Şimdi Ara

The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition (2011) [ANA KONU] (28. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.278
Cevap
21
Favori
341.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gamepad ile oynanabilir olması kötüye alamet değildir. RDR ve LA Noire 2 gün sonra PC'ye gelse gamepad ile oynanabildiği için kötü mü olacak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HapLoo

Gamepad ile oynanabilir olması kötüye alamet değildir. RDR ve LA Noire 2 gün sonra PC'ye gelse gamepad ile oynanabildiği için kötü mü olacak?

İyide RDR ve LA Noire rpg değil
  • Peki o zaman şöyle sorayım Dragon Age 1 kötü müydü bir rpg olarak?
  • Büyük bir ümit ile giriyorum konuya belki oyun içi ss koymuşlardı diye hala yok. demek ki daha çıkmamış diyorum gidiyorum.
  • İyi de bu bir RPG oyunu yani.
    Hani kötü olacaktır demiyorum da, daha önce PC'de hiçbri RPG oyununu Gamepad ile oynamamıştım

Envanter ekranını falan nasıl halledeceğiz ya da Alchemy falan bilemedim. Mouse + Klavye daha kolay olacaktır diye düşünüyorum ama Combat'larda daha eğlenceli geçecekse Gamepad de denerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JCB

İyi de bu bir RPG oyunu yani.
    Hani kötü olacaktır demiyorum da, daha önce PC'de hiçbri RPG oyununu Gamepad ile oynamamıştım

Envanter ekranını falan nasıl halledeceğiz ya da Alchemy falan bilemedim. Mouse + Klavye daha kolay olacaktır diye düşünüyorum ama Combat'larda daha eğlenceli geçecekse Gamepad de denerim.

Gamepad ile onların nasıl yapıldığını anlatan bir video vardı da bulamadım şimdi hangisi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HapLoo -- 13 Mayıs 2011; 16:33:26 >
  • 4 days left...
  • Gamepad ile benim ilk RPG deneyimim Magicka adlı oyun oldu.

Gayet başarılıydı, sevdim de üstelik. Tabi magicka biraz basit kaçıyor, biraz değil baya basit kaçıyor Witcher 2'nin yanında.
  • bekliyorummm... 4 gün kaldı... orgazm olacam heralde oyunun ilk 5 saati boyunca
  • quote:

Orijinalden alıntı: POLATAGA

İkinci review CD-Action dan geldi:9.5/10
    www.cdaction.pl
    Wiedźmin 2: Zabójcy Królów ? recenzja. Pierwsza na świecie! / CD-Action
    http://www.cdaction.pl/news-19164-2/wiedzmin-2-zabojcy-krolow--recenzja-pierwsza-na-swiecie.html

"Geralt can also be controlled with the gamepad. This system works brilliantly, allowing you to fully control the movements of the character, which works wonders during the fights with monsters, people and non-people. Therefore, the game became a lot more arcadey than its predecessor, following changes in the genre which happened in the recent years."

Tabii bu arcade lafını duyunca akla Dragon Age 2 geliyor haydi hayırlısı

Dragon Age'le karşılaştırmak yanlış olacaktır sonuçta ilk oyundaki combat sistemi klasik rpglerden çok farklıydı. Dragon Age'in sorunu combatın basitleştirilmiş olmasıydı, Witcher 2'deyse bildiğim kadarıyla Arkham Asylum'dakine benzer bir combat sistemi getirmişler, yani sıfırdan yeni bir sistem geliştirmişler. Ben bu sistemin, her ne kadar ilk oyundakini beğensem de, ondan daha iyi işleyeceğini düşünüyorum.
  • Witcher'ın tek sevmediğim yönü o garip combat sistemiydi aslında.
    Clickten ibaretti bütün combatlar yahu
  • Az önce youtube'dan Witcher'ı Wiedzmin 2 olarak arattım hani belki Polonya'da oyun eline geçen olduysa koymuştur birşeyler diye, bulamadığım gibi ilk oyunun iptal olan konsol versiyonu Rise of the White Wolf'un öyle sanıyorum ki açılış videosuyla karşılaştım. Şahsen bu versiyonun wallpaperları vardı ama videoyu ilk defa gördüm ve çok hoşuma gitti. İlk oyundaki atmosferi ve Gerald'ın yüzündeki tatlı sert ifadeyi farklı bir videoda görmek daha da sabırsızlandırdı beni. Umarım bu bağlamda iki oyun arasında uçurumlar olmaz.

• Witcher 2'nin tüm trailerlarını gameplaylarini indirebileceğim link mevcut mu?
  •  The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition (2011) [ANA KONU]

Kelle gitmiş sitede
  • Obaaa, site geldi
  • geri sayım eklemiş apaçiler
  • Shopto'dan mail geldi. Oyun kargolanıyormuş. Sanırım oyunu çıkış tarihine yetiştirecekler.
  • Hala bilmeyen varsa:

Oyun 3 bölüm + prologue ve epilogue'dan oluşacak.

Ama asıl olay o değil. Oyunda ikişer tane 2. ve 3. bölüm var. Yaptığınız seçimlere göre birbirinden tamamen farklı(Hem mekan, hem npc olarak) iki ayrı 2. ve 3. bölüme gideceksiniz. Oyunun 4 tane farklı başlangıç ve 16 tane sonu olduğunu da unutmayın.

Sanırım en baba yeniden oynanabilirliğe sahip oyun olacak Witcher 2.
  • Oha, bir dakika.
    Diğer bütün siparişlerimi iptal etmem lazım.
    Sendit göndermiyor sandıydım az önce, mail geldi adamlardan.

Bir sürü adamın siparişi iptal edilmiş, Türkiye'ye göndermiyoruz diye, benimki edilmemiş, hayır iptal etmişlerdir diye başka yerlerde sipariş falan veriyorum bir de

Oley

The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition (2011) [ANA KONU]

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.