Şimdi Ara

The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition (2011) [ANA KONU] (193. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.278
Cevap
21
Favori
342.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 191192193194195
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: xanty

quote:

Orijinalden alıntı: x_tol

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jumong88

Adil kullanım vurdu benide steamden aldım indiremiyorum ay başı artık ah paranın gözü kör olsun aldığım oyunu indiremiyorum :D

ne alaka akk vurduğunda net kesilmiyor ki hız düşüyor. Bu arada 100gb'ı geçtim akk'de tık yok 10mbit'i vuruyor gece

Nasıl ne alaka ?

sen 1 mbitle 18 gb dosyayı indirmeye çalış bakalım anlarsın alakasını.

az mı yaptık eskiden. Bi gece açık bırakacaksın pc'yi.

1 gece açık bırakmakla 18 gb ı indiremezsin. Neyse başına gelince anlarsın.

1 gün olmaz 2 gün olur iner bir şekilde. Hızı düzelip geri düşenler oluyormuş 1-2 saatte normal hıza denk gelse çabucak iner. Bende 1.2mbit ile indi.

Tamam ben pes ettim.Bizim millet böyle olduğu sürece ttnet az bile yapıyor onu anladım Nemize gerek 50 gb. Verecen herkeze 5 er gb işine gelirse dicen geçecen.

niye 50gb akk'yi savunan mı var? Saçma sapan yorumlar yapmayalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x_tol -- 22 Nisan 2012; 11:07:02 >
  • beyler kudret alani adli gorevde bir yere gonderiyor gol gibi ama taslarin ustunde gozukuyor gidicegim nokta cikamiyorumoraya nasil yapabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsosyalBilgisayar

beyler kudret alani adli gorevde bir yere gonderiyor gol gibi ama taslarin ustunde gozukuyor gidicegim nokta cikamiyorumoraya nasil yapabilirim?

Gölün yan tarafında yukarı çıkan bir yol var biraz dolaş görürsün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cosonic94

quote:

beyler kudret alani adli gorevde bir yere gonderiyor gol gibi ama taslarin ustunde gozukuyor gidicegim nokta cikamiyorumoraya nasil yapabilirim?

tammadir tesekkurler

magaraya girdim harpyler ustume saldiriyor bir tane pembe tasi cikardim o yuvarlagin icinden 10 tane harpy geliyor ustume oluyorum ne yapmam lazim orada?
    ruyalari izle en guclusunu bul gorevi
  • quote:

quote:

quote:

tammadir tesekkurler

magaraya girdim harpyler ustume saldiriyor bir tane pembe tasi cikardim o yuvarlagin icinden 10 tane harpy geliyor ustume oluyorum ne yapmam lazim orada?

youtube walkthrough'lardan bak isterse hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

tammadir tesekkurler

youtube walkthrough'lardan bak isterse hocam.

turkce olunca nasil ariycagimi bilmiyorum hocam
  • 5 tane ustume geliyor kesemiyorum yatiyorum ya
    videodaki adam catir catir kesiyor
  • Arkadaşlar sürekli indirme başarısız diyor internet var herşey var sinir oldum yav yok mu bunun başka indirebileceğim torrent tarzı indirirken duraklamamı oluyo noluyo anlamadım. Varsa pm den veya burdan direk indirebileceğim bir link varsa çok sevinirim iki gündür uğraşıyorum
  • quote:

5 tane ustume geliyor kesemiyorum yatiyorum ya

yer varsa kaç sürekli hasar alma. Aard at uzaktan. Sersemlerse ve yanında başka biri yoksa tek hamlede işini bitir ve kaçmaya devam.
  • quote:

5 tane ustume geliyor kesemiyorum yatiyorum ya

Odun gibi değil de taktiksel dalarsan sanırım kolayca halledebilirsin Mesela savaşa girmeden bir köşede meditasyon yap, elindeki iksirlerden işine yarayacakları iç, yağ varsa silahını yağla, tuzakları stratejik yerlere koy vs vs..
  • Arkadaşlar şu omsturuk otunu magaradan nasıl alacagız yahu bir sürü yaratık var içerde kılıç vs de yok geçmek imkansız gibi bir geldilermi hep beraber geliyorlar..Magranın üstündeki harabeye çıktım orada duvarla örülü bir yer var yıktım orayı havuz gibi bir yer var ama inemiyorum aşşagı galiba sarmaşıktan dolayı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: £mre

Arkadaşlar şu omsturuk otunu magaradan nasıl alacagız yahu bir sürü yaratık var içerde kılıç vs de yok geçmek imkansız gibi bir geldilermi hep beraber geliyorlar..Magranın üstündeki harabeye çıktım orada duvarla örülü bir yer var yıktım orayı havuz gibi bir yer var ama inemiyorum aşşagı galiba sarmaşıktan dolayı.

Yaratıkları geçmek için quen büyüsü yapıp kendini korumaya al ve dolaştırarak öldür yaratıkları aralarına dalma.
  • şimdiye kadar hiçbir rpg oyunundan zevk alamamıştım hep başlarda sıkılıp bıraktım.
    ilk defa hoşuma gitti bir rpg oyunu başından kalkamıyorum tabi bunda türkçe alt yazı olmasının
    önemi %100.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi garrote -- 22 Nisan 2012; 17:55:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Efsunger

quote:

Arkadaşlar şu omsturuk otunu magaradan nasıl alacagız yahu bir sürü yaratık var içerde kılıç vs de yok geçmek imkansız gibi bir geldilermi hep beraber geliyorlar..Magranın üstündeki harabeye çıktım orada duvarla örülü bir yer var yıktım orayı havuz gibi bir yer var ama inemiyorum aşşagı galiba sarmaşıktan dolayı.

Yaratıkları geçmek için quen büyüsü yapıp kendini korumaya al ve dolaştırarak öldür yaratıkları aralarına dalma.

18 tane nekker öldürdüm ama bitmiyorlar bir daha deneyim.
  • quote:

Kılıç yok derken?
    Gümüş kılıcın olmamasını mı diyorsun?
    Yaptırt veya satın al o zaman.

Bu oyunda karakteriniz ne kadar güçlü olursa olsun, 3-4 canavar bir arada geliyorsa kaçacaksınız, öyle savaşacaksınız. "Hepsini keserim ben, adam olsunlar!" yok.
    Saldırılardan kaçın. Tuzak kurun. İşaret kullanın. Bomba atın. İksirlerinizi içmeyi unutmayın.

O havuzun olayını daha sonra göreceksin. Şimdi işin yok orada henüz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemreserpal

quote:

Kılıç yok derken?
    Gümüş kılıcın olmamasını mı diyorsun?
    Yaptırt veya satın al o zaman.

Bu oyunda karakteriniz ne kadar güçlü olursa olsun, 3-4 canavar bir arada geliyorsa kaçacaksınız, öyle savaşacaksınız. "Hepsini keserim ben, adam olsunlar!" yok.
    Saldırılardan kaçın. Tuzak kurun. İşaret kullanın. Bomba atın. İksirlerinizi içmeyi unutmayın.

O havuzun olayını daha sonra göreceksin. Şimdi işin yok orada henüz.

Aynen direk yaratıkların arasına dalmayın, pişman ederler.
  • Patch kurarken pack0.dzip hatasına çözüm bilen var mı acaba
  • Mektup üzerinde simya yaptığımız bölümde sıralama nedir bilen varmı ? denemediğim kombinasyon kalmadı yanıyor hep.
    Neyse gerek kalmadı buldum sonunda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feriox -- 22 Nisan 2012; 23:37:50 >
  • Enhanced Edition ın diğer oyundan farkı nedir? Senaryo farklılıkları varmı?
  • 
Sayfa: önceki 191192193194195
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.