

quote:

11.11.11
    Skyrim

aynen Skyrim open world olduğundan süper oyalar insanı Witcher story-driven hemen bitiyor.birde sarhoş olamamanın yokluğunu benim gibi hisseden varmı? oyun çıktığından beri şikayetçiyim ama dile getirmemiştim bira şarap yok alchemy ve içmek içinde vodka yok oyunda koca bir eksi bana kalırsa.varsada ben görmedim aydınlatın lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saşha

quote:

quote:

11.11.11
    Skyrim

aynen Skyrim open world olduğundan süper oyalar insanı Witcher story-driven hemen bitiyor.birde sarhoş olamamanın yokluğunu benim gibi hisseden varmı? oyun çıktığından beri şikayetçiyim ama dile getirmemiştim bira şarap yok alchemy ve içmek içinde vodka yok oyunda koca bir eksi bana kalırsa.varsada ben görmedim aydınlatın lütfen.

içme olayına ben de denk gelemedim. ilk oyunda sırf içirerek bi sürü görevi çözerdim halbuki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saşha

quote:

quote:

11.11.11
    Skyrim

İçmeli RPG arıyorsan, oynamadıysan Drakensang 1 ve 2 derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adogenc

beyler bılek gureşi yapıyorum 4 kısı ile yapıcaktıkya 4 bartelemowo la yapıcam evden cıkıyo sımdı yapamam dıyo nasıl geccez
    yardım edın beyler adam mucslce dıyo kasları ağırıyomus tekneyle uğraşıyo kamil yardım edin

Bu sorun bendede var. Herifle konuştuktan sonra bilek güreşi yapılacak yere gitmesi lazım ama kıpırdamıyor yerinden. En sonunda sinirlendim çıktım 2 gündür girmiyorum oyuna.
  • 
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.