Şimdi Ara

The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition (2011) [ANA KONU] (206. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.278
Cevap
21
Favori
342.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 204205206207208
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya şu ilk bölümde ormanda gezerken kayranların ininin yok et böceklerin kraliçesini öldür görevinde felan zorlandığım için kılıç çekik şekilde ormanda gergin gergin yürürken o kpanlar yokmu o kapanlar altıma s.çırtıyo beni :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: mumak

ya şu ilk bölümde ormanda gezerken kayranların ininin yok et böceklerin kraliçesini öldür görevinde felan zorlandığım için kılıç çekik şekilde ormanda gergin gergin yürürken o kpanlar yokmu o kapanlar altıma s.çırtıyo beni :D

Z ye bastığında hepsi ortaya çıkıyor?
  • Ben başlayacam da bu gün benim ekran kartı ati radeon 5670 1gb 128 bit... Bu kartla en yüksek hangi ayarlarda oynarım ? Özel yada burada alıntı yaparak cevap verebilirseniz çok mutlu olurum. Herkese iyi günler...
  • Arkadaşlar bir şey sorucam Melitele'nin kalbi görevindeyim kadına malzemeleri getirdim akşam bilmem bir kilisede buluşalım falan dedi. Ama kadın gelmiyor kiliseye. İnternetten izlediğim kadarıyla kadınla konuşunca dışarı falan çıkıyor ama bende öyle bir şey yok olduğu yerde duruyor. Konuşuyorum sadece zar at takas yap var. Ne yapacağım acaba ?

Yenilik: Sorunu çözdüm birkaç kayıt önceye aldım oyunu sonra tam gece yarısı gittim kadına direk beraber gittik mekana.

Bir de arkadaşlar geçen sormuştum tekrar sorayım insan olmayanlar sokağının köşesinde iki eleman var. -bu kitapçıyla demircinin sokağı- Yanına gidiyorsun işte kimyasal madde deniycez falan diyorlar 1-2 yıl sonra geldiğinde sonuçları alırız diyorlar. Ona evet dediğimizde görev olarak belirmiyor. Nedir bu görev, bilgisi olan vardır mutlaka?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1Ceko -- 2 Mayıs 2012; 23:57:55 >
  • bu mutajen'ler ne işe yarıyor? sadece sağlamlık yeteneğine mi eklenebiliyor?
  • oyunu yarım saat once bitirdim. tek kelime muthis simdi diger sonları denicem . bu arada aklıma takılan bişey ben oyunu bitirdikten sonra hiçbir istatistik cıkmadı kac saat oynama suresi vs. bunlara bakabilecegimiz yer varmı ?
    şu sincapa vermiştim kılıcı onla devam ettim philiheyı kor bıraktım yardımcısıyla yattım ejderhayı oldurmedim lethoyu serbest bıraktım son vidyoda ise dunya tamamen boka batmıs durumda :D pek haz alamadım halbuki devrimcileri saskiayla sincapı desteklemeye calıstım:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: mevdut

oyunu yarım saat once bitirdim. tek kelime muthis simdi diger sonları denicem . bu arada aklıma takılan bişey ben oyunu bitirdikten sonra hiçbir istatistik cıkmadı kac saat oynama suresi vs. bunlara bakabilecegimiz yer varmı ?
    şu sincapa vermiştim kılıcı onla devam ettim philiheyı kor bıraktım yardımcısıyla yattım ejderhayı oldurmedim lethoyu serbest bıraktım son vidyoda ise dunya tamamen boka batmıs durumda :D pek haz alamadım halbuki devrimcileri saskiayla sincapı desteklemeye calıstım:D

letho dışında seçimlerimiz birebir aynı hocam

@x_tol: ekstra yetenek veriyor; can, hasar,işaret hasarı gibi.. elindeki mutajene göre değişiyor ve bir çok skil e ekleyebiliyosun yaklaşık 10 tanesinde var sanırım, çoğu büyü tarafında olmalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thend -- 3 Mayıs 2012; 2:37:10 >
  • Arkadaşlar dostlar canlar.
    Skilleri nasil kullancam? Yani kılıç alanında uzmanlaştık o uzmanlaştığımız yeni yetenekleri nasıl kullancam? Mutajyeni nasil kullancam
  • quote:

Orijinalden alıntı: thend

quote:

oyunu yarım saat once bitirdim. tek kelime muthis simdi diger sonları denicem . bu arada aklıma takılan bişey ben oyunu bitirdikten sonra hiçbir istatistik cıkmadı kac saat oynama suresi vs. bunlara bakabilecegimiz yer varmı ?

@x_tol: ekstra yetenek veriyor; can, hasar,işaret hasarı gibi.. elindeki mutajene göre değişiyor ve bir çok skil e ekleyebiliyosun yaklaşık 10 tanesinde var sanırım, çoğu büyü tarafında olmalı

bende sadece dayanıklılık skill'inde mutajen kullanabildim. diğerlerinde soket yok ki?

The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition (2011) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x_tol -- 3 Mayıs 2012; 5:07:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: x_tol

quote:

quote:

bende sadece dayanıklılık skill'inde mutajen kullanabildim. diğerlerinde soket yok ki?

Skilleri ynasil kullaniyoz?
  • Arachas boss fight'ini geçemedim napmam lazım anlataca varm video atmasaniz olur.. Anlatsaniz daha iyi olur :P
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mumak

ya şu ilk bölümde ormanda gezerken kayranların ininin yok et böceklerin kraliçesini öldür görevinde felan zorlandığım için kılıç çekik şekilde ormanda gergin gergin yürürken o kpanlar yokmu o kapanlar altıma s.çırtıyo beni :D

Z ye bastığında hepsi ortaya çıkıyor?

hocam onu biliyomda her etki alanından çıkışta z ye basamamki yollar bitmez :D
    bide dün tam floatsam a giriyodum şafak vaktinden az önce ulan bekçi bi horladı aha dedim köye yaratık saldırdı :D
    mübarek o nasıl bi horlamaydı
  • mutejenleri sınırlı skillde kullanabiliyorsunuz. ben kılıcta ustalastım son 2 skillde mutejen kullanabiliyosun misal. oyunda harika zırh harika kılıclar edindim ama kullanamadım oyun bitti savas kısımları cok az. konu da tamamen turkce olmasına ragmen cok dagınık vahsi avı bile son vidyoda anladım ne oldugunu.succubus da iyiydi ha:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: jumong88

quote:

Orijinalden alıntı: x_tol

quote:

quote:

Skilleri ynasil kullaniyoz?

skill kullanma yok onların hepsi pasif. sadece işaretleri kullanabiliyoruz aard quen falan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jumong88

Arachas boss fight'ini geçemedim napmam lazım anlataca varm video atmasaniz olur.. Anlatsaniz daha iyi olur :P

Yardım edicek
  • beyler chapter 1 sonunda kayran vatandaşla kavganın sonlarında 2 kolu kalıncaya kadar rahatça gidiyorum
    ondan sonra kolunun üzerine çıkınca sol mouse ile barı doldurduğum halde beni yere atıyor.
    youtube da kola çıkmak içinde bir tuşa basmak gerekiyor bende oda çıkmıyor.
    kendiliğinden çıkıyor kola.youtube izledim bar dolduktan sonra bir tur daha atıp tam yer
    hizasında iken space basıp kolu kopartıyoruz.sonrası zaten bomba.
    kaç kere denedim sizce bu beni sınayan bir bug mı yoksa neyi yapamıyorum.

biraz araştırınca birçok kişide bu sorunun olduğunu fark ettim hatta biri youtube bile koymuş.

http://www.youtube.com/watch?v=UvZvSRgp7rw

oyun-ceviri sitesinde bir kişi bu kayran ile ilgili save vermiş ama
    farklı seçimlerimiz olduğu için sanırım bilgisayar saveyi görmüyor.

yabancı sitelerde de bu sorundan bahsediliyor.çözüm olarak düşük grafik ayarlarında oynayın diyor
    ama zaten ben düşükte oynuyorum

aklıma marjinal bir çözüm geliyor ama onunlada şimdi kim uğraşır.aslında çokta uzun bişi değil.
    yardım etmek isteyenlere ben savelerimi yollayacağım.onlarda kendi sorunsız bilgisayarında bu bölümü geçip bana
    saveleri geri gönderecek.ama bu devirde böyle iyiliği beklemek zor tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi white_slayer -- 5 Mayıs 2012; 2:21:06 >
  • oyun bitti ama çok kısa sürdü baya şaşırdım.iorveth i seçtim ben oyun boyunca tam hatırlamıyorum ama 5 kadınla yattım heralde.bir saskia yla yatamadım baştan oynasam yatabilirmiyim içimde ukte kaldıoyunu en kolay da bitirdim.ilk bölümde zorlanınca geçebilmek için almıştım.öyle kaldı.gerçi bir kaç yerde yinede zorlandım.şu mutajenleri çözemedim onları kullanmadan bitirdim.skillerden quen in işlevini çok geç öğrendim paso aard igni yle ilk bölümü bitirdim.şimdi normal şartlarda oyunu tekrar oynamam lazım ama nedense içimden gelmiyor biraz zaman geçsin belki yine başlarım bu sefer very hard dan.
  • Arkadaşlar p4 ıslemcı 2GB ram nvidıa geforce9400 GT ile hangi ayarlarda kasmadan oynarım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: white_slayer

beyler chapter 1 sonunda kayran vatandaşla kavganın sonlarında 2 kolu kalıncaya kadar rahatça gidiyorum
    ondan sonra kolunun üzerine çıkınca sol mouse ile barı doldurduğum halde beni yere atıyor.
    youtube da kola çıkmak içinde bir tuşa basmak gerekiyor bende oda çıkmıyor.
    kendiliğinden çıkıyor kola.youtube izledim bar dolduktan sonra bir tur daha atıp tam yer
    hizasında iken space basıp kolu kopartıyoruz.sonrası zaten bomba.
    kaç kere denedim sizce bu beni sınayan bir bug mı yoksa neyi yapamıyorum.

biraz araştırınca birçok kişide bu sorunun olduğunu fark ettim hatta biri youtube bile koymuş.

http://www.youtube.com/watch?v=UvZvSRgp7rw

oyun-ceviri sitesinde bir kişi bu kayran ile ilgili save vermiş ama
    farklı seçimlerimiz olduğu için sanırım bilgisayar saveyi görmüyor.

yabancı sitelerde de bu sorundan bahsediliyor.çözüm olarak düşük grafik ayarlarında oynayın diyor
    ama zaten ben düşükte oynuyorum

aklıma marjinal bir çözüm geliyor ama onunlada şimdi kim uğraşır.aslında çokta uzun bişi değil.
    yardım etmek isteyenlere ben savelerimi yollayacağım.onlarda kendi sorunsız bilgisayarında bu bölümü geçip bana
    saveleri geri gönderecek.ama bu devirde böyle iyiliği beklemek zor tabi.

Hala geçemediysen save dosyanı yükle geçeyim senin için Kayranı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeTo45

Arkadaşlar p4 ıslemcı 2GB ram nvidıa geforce9400 GT ile hangi ayarlarda kasmadan oynarım?

Üzgünüm ama o işlemci ve ekran kartıyla imkansız oynaman.
  • 
Sayfa: önceki 204205206207208
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.