Şimdi Ara

The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition (2011) [ANA KONU] (204. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.278
Cevap
21
Favori
342.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 202203204205206
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: MendhiCS

quote:

Orijinalden alıntı: Lucifer Roses

bir mod vardı forumdan biri hazırlamıştı galiba ağırlıkları ayarlıyordu eşyalar için hala duruyo mu? ya da hala gerek var mı ona acaba ?

Buradan

Dosyadan çıkan abilities klasörünü Cooked PC içine atıyorsunuz. Ağırlık limiti "500"

Bu arada Enhanced Edition'dan sonra oyunda kaplamaların geç yüklenmesi sorunuyla karşılaşan oldu mu hiç? Beni deli etmekte 2 gündür de...

Durum aynen böyle. Kimi zaman ara videolarda kamera açısı değişirken yapıyor, kimi zaman da Geralt'ın yönünü aniden değiştirince. Oyunun önceki versiyonunda böyle bir problemle karşılaşmamakla beraber, ubersampling kapalı diğer ayarlar ortalamanın üstünde olarak gayet akıcı bitirmiştim oyunu. GTX 560 Ti ekran kartı ve 295.73 driver yüklü. Karşılaşıp da çözen varsa bekliyorum yorumlarınızı arkadaşlar çünkü Witcher keyfimin, çok afedersiniz, içine etmekte bu durum... Oyun Rage'e döndü resmen.

AA ve AF ile ilgili o,onları uzak yapmalısın.
  • quote:

quote:

bir mod vardı forumdan biri hazırlamıştı galiba ağırlıkları ayarlıyordu eşyalar için hala duruyo mu? ya da hala gerek var mı ona acaba ?

Buradan

Dosyadan çıkan abilities klasörünü Cooked PC içine atıyorsunuz. Ağırlık limiti "500"

Bu arada Enhanced Edition'dan sonra oyunda kaplamaların geç yüklenmesi sorunuyla karşılaşan oldu mu hiç? Beni deli etmekte 2 gündür de...

Durum aynen böyle. Kimi zaman ara videolarda kamera açısı değişirken yapıyor, kimi zaman da Geralt'ın yönünü aniden değiştirince. Oyunun önceki versiyonunda böyle bir problemle karşılaşmamakla beraber, ubersampling kapalı diğer ayarlar ortalamanın üstünde olarak gayet akıcı bitirmiştim oyunu. GTX 560 Ti ekran kartı ve 295.73 driver yüklü. Karşılaşıp da çözen varsa bekliyorum yorumlarınızı arkadaşlar çünkü Witcher keyfimin, çok afedersiniz, içine etmekte bu durum... Oyun Rage'e döndü resmen.

Aynı sorunu güncellemeden sonra bende yaşamıştım. Ben oyunu komple silip steam üzerinden baştan kurunca sorunum düzeldi.

Senin sorununda bu şekilde düzelebilir. Ayrıca kart sürücünde güncel değil. Bunları denersen belki sorunun düzelebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alex59 -- 29 Nisan 2012; 15:44:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheLiqht

quote:

Orijinalden alıntı: SonicPower

3.bölümde şehrin altındaki boss u kesebilen varmı acaba?

Boss'un adı ne,ben kesmiştim.

ismi operatör du onu öldürmeye çalışırken sürekli gargoylan çağırıyordu alan da dar olunca ölmeden geçemedim sonunda operatörün dediklerini yapınca karekter sıfırlanmıştı.acaba orayı geçen operatörü öldürünce noluyor merak etmiştim.
  • arkadaşlar şu kayranı bir türlü geçemedim vidyolu çözümlerin hepsine baktın herşeyi yaptım ama olmadı şimdi kayranın bütün kollarını kestim en sonunda kollarından birine tutunup sol fare tuşuna tıklayarak barı doldurmamız lazım ben onu sonuna kadar yapıyorum tam o duvarı yıkacakken beni üstünden atıyor ve yeniden başa dönüyorum space tuşu olayına gelmeden önce oluyor yani birinci savurmada atıyor ikinciye gecmeden önce üstünden atıyor gösterilen barı sonuna kadar doldurmama rağmen olmuyor arkadaşlar nasıl yapacaz olayı bilen detaylı bir şekilde yazabilirmi 2 saat uğraştım gecemedim
  • Beyler şu gölgelerdeki karalenme sorunun çözümü varmı.Bi arkadaş daha paylaşmıştı sanırım bütün ayarlar ultra kasmadan oynuyorum yanlız gölgelerde bi karalenme sorunu oluyor nedendir bu acaba ?
  • Fps sorunu yok ama textureler çok çok geç yükleniyor arkadaş?
  • quote:

quote:

Buradan

adamım nvıdıanın 296.10 driveri cıktı bir bak istersen
  • quote:

Orijinalden alıntı: rasul12

quote:

quote:

Buradan

adamım nvıdıanın 296.10 driveri cıktı bir bak istersen

Kurdum onu, bir değişiklik olmadı. Driver'dan olmasına ihtimal vermiyordum zaten. Kutulu sürümü kaldırıp gog versiyonu kurdum yine aynı şey oldu. Texture memory size; very large (600 MB) ve Depth of Field-Gameplay kapatarak çözdüm gibi sorunu. Fazla oynayamadım yarınlarda bakacağız artık.
  • şu zar oyununda kazanmk için ne yapmak gerek ? sürekli kaybediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: x_tol

şu zar oyununda kazanmk için ne yapmak gerek ? sürekli kaybediyorum.

Onu bende çözemedim ya ama anladığım kadarıyla poker gibi bir şey.
  • Arkadaşlar oyuna arenadan başlarken bana kolay önerdi ama ben zordan başladım oyuna başlarda çok ölüyordum şimdi biraz daha öğrendim dövüş mantığını fazla ölmüyorum. Oyun ileride çok zorlaşır mı? Yoksa başlangıçtaki zorluğunda mı seyrediyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1Ceko

Arkadaşlar oyuna arenadan başlarken bana kolay önerdi ama ben zordan başladım oyuna başlarda çok ölüyordum şimdi biraz daha öğrendim dövüş mantığını fazla ölmüyorum. Oyun ileride çok zorlaşır mı? Yoksa başlangıçtaki zorluğunda mı seyrediyor?

bazı zor olan yerler var oralarda normale alman gerekebilir. tekrar tekrar oynamak gerekiyor çünkü o kısma alışmak için. ben kingslayer ile ilk karşılaşmada 15 kere falan oynadım. bir sürü potion içtim o şekilde geçebildim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x_tol -- 30 Nisan 2012; 15:33:02 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 1Ceko

Arkadaşlar oyuna arenadan başlarken bana kolay önerdi ama ben zordan başladım oyuna başlarda çok ölüyordum şimdi biraz daha öğrendim dövüş mantığını fazla ölmüyorum. Oyun ileride çok zorlaşır mı? Yoksa başlangıçtaki zorluğunda mı seyrediyor?

bazı zor olan yerler var oralarda normale alman gerekebilir. tekrar tekrar oynamak gerekiyor çünkü o kısma alışmak için. ben kingslayer ile ilk karşılaşmada 15 kere falan oynadım. bir sürü potion içtim o şekilde geçebildim.

Ben 5-6 tane sıradan adamın olduğu yeri bile 5 kere oynadım Oyunun zorluğunu değiştirebildiğimizi bilmiyordum. Nereden yapıyoruz tam olarak bu ayarı?
  • quote:

Bildiğin poker işte neredeyse.
    Ne kadar çok aynı olan zar olursa, o kadar iyi.
    İlk attıktan sonra bir kez daha zarları değiştirme şansın var, beğenmediğin zarları tekrar atabilirsin.
    Çift gelen varsa değiştirmeyeceksin yani, farklı gelenleri vs. değiştireceksin, kimde daha fazla aynı zardan varsa kazanacak.
    --
    Zorluk seviyesi menüden ayarlanıyor, oyun-içi diye hatırlıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemreserpal

quote:

Bildiğin poker işte neredeyse.
    Ne kadar çok aynı olan zar olursa, o kadar iyi.
    İlk attıktan sonra bir kez daha zarları değiştirme şansın var, beğenmediğin zarları tekrar atabilirsin.
    Çift gelen varsa değiştirmeyeceksin yani, farklı gelenleri vs. değiştireceksin, kimde daha fazla aynı zardan varsa kazanacak.

Straight ile Full House var birde.

Straight atıyorum zarlar 1-2-3-4-5 veya 2-3-4-5-6 diye gelirse oluyor.
    Full house da 2 tanesi aynı 3 tanesi aynı olucak 2-2-3-3-3 gibi.

Lakin dice poker oyunda en kötü para kazanma yolu heralde. Witcher 2'dekini biraz dandik hazırlamışlar. Kazanmak için yapıcak birşey, bir taktik yok. Tamamen şans işi. O yüzden zaten iyi bir para kazanma yolu değil.
  • Birinci bölümün sonunda iorveth yada roche seçimi ileride ne gibi farklılıklar doğuruyor,oyunun sonuna çok önemli etki ediyormu acaba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalıpcı

Birinci bölümün sonunda iorveth yada roche seçimi ileride ne gibi farklılıklar doğuruyor,oyunun sonuna çok önemli etki ediyormu acaba.

İkinci bölümün geçtiği bölgeyi, görevleri vs. bile değiştiriyor, sen ne diyorsun.
    Hikayede büyük farklılıklar oluyor.
    İki haliyle de oynamak gerek tam oyun tecrübesi için.

Tabii, oyundaki tüm seçimlerle birlikte 16 farklı son da var oyunda, öyle de bir şey var. Yani tekrar tekrar oynamak için bolca sebep var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemreserpal -- 30 Nisan 2012; 20:49:29 >
  • quote:

quote:

Birinci bölümün sonunda iorveth yada roche seçimi ileride ne gibi farklılıklar doğuruyor,oyunun sonuna çok önemli etki ediyormu acaba.

İkinci bölümün geçtiği bölgeyi, görevleri vs. bile değiştiriyor, sen ne diyorsun.

Tabii, oyundaki tüm seçimlerle birlikte 16 farklı son da var oyunda, öyle de bir şey var. Yani tekrar tekrar oynamak için bolca sebep var...

Peki iorveth i seçersek iyi son yada roche u seçersek kötü son diyebilirmiyiz.Siz hangisini seçmemi tavsiye edersiniz.
  • quote:

quote:

quote:

Peki iorveth i seçersek iyi son yada roche u seçersek kötü son diyebilirmiyiz.Siz hangisini seçmemi tavsiye edersiniz.

Her ikisinin de kendine göre iyi ve kötü yanları var. Yani şunu seçersen kesin iyi son gibi bir şey diyemeyiz..
  • 
Sayfa: önceki 202203204205206
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.