Şimdi Ara

The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition (2011) [ANA KONU] (195. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.278
Cevap
21
Favori
342.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 193194195196197
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Phantom7

quote:

Orijinalden alıntı: x_tol

quote:

oyunda bir problem var. açık renklerde şöyle bir karelenme oluyor. insan yüz ve vücutlarında daha da net belli oluyor. ultra ayarlarda da var. ubersampling'iaçınca biraz geçiyor ama oda fps düşürüyor bayağı.

resmi yeni sekmede açıp kapıya bakarsanız belli oluyor.

daha yakından

bir kişi de demiyor ki bende de aynısı oluyor yapacak birşey yok. ya da problem senin sisteminde bizde böyle birşey yok.

Dostum emin değilim ancak bana problem açık renklerde değilde gölgelerde gibi geldi.Gölge ayarlarını değiştirmeyi denedin mi?

tüm ayarlar en yüksekte bu görüntüde. Yerde olan su birikintilerinde de bayağı belli oluyor. Her yerde var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x_tol -- 23 Nisan 2012; 23:17:42 >
  • şu gizemli nehiri yapamadım bir türlü . karman corman oldu . ilk once gemiye gittim .sonra loredonun konagına gtitm. sonra postacıya. gttim simdi görev bi hayli karıştı.görevdede hiç bir yer göstermiyor sadece öyle kalıyor
  • Ya arkadaşlar Kayran'ı öldürmek için gerekn iksiri yaptım,ama görev han'ı gösteriyor.İçeri giriyorum içeride gösterdiği yerde bir şey yok.Yardım edin :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheLiqht

Ya arkadaşlar Kayran'ı öldürmek için gerekn iksiri yaptım,ama görev han'ı gösteriyor.İçeri giriyorum içeride gösterdiği yerde bir şey yok.Yardım edin :(

Hanın kasaba meydanı tarafından olan giriş kapısına baktığında yukarı çıkan bir merdiven var. Sile adlı hatun kişi 2. kapıda onun yanına gideceksin.
    @HadwiCk^ gizemli nehir tüm bölümlere yayılan bir görev ilk bölümde gecmeye uğraşma boşuna

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feriox -- 23 Nisan 2012; 23:48:29 >
  • deliliğin pencesi diye bir bölüm var. orada hayaleti öldürdüm fakat adamlarıda cezalandırdım.acaba iyimi oldu ?
  • quote:

oyunda bir problem var. açık renklerde şöyle bir karelenme oluyor. insan yüz ve vücutlarında daha da net belli oluyor. ultra ayarlarda da var. ubersampling'iaçınca biraz geçiyor ama oda fps düşürüyor bayağı.

daha yakından

Böyle durumlarda forum ahalisi cevap yazmaz pek. O yüzden germe fazla kendini rahat ol. Aynı soruyu ben de sormuştum taa en başlarda. Oyunu ilk kurduğumda direk dikkatimi bu durum çekmişti. Bende de var aynı durum ve sistemden kaynaklandığını düşünmediğim gibi birçok kişi de mevcut olduğundan da eminim. Hatta aynı durumu birkaç defa resmi trailerlarda da görmüştüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsosyalBilgisayar

quote:

Orijinalden alıntı: £mre

Beyler şurayı nasıl geçecegiz.Ada gibi bir yer burası çıkalacak yerde gözükmüyor
    . Cesetleri inceledigimiz yerin hemen arkası

denizin dibine git ordan yukari giden bir yol var ordan devam ediceksin yukari cikacak
    yani sehirden o tasliga gelirken bir golet geciyorsun gectikten hemen saga don yukari bayir var

Orayı iki kere dolandıktan sonra buldum fakat iki adam ötede şuraya nasıl girecegimi bulamadım şimdide

@x_tol
    PowerColor AX6850 1GBD5-DH CrossFire
    Ben inceleme amaçlı bu konuda 30 a yakın resim paylaştım oradan bakabilirsin duruma fakat ben bahsettigin tarzda bir sorunla kaşılaşmadım.Ayarların hepsi full de umbersampling dahil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OneTreeHill -- 24 Nisan 2012; 18:18:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MendhiCS

quote:

daha yakından

Böyle durumlarda forum ahalisi cevap yazmaz pek. O yüzden germe fazla kendini rahat ol. Aynı soruyu ben de sormuştum taa en başlarda. Oyunu ilk kurduğumda direk dikkatimi bu durum çekmişti. Bende de var aynı durum ve sistemden kaynaklandığını düşünmediğim gibi birçok kişi de mevcut olduğundan da eminim. Hatta aynı durumu birkaç defa resmi trailerlarda da görmüştüm.

Bende öyle bir sorun yok,büyük ihtimal Antialiasing ve AF'dendir.
  • Arkadaş bunasıl oyundur kaçgündür başından kalkamıyorum. bundan sonra karar aldım bu oyun tarzında başko türkçe
    destekli oyun çıkarsa kesinlikle orjinal alacağım.

buarada 3.bölümdeyim silaha ve diğer eşyalara kuruş para harcamadım. bütün parayı karıyla kızla yiyorum.bir an kendimi jiraiya sama ya benzettim
  • oyuna girerken böyle bir hata alıyorum çözmü varmıdır bunun?

• quote:

Orijinalden alıntı: garrote

Arkadaş bunasıl oyundur kaçgündür başından kalkamıyorum. bundan sonra karar aldım bu oyun tarzında başko türkçe

buarada 3.bölümdeyim silaha ve diğer eşyalara kuruş para harcamadım. bütün parayı karıyla kızla yiyorum.bir an kendimi jiraiya sama ya benzettim

Ben hiç fahişe göremedim ya? :D
  • ben strateji oyunlarını pek sevmem. yani hiç oynamışlığım yoktur neredeyse. aslında oynamak istiyorum ama sıkıcı gelebilir diye başlamadım hiç. benim tarzım genellikle FPS oyunlar. call of duty gibi, crysis gibi, counter-strike gibi silahlı oyunlar. RPG oyunlara alısamadım bi türlü. ama bakıyorum ki bu oyunu oynayan baya insan var herhalde. oyunun konusu nedir acaba? uzun bi oyun mu? birazcık açıklama yapsanız? diğer sayfalara bakmadım. eğer yazıldıysa mazur görün.

sistemim bu şekilde:

intel core2duo 2.66 GHz işlemci, 2 gb ddr2 800 mhz ram, sapphire hd6850 ekran kartı, xilence 500w psu... bu sistemde oynanabilir sanırım değil mi?

cevaplayanlara simdiden tesekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: suleyman35

ben strateji oyunlarını pek sevmem. yani hiç oynamışlığım yoktur neredeyse. aslında oynamak istiyorum ama sıkıcı gelebilir diye başlamadım hiç. benim tarzım genellikle FPS oyunlar. call of duty gibi, crysis gibi, counter-strike gibi silahlı oyunlar. RPG oyunlara alısamadım bi türlü. ama bakıyorum ki bu oyunu oynayan baya insan var herhalde. oyunun konusu nedir acaba? uzun bi oyun mu? birazcık açıklama yapsanız? diğer sayfalara bakmadım. eğer yazıldıysa mazur görün.

sistemim bu şekilde:

intel core2duo 2.66 GHz işlemci, 2 gb ddr2 800 mhz ram, sapphire hd6850 ekran kartı, xilence 500w psu... bu sistemde oynanabilir sanırım değil mi?

cevaplayanlara simdiden tesekkür ederim

Öncelikle RPG türünü daha önce hiç oynamadıysan alışman biraz zaman alabilir. Ama emin ol kontrollere vs alışıp oyuna daldığında asla pişman olmazsın. Konusu da spoiler vermeden hafızasını kaybetmiş bir witcherın hikayesi diyebiliriz. O sistemlede oynayabilirsin oyunu ama çok yüksek ayarlar bekleme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheLiqht

quote:

Arkadaş bunasıl oyundur kaçgündür başından kalkamıyorum. bundan sonra karar aldım bu oyun tarzında başko türkçe

Ben hiç fahişe göremedim ya? :D

benim heryerde karşıma çıkıyorlar. öyleki daha önce iyilik yaptığım bir hatunla karşılaşırsam bana iyiliğinin karşılığını
    ödemem lazım diyorlar.nasıl diyorum para yada eğlence. tabiki eğlence
  • chapter 3 ilk ana görev yardım yada tavsiye lazım

Trissi kurtarmayı seçtim. gorevde bir buyucu 3 okçu 4 yada 5 tane elite kılıçlının geldiği bolumde takıldım kaldım. normal zorlukta oynuyorum ne yaptıysam geçemedim.
  • Spoiler vermeden oyunun kaç saat sürdüğünü söyleyece bilcek varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jumong88

Spoiler vermeden oyunun kaç saat sürdüğünü söyleyece bilcek varmı?

Şahsen ben 30 saatte bitirdim.
  • Uzun uzun oynarsan, 40 saat bulursun tek bir seçim ağacıyla.
    2. bölümden itibaren iki ayrı kısıma ayrılıyor hikaye, ikisinden birini takip ediyorsun, yani tek bir oynayışta oyunun verebileceklerinin ancak yarısını görebilirsin neredeyse.
    Arada bazı başka kararlar da veriyorsun, bu da oyuna 16 farklı son hazırlıyor.
    Yani rahat bir 60 saat harcayabilirsin eğer farklı yollarda oynamaya karar verirsen, farklı şekillerde, ki tavsiye ederim ben bunu.
  • arkadaşlar şu dearhennan'ın labaratuarını bulma görevine girdim.
    kapı bilmece soruyor duvarda resimler var.çözümü bilen varmı ?
  • quote:

arkadaşlar şu dearhennan'ın labaratuarını bulma görevine girdim.
    kapı bilmece soruyor duvarda resimler var.çözümü bilen varmı ?

Söylenen dizelere dikkat et hatırladağım kadarıyla takım yıldız geçen 1. dolunay geçen 2. idi 3.de mahzen depo gibi bişi olması lazımdı.
  • 
Sayfa: önceki 193194195196197
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.